< home

Sunčeva pomrčina 3. studenog

Restrukturiranje svjetlosti….i Afrika se izdiže!

Piše : Celia Fenn

Prevodi : Nataša Wiele za

Starchildglobal.com

 

Sada smo upravo na prijelazu iz Mjesečeve Pomrčine (18. listopada) u Sunčevu Pomrčinu (3. studenog). Dolazeći neposredno poslije moćnog energetskog vala u srpnju/kolovozu, to je stvorilo neko veoma intenzivno Energetsko „vrijeme“. Mjesečeva je Pomrčina u listopadu bila u Ovnu, i bila je pod utjecajem  Urana u Ovnu, što znači da je mnogo nepredvidljive energije bilo pušteno u Rešetke. Kako možda znate, pomrčine su uvijek doba kada se Zemaljske Rešetke ponovo kalibriraju sa novim nadolazećim Svjetlosnim Kodifikacijama, i dok to može biti burno u određeno doba, rezultat je uvijek pozitivan.

Tako je to sa ovim dvjema pomrčinama, Mjesečevom i Sunčevom. Mjesečeva Pomrčina omogućuje pomak duboke unutarnje svijesti, a Mjesečeva Pomrčina u Ovnu sa vezama s Uranom zasigurno uzdrmati mnoge naše stare ideje o Vodstvu i „Ratničkoj“ Energiji i otvoriti put prema nečem novom. Stoga nije iznenađenje da je u ovo doba Kongres SAD-a odlučio „zatvoriti“ postavljanje pitanja o vladi i gospodarstvu globalno. Scena se postavlja za nešto novo što će zaroniti u Duboku Svijest Zajednice.

Učinak retrogradnog Merkura u ovo je doba također usporiti nas i dati nam prostora za integriranje ovih energija i omogućavanje Novome da se pojavi dok se krećemo prema drugoj Pomrčini 3. studenog. To je Sunčeva Pomrčina u Škorpionu. Sunčeve Pomrčine omogućavaju ponovno kalibriranje Rešetaka Svjetlosnim Kodifikacijama koje donose nove zamisli i obavijesti o vanjskom svijetu i kako mi spoznajemo taj svijet. Dakle, Mjesečeva i Sunčeva Pomrčine rade zajedno da bi otklonile stare zamisli, donijele nove zamisli i aktivirale ih u Rešetkama, ili u Kolektivnoj Svijesti Planete. U ovom slučaju Mjesečeva Pomrčina u Ovnu (sunčani/vatreni znak) i Sunčeva Pomrčina u Škorpionu (vodeni znak) djeluju kao stvaralačka napetost i sinergija koja pokreće energiju na veoma dubokoj razini u pojedincima i u Zajednici.

Žarište ovog događanja tada je gledati kako će ova nadolazeća Pomrčina utjecati na nas pojedinačno, a također na Zajedničkoj Razini.

Dakle, najprije nešto o prirodi same Pomrčine. Pomrčina je u Škorpionu, kući koja radi sa veoma dubokim unutarnjim sadržajima, intuiciji, a i sa poslovnim i financijskim stvarima u javnom sektoru (prema tradicionalnoj astrologiji). Dakle, ponovno, ne iznenađuje da su financije upravo sada ključna globalna tema, a možda i za mnoge od vas koji čitate ovaj napis. Dakle, u doba Pomrčine 3. studenog, Mladi će Mjesec biti na 16. stupnju Škorpiona, Merkur na 7. stupnju Škorpiona, Saturn će biti na 13. stupnju Škorpiona, a Venera na 28. stupnju Strijelca. Ta je posljednja mala obavijest važna, jer će se Venera nalaziti u skladu sa Galaksijskim Središtem u odnosu na energije Pomrčine. Ključne su Energije Mladi Mjesec, koji donosi sjeme Novoga, Merkur koji se usredotočuje na zamisli i mentalnu energiju, te Saturn koji aktivira snage Restrukturiranja. Također imamo kao bonus Mjesečev sjeverni čvor također na 7. stupnju Škorpiona koji dodaje toj mješavini grumen dubokog „Karmičkog“ oslobađanja.

Dakle, dosad možete vidjeti da postoji veoma duboka energija što se kuha oko novca, vodstva, promjene, veoma dubokih osjećaja u pojedinaca i Zajednice. Međutim, učinak je Venere koja se usklađuje sa Galaksijskim Središtem, uvođenje Svjetlosnih Kodifikacija iz Galaksijskog Vijeća preko Venere, što će pojačati Venerine energije Ljepote, Sklada i, da, Novca!

Dakle, kad gledamo na tu moćnu mješavinu, izgleda najvjerojatnije da „ponovno pokretanje“  ili „ponovno kalibriranje“ što se odvija pogađa Gospodarstvo i Financije, kao i način kako se mi kao pojedinci odnosimo prema Izobilju i kako dolazimo do tog izobilja u našem Društvu.

Na individualnoj razini to znači da ćemo pažljivo razmotriti svoja „stara“ vjerovanja o novcu i financijama i sebi omogućiti misliti drugačije. Kada prihvatimo nove „Svjetlosne Kodifikacije“ iz Galaksijskog Središta, bit ćemo dovedeni do suosjećajnijeg razumijevanja Izobilja i kako se ono može stvoriti u našim pojedinačnim životima. U tom procesu izbacujemo stare zamisli i omogućujemo Nove. Možda ćemo se morati odreći ukorijenjenih zamisli s kojima smo odrasli, o „marljivom radu“ i „nagradama“, kad shvatimo da one više ne odgovaraju istini. U 21. stoljeću oni koji najviše rade često su oni koji imaju najmanje u životu. Dakle, vrijeme je da ponovno razmotrimo način kako očitujemo izobilje kao pojedinci, ali također kako dijelimo to izobilje kao društvo, jer je oboje povezano.

U Petoj Dimenziji svi smo povezani u Krugu Života, i tako Gospodarstvo i Financijske teme pogađaju svih nas u izvjesnoj mjeri. Čak ako smo „u udobnoj situaciji“ ne stojimo izvan međusobno povezane Obitelji Života na Planeti Zemlji. To je stvar koja nas svih pogađa. Dakle, možemo očekivati da ćemo se suočavati sa dubokim sadržajima što se odnose na naše vlastite financije i na to kako se odnosimo prema većoj Globalnoj Zajednici. Promjena je neizbježna, kako kaže Arhanđeo Mihael.

Putanja Pomrčine… Afrika se izdiže

Priroda je ove Pomrčine ono što se naziva „hibrid“. To je djelomično Potpuna Pomrčina i djelomično Prstenasta, što je vrsta djelomične pomrčine. Potpuna Pomrčina slijedi putanju preko Središnje Afrike, od Prašuma Gabona preko Konga i Demokratske Republike Konga, u Ugandu, Keniju, a tada na Afrički Rog, u Etiopiju i Somaliju. Djelomična Pomrčina prekriva većinu Afrike. To je afrička Pomrčina i ona budi Afriku!

Prije svega, područje Potpune Pomrčine primarno je duboka afrička Prašuma, jedan od prvotnih okoliša na Planeti. To je doba kada će se „Šumske Kodifikacije“ za Novu Zemlju u Africi moćno aktivirati. Međutim, na nekoj drugoj razini, te će Svjetlosne Kodifikacije osloboditi Afriku od duboke tame što je bačena na nju u kasnom 19. i ranom 20. stoljeću te joj omogućiti ponovno se izdići u Svjetlost.

Afrika je možda kontinent o kojemu se najmanje zna na Planeti. Ne zna se puno o povijesti jednog od najvećih kontinenata na Planeti, osim da se o njemu govori da je izvorna točka Ljudskog Života. Bila je to izvorna zemlja „Mu“… prvi kontinent što se širio da bi najprije postao Lemurija, a tada Atlantida. On sadržava moćne izvorne Kodifikacije Stvaranja, što su ih držali Čuvari Stvaranja, „Čuvari Elohimi“ Afrike. Te su Stvaralačke Kodifikacije spremne da budu puštene natrag u Rešetke u doba ove Pomrčine. To Puštanje omogućit će Zemaljskim Čuvarima i Stvarateljima koji rade s Elohimima da još jednom pristupe Holografskoj Knjižnici u Središtu Planete.

Međutim, da se vratimo vremenski, u kasnom 19. Stoljeću u doba širenja anglo/europsko/američkog Carstva, postojalo je ono što je poznato kao „Otimačina za Afrikom“ u kojoj su europski Kolonizatori „grabili“ onoliko kontinenta koliko su mogli. Južna Afrika, nakon što su je istražili Portugalci, prelazila je od Nizozemske k Velikoj Britaniji i postala Britanska Kolonija, kao i Svaziland, Botsvana, Lesoto, Zimbabve i Zambija. Portugalci su se odlučili za Mozambik i Angolu. Nijemci su uzeli Namibiju. Belgijanci su uzeli Kongo, dok su Britanci također uzeli Keniju, Ugandu i Tanzaniju. Dok se sve to događalo, „Čuvari Elohimi“ zajedno sa Čuvarima Afričkih Rešetaka zatvorili su Rešetke i zabravili pristup izvornim Stvaralačkim Kodifikacijama. I tako, od bivanja izvornim Mjestom Svjetlosti i „Majkom“, Afrika je postala „Srce Tame“ i nastavila je to biti sve odonda.

Sada je vrijeme kada će se „Srce“ Afrike aktivirati i Svjetlost se vratiti.

Kada sam bila mlađa i bila uključena u politiku anti-aparthajda, imali smo uzrečicu „Africa Mayibuye!“. To znači „Afrika… Neka Dođe!“. Bio je to način za reći da će se Afrika izdići natrag u Svjetlost. Mislim da je ovo trenutak kada će se Afrika početi Izdizati u Svjetlost!

Kodifikacije Sunčeva Pomrčine raspršit će tamne sjene bačene na Afriku i ona će se početi buditi da bi postala ono što je doista kao Kontinent. Nove Svjetlosne Kodifikacije donijet će nove zamisli o Prašumama, o izvornom Vrtu Planete, o Majci i o Društvu koje zbrinjava i dijeli izobilje.

 

 

 

C 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)