2014. : NOV ODNOS SA PRIRODOM I DUH ŠUME

Pustolovina 2014. i mogućnosti : Novo-Zemaljske energije

Arhanđeo Mihael kroz Celiju Fenn
Prevodi : Nataša Wiele za
starchildglobal.com


Slika Jean-Luca Bozzolija pod www.eyewithin.com

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, koje li Radosti i Oduševljenja ući u ovu godinu 2014. u vašoj Novoj Stvarnosti! U ovoj poruci govorili bismo s vama o nekim Mogućnostima što dobivaju oblik u vašoj Novo-Zemaljskoj Vremenskoj liniji.
Najprije, 2014. bit će godina Velike Promjene i Preobrazbe na Materijalnoj i Fizičkoj razini. Čitavo žarište je sada na tome kako Nove Energije započinju očitovati Novu Zemlju jer Zlatna Frekvencija omogućava i podržava Višu Svijest i Višu Razinu Vizije i Stvaralaštva.
Novi San dobiva oblik, a Kristalna Djeca su tu da vas podrže i pomognu vam dok očitujete San.


Istina je da ovo Očitovanje ide zajedno sa priličnim nemirom na političkim i gospodarskim područjima društva. To je stoga što se indigo generacija budi i kreće u svoju Misiju izazivanja i preobražavanja. Oni će izazivati političke i gospodarske sustave gdje god postoji nepravda i patnja, te će započeti rad na privođenju kraju siromaštva i patnje na Zemlji.
Siromaštvo i patnja nisu neizbježne stvarnosti na Zemlji. Oni se stvaraju zbog neuravnoteženosti u društvenim i gospodarskim strukturama i mogu se iscijeliti dovođenjem tih društvenih struktura u nov smisao ravnoteže.
Vi ćete doživjeti, Ljubljeni, mnogo zapanjujućih događaja u 2014. godini, jer se promjene događaju velikom brzinom. Stvari što su se činile solidnima iznenada će se srušiti i pasti, da bi se nadomjestile zamislima i strukturama koje su više tekuće, fleksibilne i podržavaju čitav život na Zemlji.

Ljubljeni, mi vas molimo da ne budete u strahu kad vidite te preobrazbe. Vi ste Majstori i Ratnici Svjetlosti. Znajte da ćete, dok ostajete usklađeni sa svojim Srcem i svojim unutarnjim Mirom, prolaziti kroz te promjene sa umiljatošću i na najbolji mogući način.


Završetak siromaštva, održiva budućnost i Duh Šume
Ljubljena Svjetlosna Obitelji, dok se krećete u ovu godinu 2014., molimo vas da sanjate i da sanjate velike snove. Da, usredotočite se na svoje vlastite živote i ono što trebate da budete sretni, ali zapamtite također da ste dio Globalne Zajednice i da možete sanjati i za svoju Zajednicu.
Molimo vas da sanjate i usredotočite se na završetak siromaštva, na stvaranje Izobilja za Svih i  stvaranje Održive Budućnosti za svoju djecu a i njihovu djecu!
Ljubljeni, taj proces Iscjeljivanja i Preobrazbe povezan je sa sposobnošću ponovnog povezivanja s Prirodom i Elementarnim svijetom. U 19. i 20. stoljeću vaša evolucija i napredak odvojili su vas od Prirode i odveli vas u mehaniziranu i tehnološku stvarnost. To je služilo vašem širenju u Peto-dimenzijsku Globalnu Zajednicu, ali ne možete uspijevati ako se ne vratite u poštujuće su-postojanje sa Prirodom.
To je stvar Uravnoteženosti, između ljudskih potreba kao dominirajuće vrste na Planeti Zemlji, i potreba drugih vrsta i živih bića. Jer vi ste svi povezani u Velikoj Mreži Života, te ako ne nađete Ravnotežu ne ćete uspijevati.
I tako je to, Ljubljena Obitelji, da ćete zajedno sa ugrađivanjem Zlatne Frekvencije na Zemlji, također doživjeti ponovno buđenje stare Elementarne Snage što je nazivamo „Duhom Šume“. Lijepo Biće i Energija podržat će svaki napor i sve projekte što su namijenjeni iscjeljenju raskida sa Prirodom i stvaranju obilne i održive budućnosti.
Šuma je bila prvi „dom“ čovječanstva, i vi ste naučili kako možete biti podržani tom Energijom koja je zbrinjavala i davala. U nekim kulturama vidjeli ste tu energiju podrške punu ljubavi kao Veliku Majku, u drugim kulturama vidjeli ste moć prirode kao Mušku energiju nazvanu „Pan“. Postojalo  je razumijevanje Elementarne Moći tog Bića i kako je ono podržavalo sav Život na Zemlji, uključujući, ali ne ograničavajući se na to, Ljudski Život.

Tada, ne izvjesnoj točki u vašem mentalnom razvoju, započeli ste „rat“ s tom snagom i pokušavali je nadvladati i pobijediti. Ona se povukla, a Zemlja je počela patiti jer su šume i divlja mjesta usahnuli i polagano umirali dok je tehnologija napredovala.
Ugrađivanjem Zlatne Frekvencije na Zemlji učinkovito ste pozvali povratak Duha Prirode, „Duha Šume“, te povratak Izobilja i podršku u svojim životima. „Rat“ sa prirodom je završen. Još jednom učite kako dozvoliti prirodi podržavati vas dok ponovno susrećete nazočnost Duha Šume punog ljubavi u vašim životima. Pustite da ta lijepa energija bude dio vaših snova dok su-stvarate Novu Zemlju sa gradovima koji pružaju dobrodošlicu Prirodi i Duhu Šume da bi stvorili Izobilje i Radost.
Kada otvorite svoja srca i svoje živote Duhu Šume, aktivirat ćete tu energiju u svojim životima i vašim zajednicama. Počet ćete stvarati Novo-Zemaljske Gradove Svjetlosti što će donijeti Ravnotežu sa prirodom i završetak Siromaštva na Zemlji.

Osobna ravnoteža i planetarna ravnoteža
Ljubljeni, sve su stvari povezane u vašem Peto-Dimenzijskom Svijetu. Ako biste željeli vidjeti Duha Šume i njegovo Izobilje kako se očituju u vašoj zajednici, morate započeti taj proces u svojim vlastitim životima.
Započinjete jednostavno otvaranjem svog srca i življenjem u ravnoteži sa Nebom i Zemljom. U toj je ravnoteži prihvaćanje podrške i ljubavi što je bitan dio Božanskog Plana za Život na Zemlji. Tada, živite svoj život na prizemljen način, sa čvrstom vjerom u tijek Izobilja što se stvara u Prirodi i tijekom Života, Ljubavi i Stvaralaštva. Naučite očitovati lako i u skladu sa prirodom kao su-stvaralačka snaga.  
Kad postanete osjetljivi na tu energiju ljubavi i podrške, osjećat ćete se manje pod stresom i ugodnije u svom životu na Zemlji. Činit će vam se lakše teći u nove zamisli, nove projekte, nove okoliše i napustiti staro, kao dio kontinuiranog „organskog“ životnog procesa. Štogod će biti vaš osobni „sljedeći korak“, znajte da će vas podržati ova snaga prirode koja je puna ljubavi i obuhvaća sve.
Vaš je posao, Ljubljena Svjetlosna Obitelji, ostati prizemljeni, usredotočeni u svom srcu i povezani sa Zlatnom Frekvencijom Više Svijesti. To, zajedno sa osjetljivošću prema Duhu Šume, oblikovat će život blagog izobilja i jednostavnog sklada sa prirodom i prirodnim snagama u vašem tijelu i vašem okolišu.

Čvorovi svjetlosti i Novo-Zemaljske Zajednice
Ljubljeni, kada postignete tu razinu Frekvencije i Svijesti, postajete „Čvor Svjetlosti“ za Novu Zemlju. Kao takvi, prirodno ćete privlačiti druge koji su također na toj frekvenciji i započet  ćete oblikovati Zajednice Svjetlosti.
To je organski ili prirodan proces, gdje će prilike i ljudi biti privučeni k vama jer ste vođeni u tijeku te energije.
A u tim zajedničkim „Čvorovima Svjetlosti“ pojavljivat će se nove zamisli i nove zajednice  na Novoj Zemlji.
One će se pojavljivati svugdje, ali će njihovo žarište biti na stvaranju održive budućnosti i radu na ukidanju siromaštva i iscjeljivanju odnosa sa prirodom. Jer što je siromaštvo, ako nije vjerovanje da priroda ne daje dovoljno? To će naročito biti potrebno u gradovima, i bit će puno „Svjetlosnih Ratnika“ koji će početi aktivirati „Svjetlosne Čvorove“ u većim gradovima da bi očitovali Novu Zemlju.
Naći ćete te „Svjetlosne Ratnike“ gdje god ima snova i vizija o Pravdi i Izobilju. Oni će stvarati vrtove i povrtnjake i pokretati projekte za pročišćavanje voda te se brinuti za stanove za sva bića. Naći ćete ih posvuda gdje postoje napori za spašavanje šuma i rijeka, i za življenjem u skladu sa prirodom. Naći ćete ih kako rade da bi promijenili tehnologiju da bude u skladu sa prirodom, jer je to njihova misija. Jedina tehnologija koja će napredovati u Novu Zemlju bit će „čista“ i održiva tehnologija.
Ti Ratnici Svjetlosti radit će na Višim Dimenzijama zajedno sa strukturama Nove Zemlje i Vijećima Svjetlosti. Vijeće Starijih nadgledat će projekte, a Vijeće Čuvara Zemlje omogućit će te projekte.  Vijeće Djece pružat će podršku za nadolazeće duše Više Frekvencije kao i za Kristalnu Djecu koja su već ovdje jer ona daju svoju energiju tom novom očitovanju na Zemlji.
To je, Ljubljena Obitelji, stvarnost Nove Zemlje. Molimo vas da se usredotočite ovdje radije nego u staroj stvarnosti paranoje, truljenja i raspadanja. Zapamtite uvijek, to je vaš odabir, i svaki trenutak vašeg života možete odabrati koju Frekvenciju Svjetlosti želite prenositi u vašem životu i što želite stvarati s tom svjetlošću kao Su-Stvaratelji vaše Zajedničke Stvarnosti.
Želimo vam Radost, Ljubav i Izobilje na vašem Putovanju u 2014. godinu!

Radujem se radu s vama u Energiji Nove Zemlje!

C 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)