Áprilisi energiák - 2005

Kitartás… Mindenki… Kezdetét veszi!…

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

nautilus.jpg - 32236 Bytes

Drága Fénymunkások, április a felemelkedés és az átalakulás folyamatának egyik legkiemelkedobb jelentoségu hónapja lesz. Csak ennyit tudunk mondani… tartsatok ki… mert minden mozgásban van… nagyon gyors mozgásban!

Ez egy csodálatos idoszak a bolygó számára. Ebben a Szent Térben, Húsvét (március vége) és Wesak (április vége) ünnepei között, ti, a felemelkedésben résztvevok elso hulláma, beleegyezéseteket adtátok, hogy része legyetek egy óriási energetikai lökésnek vagy hullámnak, ami a felemelkedésben részt vevok második hullámát uazon a szinten fogja rögzíteni, mint ahol ti vagytok. A szinten, ahol kész vagytok belépni az Új Föld ötödik és hatodik dimenziók tudatossági szintjeire. Ez azt jelenti, hogy a Fénymunkásoknak egy jelentos csoportja készen áll arra, hogy belépjen az Új Földre. Ami viszont azt is jelenti, hogy a következo hullám kész elindulni. És a vonzás törvényei alapján ez a hullám HATALMAS lesz! Már elég sokatok van az Új Föld szintjén ahhoz, hogy vonzzátok és magatokkal húzzátok a következo hullámot, akik készen állnak erre. Mindössze annyit tudunk mondani, Fénymunkások, hogy készüljetek fel erre. Sok munka lesz számotokra a következo hullám segítésében az elkövetkezo 18 hónapban.

Meg fogtok lepodni azon a módon, ahogy az emberek elkezdik keresni a tudást, amivel rendelkeztek, ahogy felébrednek és megkezdik felemelkedési folyamatukat.

És mi tudjuk, hogy sokan készen álltok munkátok következo fázisára. Már érzitek, hogy sok a tennivaló, és hogy készen álltok.

2005 csodái folytatódnak! Ám beszéljünk azokról az energiákról, melyekkel áprilisban fogtok találkozni, vmint a jelentoségükrol.

A napfogyatkozás és a holdfogyatkozás

Két kisebb fogyatkozás lesz áprilisban, ám elég potenciával és energiával bírnak ahhoz, hogy segítsenek titeket összhangba kerülni az Új Energiákkal és integrálni azokat, és hogy segítsenek az energetikai átalakulásokban, melyek folyamatban vannak.

Április 8-án, a Kos jegyében levo újhold idején, egy napfogyatkozás lesz. Ez változásokat mozdít elo a Kos napenergiákban a bolygón. A Kos az Egyént és a Gyermeket, vagy magát az Egót szimbolizálja. A Kos jegyet a Mars uralja, a férfienergia bolygója, ami a Vízöntoben található ebben az idoszakban.

Az Ego energiája átrendezodik, hogy összhangba kerüljön az érkezo Isteni Noi energiákkal és az újjászületo Isteni Férfi energiákkal.

Ez az az idoszak, mikor a Belso Gyermek vagy Ego végül minden dolgot meg fog gyógyítani az Anyával és az Apával kapcsolatban, hogy el tudja fogadni az új Isteni Noi és Férfi energiákat. Ami azt jelenti, hogy azok, akik készen állnak rá, tökéletes harmóniába és integrációba kerülnek Felsobb Aspektusaikkal. Megtanulják, hogyan bízzanak Felsobb Énjük vezetésében, mivel az a Forrás Isteni Férfi és Noi energiáit fejezi ki, és többé nem a Belso Gyermek félelmen alapuló bizonytalanságát fogják követni.

Ez egy teljes váltás a Feltétel Nélküli Szeretet és Elfogadás helyére, ami azt jelenti, hogy a félelem és a manipuláció mögött fogtok élni. Ha nincs félelem, akkor nem lehet titeket irányítani. Ez ilyen egyszeru!

A holdfogyatkozás 24-én lesz, Wesak vagy a Buddha Telihold idején. Mivel a Hold a Skorpióban, a Nap a Bikában és a Vénusz a Bikában fognak állni, ez egy eroteljes idopont lesz a holdfogyatkozás szempontjából. A Bikában álló Nap az energiát az Otthonra és a Vagyonra összpontosítja, a Skorpióban levo Hold pedig energiát sugároz a psziché mélyebb aspektusaira. Ez egy olyan idopont lesz, amikor azok, akik készen állnak, megérkeznek Haza, az Új Földre, vmint a Tudatosság és az Öröm olyan szintjeire, melyek születésetektol fogva megilletnek benneteket, és amelyeket Buddha élete szemléltet.

Húsvét és Wesak

Kedveseink, ez valóban egy szent hónap és egy szent idoszak. A periódus, amiben jelenleg vagytok, egy "kapu" Krisztus és Buddha szent ünnepei között. Ez egy olyan idoszak, amikor a bolygón jelen levo felfokozott szent tudatosság lehetové tesz egy ilyen természetu változást.

Krisztus története a magasabb tudatosságokba való emelkedés modellje, a Krisztusi Tudatosságként ismert tudatosságba való emelkedés példája. És emellett egy olyan idoszak a Földön, mikor sokan olvastok az Istenno energiáról, vmint Jézus és Mária Magdolna történetérol. Erre az idoszakra már a Katolikus Egyház Pápája is eltávozott.

Ez teret teremt a változásokhoz a Katolikus Egyházban. Az egyház nyitni kezd a Noi energiák irányába, és elkezdi elismerni a Noi energiákat, melyek oly sokáig el voltak nyomva. Ez fog történni. Az egyház irányítói tudják, hogy nem tarthatják tovább bilincsben az Isteni Noi energiákat. Az egyensúlyt helyre kell állítani.

És ahogy ezek a változások bekövetkeznek a keresztény világban, Buddha tudatossága szintén segít behozni az Isteni Noi energiák jellemzoit, ami magában foglalja az Együttérzést és az Elfogadást, amik Buddha elsodleges leckéi voltak.

Quan Yin vigyázza a Magasabb Tudatosság ezen aspektusát, ahogy az rögzül a bolygón ebben az idoszakban.

A következo hullám

És így, kedves Fénymunkások, felkészítettünk titeket a hatalmas feladatra, ami elottetek áll. Egy csoda lesz, ahogy észreveszitek majd, hogy elértétek a kritikus pontot, és a bolygó tudatossága valóban változik, és magasabb szintekre emelkedik.

Ezt a Plútó okozza, a transzformáció motorja, ami most együtt áll a Galaktikus Központtal. A Galaktikus Központból vagy az Isteni Anyától érkezo adást felerosíti a Plútó, így a változás elkerülhetetlen és sebes lesz.

A Plútó hamarosan retrográdban lesz, és nem fogja keresztezni a Galaktikus Központot 2006 elejéig, majd 2007 végéig. Ezen alkalmakkor a változások, amiket látni fogtok, nagyszeruek lesznek. Visszanéztek majd, és, megértitek, hogy ez volt az a pont, ahonnan már nem volt visszafordulás, az a pillanat, amikor elértétek a kritikus tömeget, és a felemelkedés utazása a teljes bolygó számára már nem pusztán lehetséges és valószínu esemény volt, hanem amit már elvégeztetek, és aminek már csak a fizikai világban kell manifesztálódnia.

Haladjatok Örömben elore.

Amiért olyan hosszú ideig dolgozatok, elottetek áll, és kész megszületni.

Az Új Föld megnyilvánul a Valóságotokban.

Fordítás dátuma: 2005-04-14

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.