Átkelés a Hídon :: a Fény Korszaka felé

Üzenet a Fénymunkások számára Mihály Arkangyaltól a 11:11 Csillagkapu alkalmából

sunset.jpg - 16533 Bytes

Kedveseim, ezen a különleges napon, a 11. hónap 11.-én az öröm és a felemelkedés üzenetét hozzuk el Nektek. Láttuk, hogy mennyien fáradtak közületek, mennyi erofeszítésetek és szeretetetek van az átkelés, a felemelkedés, a változás munkájában.

Bolygótok lakói kollektíven a Gyors Transzformáció Ösvényét választották a Mérleg és a Skorpió két Újholdja között. Az eredetileg elonyösnek tartott Lassú Transzformáció Ösvénye túlságosan hosszadalmas és fáradságos Nektek, a Fény Munkásainak. Így, mint közösség, a gyors út mellett döntöttetek. Hogy ez mit takar, azt az elkövetkezo két esztendoben fogjátok felfedezni. Azt kérjük toletek, ne riadjatok meg az elétek álló kihívásoktól, azért sem, mert az ösvény elorefelé nyitott és másokat is át fogtok vezetni a Szivárvány Hídon keresztül a Fény és Békesség Korszakába, ami az Új Föld lesz.

Ebben az üzenetben azt kérjük, értsétek meg, hogy a Nagy Kvintál megalkotásának munkája nem másért volt, mint hogy a Halak Korszakának kollektív DNS-kódja hátramaradhasson és a Fény Korszakának új kódjai megkezdodhessenek.

Spirituális Mesterlét és a Halak Korszaka

A Halak Korszaka, amit éppen elhagytok az az idoszak volt, amelyben az Emberi Fajok, mint közösség, a Spirituális Mesterlét és a Tudatosság egy Magasabb Oktávja felé emelkedtek. A folyamat archetípusai Jézus és Buddha voltak, többek között. Majdnem két évezreden át ezen Mesterek tudatossága és együttérzése jelentette az evolúció útvonalát.

Tudatosság és együttérzés: most megvalósult. Mikor elhagyjátok a Halak Korszakát, az emberi DNS magában hordozza a Spirituális Mesterlét lenyomatát, ami sokak Felemelkedési folyamatának köszönheto. És hamarosan mindannyian átkeltek a Halak Korszakából a Fény Korszakába tartó hídon.

De elobb Nektek, mint a Fény Munkásainak tudatosnak és eltökéltnek kell lennetek a Spirituális Hatalom és Mesterlét árnyoldalának elhagyásában. Ez a Mártír útja. Szóval, sok Fénymunkás hordozza még pszichéjében az alulmaradástól való félelmet és ez gyakran megakadályozza oket abban, hogy teljes egészében a munkának szenteljék magukat. Ezt a félelmet el lehet engedni, mert ez az ösvény - minden árnyék-archetípusával együtt - kiiktatásra került.

A Fény Korszakának új Archetípusai vagy Kódjai

A Fény Korszakának jellemzo energiái a KALAND és a FELFEDEZÉS lesznek.

A Spirituális Mesterlét és a személyes hatalommal való felruházódás pontosan úgy történik, ahogy Kristály Gyermekeitek esetében már most megfigyelhetitek. Evolúciótok következo fázisa az Önmagukat Megvalósított Mesterek játékossággal, kalanddal, bizalommal teli ösvényének felfedezése lesz. Az Univerzum örömteli szeretete minden Angyalt és Emberi Mestert segíteni fog, miközben a szeretet és a kreativitás kalandjaiban kibontakoztatják önnön potenciáljukat.

De mielott ez megvalósulhatna, az embereknek integrálniuk kell Halak-Archetípusaikat és engedélyt kell adniuk az új energiák aktiválásához. Hogy ez kiegyensúlyozottan történjen meg, minden embernek tudatosnak kell lennie és olyan választásokat kell hoznia, amelyek hatalommal ruházzák fel az egyéni életét. Ez egy tanítási folyamat, amelyen a Fény Munkásainak sok más emberrel kell osztozniuk, mivel a Gyors Transzformáció Ösvénye mindenki számára megnyitja a jövo kapuját. Sokan próbálnak meg átkelni a hídon, hátrahagyva a régit és megölelve az Újat, ezért ez egy óriási kihívás. Kiszállni az ellenorzésbol, hatalmi harcokból, korrupt rendszerekbol, elfogadni a szabadság és az új lehetoségek útját!

Az Új Energiája

A Fény Korszaka több értelemben a Varázs Gyermek kora lesz, mivel az emberiség elso lépéseire készül a Felemelkedési folyamat által táplált Felso Tudatosság Oktávjában. Ez egy csodákkal és lehetoségekkel teli birodalom. A gyermek módjára úszó Delfin képe kulcsszimbólum lesz számotokra. A delfin felsobb tudatosságot jelent, kapcsolatot a csillagokkal (különösen a Szíriusszal), ezenkívül képességet a DNS megváltoztatásának képességét, valamint gyógyítási ismereteket az energia hang- és színaspektusaival. A gyermek ártatlanságot jelent, rácsodálkozást és az éppen megszületett Többdimenziós Ember-Angyal hatalmát.

A mindegyikotökben élo Varázs Gyermeket a Férfi és Noi "Szülo" energiák egyensúlya tartja fenn. A férfi energia sámánisztikus szerepben kerül kifejezodésre. A Fény Korszakában a férfi energia a Földdel való kapcsolatfelvételben, fényhozó és gyógyító szertartásokban nyilvánul meg. Úgy fogtok járni az Álmok Idejében, mint hatalmas fénylények! A toxikus gyógyszerek és sebészeti beavatkozások helyét átveszik az energiával, növényekkel, kristályokkal történo kúra-módozatok. Közösségek jönnek létre, melyek az Emberek és a Bolygó kapcsolódását ünneplik. Férfi energiátok segítségével újra felfedezitek azokat a mélységesen eksztatikus tapasztalásokat, azokat a gyógyító szertartásokat, melyek a Bolygóval való kapcsolatból fakadnak.

A bennetek lévo Noi Energia a kozmikus hullámok és a beérkezo galaktikus fény-információk csatornájává válik. A Forrás kreatív impulzusai a testetek csatornája által újra megnyilvánulnak, és kifejezitek isteni jogotokat a kreativitásra. Minden nap egy kreatív kaland lesz, a szeretet kifejezodése.

Ezek az energiák, férfi, noi és gyermeki, teremtik meg együtt az ész és a szív közti harmóniát. A Többdimenziós Föld csodák, örömök és béke helye lesz.

Ezért, mélyen szeretett emberek, mikor átkeltek a hídon, legyetek tudatában, hogy a turbulencia eroszakos lehet, de nem tart sokáig. Ti, mint a bolygó népe, a Gyors Transzformáció útját választottátok. Tettétek ezt oly módon, hogy mihamarabb beléphessetek a Fény Korszakába.

Mi a magasabb dimenziókban Veletek Vagyunk és úgy támogatunk titeket, mint a Fény Mestereit azon az ösvényen, amit Ti, mint csoport választottatok. Becsüljük döntésetek bátorságát és belátását.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.