< home

NOVA ZEMLJA I NOVI POČETAK

PLESATI SAN

 

Novo-Zemaljska energija u siječnju 2013.

ARHANĐEO MIHAEL kroz kanal Celije Fenn

 

Prevoditeljica: Nataša Wiele za www.StarchildGlobal.com

 

 

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, tako je vaša Zemlja uspješno uplovila kroz Zvjezdanu Kapiju 2012 i postala Mnogo-Dimenzijska Zvijezda / Planetarno Biće! Ponovno ste se Povezali sa Suncem/Solarisom i sa Galaksijskim Središtem, a i s vašim Kozmičkim Svjetlosnim Tijelom! To je doista Veliko Postignuće!

 

Međutim, mnogi će reći da izgleda kako se ništa nije promijenilo! Mnogi su očekivali kaos, katastrofu, traumatske promjene ili pak čuda u prosincu 2012. Ali mi smo tijekom mnogih godina govorili da je proces Završavanja i Započinjanja upravo to….Proces….što je dostigao svoj vrhunac 21. prosinca 2012. A svrha tog Procesa bila je da Promjena bude toliko puna  Milosti / Ljupka i slobodna od Traume koliko je to moguće. Bilo je to nešto za proslaviti prije nego nešto čega se treba bojati. Nije to bilo doba presude, već doba Obnove i Preporoda.

 

I tako, sada kad je Proces završen te ste ušli u ovaj Mnogo-Dimenzijski Prostor, možda pitate „Što Sada?“. Možda ste upravo malo razočarani jer stvari toliko jako izgledaju „isto“ i svi se vaši problemi nisu čudesno riješili u jednom trenutku. Ali, Ljubljeni, svrha Promjene uvijek je bila omogućiti vam spoznati svoj svijet i svoju Stvarnost na drugačiji način.

 

Mi znamo da ste razumjeli da vi „stvarate svoju vlastitu stvarnost“, ali vam želimo da potpuno shvatite što to za vas znači u ovo doba. Rodili ste se u Zemaljsku Stvarnost što se usredotočila samo na Treću Dimenziju Svijesti. Ona je time bila ograničena i vaši životi bili su ograničeni onim što je bilo moguće u toj Dimenziji. Kao rezultat toga, stvorili ste kulturu utemeljenu na ograničenju, na nedostatku i strahu. Dozvolili ste da vaši strahovi kontroliraju i vladaju vašim životima te ste se zatočili u mentalne sukobe i sustave i zamislili da ne možete pobjeći.

 

Tada, kad ste se probudili u Više Dimenzije, bili ste u tijeku tog buđenja u Petu Dimenziju Svijesti i oslobodili se od ograničenja te se otvorili za beskonačne mogućnosti Nove Stvarnosti i njezinu Mnogo-Dimenzijsku prirodu. Niste više bili žrtva zatočena u Vremenu i Prostoru, već Beskonačno Biće Svjetlosti utjelovljeno u Ljudskom Obliku kao Ljudski Anđeo.

 

To je ono gdje se sada nalazite, Ljubljeni. Prigrlili ste svoju Pravu Prirodu i prepoznali da je vaš posao Stvarati Novu Stvarnost na ovoj Novoj Zemlji. Ne primiti je gotovu od Duha Svetoga, Ljubljeni, već sudjelovati u konačnoj pustolovini njezinog Su-Stvaranja sa Duhom Svetim na Svjestan način. Mi znamo, kako i vi znate duboko u sebi, da nema problema što se ne može riješiti u ovom Beskonačnom Kraljevstvu Mogućnosti, Ljubavi i Samilosti!

 

Mi znamo, kako i vi znate, da Stvarati Novu Stvarnost znači ne usredotočiti se na prošlost i stare probleme, stare energije i stare traume, već usredotočiti vašu energiju na ono što želite stvarati Sada i u Budućnosti.

 

Ako svoju energiju usredotočite na ono što je krivo, što je ranjeno, što je slomljeno, tada je to sve što ćete vidjeti, i to će ispunjavati vaš život donoseći vam tjeskobu i stres. Ako svoju energiju usredotočite na ono što želite Stvarati, na Ljubav, Sklad i Mir, tada je to ono što ćete Stvoriti i Ono što će ispunjavati vaš život. Ako odaberete Biti Mir i Sklad, te Živjeti taj Mir i Sklad, tada Će Tako Biti!

 

Ljubljeni, možda je najveći izazov s kojim se suočavate u 2013. godini Živjeti i Disati Istinu o onome Tko Jeste te na taj način Stvarati Mir i Sklad u svojim Životima! Nije dovoljno samo o tome govoriti, ili meditirati o tome, potrebno je da to bude stvarnost što je Stvarate i Živite.

 

To zahtijeva potpunu iskrenost o vašem Životu i vašim Odabirima. Živite li u najvišem izražaju vaše Duše u svom svakodnevnom Životu? U vašim Odnosima? Provodite li Poštenje, Otvorenost i Velikodušnost? Postupate li prema sebi s Ljubavlju i Poštovanjem tako da možete i s drugima tako postupati? Usredotočujete li se svakodnevno na Ljubav, Radost, Samilost i Zahvalnost?  Dozvoljavate li svojem Višem Biću (svojem Višem Ja) da vas vodi dok slijedite tijek Božanske Ljubavi i Izobilja u svom Životu?

 

Dozvoljavate li doista Božanskoj Svjetlosti Voljeti Vas i Podupirati Vas u ovoj Novoj Stvarnosti, ili ste se odlučili držati „starih“ vas u energijama ljutnje, depresije i onemoćale „žrtve“?

 

Ljubljeni, Odabir je Vaš. Na ovoj Novoj Zemlji vaša je Stvarnost uvijek određena vašim Odabirima!

 

Plesati San

 

 

Ljubljeni, način kako stvarati Novu Stvarnost i Novu Budućnost je „Sanjati“ tu stvarnost da postane Očitovanje. Sanjanje nije samo aktivnost za vrijeme noći, već je to svjesno provođenje kojim stvarate „danji san“ koji je uzorak za izražaj onoga što želite stvarati. Taj se „danji san“ može izražavati u riječima, boji, zvuku, plesu, pjesništvu…. na bezbroj načina! Doista, vi ste Svi Zvjezdani Plesači Svjetlosti, što se krećete kroz Vrijeme i Prostor…. plešući svoju Stvarnost da postane Bivanje. Postati Svjestan tog procesa omogućava vam biti Svjestan Sanjar i Plesač, dok plešete nadolazeće energije da postanu Svjetlost i Očitovanje, radije nego biti izbačeni iz ravnoteže svaki puta kada dođe do ubrzanog prijenosa Svjetlosnih Kodifikacija i Obavijesti. Težite za tim da budete Tiha Točka u središtu Plesa, gdje pokret i ne-pokret postaju Jedno u Savršenoj Uravnoteženosti… tada ćete u svom Životu osjećati Svjetlost i Ravnotežu Zvjezdanog Plesača!

 

Dok sanjate vaše individualne želje i namjere postaju dio velike Simfonije Stvaralačkih Energija što će se sve zajedno utkati te postati Očitovanje. Na Staroj Zemlji Treće Dimenzije, gdje niste bili Svjesni Sanjari, sanjali ste svoje strahove i noćne more te su oni postajali očitovanje isto tako često kao vaša ljubav i radost. Sada, Ljubljeni, kad ste probuđeni i Svjesni Sanjari, odaberite plesati San Ljubavi i Mira da postane Stvarnost.

 

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, u Starim kulturama Lemurije, Atlantide i Egipta, gdje su postojala napredna Bića što su bila sposobna povezati se s Višim Dimenzijama, Svećenici i Svećenice su bili oni koji su držali Više Frekvencije u ravnoteži za Zajednicu. Oni su ti činili oblikujući Svete Zajednice i koristeći svoje visoko razvijene Sposobnosti i Nadarenosti za ugrađivanje Energija i Svjetlosnih Kodifikacija u Zemaljsku Razinu.

 

Na Novoj Zemlji ste to Vi, kao Svjetlosna Obitelj, koji morate ugrađivati te Više Frekvencije u vaše Živote i vaša Tijela putem vaših vlastitih Sposobnosti i Nadarenosti! A to nije samo putem Meditacije i Iscjeljivanja, već također kroz Kreativnost, Radost i Ples! Svećenici i Svećenice Prošlosti također su bili Pjesnici, Pisci, Umjetnici, Glazbenici, Pjevači i Plesači, koji su održavali energije u onome što su stvarali i svojim izvedbama u svojim zajednicama. Ljubljeni, mi vas također vidimo kako učite plesati, pjevati i stvarati svoje Snove da postanu Nova Stvarnost!

 

Zamišljati…. Stvarati…. Sudjelovati…. to su možda Ključne Riječi za život u Novoj Mnogo-Dimenzijskoj Stvarnosti Svjetlosti!

 

Zamišljati

 

Čin Zamišljanja je ustvari  čin Stvaranja druge Stvarnosti. U prošlosti se „zamisao, mašta“ razumijevala kao sposobnost „izmišljanja“ nečega što nije bilo „stvarno“. Tako je umjetnik ili pisac mogao zamišljati izmijenjenu stvarnost, a filmski redatelj mogao je vizualno stvarati tu stvarnost tako da izgleda apsolutno stvarno. Kada se zamišljena Stvarnost predstavlja kao Vizualna Priča, ona poprima izgled takve vjerodostojnosti da izgleda kao stvaran, izmijenjen svijet. Postepeno počinjete shvaćati odnos između zamišljanja i pričanja priče te stvaranja jedne ili više Stvarnosti, jer ustvari ima uvijek mnogostrukih Stvarnosti i Razina Stvarnosti. Stvarnost nikada nije pojedinačna izmišljotina, već podijeljena t. j. zajednička gradnja ili su-tvorevina mnogih ljudi što sanjaju i stvaraju zajedno.

 

Sada možda možete vidjeti kako su Elohimi na početku stvarali vašu Zemaljsku Stvarnost. Stvaratelji Oblika, Anđeli Elohimi, zamišljali su je tako da je postala Oblik, radeći sukladno sa Svjetlosnim Kodifikacijama i Poticajima iz Božanskog Srca i Uma. Tijekom vremena pridružila su im se mnoga druga Svjetlosna Bića koja su došla pridružiti se pustolovini Stvaranja u Vremenu i Prostoru, dok Zemlja nije postala čudesan Pokusni Laboratorij za različite oblike Života i Su-Stvaranja, sve u skladu sa Božanskim Planom za život u Galaksiji.

 

Tako, Ljubljeni, vidite li da nikada niste bili samo pasivne „tvorevine“ moćnijeg Božanstva. Vi ste sami uvijek bili dio Sna, Stvaranja, velikog Čina Mašte… ujedno Stvaratelji i ono što je Stvoreno! Vi „Sanjate“ i „Zamišljate“ u Snu. Osnaženi ste Sanjati i Stvarati i te zajedno Očitovati Novu Stvarnost.

 

Stvarati

 

Tako možda pitate…. Kako stvaram? Što trebam znati?

 

Prvo, trebate upoznati sebe kakvi doista Jeste, kao moćno i osnaženo Stvaralačko biće Svjetlosti.

 

Drugo, trebate Zamišljati i Sanjati. Zamislite što biste voljeli Stvarati među svim mnogim mogućnostima, i Sanjajte da to postane Priča. To je vaša Priča i vaša Tvorevina. Kada odabirete i stvarate, vaša će priča biti u rezonanciji sa pričama drugih koji imaju slične snove i želje, a vi ćete se naći da bi zajedno Stvarali.  Međutim, morate biti iskreni u onome što hoćete stvarati i što  želite. Ako postoje Unutarnji Sukobi, tada ćete očitovati sukobljenu Stvarnost.

 

I tako, Ljubljeni, dok se godina odvija, naći ćete se kako ćete biti privučeni u Sanjanje i Stvaranje sa drugima. Doba je Su-Stvaranja…. Vi niste nikada Sami!

 

Sudjelovati

 

Na Novoj Zemlji, Ljubljeni, najlakši način za dijeljenje snova i tvorevina je Sudjelovanje!

 

Nova Zemlja znači Zajedništvo i Sudjelovanje. Radi se o Su-Stvaranju. Ne možete su-stvarati u zrakopraznom prostoru. Trebate izići tamo van i naći ljude koji će Sanjati s vama i Stvarati s vama.

 

U prošlosti su tu Skupnu energiju održavali u Hramovima i na Svetim Mjestima. Na Novoj Zemlji vi držite tu energiju kad se okupljate da bi dijelili, meditirali, plesali, pjevali i stvarali. Vi otvarate Privremene Svete Prostore što mogu pruižiti energiju Snovima da postanu Očitovanje.

 

Ljubljeni, znajte da je tamo gdje god Jeste Sveti Prostor kada ste Svjesni i Probuđeni. Ako držite tu Istinu u svom Srcu i okupljate se kao Skupina s Namjerom držanja Svetog Prostora, tada ćete zapaliti i uzemljiti Energiju Stvaranja i Očitovanja putem Božanske Ljubavi i Božanske Stvaralačke Inteligencije.

 

Znajte stoga da nema stvarno ničega što se treba popraviti, iscijeliti ili spasiti, Ljubljeni…. Samo Nova Stvarnost što čeka da je Sanjate i Plešete da postane Očitovanje…. Novi San što čeka da se Rodi!

 

Želimo vam Izobilnu i Radosnu Pustolovinu u 2013. godini!

 

Slike su snimljene u Gradu New Yorku u prosincu 2012. godine.

 

C 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

Druge medijalne poruke i članci Celije Fenn objavljeni su za čitanje na web stranici

Izvorni tekst može se pročitati pod

http://www.starchildglobal.com/November2010.html

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)