De EnergieŽn van de 8:8 : Een Update

Aartsengel Michael door Celia Fenn

0808.jpg - 59024 Bytes
Image by Jan Custers, created 8th August 2005

De energieŽn die dit jaar door de Leeuwen Poort stromen zijn heel krachtig en heel intens. Aartsengel Michael heeft mij gevraagd om jullie enkele van de effecten en ervaringen mee te delen die door mensen van overal op de planeet gevoeld worden wanneer zij deze krachtige nieuwe energie opnemen.

Dit is de meest krachtige 8:8 energie die door de Planeet ervaren werd sinds 2001, toen de eerste golven van Ascensie begonnen. Wij kunnen belangrijke veranderingen ten goede verwachten wanneer de planeet opgetild wordt in de nieuwe energie.

De voornaamste Straal die wij op dit tijdstip ervaren is de Oranje-Roze Straal van Hoger Bewustzijn. Deze Straal vermengt het Oranje van de Sacraal Chakra met het Roze van de Hart Chakra energieŽn, en is een intense CREATIEVE energie. Het is de energie die de creativiteit en de hartenergie de brandstof zal geven die nodig is om de Planeet naar een Hogere Harmonie van Bewustzijn te verheffen. Dit is hetgeen waarnaar wij eerder verwezen als de "Solaire Vrouwelijke" energie, een vermenging van het vuur van het Sacrale met de Liefde van het Hart.

De Saffieren en Diamant energieŽn van het Sirisch Christus Bewustzijn wisselen zich af met deze krachtige Oranje en Roze Straal. Samen zullen deze energieŽn helpen om het bewustzijn van de mensen te openen voor de behoefte om voor de planeet te zorgen en een vreedzame en evenwichtige maatschappij te creŽren. Zij zullen de harten van de mensen openen voor creatieve oplossingen om vrede te brengen en de "programma's" die oproepen tot vernietiging en verlies van leven te stoppen. De energieŽn zullen ook de motor zijn die de manifestatie van dromen en verlangens toelaten. Zij zullen de manifestatie vergemakkelijken door de krachtige energieŽn van het Hart te verbinden met de Creatieve energieŽn van de Sacraal Chakra. En tenslotte, zullen zij Soulmate Verbintenissen vergemakkelijken, wanneer de intense activering van het Hart en de Sacraal chakra veel mensen samen zullen brengen in relaties die deze twee chakra's vermengen in Spirituele/Seksuele relaties die het materiŽle en spirituele verenigen in dienstbaarheid van Hoger Bewustzijn. Relaties die geactiveerd worden onder de energie van het Solaire Vrouwelijke zullen inderdaad gezegend zijn!

Dit zijn de symptomen die je kunt ervaren wanneer je deze krachtige energieŽn integreert:

Nieuw-70.jpg - 39633 Bytes
Image by Infinityky

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!