Magija se uzdiže i leptir izranja
Otvaranje portala 6. Dimenzije prema zemaljskoj stvarnosti
Studeni/prosinac 2014. g.

Arhanđeo Mihael kroz kanal Celije Fenn

Prevodi : Nataša Wiele za

starchildglobal.com

Slika Jean-Luca Bozzolija pod www.eye-within.com

Ova je 2014. godina moćna godina promjene, i još više promjene, a istovremeno izgleda kao da se svakodnevno pojačava kaos. Ali, Ljubljeni, dok možda vidite taj jaki kaos, također ćete trebati pogledati dublje i vidjeti Božanski Obrazac što se pojavljuje kroz ovu zbrku stvaralačke energije. Trebat ćete pogledati dalje i dublje te vidjeti kako se Magija uzdiže svuda oko vas i kako Leptir, koji  je Novo Ljudsko biće što izranja, počinje razvijati svoja krila.

U veljači ove godine, 2. veljače, koji je bio portal 2 : 2, uzbunili smo vas o činjenici da će se Zemlja upravo podvrgnuti važnom pomaku i prijelazu. U to doba promijenili ste vremenske linije i došlo je do privremenog pada u niže vibracije, a vi ste se prilagodili novoj vremenskoj liniji te započeli podizati energije. To je bio plan, da ćete spuštajući malo i tada podižući frekvenciju biti u stanju skupiti takav zalet da ćete snažno otvoriti portale 6. Dimenzije i još jednom učiniti to dijelom Zemaljske Stvarnosti. Taj proces je bio postignut, i 11 : 11, 11. studenog, portali su bili otvoreni i šest-dimenzijske energije Magije započele su se ugrađivati na Zemlji. Taj se proces nastavlja punom snagom do 12 : 12 12. prosinca i bit će potpuno aktiviran do Solsticija 21. prosinca, kada se Zemlja usklađuje sa Galaksijskim Središtem i daje energiju Zemljinoj šest-Dimenzijskoj razini Svjetlosnim Kodifikacijama za Novu Stvarnost.

Vi sada doista postojite u Mnogo-dimenzijskoj Stvarnosti, sa okvirima stvarnosti što se redaju od Tro-Dimenzijskog do Šest-Dimenzijskog pri čemu svi zajedno postoje unutar Zemljinih Rešetaka Nove Stvarnosti. Zemlja kao Planetarno Tijelo ugrađena je u Petoj Dimenziji, što je Dimenzija Jedinstva i Međusobne povezanosti. Ima mnogih koji se još uvijek smatraju vezanima zakonima i stvarnošću Treće Dimenzije i još uvijek žive svoje živote u tom okviru. Oni koji su podigli svoju svijest i frekvenciju, ovladali su Vremenom i preuzeli odgovornost za svoj vlastiti život i sudbinu, tako prelazeći dalje od Četvrte Dimenzije te u Petu Dimenziju sa samom Zemljom. Ali ima onih od vas koji su spremni učiniti još jedan korak i prijeći u Šest-Dimenzijsku Frekvenciju Magije i Snova i to učiniti dijelom vašeg života na Planeti Zemlji.

Ljubljeni, dok se otvaraju ovi novi Šest-Dimenzijski Portali, oni podižu vibracijsku frekvenciju Zemlje, a to pojačava ono što se opaža kao „kaos“ na Zemlji. Kako možda znate, što viša frekvencija, to je skladnija i mirnija energija. Ali, kada niže frekvencije susreću više frekvencije, tada dolazi do zbrke i neuravnoteženosti za neko vrijeme dok energije nađu ravnotežu. Tako je upravo sada rastuća zbrka znak podizanja frekvencije na Zemlji i zbrke koja se događa dok svaka od međusobno povezanih Dimenzija svjetlosti dolazi u ravnotežu sa drugima.
Također je istina da energije Viših Dimenzija probijaju svoj put prema dolje, tako da će se, kad se Šesta Dimenzija otvori u Magičnu Tvorevinu Rajskog Vrta na Planeti Zemlji, to početi očitovati dok se ne ugradi na Petoj Dimenziji, a iluzija Treće Dimenzije sa njezinom sviješću dvojnosti i sukoba nestat će iz Vremenske linije.
Tako možete, ovog sljedećeg mjeseca, između 11 : 11 i Solsticija 21. Prosinca, očekivati da će se kaos i zbrka pojačati, ali da ćete istovremeno početi vidjeti Magiju što se uzdiže u vašem životu, vidjet ćete i osjetiti još jednom Zemaljsku Magiju, a istovremeno počet ćete opažati promjene u svojem Svjetlosnom Tijelu i svojem Fizičkom Tijelu dok se usklađujete sa Šest-Dimenzijskom Frekvencijom i Svjetlošću.


Sunčane, galaksijske i kozmičke energije što podržavaju aktiviranja Šest-Dimenzijskih PortalaU ovom vremenskom razdoblju, počevši od 2. veljače, doživjeli ste aktiviranja intenzivnih Svjetlosnih Kodifikacija iz Sunčanih, Galaksijskih i Kozmičkih razina Božanske Stvaralačke Inteligencije i Ljubavi.

Ljubljeni, dozvolite nam započeti sa Sunčanim energijama i njihovom ulogom u vašoj Evoluciji i Razvoju. Mi znamo da razumijete važnu ulogu Sunčanih energija i Sunčanih Baklja u prenošenju Svjetlosnih Kodifikacija na Zemlju i na vas. Ali, neki od vas možda su također svjesni da je to proces u dva pravca. Sunce također prenosi energije u odgovoru Zemlji. Kada Zemlja, preko Zemaljskih Vijeća, pokazuje da je spremna za ubrzani proces pretvorbe i promjene, kao u veljači ove godine, Sunčano Vijeće Sunca, ona Svjetlosna Bića ovlaštena za prenošenje Sunčanih Kodifikacija na Sunčani Sustav i na Zemlju, odgovara onim što je potrebno. I tako, osim veoma moćnih Sunčanih i Mjesečevih pomrčina, bilo je također neizmjerno moćnih Sunčanih Baklja što su gađale vašu planetu dan za danom, tjedan za tjednom, donoseći Svjetlosne Kodifikacije i informacije potrebne za otvaranje portala i utjelovljenje Šeste Dimenzije Magije i Snova u Zemaljske Rešetke.

Tada se također Svjetlosna bića Galaksijskog vijeća, koja rade sa Zemaljskim Vijećima i Sunčanim Vijećima Svjetlosti, pripremaju za svoj doprinos tom procesu. Kasnog studenog Zemlja se započinje usklađivati sa Galaksijskim Središtem, a do prosinačkog Solsticija ona je u savršenoj usklađenosti za prijenos Galaksijskih Svjetlosnih Kodifikacija putem Dijamantne Svjetlosti što će ugraditi ove portale i osigurati da oni postanu dio Nove Stvarnosti Mnogo-dimenzijske Zemlje. To će doista biti Magično doba, kada će se Zemlja ponovno kalibrirati i veliki pljuskovi Magije i Ljubavi kišit će dolje na Zemlju u valovima Izobilja i Radosti raspoloživim svima koji mogu vidjeti i osjetiti blagoslove tog Polja Ljubavi i Svjetlosti!

Istovremeno Kozmička Vijeća i Zvjezdane Nacije također pomažu u ovom procesu rađanja. Ima nekoliko Kozmičkih Radijacijskih Zraka iz „dubokog prostora“ koje prenose informacije i pomažu pri novim usklađivanjima. Zvjezdane Nacije Galaksije Andromede veoma su aktivne u pomaganju pri ugrađivanju Magičnih Stvaralačkih energija na Zemlji, kao Blizanačka Galaksija vaše Galaksije Sveta Ruža.
Svi ti moćni prijenosi Svjetlosti i Svjetlosnih Kodifikacija pomoći će vam osjetiti i opaziti velike promjene što se događaju na Zemlji i svuda oko vas, te velike promjene što se događaju u vašem životu i vašem tijelu.


Leptir izranja : Šest-Dimenzijska ljudska energijaUbrzani prijelazi i promjene na Zemlji imaju također usporednu ubrzanu promjenu i prijelaz u vašim tijelima. Mnogi su od vas osjećali napetosti i tjeskobe dok je vaše Svjetlosno Tijelo i Fizičko Tijelo išlo u drugo ponovno kalibriranje u više frekvencije Svjetlosti. Možda ste ustanovili da je veoma teško nositi se sa opaženom gustoćom života oko vas, i sa dramom i manipulacijom starih emocionalnih i mentalnih paradigmi života. Možda ste težili i čeznuli za stvarnim odnosima usredotočenim u srcu i za stvarnom obitelji ili zajednicom da budu dio vašeg života.

To su sve „simptomi“ prelaženja dalje od starih uzoraka života na Zemlji i izranjanja u Novu Stvarnost gdje ste u stanju očitovati i stvarati na Vremenskim linijama na Magičan način. Vaše je Srce središte te stvarnosti, i osjećate u sebi Magiju kako se uzdiže oko vas, Božansku Stvaralačku inteligenciju, koja čeka da radi s vama na oblikovanju i stvaranju Nove Stvarnosti. Dok Leptir izranja, vi ste ponovno rođeni na Višoj razini Svijesti, i ulazite u drugu razinu Stvarnosti koja je prirodan napredak Evolucije procesa Aktiviranja Svjetlosnog Tijela što ga vode Zlatna Zraka Kristove Svijesti, Galaksijska Dijamantna Svjetlost i Platinasta Zraka. Ako ste spremni kretati se sa nadolazećim Svjetlosnim Kodifikacijama i kretati se do Šest-Dimenzijskih Portala, tada ste već prošli prethodne faze Procesa Uzašašća:

1. Potpuno aktiviranje Svjetlosnog tijela sa sustavom Vrtloga 13 Čakra. To uključuje aktiviranje Kristove Svijesti putem Zlatne Zrake i aktiviranje energija Blizanačkog Plamena putem Magenta i Tirkizne Zrake. Tada će Dijamantna Svjetlost aktivirati Galaksijske razine, zajedno sa Platinastom Zrakom. To aktiviranje Svjetlosnog Tijela otvorit će Središte Uzvišenog Srca i također proširiti i prilagoditi Grlenu Čakru te je ponovno kalibrirati sa Čeonom i Tjemenom Čakrom kao i Čakrom Duševne Zvijezde, preko Žlijezde Hipofize, i do nižeg stupnja preko žlijezda Epifize i Štitnjače. To može prouzročiti jaku tjeskobu, jake snove i srčana lupanja, dok te nove „super čakre“ dolaze online. To će biti privremeni proces.

2. Ovladavanje Vremenom, Četvrtom Dimenzijom. Oni koji probijaju Treće-Dimenzijske razine počinju vidjeti Vrijeme/Prostor kao izmišljenu iluziju. Oni opažaju da se Vrijeme/Prostor mogu stvoriti ili očitovati putem Vremenskih linija, i da kad se pojave kao „Gospodari Vremena“, nisu zarobljeni unutar Vremenskih linija ili priča drugih. Oni su sposobni stvarati svoje vlastite vremenske linije i svoje vlastite priče te prema tome stvarati i oblikovati Vrijeme i Stvarnost.

3. Ovladavanje Sviješću o Jedinstvu i Međusobnoj povezanosti Pete Dimenzije. Tu ste prešli dalje od jednostavnog mentaliteta „preživljavanja“ pojedinca u šire razumijevanje o tome kako su svi oblici života povezani u jedan svjesni organizam ili se zovu „Gaia“ ili Zemlja, i o tome kako je svatko od nas izraz te Stvarnosti. Dok stvarate svoje vremenske linije i priče, radit ćete to sa sviješću o Stvaralačkom Središtu, Božanskom srcu, i sviješću o svim drugim pričama što su ih stvorili drugi, koje su također izrazi Jednog Srca Ljubavi i Stvaranja.

4. Već ste se prizemljili i povezali sa Zemaljskim Srcem putem vaše Čakre Zemaljske Zvijezde. Bit ćete spremni aktivirati Zemaljsku Magiju i raditi sa Elementarnim i Vilinskim Kraljevstvima, te sa svim bićima Svjetlosti što rade i stvaraju u Dimenzijama Zemlje.

5. Ovladali ste procesima Svjesnog Prijelaza, u vašem životu i iz raznih dimenzija i stvarnosti, kao dijelom vašeg vladanja vremenskim linijama i stvaranjem.

6. Bit ćete spremni uključiti carstva Sna, Magije i Arhetipa u vaše Vremenske linije i stvarati Stvarnost koristeći te moćne i iskonske energije. Bit ćete spremni kretati se među vremenskim linijama, među dimenzijama i među stvarnostima na Svjestan i smislen način kao Svjestan Stvaratelj.

Kada se potpuno uzdignete na tu razinu Svijesti, razumjet ćete da je vrijeme da razvijete svoja krila i postanete sjajan i lijep leptir Svjetlosti koji jeste! Beskonačna Duša u Ljudskom Obliku, i Anđeo Svjetlosti u očitovanju, moćna stvaralačka energije koja radi na Svjestan način sa Božanskom Stvaralačkom Inteligencijom da bi očitovala Novu Zemlju i Novu Stvarnost!

Ako biste željeli naučiti više o Višim Frekvencijama svjetlosti, Dijamantnim svjetlosnim frekvencijama i nadolazećim Dijamantnim Kodifikacijama, pozivamo vas da pročitate novu E knjigu Celije Fenn sa Mp3 Aktiviranjima kanaliziranim od Arhanđela Mihaela.


DIJAMANTNE KODIFIKACIJE
SVJETLOSNA OBAVJEŠTENJA
ZA NOVU STVARNOSTCELIA FENN
Za više čitanja i narudžbu molimo vas kliknite ovdje.

Također se možete pridružiti našoj sljedećoj seriji webinara „Dijamantna Svjetlost“ o „Dijamantnim Prijelazima“. Za više informacija Kliknite ovdje.

 

C 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)