VREMENSKO PUTOVANJE 102 : PLOVIDBA PO VREMENSKIM LINIJAMA
Piše : Celia Fenn
Prevodi : Nataša Wiele
za http:// starchildglobal.com


Slika Jean-Luca Bozzolija pod www.eywithin.com
Posljednjih nekoliko tjedana život je na Vremenskom Brodu Zemlji bio znatno napet i intenzivan. Neočekivano je Sunčeva aktivnost bila relativno slaba, tako da se zasigurno može reći da taj intenzitet dolazi iz nekog drugog izvora. Taj je izvor naš nov odnos sa Vremenom i naš rad u svojstvu „posade“ na Vremenskom Brodu Zemlja. Nekoliko posljednjih tjedana Vrijeme je postalo važan izvor sukoba jer Zemaljska Kolektivna Svijest odlučuje da li će biti „montirano u rikverc“, unatrag u vremenu  manipulacijom Vremenske Linije, ili ćemo se pomaknuti naprijed te u Višu Spiralu Svjesne Evolucije što nas usklađuje sa Božanskim Planom i sa Božanskom Stvaralačkom inteligencijom.
Kad smo uzašli u Peto-Dimenzijsku Svijest, postalo je važno da također shvatimo Četvrtu Dimenziju Vremena i način kako očitujemo i stvaramo na Novo-Zemaljskim energetskim Mrežama. Oni koji su majstori te vještine poznati su kao Inženjeri Vremenske Linije. Oni su svjesni da vrijeme nije linearno i jednosmjerno. Znaju da je vrijeme tekuće i da se kreće u mnogim smjerovima, uključujući unaprijed i unatrag. Osoba koja shvaća Kvantnu narav Stvarnosti, može tada manipulirati Vrijeme i Stvaranje da bi služila svojim vlastitim ciljevima, ako to želi. Svjestan Stvaratelj koji služi Svjetlosti radit će sa tijekom Božanske Inteligencije kao i tijekovima Svijesti i Očitovanja što se kreću nagore. To je lagan proces što donosi Radost i Lakoću, jer samo pronalazite Tijek Božanske Svjetlosti, ili Dijamantne Svjetlosti, te sebi omogućujete biti dio tog tijeka.
Međutim, u ovom trenutku naše trenutačne stvarnosti, ima mnogo onih koji teže za tim da rade protiv Božanskog Tijeka i za svoje vlastite interese, te koriste svoju vještinu da bi pokušali spriječiti kretanje Vremenskog Broda Zemlja unaprijed, a ustvari nastoje obrnuto montirati vrijeme unazad, tako da Budućnost ustvari postaje Prošlost, a nas zadržavaju na putanji gdje samo moramo ponovno proživljavati prošlost uvijek iznova. To ne zahtijeva Vremenski Stroj, mi se već nalazimo u Vremenskom Stroju. Sve što se traži je kontrola nad sviješću i sposobnost predenja Vremenske Linije ili pripovijetke u masovnoj svijesti.
Možda ste nedavno primijetili u masovnim medijima mnoge izvještaje o ponovnom uzdizanju „Hladnog Rata“ između Rusije,SAD i Europe, jer mediji pokušavaju uputiti našu svijest unatrag u 1970-te i sugerirati nam da preuzmemo pripovijetke i emocije koje su bile dio prošlosti. Tada također postoji „ponovno pojavljivanje“ „fašizma“ jer nas usmjeruju unatrag u Drugi Svjetski Rat, te osjećaje i emocije onog razdoblja, često bez ikakvog pravog povijesnog razumijevanja, samo jednostavno retorika i emocije. Tako se postiže obrnuto montiranje. „Nedovršena“ Vremenska Linije može se ponovno aktivirati sa novim emocijama i osjećajima, a Kolektivna Svijest može se ponovno usmjeriti daleko od tijeka vremena unaprijed i nagore, a u kružni tijek vremena unatrag.
Ova vrsta obrnutog montiranja Vremena služi ciljevima onih koji ne žele krenuti naprijed, i koji ne vide pravu budućnost za sebe i svoj način života u svijetu koji ne prevladavaju strah, sukob i oskudica. Stoga oni ponovno usmjeravaju pažnju unatrag u vremenu na mjesta gdje su takav strah, sukob i oskudica bili najvidljiviji. Tako nas, po svom utjecaju, mediji vode natrag u strah, tjeskobu i sukob, čak iako je to najčešće iluzija.
To dovodi do izbijanja intenzivne unutarnje tjeskobe i stresa u Zajednici, u onima što su nesvjesni da ih se ustvari manipulira. Oni koji su neprobuđeni zamišljaju da je Vrijeme linearno i nemaju stvarne spoznaje o tome kako se Vremenske Linije ili Vremenske Spirale mogu manipulirati da stvore kontrolu nad masovnom sviješću i usmjeravaju događaje onamo kamo ih „Inženjeri“ hoće uputiti.
Stoga, u ovo doba, mnogi ljudi također imaju posla s osjećajima što se javljaju, a odnose se na prošlost i strahovima što pripadaju prošlosti. To također djeluje na povraćanje emocija i osjećaja iz osobne prošle povijesti, jer obrnuto montiranje Vremenske Linije također djeluje na ponovno usmjeravanje vašeg osobnog života unatrag u prošlost, tako da ćete se ponovno povezati s prošlim strahovima, tjeskobama i traumama što se odnose na strah i oskudicu.
Stoga se možda osjećate kao da se vrtite u krugovima, jer ste možda to doista i činili!


Prijelomi Vremenske Linije i fizički, emocionalni i mentalni učinci

Nedavno sam radila s Arhanđelom Mihaelom na informacijama o tome kako je Vrijeme važan dio Stvaranja i bivanja Svjesnim Stvarateljem. Poslije toga predstavili su se Majstori sa Sirijusa te zatražili da pomognem ljudima jasnije shvatiti odnos između Vremena i Stvaranja na Zemlji. Oni nas potiču da shvatimo da je u Petoj Dimenziji Svijesti Vrijeme sastavni dio svega što stvaramo. Ne možemo dalje sebi dozvoliti biti naivni u tom pogledu, već moramo biti svjesni toga kako našu svijest i naše stvaralaštvo mogu kontrolirati drugi ako sebi dozvolimo postati dio obrnuto montirane pripovijetke što će nas spriječiti u kretanju naprijed te nas usmjeriti unatrag, u prošlost i ponovno stvaranje prošlih iskustava.
U ovom se trenutku nalazimo u situaciji kada se naša Vremenska Linija nalazi u procesu lomljave i razbijanja u krhotine. Mnogi od nas još su uvijek usredotočeni na spiralu Uzašašća, evolucije i stvaranja, dok se drugi sada usredotočuju unatrag prema manipuliranoj vremenskoj liniji. To znači da u pojmovima stvaranja vremena postoji zbrka, stres i napetost jer dvije pripovijetke, unaprijed i unatrag, djeluju jedna protiv druge.
U Kvantnoj Stvarnosti to se pojavljuje u obliku dviju spirala svjetlosne energije što se „natječu“ za isti prostor. Zamislite uzburkanost i kaos kada se te dvije spirale sukobe i sudare. To stvara metež i kaos na svim razinama. Ali te spirale također uključuju Elementarne energije, jer mi ne stvaramo sami na Zemlji, Elementarne Energije također su dio procesa.
Tako smo ušli u razdoblje meteža gdje se čak Elementarne energije hvataju u stupicu u tom kaotičnom sukobu Vremenskih spirala, dok mi odlučujemo da li da krenemo naprijed i nagore ili unatrag te uokrug i unaokolo. Iz tog razloga u ovo doba vidimo toliko puno kaosa i neuravnoteženosti u Prirodi kao i  u našim vlastitim životima.
Najočigledniji je učinak na naše fizičko tijelo prijeloma Vremenske linije iscrpljenost, jer vas vuku između dva „smjera“ stvaranja vremena. To isušuje energiju te stvara tjeskobu i depresiju. Možda doživljavate poteškoće u spavanju, jer se vaše tijelo možda osjeća napetim i pod stresom. Možda se naravno osjećate blokiranima i kao da niste u stanju krenuti naprijed, jer je doista to ono što se događa. Na osobnoj razini možda se hvatate u koštac sa starim strahovima i tjeskobama što se čine kao da se ponovno vraćaju.
I naravno, za one koji su mlađi i ne sjećaju se Hladnoga Rata ili Drugog Svjetskog Rata i njegovih posljedica, bit će zbrke jer stvarno neće shvatiti što se događa s energijama „tamo vani“.
Dakle, naravno, postati svjestan onoga što obuhvaća Montiranje Vremenske Linije i kako se ono osjeća, prvi je korak u ponovnom preuzimanju vaše moći i svjesnog stvaranja sukladno sa Tijekom Božanske Stvaralačke Inteligencije.


Kretanje po Spirali nagore u Svjetlost : Stvaranje naprijed na Novu Zemlju


„Prirodni“ je tijek vremena nagore, sa svjetlošću i energijom koje se kreću po spirali nagore prema Božanskoj Svjetlosti. Svjetlosne Kodifikacije što sadržavaju poticaje i informacije, što će nas održavati na liniji kao Su-Stvaratelje sa Božanstvom, neprestano primaju poticaje iz Božanskoga Kozmičkog Srca te preko Galaksijskog Središta do našeg Sunca. Te se Svjetlosne Kodifikacije tada poticajima šalju do nas te omogućuju našoj Višoj Svijesti uskladiti naše Tijelo i Svjetlosno Tijelo sa neprestanim Tijekom Božanske Svjetlosti i Evolucije prema gore.
Taj pokret nagore može biti prekinut pokretom „nadolje“, što nas vodi u suprotnom smjeru i dalje od Božanske Svjetlosti i Evolucije. A, u tom slučaju, možemo se zadržavati na izvjesnoj razini što znači da ćemo samo se samo kretati po spirali uokrug i unaokolo na istoj razini, te se ne kretati ni unaprijed ni unazad, ali će nas zadržati u nekoj vrsti privremenog prekida na istoj vremenskoj točci, a mi ćemo je samo ponovno stvarati uvijek ispočetka.
Sigurna sam da to nije ono što bilo tko od nas hoće za naše živote ili našu Zemlju. Mi hoćemo nastaviti teći sa Božanskom Stvaralačkom Inteligencijom i kretati se prema gore prema Svjetlosti Suosjećanja i Božanske Ljubavi. Da bismo to činili, moramo osigurati da ostanemo usklađeni i u rezonanciji s tim Božanskim Tijekom. Moramo zadržati svoju Namjeru i svoje Stvaranje usredotočene na Novu Zemlju i Stvaranje Nove Zemlje.
Nova je Zemlja izraz Božanske Volje za Zemlju. To je Tvorevina Svjetlosti i Suosjećanja, gdje sva Bića žive zajedno u Ljubavi i Skladu. To je Tvorevina gdje Čovječanstvo i Priroda žive zajedno u Skladu i Ljubavi. Ona postoji u Budućnosti, a mi je stvaramo u Sadašnjem Trenutku u svojstvu Svjetlosnih Ratnika i Ekipa Svjetlosnih Djelatnika.
Da bismo Očitovali tu Budućnost moramo zadržati svoju namjeru i svoju koncentraciju na tom smjeru stvaranja. Također moramo paziti na svoje misli, na svoje emocije kao i na svoje radnje. Moramo osigurati da živimo u sadašnjem trenutku i da ne budemo obrnuto montirani u neku prošlu energiju što se može manipulirati u rat i sukob.
Arhanđeo Mihael često govori o „Novom Šamanizmu“ ili Šamanizmu 21. Stoljeća. Tamo Svjetlosni Djelatnici postaju svjesni potrebe za bližom povezanošću sa Zemljom, sa Prirodom i s Elementima. Kada očitujete i stvarate u skladu s Prirodom, neće vas uvlačiti u/na Vremenske Linije što su ih stvorili i njima vladali oni što samo nastoje iskorištavati i kontrolirati prirodu za svoju vlastitu financijsku dobit. Elementarne energije i Duhovi Prirode stoje u pripravnosti i čekaju kako bi nam upravo sada pomogli stvarati svijet Izobilja i Punine. O nama ovisi započeti ih slušati i raditi s njima, gdjegod se nalazili u ovom vremenskom trenutku, i dok stvaramo Vrijeme u skladu sa Božanskom Voljom.
Kada govorim s ljudima i čak sa Svjetlosnim Djelatnicima, najveći se problem često čini kao da je očaj i apatija. „Kako mogu doista učiniti razliku?“ Dakle, moramo stvarno početi pokretati svoje vlastite Vremenske Spirale što očituju bliži odnos sa prirodom i dublju svjesnost o tome kako naši životi uspijevaju i cvjetaju kada u jednadžbu uključimo prirodu.
Arhanđeo Mihael potiče nas da meditiramo na tu temu i započnemo osjećati i vidjeti kako se može učiniti vlastiti život dijelom spirale Božanske Svjetlosti što se uspinje prema nagore, bez obzira gdje živite. Zapamtite da kao Svjestan Stvaratelj ne morate pustiti da vas uvuku i upletu u vremensku liniju što su je stvorili „Inženjeri“ što vas hoće zadržati u istom prostoru. Možete krenuti naprijed u veoma različito stvaranje i započeti doživljavati Novu Zemlju. Zapamtite da su Indigo i Kristalna djeca, te Nova Dijamantna Kristalna Djeca Majstori Vremenskog Putovanja, a ovdje su da nam pomognu probiti obrnuto montiranje i ponovno se uskladiti sa Božanskim Tijekom Svjetlosti.
Evo nekoliko slika Preobrazbe što će vam pomoći vidjeti razvitak Nove Zemlje…..Dijamantne Kodifikacije : Svjetlosna Obavještenja za Novu Stvarnost : Obavještenja i Aktiviranja s Arhanđelom Mihaelom

Ova obavještenja, izdana u formatu E Knjige, pomoći će vam shvatiti kako možete raditi sa Tijekom Božanske Stvaralačke Inteligencije da očitujete Novo-Zemaljsku Stvarnost u svom Životu.
„Dijamantne Kodifikacije 2 : Umjetnost Svjesnog Stvaranja“, druga knjiga što se usredotočuje na Vrijeme i Stvaranje sa Vremenskim Spiralama, izići će u lipnju 2014.

DIJAMANTNE KODIFIKACIJE
SVJETLOSNA OBAVJEŠTENJA ZA NOVU STVARNOST


CELIA FENN


Za više informacija i kupnju vašeg primjerka, molim vas Kliknite Ovdje!

          C 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global
Creative Commons License
Ovo djelo je licencirano pod licencom Creative Commons License.

Slobodni ste preslikati, distribuirati, pokazivati i izvoditi djelo pod sljedećim uvjetima: Morate imenovati autoricu, ne smijete ovo koristiti u komercijalne svrhe, i ne smijete izmijeniti, preinačiti ili nadograđivati ovo djelo. Za svaku ponovnu uporabu ili distribuciju, morate pojasniti drugima uvjete licencije ovog djela. Svaki od ovih uvjeta može biti poništen ako dobijete pismenu dozvolu od vlasnice copyrighta. Svaka druga svrha korištenja mora imati dozvolu autorice.

 

  Daljnje poruke kroz kanal Celije Fenn te  njezini članci objavljeni su za čitanje na webstranici

www.Starchildglobal.com  (međunarodno)

www.Starchildglobal.com/croatia  (na hrvatskom jeziku)