ŽIVOT U SVETOM PROSTORU : NOVA STVARNOST…. I ZVJEZDANO SJEME I ZVJEZDANI PLESAČI

 

Energije Nove Zemlje : ožujak 2013.

 

Arhanđeo Mihael kroz kanal Celije Fenn

 

Prevoditljica : Nataša Wiele za

www.StarchildGlobal.com

 

 

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, mi znamo da su mnogi od vas svjesni da se nalaze u Novoj Stvarnosti i u Novom Prostoru i da radite na prilagođavanju tim novim energijama. Na početku prijelaza kroz Portal 2012. još ste u procesu „nalaženja svojih stopala“ na „drugoj strani“ tako reći. Za neke je to bilo veoma nepostojano razdoblje, gdje su čak mali problemi izgledali povećani dok nastojite pronaći svoju emocionalnu i fizičku ravnotežu u ovoj Novoj Stvarnosti.

 

Da, Ljubljeni, u ovoj novoj Peto-Dimenzijskoj Stvarnosti čini se kao da su „filtri“ ili „koprene“ Stare stvarnosti otišli, i sve je intenzivnije i neposrednije te traži da vršite Odabire i Odluke u trenutku. Ne možete dalje „odlagati“ neriješene emocionalne probleme, sve zahtijeva da se potpuno uskladite u Trenutku. Ne možete živjeti u prošlosti i na možete živjeti u budućnosti, trebate živjeti u Sadašnjem Trenutku i polagati pažnju na ono što se pojavljuje i čime se treba baviti, te koje odabire morate vršiti u Tijeku Vremena i Prostora.

 

Ljubljeni, dok se sve više privikavate na ovaj novi Tijek Intenzivne Božanske Svjetlosti, učit ćete kako zadržati ravnotežu i uspijevati u Novoj Stvarnosti. Najvažnija stvar što je trebate zapamtiti u ovoj Peto-Dimenzijskoj Stvarnosti jest da je to Kraljevstvo Međusobne Povezanosti i Jedinstva gdje su Sve Stvari Povezane u Tijeku Života. Vi živite izvan Dvojnosti i izvan starog okvira odnosa gdje se sve moglo suditi i kategorizirati. U ovoj Novoj Stvarnosti počinjete spoznavati da je Sve Sveto jer je Sve Izraz Božje Svjetlosti ne neki način!

 

Zemlja je Sveta… Vi ste Sveti i vaš je Život Svet. Živite u Svetom Prostoru i Dišete Svetu Energiju!

 

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, možda se tako ne čini kada gledate oko sebe i vidite toliko mnogih očitih dokaza protivnoga. Međutim, možete li sebi omogućiti spoznati jednog trenutka da je Sve što postoji Izraz Božanske Stvaralačke Inteligencije i da je Sve u Božanskom Redu te ima bitno značenje.

 

Dakle, u Staroj Stvarnosti bilo je jednostavno dijeliti stvari na Svjetlo i Tamu te Dobro i Zlo, ali možete li vidjeti da ste, kada ste vršili te podjele, stvarali potrebu za njihovim postojanjem. U trenutak kad ste stvorili „tamu“ stvorili ste potrebu za tom energijom i tako se ona pojavila. U trenutku kad otpustite uzorke Dvojnosti otpuštate potrebu za igrama svjetlosti i tame te ste spremni započeti spoznavati da sve postoji u Svetom Prostoru.

 

Ulazak u Sveti Prostor

 

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, Sveti Prostor postoji kad se pomaknete izvan Dvojnosti i potpuno se povežete sa svojim Višim Bićem i svojom Dušom te uđete u Višu Svijest u tom procesu što ste ga nazvali Uzašašćem.

 

Sveti Prostor također nije nešto što tražite za ono što je izvan vas, jer u ovoj Novoj Stvarnosti on postoji najprije i prije svega u vama. Najprije trebate pronaći taj Sveti Prostor u svojem Srcu i tada ćete biti u stanju stvoriti ga u Svijetu. Da, doista, stvarat ćete ga ili „utisnuti“ ga u Svijet, radije nego ga tražiti, jer ćete postati Prenositelji Svjetlosnih Kodifikacija za Sveti Prostor. I razumjet ćete da je Sveti Prostor jednostavno mjesto gdje Božanska Svjetlost živi kao Beskonačna Ljubav i Milosrđe.

 

Ljubljeni, pođite u svoje vlastito Sveto Srce i pronađite Plamen Božanske Ljubavi, Iskru Božanske Vatre što živi u Svakom od Vas. Ovdje ćete naći svoje Istinsko Biće i pronaći Sveti Prostor. Možete, ako želite, stvoriti Kristalni Hram u svom Srčanom Prostoru da bude predstavnik vašeg vlastitog Svetog Prostora, vašeg unutarnjeg Svetišta Svjetlosti i Sklada.

 

Ako se odmarate u tom Prostoru, osjećat ćete povezanost s Unutarnjim Plamenom Božanske Ljubavi i možete povući taj Plamen u svoje Svjetlosno Tijelo, a onda možete proširiti tu Svjetlost prema vani.

 

I tada možete stvarati Sveti Prostor. „Utisnut“ ćete energiju Božanske Svjetlosti i Ljubavi u svoje okruženje. Postat ćete Živuća i Dišuća Energija Svetog Prostora, a tamo gdje budete išli aktivirat ćete Sveti Prostor. Vaš Dom, vaš posao, vaša Zajednica i vaš Grad, sama Zemlja, sav Sveti Prostor jer ste VI Sveti Prostor i ta će energija u vama Odzvanjati i Govoriti Čitavoj Tvorevini.

 

Ljubljeni, kad osjetite tu energiju i taj odjek, također ćete osjetiti energiju Duboke Radosti što je dio bivanja Prenositelja Energije Svetog Prostora. Izvan Svjetla i Tame….  Sveti je Prostor. I vi ćete poštovati Sveti Prostor u sebi i drugima!

 

Ljubljeni, kada se ta energija počne osjećati preko onih od vas koji su Pokazatelji puta i pioniri, tada će Zemlja doista procvjetati prema Preobrazbi. Međutim, dok su mnogi još zarobljeni u dvojnosti te se pokušavaju boriti protiv „tame“ u svojoj glavnoj duhovnoj aktivnosti, tada nema prostora za podizanje u Višu Svijest i širenja u Sveti Prostor te stvaranje tog Svetog Prostora, dok sama Zemlja ne postane ono što je uvijek bila zamišljena biti, Sveti Prostor.

 

Zemlja, Ljubljeni, nije bila stvorena biti „zatvor“ ili „škola“ gdje ste bili prognani i gdje ste trebali „učiti“ dok ne biste mogli pobjeći i doći kući. Zemlja je dragocjeni dragulj što je bio stvoren biti Zajednički Projekt i Umjetničko Djelo za Stvaratelje i Umjetnike što rade sa Duhom Svetim. Prednost bivanja na Zemlji i sudjelovanja u Plesu Evolucije u tom Svetom Prostoru Velik je Blagoslov. Samo kada probudite Sveti Prostor i Božanski Plamen Ljubavi u sebi bit ćete doista sposobni vidjeti Sveti Prostor koji je Zemlja.

 

Zvjezdano sjeme i Zvjezdani Plesači…. Evolucija i promjena….

 

 

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, dok se krećete u ovu Novu Stvarnost, i kad dođete do svog punog izražaja Ljudskog Anđela koji jeste u Višoj Svijesti, također ćete početi osjećati i doživljavati energiju života na različit način.

 

Posljednjih godina, dok ste se budili, počeli ste se sjećati da ste bili „zvjezdano sjeme“, ili kako ga radije nazivamo, „zvjezdana djeca“. Došli ste sa Zvijezda i bili ste ovdje na Zemlji sa specifičnim ciljem što ste ga nazvali „misijom“. Uvijek je bilo zabavno za vas pokušavati se sjetiti koji je zvjezdani sustav bio vaš i gdje je bio vaš dom u Zvijezdama.

 

Dakle, mi vam kažemo da ste, prije nego što ste imali dom u nekom zvjezdanom sustavu, bili jednostavno Zvjezdani plesač.

 

Što to znači. To znači da ste bili Čista Energija i Svjetlost, Čista Svijest i da ste plesali u Kozmosu uz Glazbu Stvaranja. Bili ste dio Velikog Plesa Stvaranja i jednostavno ste tekli sa Glazbom Stvaranja. Bili ste Kanal za Božansku Svjetlost i izražavali ste Božansku Svjetlost.

 

Tako, Ljubljeni, prije nego što ste imali „misiju“, vaš je cilj jednostavno bio izražavati Božansku Svjetlost i Plesati uz Glazbu Stvaranja.

 

Možemo to pojasniti drugačije…. Kad ulazite u energiju Zvjezdanog Plesača izražavate aspekt Ženske Energije Boga ili Božanskog. Zvjezdani Plesač teče na Svjetlosti i jednostavno prima poticaje Svjetlosti i Glazbe te pleše, ili omogućuje Svjetlosti plesati kroz njega. Zvjezdano Sjeme, s druge strane, sa svojim žarištem na specifičnoj „misiji“ i njezinim odgovornostima, usredotočuje Božanski Muški aspekt, sa njegovom potrebom aktivnog stvaranja i postizanja u materijalnom carstvu.

 

Naravno, oni nisu odvojeni, ali se sjedinjuju u Lijepom Plesu Blizanačkog Plamena, gdje Zvjezdani Plesač teče s Energijom Kozmičke Svjetlost te izražava to u svom Životnom Radu i Misiji kao Zvjezdano Sjeme. Ove dvije energije udružuju se i izražavaju Yin i Yang Božanske Svjetlosti.

 

Ljubljeni, u ovoj Novoj Stvarnosti počet ćete osjećati pojavljivanje svojeg „Kozmičkog Identiteta“, gdje se Zvjezdani Plesač i Zvjezdano Sjeme stapaju da bi se izrazili kroz VAS i vaše Fizičko Vozilo na ovom Svetom Prostoru zvanom Zemlja. Naučit ćete kako Teći sa Svjetlošću i Ljubavlju i kako biti aktivan i odgovoran dio Stvaranja i očitovanja Nove Stvarnosti putem Svetog Prostora.

 

Želimo vam mnogo Radosti u Plesu Života!

 

Slike Briana Extona pod http://www.zazzle.com/artoflove

 

Radujem se radu s vama u Energiji Nove Zemlje!

C 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)