PODRŠKA ZEMALJSKOJ EKIPI
ENERGIJE VREMENSKE LINIJE I PTD UČINCI
ARHANĐEO MIHAEL kroz CELIJU FENN
Prevodi : Nataša Wiele za
starchildglobal.com

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, mi znamo da mnogi od vas imaju poteškoća pri sadašnjim energijama. „Što se događa?“ …. Tako pitaju mnogi od vas jer imate posla sa fizičkom stvarnošću koja se čini da postaje pomalo luda.
„Što ja ovdje radim?“ … drugo je pitanje što nam se postavlja te ćemo tako odgovoriti na vaša pitanja u terminima Nove Stvarnosti i nove Spoznaje Vremena i Prostora.
Molim vas shvatite da ste, kada ste prošli kroz Veliki Portal 2012., ušli u potpuno nov odnos sa Vremenom i Prostorom. Mnogi su od vas postali Dugini Svjetlosni Ratnici i započeli ste raditi i sa Vremenom, sa Vremenskim Linijama i sa Kvantnim Skakanjem među Vremenskim Linijama. Taj novi aspekt vašeg rada na Zemlji stvara te duboke osjećaje zbrke i tjeskobe. To je prvi put što ste probali taj oblik Vremenske Spoznaje i Stvaranja u Ljudskom Obliku. Budući da ste sada aktivirali svoje Svjetlosno Tijelo i svoje Mnogo-Dimenzijsko Biće sada ste u stanju pristupiti novoj spoznaji Stvarnosti.


Mnogostruke Vremenske Linije Zemaljske Stvarnosti i Kvantno Skakanje

Dakle najprije razmatramo prirodu „stvarnosti“ u ovom novom doživljavanju Vremena i Prostora. Ljubljena Svjetlosna Obitelji, u vašoj staroj stvarnosti treće dimenzije vjerovali ste da postoji samo jedna „Planeta Zemlja“ i jedna Vremenska Linija što je u ravnoj liniji prelazila iz prošlosti u sadašnjost te u budućnost.
Međutim, u ovoj novoj mnogo-dimenzijskoj stvarnosti molimo vas da razmotrite da zapravo postoje višestruke verzije Zemaljske Stvarnosti koje sve odražavaju različite mogućnosti i vjerojatnosti u procesu Uzašašća i da se te mogućnosti istražuju na Vremenskim Linijama koje u Spiralama prolaze kroz Prostor, stvarajući Vrijeme.
Što ako bismo vam rekli da ste vi dio tih različitih verzija Zemaljske stvarnosti i da istovremeno doživljavate mnoge od tih Vremenskih Linija? A što ako bismo vam rekli da imate sposobnost kretanja između tih Vremenskih Linija ako je to potrebno? Što ako bismo vam rekli da ste Vremenski Putnici i da ste sa procesom Uzašašća zamoljeni i pozvani preuzeti više odgovornosti za Svjesno Stvaranje tih Vremenskih Linija?
A što ako bismo vam rekli da je Svjetlosna Ekipa Duginih Ratnika upravo izvršila najveći pokusni „Kvantni Skok na Vremenskoj Liniji“ što je ikad isproban na Polju Zemaljske Stvarnosti.


Potreba za Promjenama i Skakanjem na Vremenskoj Liniji

U prošlosti, kada vas je vaše Više Biće trebalo prenijeti u drugu Vremensku Liniju, trebali biste izići iz Zemaljske Stvarnosti putem procesa „smrti“, i tada se ponovno inkarnirati u nekom drugom tijelu na promijenjenoj Vremenskoj Liniji. To je stoga što je frekvencija svake Vremenske Linije različita. U prošlosti bi radikalan prijelaz iz jedne Vremenske Linije u drugu uništio psihu i tijelo.
Međutim, budući da ste prošli kroz procese Uzašašća i Preobrazbe te aktivirali svoje Svjetlosno Tijelo i „mehanizme promjene“ svoje Hipofize, vi ste u stanju promijeniti ili preskočiti Vremenske Linije uz minimalnu muku. To ne znači da u ovo doba nema muke, zasigurno postoji neka muka koju mnogi od vas osjećaju, ali uskoro, ako slijedite smjernice koje smo vam pružili u „Dijamantnim Kodifikacijama“, ustanovit ćete da ćete se ubrzo smjestiti u svoju novu Vremensku Liniju.
Molimo vas da shvatite, Ljubljeni, da jer vaš mozak koncipiran kao „Projektor Stvarnosti“ te služi za stvaranje zamisli o „kontinuitetu“ iz svih impulsa i doživljavanja što vas bombardiraju svakog trenutka svakog dana. To vam omogućuje živjeti u „iluziji“ kontinuiteta čak i ako su doživljavanje i stvarnost ustvari ne-kontinuirani i iluzorni. Vaši su znanstvenici svjesni funkcije Ljudskog Mozga.
Dakle, mnogi od vas nisu potpuno svjesni da ste vi ustvari promijenili Vremenske Linije i izvršili Kvantni Skok da bi služili Božanskoj Svjetlosti i procesu Preobrazbe na drugoj razini.
Vi niste na istom mjestu… a ipak jeste. Idete naprijed i stvarate na Novoj Spirali…. Novu Vremensku Liniju što će doprinijeti Uzašašću svih verzija Zemlje u Novu Stvarnost Mira i Uravnoteženosti.


Promjena Vremenske Linije i kako se ona osjeća

U veljači ove godine isprobala se prva svjesna Promjena Vremenske Linije. To je bilo izvedeno širom svih Zemaljskih Vremenskih Linija da bi se promijenio smjer pokretne sile Zemaljske evolucije, od nasilja i kontrole u Mir i Sklad.
Taj se pomak postigao 2/2/2014.
Taj je Veliki pomak Vremenske Linije prouzročio zbrku i izgubljenost kod mnogih ljudi, sa „mentalnim umorom“ i kratkotrajnim gubitkom pamćenja. Poteškoće u spavanju, stres i tjeskoba također su bili prisutni jer su se fizičko tijelo i psiha nastojali prilagoditi toj radikalnoj promjeni smjera.
Na Emocionalnoj Razini bilo je također gubitka osjećaja za cilj jer su stari ciljevi na staroj vremenskoj liniji jednostavno nestali! Veze i duševni ugovori naglo su prekinuti ili su započeli novi koji su više odgovarali novim mogućnostima i vjerojatnostima novog smjera Vremenske Linije.
Taj će se osjećaj tjeskobe i zbunjenosti smiriti kad započnete cijeniti dobrobiti Nove Vremenske Linije i njezin novi put u Mir i Sklad.
Ipak, mnogi će se osjećati nesposobnima za ponovno snalaženje u novoj Vremenskoj Liniji, te će možda iskoristiti priliku i napustiti Zemaljske Sfere na neko vrijeme.

Skakanje među Vremenskim Linijama i kako se ono osjeća

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, ova je informacija dana naročito kao podrška Zemaljskoj Ekipi Ratnika koji su upravo Kvantno Preskočili Vremenske Linije kao Tim da bi radili u verziji Zemlje koja je u sadašnjem trenutku veoma kaotična i zbrkana.
„Zašto ste“, pitaju mnogi, dok su se pripremali za uzašašće u Rajsku Stvarnost Mira i Spokojnosti, bili bačeni na ovo kaotično i stresno mjesto? Možda to neće imati smisla dok ne spoznate da ste vi, kao dio Tima Svjetlosnih Ratnika, bili poslani ovamo da bi osigurali da se Uzašašće i Preobrazba na Zemlji postignu na svim razinama. SVI prikazi Zemaljske Stvarnosti trebaju uzaći i pomaknuti se u Više Frekvencije da bi vremenski uskladili sve „Vjerojatne“ budućnosti Zemlje sa nultom točkom Ljubavi, Mira i Sklada.
Dakle, kako se to osjeća? Za iskusnog Skakača među Vremenskim Linijama to može biti velika jeza i uzbuđenje dok se zalijećete na skok, čak svjesno. Bit ćete svjesni izvjesnih promjena u vašem fizičkom tijelu, naročito u odnosu na živčani sustav i vaskularni sustav. Ali reći ćemo da će snaga vašeg fizičkog vozila odrediti koliko ćete se brzo moći prilagoditi svojoj Novoj Frekvenciji i svojoj Novoj Vremenskoj Liniji.
U ovom ste slučaju morali spustiti frekvenciju da bi se na početku „uklopili“ sa trenutnom Vremenskom Linijom, a tada započinjete raditi na njezinom „dizanju“ do tražene frekvencije za Novu Stvarnost koja se treba peizemljiti.
Za one od vas koji su još nesvjesni o vašem radu kao Vremenski Skakači i Putnici, možda ćete se osjećati veoma čudno i vaše će fizičko tijelo možda biti pod velikim stresom. Ako fizički niste u vrhunskoj formi, vaš bi živčani sustav mogao doći pod stres i vi ćete se osjećati tjeskobnima te imati lupanje srca. Također biste mogli doživjeti napade panike, nedostatak sna i teške snove, jer se vaša duboka svijest nastoji povezati sa dubokom sviješću Zajednice na ovoj Vremenskoj Liniji.
Također ćete se možda osjećati kao da ste na „krivom mjestu“ ili da ste sa krivim ljudima, ili da se nekako više ne „uklapate“ u ovu stvarnost. Sve možda izgleda isto ali se „osjeća“ različito.
Vaša Fizička i Emocionalna Tijela možda nastoje procesuirati intenzivan stres Kvantnog Skakanja između Vremenskih Linija u fizičkom vozilu. To je ono što nazivamo PTD učinkom, Trauma nakon Skoka preko Vremenske Linije. (Post Timeline-Jump Distress).


Ekipe za podršku Zemlji i PTD

Ljubljena Svjetlosna Obitelji, stigli ste na ovu Vremensku Liniju da budete Svjesni Stvaratelji Nove Stvarnosti i da ugradite Stvaralačku Moć Dijamantne Svjetlosti i Dijamantnih Kodifikacija.
Moć tog procesa zračit će prema vani na sve Vremenske Linije Zemaljske Stvarnosti dovodeći ih u Sklad i Uravnoteženost jednih s drugima.
Najdraži Svjetlosni Ratnici, ako se osjećate izgubljeno i nesnalažljivo nakon svoga skoka, znajte da vam je pri ruci ogromna Ekipa Anđeoskih Svjetlosnih Bića koja vas podržava i vodi te vas vraća u ravnotežu.
Odmarajte se ako vam je to potrebno. Ima vremena za vaš Novi Rad i da vas nađu Novi Ljudi s kojima ćete raditi. Vaše „Ekipe“ sakupljaju se s novim projektima i novim zamislima za sljedeću fazu rada.
Zapamtite uvijek da koristite Dijamantnu Svjetlost u svojim Srcima i da osjećate i radite sa Božanskom Ljubavlju i Samilošću što teče kroz Dijamantnu Svjetlost. Znajte da vas Zemlja podržava i otvara vam put u ovu Novu Stvarnost. Priroda vas podržava. Sve je dobro!


Dijamantne Kodifikacije : Smjernice za Novu Stvarnost

Ljubljeni Svjetlosni Ratnici, ovdje ćemo ukratko izložiti informacije koje smo vam dali u „Dijamantnim Kodifikacijama“, da bismo vam pomogli vratiti vaše tijelo u ravnotežu.

  1. Fizička Razina : Tu je važno PRIZEMLJITI se i ukotviti se u Zemlju na ovoj novoj Vremenskoj Liniji. To također od vas traži da se povežete sa Zemljom, da se povežete sa prirodom i svojom fizičkom stvarnošću dobrom dijetom i redovnom fizičkom vježbom. Meditirajte i Molite u prirodi te se povežite sa Devama i Elementarnim energijama što će vam pomagati na vašem putovanju.
  2. Emocionalna Razina : Zapamtite da ostanete u stanju Emocionalne Uravnoteženosti, da budete usredotočeni i Mirni. Nemojte sebi dozvoliti biti uvučeni u emocionalne drame jer će to dovesti do više stresa u vašem živčanom sustavu.
  3. Mentalna Razina : Ostanite optimistični i pozitivni, nemojte dozvoliti da vas obuzmu ljutnja, tjeskoba i depresija. To će vas držati na niskoj frekvenciji i borit ćete se da bi podigli frekvenciju i pronašli svoje nove ekipe.
  4. Suosjećanje i Ljubav : To su središnje frekvencije Dijamantne Svjetlosti, dakle zapamtite usredotočiti se u svoje Srce kao središte Uravnoteženosti i teći s energijama Ljubavi i Suosjećanja. To će vam smjesta omogućiti započeti podizati frekvenciju i pomagati svima onima oko vas.
  5. Veza Duša/Tijelo : Sjetite se da je vaše fizičko tijelo koje pripada Probuđenom Biću vozilo za vašu Dušu i Duh. Koristite svoje fizičko tijelo da bi izrazili svoj Duh i svoju Dušu u Svijetu. Sjetite se da ste kao predstavnik energije Kozmičkog Krista „Svjetlost Svijetu“.
  6. Vi ste Duhovno Biće …. Ljudski Anđeo : Sjetite se uvijek uskladiti s tom Istinom. Pokušajte vidjeti Veću Sliku u svako doba!

UŽIVAJTE U PUSTOLOVINI!

 

Radujem se radu s vama u Energiji Nove Zemlje!

C 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)