DOBROTVOTNA USTANOVA ZA DJECU STARCHILD
Potpora djece u AfriciDobrotvorna Ustanova za Djecu Starchild je Registrirana Neprofitna Organizacija u Južnoj Africi.
Reg. Br. 121-033 NPO.


Ustanova se utemeljila sa ciljem podupiranja Djece u Južnoj Africi iz zajednica u nepovoljnom položaju u području gdje živim.
Nekoliko prošlih godina intenzivno sam putovala te nisam bila u stanju raditi sa Ustanovom. Ali u 2014. godini odlučila sam još jednom započeti raditi sa Zajednicom gdje živim. Ovog prošlog Uskrsa radila sam sa Zajednicom pod nazivom „Hrana za Misao“ (izvorno „Food for Thought“) da bih donijela malo Uskrsne Radosti i Zabave djeci iz tih zajednica. Evo slike na kojoj sam ja sa Skupinom Sponzora.Moj će posao sljedećih nekoliko mjeseci biti u pomaganju pri stvaranju Banke Hrane za tu djecu jer idemo prema zimi u Južnoj Africi. Cijena je hrane u našoj zemlji bila previsoka, a osjetljiva djeca u tim zajednicama ne dobivaju dovoljno za prehranu svojih mladih tijela dok rastu. Ima mnogo dragovoljnih ruku što pomažu, ali također trebamo biti u stanju pomoći im da dobiju hranu koju trebaju da bi mogli zdravo rasti.


Jednostavno vas molim, ako se osjećate motiviranima i ako ste uživali u mom radu tijekom godina, da pomognete u ovom Projektu Starchild u Africi donacijom za Dobrotvornu Ustanovu za Djecu Starchild. Možemo vam pružiti Potvrdu Primitka za Porez, ako vam je to potrebno.
Hvala.


Celia Fenn.


 


 

C 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)