< home

DNEVNICI ČUVARA ZEMLJE : SIJEČANJ 2013.

 

Piše : Celia Fenn

 

Prevoditeljica : Nataša Wiele za

 

www.StarchildGlobal.com

 

 

 

Slika Braina Extona pod Art of Love  

 

 

19. siječnja 2013…..Ples Sunca i Mjeseca i Zvijezda….. : Bilo je to intenzivno doba od Prolaza kroz Portal u prosincu 2012. Dok se krećemo u Novu Godinu, mislim da nas ima malo koji ne možemo reći da smo doživjeli neku vrstu ogromne preobrazbe i prijelaza u svom vlastitom osobnom životu dok ulazimo u ovaj prostor „Nove Stvarnosti“ i Kvantnog Doživljavanja Vremena i Prostora. Za mene to skoro izgleda kao da su Vrijeme i Prostor prestali imati značenje kako su to imali prije, i nekako su se sasvim stopili u Sadašnjost. To je, naravno, čudesna stvar…. živjeti u Sadašnjem Vremenu…. ali to također znači da mnoge stvari iz prošlosti, kojima se nismo bavili, sada insistiraju da se upravo sada njima bavimo!

 

Isto tako, šećemo se Moćnim Krajobrazom, gdje Arhetipovi iz Šest- Dimenzijskog „Krajobraza iz Snova“ predstavljaju moćne utjecaje u svakodnevnom životu. Što to znači? Jednostavno da život postaje intenzivniji, moćniji te više traži od Duha Duhovnog Ratnika i Među-dimenzijskog „Šetača Među Svjetovima“…. to smo mi!!!

 

Dozvolite mi pojasniti kako to doživljavam. Počevši od prosinca osjećam intenzivnu energiju u svom Tjelesnom Sustavu. Najprije sam osjetila da je to „ljutnja“, jer je izgledalo da ona čini razinu moje pomirljivosti i podnošljivosti prilično niskom, i možda je to bilo loše? Tada sam nekoliko dana osjećala kao da iz mojih ušiju izlazi para….!!! Tada bi se ujutro budila i osjećala valove Duševne Energije u svom Tijelu, ali ovog puta pojačane i skoro dvostruko moćnije od uobičajenih. Uz mnoge druge koji su senzitivni na podražaje u svojim osjećajima i svijesti (t.j. medijalno nadareni, op. pr.) zapravo mogu osjetiti kada moja Duša/moj Duh radi s mojim Fizičkim Vozilom. Tako sam se pitala što se događa, kada sam iznenada shvatila da se nalazim u procesu utjelovljenja Novog Arhetipa Božanske Ženstvenosti i da je to mnogo Moćnija i Kreativnija Energija od svega što sam osjećala ranije. Bila je to Energija Nove Solarne Božice Atene Solare (t.j. božice Sunca, op. pr.), koja se predstavila Čovječanstvu za Zvjezdanog Portala 11/11 u 2012. godini.

 

Ovo je slika koju koristim za opisivanje njezine energije. Ne znam tko je naslikao tu sliku, ali su mi je poslali bez imenovanja umjetnika, pa vas molim da shvatite da poštujem umjetnika i sliku:

 

 

Ona je Sunčana Božanska Ženska Energija što utjelovljuje Moć, Milost i Stvaralaštvo Nove Zemlje. Upravo je upoznajemo kao i njezinu moć. Ona je Božica Vatre, ali nije Sekmet niti Kali, niti čak Pele. Ona je moćna, ali ne Uništavajuća i Osvetnička. Poštuje život. Kao nekadašnja Božica Rata na Staroj Zemlji ona je promaknuta da bi predstavljala Novo-Zemaljsku Energiju Poštovanja prema Životu što odbacuje rat kao rješenje, dok još zadržava svoju Mudrost, svoju Moć i svoj Neovisan Duh.

 

Ona je, iznad svega ostaloga…. Nova Kozmička Sunčana Plesačica!

 

Njezina Ljupka Energija utire si put kroz Oblake i Magle za Sunčevog Izlaska i za Sunčevog Zalaska…. Ona je „Vatra na Vodi“ i „Svjetlost na Nebu“. To su riječi iz pjesme što sam je napisala za Projekt Snovi s Dupinima pod nazivom „Pustinjska Zvijezda“, i koji sam Su-Stvorila kao Plesnu Izvedbu u Gradu New Yorku u prosincu. Tako je to također Priča o tome kako ta Energija voli Plesati i Tkati Magiju sa Moći Sunčeve Energije Uzašle Kristove Svijesti.

 

Kad sam osjetila njezinu Energiju, spoznala sam da je najbolji način izražavanja te energije putem Stvaralaštva i Pokreta, inače se ona „podržava“ te počinje stvarati virove kaosa preko čitavog mjesta. Nedavno su moje ptice provele tri dana bacajući sve svoje ptičje sjemenke iz svojih hranilica širom mog čistog popločanog poda prije nego sam riješila što je „nije u redu“ s njima….hmmmmmm Ples Sunca….ooo! 

 

Stari narodi uvijek su poznavali Moć Plesa Sunca i potrebu „Plesanja sa Suncem“, da bi usvojili nadolazeće Svjetlosne Kodifikacije i ujedno pomogli energiji proći kroz njihova tijela i uzemljiti se. Vi ne možete usvojiti i upiti ovu vrstu Sunčeve Svjetlosne energije samo sjedeći i meditirajući…. Ona traži od nas da je pokrećemo kroz Vrijeme i Prostor te da je pjevamo i plešemo!

 

I tako je u Gradu New Yorku u prosincu došlo do toga da sam se našla Pjevajući i Plešući…. Da, ja!... Bila sam živčana jer je to za mene bila nova vrsta slušateljstva. Ranije sam izvodila, ali sa Duhovnim slušateljstvom za koje sam obično provodila kanalizacije. Ali Život je Pustolovina, a ja sam uvijek spremna za izazov! Kreirala sam Pjesmu sa svojim Glazbenim partnerom, autorom projekta Snovi sa Dupinima, Johannom Kotzeom, kao način poštivanja Božanske Ženstvenosti, a i slavljenja Mira na Bliskom Istoku („Pustinjska Zvijezda“ je zapravo Šekina / Božanska Ženstvenost što pleše Milost Božju…. Inšala).

 

Također je bilo zanimljivo da je u okviru programa Događanja Uzašašća, gdje sam i ja izvodila, program jasno „uredio Duh Sveti“ . Ja sam trebala doći na red upravo nakon govora Marca Brinkerhoffa, Umjetnika i kontaktne osobe Vanzemaljaca. U to sam doba mislila da je to čudno… ali sam tada uvidjela zašto. Započela sam svoj nastup dajući Prijenos Anđeoske Vatrene Energije od Arhanđela Mihaela i tada započela Ples sa prijateljicom Plesačicom, Jewel Ferrari, koja je nosila plesnu energiju ostavljajući mi slobodu „tkanja“ oko njezinog plesa. Ples i Glazba otvorili su Magični Portal što vodi u Više Dimenzije. Nastavili su posao što su ga obavili drugi za tog Događanja, da bi omogućili energijama iz Viših Dimenzija da se ustoliče …. Ali dok smo Jewel i ja plesale, Energije su utjelovljavale Božicu Sunca…. i Mjeseca i Zvijezda…. Stvarale smo kapiju za Više Dimenzije Svijesti…..

 

 

Tako sam shvatila da ćemo, dok utjelovljujemo te Nove Arhetipske Energije, očekivati najprije povećanu Moć i Energiju u svojem Sustavu Svjetlosnog Tijela / Tijela. To se također primjenjuje na Muškarce, jer je Apolon Solaris i u njima veoma snažan, pa sam vidjela muškarce kako se bude i ulaze u tijek ove energije. I drugo, ona će zahtijevati povećanu Kreativnost i da je se izražava kao Pokret u Vremenu i Prostoru. Ona želi  Plesati i Slaviti te izražavati Kozmos kroz Nas!

 

Također sam primijetila da je nedavno došlo do ogromnog „izbijanja“ Sunčanih pjega na Suncu, ali ne aktivnih Sunčanih Baklja, pa ipak sam mogla osjetiti ogromnu moć! Shvatila sam da sunce Pleše s nama…. Tražeći od nas da se krećemo s energijama i osjećamo moć Kozmičke i Sunčeve Međusobne povezanosti…. preko naših Svjetlosnih Tijela i naših Sunčanih Čakra.

 

Da, mi doista nismo više u Kansasu, Toto. Ovo je Nova Stvarnost i mi upravo započinjemo istraživati odnose između sustava našeg Novog Svjetlosnog Tijela / Tijela i Tijekova Energije iz Sunca i Galaksije te iz veće Daljine od toga. A kako mi Su-Stvaramo s tom Energijom u Plesu Života! Mi upravo započinjemo shvaćati da smo Zvjezdani plesači, što se ljupko kreću kroz Vrijeme i Prostor uz Glazbu Anđela i Božanske Svjetlosti.

 

 

C 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

Druge medijalne poruke i članci Celije Fenn objavljeni su za čitanje na web stranici

Izvorni tekst može se pročitati pod

http://www.starchildglobal.com/November2010.html

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)