Januári energiák 2005

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

lemuria05.jpg - 25257 Bytes

Üdvözlünk benneteket 2005-ben, legkedvesebb ember angyalok. Ezt az évet nagy zurzavar és felfordulás idején kezditek. Ez egy szomorú idoszak, ahogy bolygótok egy részének pusztulását szemlélitek a decemberi szökoár után. Nagy az emberi életekben bekövetkezett veszteség, ahogy sok-sok lélek hagyta el a bolygót nagy hirtelenséggel. Ám, kedveseink, nem azt mondtuk nektek a 11:11-es csillagkapu alkalmából, hogy közösen, planetáris közösségként a gyors átalakulás útját választottátok, és hogy ez az út zavaros és nehéz lesz egy ideig? A 2005-ös évnek ebben az elso üzenetében eloször arról beszélünk, hogy ezek a fejlemények mit jelentenek számotokra, majd megosztunk veletek pár izgalmas és csodálatos eseményt, melyek 2005-ben várnak rátok. Végül megosztjuk veletek azoknak a bolygói együttállásoknak a jelentoségét, melyeket januárban fogtok megtapasztalni.

A szökoár katasztrófa és az együttérzés és a szeretet globális hálója

A szökoár, amit a bolygótok decemberben élt át, a változások része volt, és ezek a változások szükségesek voltak a bolygótok számára, ahogy a Föld halad tovább saját végso állapota felé a felemelkedési folyamatban, hogy elérje az egyensúlyt és hozzáigazodjon az új vibrációkhoz. Azok a lelkek, akik a szökoár idején távoztak, készen álltak a távozásra és arra, hogy a megtapasztalás új szintjeire lépjenek. Akik itt maradtak, azoknak van szükségük együttérzésetekre és szeretetetekre.

Ennek a gyors globális változásnak a másik oka az volt, hogy lehetové tegye számotokra, ötödik dimenziós emberek számára, hogy elkezdjétek érzékelni és még teljesebben megérteni globális összeköttetésetek hatalmát. Rendelkeztek a szükséges technológiával és eszközökkel ahhoz, hogy nagyon gyorsan tudjatok válaszolni, és támogatni azokat, akik szükséget szenvednek. Tehetitek ezt oly módon, hogy pénzt adományoztok azoknak a szervezeteknek, akik segítséget nyújtanak a segélyezési munka révén, vagy más módokon, melyek nyitva állnak elottetek. Arra biztatunk titeket, hogy lépjetek kapcsolatba ezekkel a szervezetekkel és ajánljátok fel számukra szereteteteket és együttérzéseket oly módon, ahogy ezt legjobbnak látjátok.

Ez az esemény számos csodát hoz majd. Mert csodákat hoz létre a szeretet és az együttérzés energiája. Az együttérzés megköveteli, hogy érezzétek minden ember Egységét, és hogy megértsétek, hogy amíg emberek fájdalomban élnek a bolygón, akkor az a ti fájdalmatok is. A szeretet motivál titeket, hogy megtegyétek, amit tudtok, hogy csillapítsátok a fájdalmat, és segítsetek az újjáépítésben és abban, hogy az élet visszatérjen a normális kerékvágásba ezeken a területeken. Ahogy mozgósítjátok az együttérzés és a szeretet energiáit, az isteni angyali energiák áramlása számtalan csodát teremt.

És a legnagyobb csoda annak a megértése lesz, hogy planetáris közösségként képesek vagytok tenni. Végül meglátjátok és megértitek a hatalmatokat, hogy képesek vagytok megváltoztatni a helyzetet, képesek vagytok gyógyulást és változást elérni. Többé nem fogjátok magatokat tehetetlennek érezni, hogy képtelenek vagytok segíteni, mert nem vagytok "ott". Teljesen meg fogjátok érteni, hogy az ido és a tér három dimenziós illúziók, és hogy mindig "ott" vagytok, és bármikor tudtok segíteni.

Az együttérzés és a szeretet hálóját létrehoztátok ti, fénymunkások, és teljesen aktiváltátok a globális meditációk alkalmával, a szeptember 18-25. közötti idoszakban, az oszi napéjegyenloség környékén. Most ezt a globális hálózatot sokan mások is igénybe veszik, hogy szeretetet, együttérzést és támogatást közvetítsenek azokra a helyekre a bolygón, ahol a leginkább szükség van erre. Arra kérünk titeket, hogy ünnepeljétek a csodát, amit teremtettetek. Most már valóban Egy Bolygó és Egy Emberiség vagytok.

Szerzodésetek 2005-re és a "tudatos szerzodéskötés" folyamata

Sokan fogjátok tapasztalni, hogy spirituális munkátok vagy "küldetésetek" jelentosen meg fog változni 2005-ben. Sokan közületek, a fénymunkások elso hullámának tagjai közül, azt veszitek észre, hogy "eloléptetnek" benneteket egy még nagyobb felelosséggel járó "munkakörbe", ahogy fénymunkátok "lokálisból" "globálissá" emelkedik. Mert valóban, immár globális család vagytok, és munkátok egyre inkább az lesz, hogy globális hálózatokat teremtsetek és aktiváljatok a szeretet és együttérzés hálóján belül, ahogy ezt az elobb bemutattuk.

Amit szintén élvezni fogtok, az az, hogy amikor eléritek a teljes ötödik dimenziós tudatosságot, ti is be lesztek vonva a "tudatos szerzodéskötés" folyamatába a felsobb énetekkel. Ahelyett, hogy egy "küldetést" kellene teljesítenetek, melyet felsobb énetek ad nektek, nektek pedig dolgozni kell azon, hogy teljesen megértsétek, ti és felsobb énetek meg fogjátok vitatni a lehetséges szerzodéseteket és küldetéseteket a Bolygón. Felsobb énetek beleegyezéseteket és jóváhagyásotokat fogja kérni minden részletben, mielott a szerzodést aláírnátok és életbe lépne. Ez lehetové fogja tenni számotokra, hogy megértsétek az új felelosségeteket, miközben élvezhetitek a csodákat és a szinkronicitást, melyek feltárulnak elottetek, ahogy elkezdtek haladni új utatokon.

Kapcsolatok: lélektársak és ikerlángok 2005-ben

Az év legizgalmasabb fejleményeit a kapcsolatok területén érzékelitek majd. Az Isteni Noi energiák 2004-es megalapozása és a folyamatban levo változások, melyeket alább írunk le, lehetové tettek egy mély átalakulást azzal kapcsolatban, ahogy a kapcsolatok energiái kifejezodnek az ötödik dimenziós bolygótokon.

Minden kapcsolat elott megnyílik a lehetoség, hogy lélektársi kapcsolattá vagy lélekköteléken alapuló kapcsolattá váljon. Az ötödik dimenzióban azokhoz a társakhoz fogtok vonzódni, akik lélekfrekvenciája vagy fénymintázata illeszkedik a tiétekhez. Ez lesz a kapcsolatoknak az elsodleges követelménye.

Az összeilleszkedo lelkek által teremtett kötelék egy mély és eksztatikus szeretet/szerelem megélését fogja nyújtani, amit a szív és a lélek szintjén tapasztaltok meg.

Másrészt, ami még jobban fel fog villanyozni titeket a kapcsolatok átalakulásának ezen az útján, az az, hogy miután létrejött a lélektársi kötelék, ezt nagyon könnyen és gyorsan "ikerláng" kapcsolattá tudjátok "emelni". Ez a folyamat akkor következik be, mikor két lélek beleegyezik, hogy belekezdenek egy összeolvadási folyamatba, és összefonják energiáikat az energiarács vagy energiamátrix szintjén. Ebben a csodálatos folyamatban a Ketto Eggyé válik, és mégis külön személyiségek maradnak. Ez a kötelék lehetové teszi a partnerek közti telepátia és lelki "megosztás" csodálatos élményeinek megtapasztalását.

Ezeken a kapcsolatokon keresztül a szexualitást és a szexet újra szentté és megszenteltté teszitek. Szexuális egyesülésetek a lelkek egyesülésévé válik, ami utat nyit a Forrás energiáihoz. Ez a Szent Energia elárasztja életeteket, ami olyan örömöt és feltétel nélküli szeretetet hoz, amit nem tapasztaltatok Lemúria ideje óta, amikor a tudatosságotok szintén olyan szintu volt, hogy létrejöhettek ilyen kötelékek.

Ez minden emberre váró kaland, akik ezt az utat választják az ötödik dimenziós Földön.

A bolygók együttállása 2005 januárjában és metafizikai jelentoségük

Ennek a hónapnak a kozmikus energiái a kapcsolatokról és a szexualitásról juttatnak el még több információt hozzátok. A hónap elso felében a fókusz a Vénuszon lesz, ahogy a Szerelem bolygója áthalad a Plútó és a Galaktikus Központ elott a Nyilasban.

Január 4-én a Vénusz áthalad a Plútó elott a Nyilas 22.fokán, 4 fokra a Galaktikus Központtól. Ez egy olyan energiaörvényt hoz létre, ami új információkat ad át a Földnek a lélektársak és ikerlángok Szent Egyesülésérol. A Plútó átalakító energiája lesz a motorja a folyamatnak, ami segít átalakítani a kapcsolatokat régi energiájúból az Új Földnek és ötödik dimenziós energiájának megfelelo kapcsolatokká. Sokan nagyon eros feszültséget és frusztrációt fogtok megtapasztalni azokban a kapcsolatokban, melyek nem lélektársi egyesülések. És sokan találkozni fogtok lélektársatokkal ezeknek az energiáknak a hatása alatt. Néhány ember számára pedig ez a két esemény egymással párhuzamosan fog megtörténni, ahogy átéltek egy szembesülést a Régi és az Új között, vmint egyszerre tapasztaljátok meg ezeket, amit lehet, hogy nehezen tudtok kezelni.

Ez az energiaáramlás folytatódni fog január 6-án és 7-én, ahogy a Vénusz áthalad maga a Galaktikus Központ elott a Nyilas 26.fokán. Január 10-én az újhold a Bak jegyében lesz, ami lehetoséget ad arra, hogy ezeket az energiákat megalapozzátok a Földön, majd a január 25-i telihold alkalmával a kristályrácson keresztül továbbítsátok oket.

A Nap január 20-án lép a Vízöntobe. A januári telihold a Vízönto és az Oroszlán energiái alatt lesz. A Hold energiák a Vízönto Levego energiáival segíteni fognak abban, hogy új értékeket teremtsetek az Új Föld számára. Ez érezheto lesz, ahogy az Együttérzés és Szeretet hálója teljesen muködoképessé válik a bolygón, vmint az új kapcsolati energiákban is, melyek felbukkannak. Az Oroszlán Tuz energiája a szexualitásra, szenvedélyre és a teremtésre összpontosul, és egyesül a Vénusz/Vízönto energiákkal, hogy egy eroteljes új archetipikus energiát hozzon létre a kapcsolatok számára az ötödik dimenziós Földön.

Január 15-én a Chiron együtt áll a Nappal a Bak 25.fokán. Ez az eroteljes energia a lehetséges naptevékenység fokozódásán és erosödo energiahullámokon keresztül jut el a Földhöz. Ez a fény- és energiahullám új információs magokat ültet el, melyek a bolygó és a rajta élo emberek gyógyulásával kapcsolatosak az ökológia, a gyógyítás és az orvostudomány területén. Számíthattok arra, hogy az év során sok javulás és felfedezés történik ezeken a területeken, amik mind hozzásegítenek ahhoz, hogy az Új Földet a Szeretet Mennyországává tegyétek.

Ezek a januári energiák elokészítik a bolygót a további Új Föld energiák részére, melyek 2005-ben érkeznek. Kívánunk Szeretetet és Örömöt feltáruló utatokon a jövobe, melyet ti teremtetek.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.