Neizbježnost promjene i duboko snivanje sa Gajom……. Novo Zajedništvo Svjetlosti

Novo-Zemaljske energije za listopad 2013.

 

ARHANĐEO MIHAEL KROZ KANAL CELIJE FENN

 

Prevoditljica: Nataša Wiele za

www.StarchildGlobal.com

 

 

Fotografija Christophea Kiciaka

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, od Planetarne Nove Godine u srpnju i dotoka Nove Svjetlosti kroz Zvjezdane Kapije u srpnju i kolovozu bilo je nekoliko intenzivnih i burnih mjeseci. Ti Energetski Pomaci donijeli su Promjenu na veoma Dubokoj Razini.
Ta je Energija neizbježna, jer je to dio procesa Života i Evolucije. Kada se Zemlja pomakla u Petu Dimenziju u prosincu 2011. godine, odstranila je stroga ograničenja Treće-Dimenzijskih Rešetaka i sebi omogućila ponovno se povezati sa Milostivim Tijekom Božanske Svjetlosti iz Srca Svemira. To je značilo da se svako Živo Biće na Planeti Zemlji također ponovno kalibriralo u skladu s tim Novim Frekvencijama Ubrzane Promjene.
Promjena je neizbježna. Ona je dio procesa Života i Rasta. Ona je otvaranje pupoljka u Proljeće i padanje lišća Ujesen. Ona  znači prve zelene izdanke u snijegu i bogatstvo ljetne žetve. Sve ima svoj trenutak u Vremenu, u Bogatstvu i Cvatnji Fizičkog Života.
Međutim, čak iznad prirodnih zakona Rasta i Promjene na Zemlji, postoje i Promjene što se događaju na veoma dubokoj razini Svijesti i Stvaranja. Nove Svjetlosne Kodifikacije što ulaze kroz portale Zvjezdanih Kapija ubrzavaju i aktiviraju energije na atomskim i subatomskim razinama,  što bismo ih nazvali „Božjim Česticama“. Te su nano-čestice Božanska Kozmička Inteligencija kako se ona očituje u Fizičkoj Stvarnosti. Kad se te čestice razvijaju i mijenjaju, one iniciraju Promjenu na svim razinama Tvorevine.
Dakle, Ljubljeni, rekli bismo da se Promjena događa najprije na veoma dubokoj razini u Tkivu Tvorevine i u Kolektivnoj Svijesti Zemlje. Međutim, vi ćete također osjetiti tu Promjenu u svojim Fizičkim Tijelima i svojem Kolektivnom Doživljavanju u vidu Zajedništava.

Fizičko Tijelo i Nova StvarnostSlika Briana EXTONA


Dok se događaju duboke promjene, vaše će Fizičko Tijelo započeti proces prilagođavanja  Novoj Stvarnosti i Rešetkama Više Svijesti. Postoje dva procesa o kojima se tu radi. Prvi je veoma duboko čišćenje i odbacivanje svega što je teško, niske frekvencije, toksično i ograničavajuće za vas i druge. Možda ćete primijetiti da vaše tijelo traži promjene, u obrascima dijete, vježbanja, spavanja i načina izražavanja. Taj je proces „razbistravanja“ potreban za sljedeći korak, kada tijelo započinje „udisati svjetlost“ u Stanicama.
Proces „udisanja svjetlosti“ Stanični je Proces i događa se spontano u Stanicama kada je Tijelo na dovoljno Visokoj Frekvenciji da bi moglo izvršiti promjenu. U tom trenutku  Tijelo će dovoditi oko 50 posto svojih hranjivih tvari iz Svjetlosti u međustaničnom procesu sinteze, te oko 50 posto iz Fizičke Prehrane.
Mi bismo ipak rekli da se ta promjena jedino događa kada je Tijelo bistro, prizemljeno i usklađeno sa Svjetlosnim Tijelom. To je Spontana Evolucija i događa se kada ste spremni. U tom trenutku postajete „Blistavi“ jer počinjete zračiti Svjetlost i Energiju iz svojih Stanica. To je Prvi stupanj Pomaka iz starog Fizičkog Oblika što se temelji na Ugljiku u Novi oblik što se temelji na Kristalnoj Svjetlosti.
Ljubljeni, molimo vas da ne pokušavate forsirati taj proces, već da slušate svoje tijelo i ono što mu treba. Ako niste spremni za Pomak, možda još uvijek trebate tradicionalnije metode prehrane dok vaše tijelo ne bude spremno. Čak i nakon promjene trebat ćete nadgledati svoju razinu prehrane i energije da bi osigurali da vaše tijelo zadrži svoj novi obrazac energetike i blistavosti.
Kada budete izvršili pomak, ustanovit ćete da je veoma teško biti u neposrednoj blizini ljudi i okolina koji su toksični i zagađeni. Vaša nova energetska struktura namijenjena je za Novu Zemlju i traži svjež zrak, laganu i hranjivu hranu, te skladan okoliš ispunjen svjetlošću.
Taj pomak Fizičkog/Energetskog funkcioniranja također će se osjetiti na Emocionalnoj i Mentalnoj razini. Vaše Emocionalne i Mentalne energije možda će neko vrijeme biti nestabilne, te će biti prilično promjenljive dok vaš Sustav integrira ubrzane svjetlosne energije što putuju živčanim sustavom i pale hormonalni sustav i moždane stanice. Možda ćete se zateći kako u nekim situacijama veoma brzo reagirate jakim emocijama. Samo znajte da će neko vrijeme trajati dok se ne prilagodite ubrzanjima u vašem sustavu.
Ljubljena Obitelji, tijekom vremena pokazali smo vam kako se trebate prizemljiti u Čakru Zemaljske Zvijezde i Zemaljsko Središte te kako se uskladiti sa Kozmičkim Srcem. To je bitna svakodnevna vježba dok radite na integriranju udisanja svjetlosti i ubrzanja svjetlosnih poticaja u živčanom sustavu.
Kad se završi taj proces, osjetit ćete kako se usklađujete u nov osjećaj sebe i svoje moći u svojstvu Majstora Svjetlosti. Imat ćete više povjerenja u svoju sposobnost očitovanja izobilja radom sa Božanskom Svjetlošću i njezinim oblikovanjem u Zajedničke tvorevine sa Božanskim Izvorom.


Zemaljsko Zajedništvo i Nova Stvarnost


Ljubljena Svjetlosna Obitelji, upravo kao što svatko od vas doživljava ovo ubrzavanje svjetlosti, takvo je i vaše Kolektivno Izražavanje u svojstvu Globalnog Zajedništva. U Petoj Dimenziji aspekt Međusobne povezanosti najvažnije je sredstvo za očitovanje Kolektivne ili Globalne Stvarnosti. Tako ćete ustanoviti da ste prešli iz kulture „nacija“ u Globalnu ili Planetarnu civilizaciju, gdje su „nacije“ samo dio Planetarne mreže.
Da bi ovo pojasnili, u prošlosti je svaka osoba o sebi mislila prvenstveno kao pripadajuća specifičnoj naciji sa nacionalnim identitetom koji ju je definirao. Također ste se identificirali s temama svoje određene nacije ili države. Sada, kad Zemlja postaje Planetarna kultura ili Jedna Globalna Nacija, koja je povezana, sve teme koje utječu na Planetu ujedno djeluju na svaku naciju i svaku osobu. Postoji nova identifikacija sa Zemljom prije nego samo sa njezinim jednim dijelom.
Nova Indigo i Kristalna djeca to već znaju i „kalibrirana“ su za život u svojstvu Globalnih Građana, izvan ograničenja granica…. Nova će Zemlja omogućiti priznavanje Jedne Planete prije nego mnogih nacija. To je sljedeći korak u Kolektivnoj Evoluciji Globalne Zajednice.
To ne znači da će tu Globalnu Zajednicu nadgledati, manipulirati ili nadvladavati bilo koja moć ili skupina. Na Prijelazu 2012. godine odgovornost su za Zemlju preuzela Više-Dimenzijsko Vijeće Starijih i Vijeće Čuvara Zemlje. To su Svjetlosna Vijeća koja određuju pravac i evoluciju vaše planete. Vi radite s njima kada meditirate za Promjene, za Mir, da bi ukinuli patnju i stvorili Novu Zemlju. Svaka osoba koja je pozvana biti Zemaljski Čuvar osjetit će potrebu pomoći tamo kamo je Planeta pozove.
Dakle, to doista znači da vlade postaju upravitelji na Fizičkoj razini odluka i odredaba što ih formuliraju na Višim Razinama ova Vijeća Svjetlosti. Tako ćete pronaći mnoge iznenađujuće promjene u načinu kako vlade postupaju sa Globalnim temama.
Na početku, dok se energije ubrzavaju, suočit ćete se s mnogim neočekivanim i iznenađujućim događajima. Sve se mijenja. Ali postepeno ćete vidjeti obrise Nove Stvarnosti koja se izdiže dok se Svjetlost počinje očitovati u reakcijama i odgovorima onih koji upravljaju Zemljom na Fizičkoj razini.
Dok promatrate te promjene, nemojte postati tjeskobni, jednostavno dozvolite sebi prihvatiti da duboke promjene očituju Novu Stvarnost koja je u skladu sa Božanskom Stvaralačkom Inteligencijom. Stari su ožiljci i traume Atlantide u prošlosti i nema ničega čega bi se trebali bojati. Budućnost će biti širenje u Svjetlost, Radost i Izobilje Nove Stvarnosti.
Još jednom kažemo da su Indigo i Kristalne generacije ovdje da bi vodile put u tu Novu Stvarnost. One će biti strastvene, brižne i ispunjene Vatrom i Svjetlošću za očitovanje te Nove Stvarnosti. To je njihova Misija i Sada je njihovo Doba. Bit će mnogih Mladih Voditelja što će se pojaviti da bi pomogli voditi Planetarnu Zajednicu iz ograničenog Gospodarstvenog „Zatvora Razuma“ mentalnih izmišljotina u Novu Stvarnost Mogućnosti drugih načina Življenja, Dijeljenja i Očitovanja koji su potrebni za Život na Zemlji.


Duboko Snivanje sa Gajom…. Novo Zajedništvo Svjetlosti


Slika Briana Extona


Ljubljeni,   u svim ovim Dubokim Promjenama postoji drugi aspekt Vas koji se također mijenja. U prošlosti ste bili ograničeni prirodom vašeg društva u staroj energetskoj mreži. Bili ste odvojeni od Zemlje i Neba i živjeli ste svoj život u „zatvorenom strujnom krugu“ mentalnih i emocionalnih zamisli i osjećaja što su vam dozvoljavali biti pod kontrolom onih koji su manipulirali medije što su nadzirali te zamisli.
U procesu Buđenja bili ste u stanju odvojiti se od matrice vašeg „zatvorenog strujnog kruga“ i proširiti svoju stvarnost u Mnogo-dimenzijsku svjesnost koja je obuhvatila i Nebo i Zemlju.
Međutim, na Zemlji su još uvijek mnogi koji žive unutar starog zatvorenog strujnog kruga, te mnogi koji se još uvijek izdižu u Novu Svijest. Tako postoje različite „razine“ Svijesti, površniji mentalno/emocionalni strujni krug i mnogo dublja Mnogo-dimenzijska Proširena Svijest.
O toj Proširenoj Svijesti sada želimo govoriti. To je Svijest koja prodire duboko u Zemlju i duboko u Svemir. To je Svijest koja budi vašu povezanost sa Galaksijom, ali također sa Zemljom.
Dok se širite u Novu Stvarnost, naći ćete se kako „sanjate“ sa Zemljom. Postat ćete svjesni o tome da ste dio Gaje i da ona govori vama, ne na površan način, već u veoma dubokoj svijesti gdje će vam ona prenijeti slike i osjećaje. Osjećat ćete s njom i sanjati s njom.
Neki od vas bit će zamoljeni pomoći u dubokim procesima iscjeljivanja za Zemlju na mjestima kao što je Fukushima u Japanu, ili pomoći u radu sa Šumama, ili u razbistravanju i čišćenju Oceana i Zraka, tako da se Nova Zemlja može očitovati. Oni koji su pozvani na taj posao bit će Svjetlosni Ratnici koji će usredotočiti svoju namjeru na Preobrazbu starih vjerovanja i obrazaca iz Atlantide u Novo -Zemaljske obrasce.
Tada će biti onih koji su zamoljeni samo sanjati sa Gajom i sanjati Novu Zemlju Izobilja, Ljubavi, Ljepote i Jasnoće. Sanjati Bistra Neba, Čiste Oceane i Jezera, Zdravo Drveće, Šume i Biljke, te sva Živa Bića koja Zajedno postoje u Ljubavi i Poštovanju.  To je izvorni san koji se izdiže, kad trauma Atlantide bude iscijeljena, a Nova se Zemlja Izdiže prema Očitovanju.

Želimo vam Radost u vašim Dubokim Snovima o Novoj Zemlji i Novoj Stvarnosti.

 

 

Radujem se radu s vama u Energiji Nove Zemlje!

C 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)