De Energieen voor Januari 2005

Aartsengel Michael door Celia Fenn

lemuria05.jpg - 25257 Bytes

Welkom in 2005, geliefde menselijke engelen. Jullie beginnen dit jaar in een tijd van grote turbulentie en omwenteling. Het is een verdrietige tijd,aangezien jullie de verwoesting van een gedeelte van jullie planeet overwegen, na de Tsunami in december. Het verlies in mensen levens is groot geweest omdat vele, vele zielen de aarde plotseling hebben verlaten, Maar, geliefden, hebben we niet tegen jullie gezegd in onze 11:11 Stargate Boodschap, dat als planetaire mensen je had gekozen voor het snelle pad van transformatie an dat dit pad turbulent zou zijn en moeilijk voor een tijdje? In deze eerste boodschap voor 2005 zouden we eerst met je spreken over wat deze ontwikkelingen betekenen voor je, en dan met je delen sommige opwindende en miraculeuze gebeurtenissen die je zult zien in 2005. Tenslotte, zullen we het belang van de Planetaire Groeperingen met je delen die je zult ervaren in Januari 2005

De Tsunami Ramp en het Globale web van Mededogen en Liefde

De Tsunami die jullie planeet ervaren heeft in december was een deel van de veranderingen en transformaties die nodig zijn bij jullie planeet terwijl ze voorwaarts beweegt op haar eigen uiteindelijke stages van ascensie in balans en heraanpassing. Deze zielen die de planeet verlaten hebben waren klaar om te vertrekken en om door te bewegen naar nieuwe niveaus van ervaring. Diegenen die achtergebleven zijn hebben je mededogen en liefde nodig. Want het tweede doel van deze snelle globale verandering is om je toe te staan, als vijfde dimensionale mensen, de kracht van jullie globale onderlinge verbondenheid te beginnen vollediger waar te nemen en te begrijpen. Jullie hebben de technologie en de middelen om erg snel te reageren, en om degenen in nood te helpen. Of dit nu door het doneren van geld gaat aan die organisaties die helpen bij het hulp werk, of op andere manieren die open staan voor je. We dringen erop aan om je te verbinden met deze organisaties en je liefde en mededogen aan te bieden waar het past.

Want uit deze gebeurtenis zullen vele wonderen gaan komen. Want wonderen worden gecreeerd door de energie van mededogen en liefde. Mededogen vereist dat je de Eenheid van alle mensen voelt en begrijpt dat als er mensen zijn op de planeet die pijn hebben, dan is dat jouw pijn ook. Liefde motiveert je te doen wat je kan om die pijn te verminderen en assisteren in het reconstrueren en terug laten komen van het normale leven in deze gebieden. In deze mobilisatie van mededogen en liefde, zal de stroom van goddelijke engelen energieen vele wonderen verrichten.

En het grootste wonder zal het begrip zijn dat je aankomt als planetaire mensen. Je zal uiteindelijk je kracht zien en begrijpen om een verschil te maken en om te healen en te veranderen. Jullie zullen jezelf niet meer zien als krachtloos om te helpen omdat jullie niet "daar" zijn. Je zal volledig begrijpen dat tijd en ruimte 3e dimensionale illusies zijn, en dat je altijd "daar" kan zijn, en dat je altijd kan helpen.

Het globale web van Mededogen en Liefde is opgezet door Lichtwerkers en volledig geactiveerd door de Globale Meditaties van 18- 25 september, rond de Herfst/Voorjaar Equinox. Nu zal dit Globale netwerk door velen meer gebruikt gaan worden om Liefde te channelen, mededogen en assistentie naar plaatsen op de planeet waar dit het meeste nodig is. We vragen je om het wonder te vieren dat je hebt gecreeerd, Jullie ziijn werkelijk E e n Planeet en E e n Mensheid.

Je contract voor 2005 en het Proces van "Bewustzijn Contracteren"

Velen van jullie zullen merken dat in 2005 je spirituele werk, of je "Missie", aanzienlijk zal veranderen. Velen van jullie die van de eerste golf Lichtwerkers waren zullen vinden dat je gepromoot" werd naar nog veel meer verantwoordelijkheid, omdat je lichtwerk "opgewaardeerd" werd van "locaal" naar "globaal". Want inderdaad, je bent nu een globale familie en je werk zal toe gaan nemen om globale netwerken te creeeren en te activeren binnenin het web van liefde en mededogen dat we hierboven beschreven. Wat je ook vreugde zal geven, is dat als je het volledige vijfde- dimensionale bewustzijn bereikt, je betrokken zal worden in het proces van "Bewustzijn contracteren" met je hogere zelf. In plaats van een "missie" hebben die je gegeven is door je hogere zelf dat je zal moeten werken om te volledig te begrijpen jezelf en je hogere zelf zal discucieeren met het potentieele contract en de missie voor jou op de Planeet. Je hogere zelf zal je toestemming en goedkeuring zoeken in alle details voor het contract getekend is en het in beweging zet.Dit zal je in toe laten om je nieuwe verantwoordelijkheden te begrijpen terwijl je nog steeds van de wonderen en synchronisaties geniet die zich zullen ontvouwen voor je terwijl je je nieuwe paden begint te bewandelen.

Relaties: Zielsverwanten en Tweeling Vlammen in 2005

Een van de meest opwekkende ontwikkelingen van het jaar zal ervaren worden op het gebied van relaties.Het gronden van de Goddelijke Vrouwelijke energieen in 2004 en de aan de gang zijnde shifts die we hieronder zullen beschrijven, hebben ons een diepe transformatie toegestaan op de manier waarin relatie energie is uitgedrukt in je vijfde-dimensionale planeet. De mogelijkheid rijst nu voor alle relaties om Ziel Verwanten relaties of Ziel band relaties te worden. In de Vijfde Dimensie, zal je aangetrokken worden door partners van wie de ziel frequenties, of lichtpatronen, overeenkomen met die van jou.Dit zal de primaire eis zijn voor de relatie.

De band gecreeerd door de verenigbare zielen als zij samen komen zal voorzien in een ervaring van diepe en een extase van liefde, die op het niveau van het hart en de ziel wordt ervaren.

Wat echter als nog spannender zal worden ervaren voor je op het pad van relaties transformatie, is dat als een Soulmate band bereikt is, kan dit heel snel en eenvoudig "opgewaardeerd" worden naar een "Tweeling Vlam". Dit proces komt voor als twee zielen overeenkomen om te beginnen met een samenvoegings proces, en samen verweven zijn met de energie grid of het matrix niveau. Tijdens dit wonderlijke proces, worden de Twee Een, en toch blijven ze verschillende individuen. Deze band zal wonderlijke ervaringen laten rijzen van telepatisch en fysieke "delen" tussen de partners.

Door deze relaties, zal je sexualiteit en sex weer heilig maken. Je sexuele verenigingen zullen fusies van de ziel zijn, welke een weg naar de energieen van de Bron zal openen. Deze Heilige Energie zal je leven binnenkomen, ze brengen zoveel vreugde en onvoorwaardelijke liefde die je nog nooit ervaren hebt sinds de tijd van Lemurie, omdat je bewustzijn toen ook ontzettend hoog was om in staat te zijn zo een band te maken.

Het is een avontuur dat wacht op allen twee die er voor hebben gekozen dit pad in de vijfde- dimensionale Aarde te kiezen.

De Planetaire Groeperingen voor Januari 2005 en hun Metafysieke Betekenis

De Kosmische energieen voor deze maand zullen meer informatie brengen over relaties en sexualiteit. De focus van het eerste deel van de maand zal op Venus zijn, als de planeet van Liefde in transit met Pluto en het Galactische Centrum in Sagittarius.

Op 4 januari, staat Venus transit Pluto op 22 graden van Sagittarius, 4 graden van het Galactische Centrum. Dit creeert een vortex van energieen die nieuwe energieen en informatie zullen doorgeven over de Heilige Unies van Soul Mates en Tweeling Vlammen op de Aarde.De transformatie energieen van Pluto zullen de motor zijn die helpt relaties te shiften van de oude energieen naar de Nieuwe Aarde en zijn Vijfde-dimensionale Energieen. Velen van jullie ervaren extreme spanning en frustratie in relaties die geen Soul Mate unies zijn. En velen van jullie zullen Soul Mates ontmoeten onder deze energie. En voor sommigen, zullen deze twee gebeurtenissen tegelijkertijd plaatsvinden, omdat je een interface tussen het Oude en het Nieuwe ervaart die moeilijk is om mee om te gaan.

Deze energie zal doorgaan door de 6 en de 7de Januari terwijl Venus transit staat op het Galatische Cemtrum zelf op 26 graden IN Sagittarius. Op 10 januari zal het Nieuwe Maan in Capricornje de mogelijkheid geven om deze energieen te gronden op de Planeet en ze beschikbaar te maken voor transmissie door de kristallen grids tijdens de Volle Maan op 25 januari 2005

De Zon staat transit in Aquarius op 20 januari. De Volle Maan van januari zal onder de energieen van Aquarius en Leo staan. De lunaire energieen gecombineerd met de Lucht energie van Aquarius zal helpen Nieuwe Waarden voor de Nieuwe Aarde te creeeren.Deze zullen gevoeld worden als het Web van Mededogen en Liefde volledig operationeel word op de Planeet, en ook in nieuwe realtie energieen die tevoorschijn komen. De Vuur energie van Leo zal zich richten op sexualiteit, passie en creativiteit, en zal gecombineerd met Venus/Sagittarius energieen om een nieuw krachtig archetype energie voor relaties in de Vijfde-dimensionale Aarde te creeeren.

Op 15 januari, zal Chiron op een lijn staan met jullie Zon op 25 graden in Capricorn. Deze krachtige energie zal Deze krachtige energie zal aan jullie aarde als potenti´┐Żle verhoging van Zonneactiviteit en verhoogde energieschommelingen overbrengen.Met deze schommeling van licht en energie zullen nieuwe informatieve zaden met betrekking tot de Healing van de Planeet en haar mensen op het gebied van Ecologie, Healing en Medicijnen komen. Je kan verwachten dat als dit jaar zich ontvouwt, er veel meer mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen op deze velden zich zullen voordoen die allemaal zullen bijdragen aan de creatie van de Nieuwe Wereld als een Paradijs van Liefde.

Deze transits van Januari zullen de Planeet repareren tot verdere ontvouwing van de Nieuwe Aarde energieen in 2005. We wensen je Liefde en Vreugde op je ontvouwende weg in de toekomst die jullie aan het creeeren zijn.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.