< home

BILJEŠKE S ONE STRANE ZEČJE RUPE

 

Piše : Celia Fenn

 

Prevoditeljica : Nataša Wiele

za Starchildglobal

 

Prevoditeljica: Nataša Wiele za www.StarchildGlobal.com

 

LAV RIČE….i SAN JE OBNOVLJEN….

Već neko vrijeme nisam pisala, ali se osjećam kao da sam sama bila dolje u Zečjoj Rupi! Kakav intenzivan mjesec Energetskog pokreta, sa vrhuncem na Lavljoj Kapiji 8. kolovoza (8:8).

Volim ovu sliku, ona mi govori o vrtlogu Novih Energija dok se smještamo u Prvi Ciklus Nove Zemlje. Ali Lav riče…. To je moćna energija koja objavljuje nešto potpuno novo… potpuno i sasvim novo.

Prilično me zanimalo kako se Duhovna Zajednica općenito još uvijek ponaša prema devizi „posao kao obično“. Kanalizacije o sljedećih 20 godina ili sljedećoj godini ili sljedećem mjesecu u ludom galopu prema nekom budućem događaju koji će nekako za nas sve promijeniti. Tako malo ljudi zapravo gleda na to kako je upravo sada. Dok Lav Riče.

Moram priznati da mi je moje vodstvo reklo da samo budem… sjedim… doživljavam. Jako sam željela reći nešto duboko, ali nekako prilika baš nije došla. Iz jednog razloga. Možda mi je nedostajalo ono što se čini da je svima nedostajalo u njihovoj želji da „stignu tamo“. Makar gdje to bilo.

Dakle, što sam doživjela? Možda ste i vi… a kada sam to shvatila, bila sam zapanjena, zahvalna i puna zahvalnosti. Nisam imala nikakvih očekivanja i tako sam bila u stanju vidjeti kako se izdiže ovaj prekrasni obrazac!

Počelo je sa mjesecom intenzivnih „simptoma“. Ne koristi žaliti se, bila sam tamo i učinila to i znam kako postupati s tim. Ustanovila sam da je ono što mi je najviše pomoglo bila sirova hrana i puno vježbanja, uključujući dva intenzivna sata joge tjedno. Dakle, to mi je reklo da se energija jako mijenja, tako jako i možda jače nego oko 2001. kada smo započeli s prvim većim valom preobrazbe. Otprilike u doba Zemaljske Kapije / Sekstila krajem srpnja bilo je kao da se sve intenziviralo. Zemaljska Kapija / Sekstil bio je zvjezdani tetraedar koji je usredotočio svoju energiju na Zemlju i to je bilo kao da je žarište iznenada postalo jasnije. Doslovce.  Zamislite leću kamere kad je okrećete dok sve ne dođe u žarište. Kao to!

Iznenada sam počela opažati da je sve jasnije, usredotočenije i svjetlije. Zemlja / Planetarni Hologram se intenzivirao. Sadašnja struktura Stvarnosti postajala je snažnija i jasnija. To se događalo istovremeno s intenzivnim pritiskom na području tjemena i čela, a oči su me boljele i suzile neko vrijeme. Da, „holografska projekcija“ koju svi imamo u području Čelo/Epifiza i Tjeme/Hipofiza prilagođavala se „novom žarištu“.

Sve se mijenja.

Doslovce!

Može li svatko to vidjeti. Ne, sumnjam u to. Čak i oni od vas koji su izvršili posao još uvijek stižu tamo. To me podsjeća na priču o južnoameričkim Indijancima koji nisu mogli vidjeti brodove dok im nisu rekli da su tamo. I mislim da nas naša očekivanja onoga što želimo vidjeti sprječavaju da vidimo što je doista „tu“.

Dakle, pitanje Arhanđelu Mihaelu, zašto se to događa! Odgovor : Jer se Planetarni San obnovio! Novi Početak!

Možete li shvatiti da je ovo Novi Početak. Okrenite kameru prema milijunima Indigo-a širom Planete koji se bude i shvaćaju zašto su tu i da Zemlja zaslužuje da za nju ustanu i bore se za Mirne Načine. Oni sanjaju Novi San. Zato su tu! A kada se taj Novi San učvrsti, povezuje se sa Galaksijskim Svjetlosnim Kodifikacijama i energetizira Planetarni Hologram.

Sve je Svjetlije i Sjajnije…. Jer je to Svitanje Novoga.

Ne čekamo neki događaj izvana, to smo Mi i Naš San. Mi smo Oni koje smo Očekivali!

Dok San raste i očituje se, sadašnja Struktura Stvarnosti postajat će Svjetlija, Snažnija i Čudesnija!

San nije Politički, Religijski ili Ekonomski. On je Iznad toga. To je San o Čitavom Čovječanstvu kao Jednoj Obitelji koja dijeli i živi zajedno u Miru i Ljubavi. On se zasijava upravo sada na Bliskom Istoku, najprije u Turskoj, a zatim na drugim područjima širom svijeta.

Tijekom kolovoza bit ću u Turskoj i raditi s tom „energijom sjemena“, a znam da će James Twyman u isto vrijeme biti u Egiptu i Siriji. Molim vas da nam se pridružite u usredotočenju na Rođenje Novog Sna. SADA. Što više Sanjara to će snažniji Postati San.

Lav je riknuo… San je Obnovljen!

Novi Početak!

 

C 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

Druge medijalne poruke i članci Celije Fenn objavljeni su za čitanje na web stranici

Izvorni tekst može se pročitati pod

http://www.starchildglobal.com/November2010.html

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)