De EnergieŽn voor April 2005

Hou je vastÖ IedereenÖ Hier gaan We!Ö..

Aartsengel Michael door Celia Fenn

nautilus.jpg - 32236 Bytes

Lieve Lichtwerkers, April wordt een van de meest belangrijke maanden in het Ascensie en Transitie Proces. Wij kunnen enkel zeggenÖ Hou je vastÖ want alles beweegt zichÖ en snel!

Dit is een wonderbaarlijke tijd voor de Planeet. In deze Heilige Ruimte die gecreŽerd werd tussen de Feesten van Pasen, in voorbij maart en Wesak in laat April, hebben jullie als Eerste Golf Overgangers ermee ingestemd deel uit te maken van een enorme energetische stoot of opwelling die de Tweede Golf van Overgangers zal verankeren naar hetzelfde niveau als jullie zelf. Dat is, gereed zijn om de 5 en 6 Dimensionale bewustzijnsniveaus van de Nieuwe Aarde binnen te gaan. Dit betekent dat een aanzienlijke groep van Lichtwerkers klaar is om de Nieuwe Aarde binnen te gaan. Dit betekent op zijn beurt dat de volgende golf klaar is om te vertrekken. En door de wetten van aantrekking zal deze golf ENORM zijn! Er zijn er genoeg van jullie op het Nieuwe Aarde niveau om de nieuwe golf aan te trekken, die er nu klaar voor zijn. Alles wat wij kunnen zeggen Lichtwerkers is, wees voorbereid. Er zal veel werk voor jullie zijn om de volgende golf in de volgende achttien maanden te helpen. Jullie zullen verbaasd zijn over de manier waarop de mensen de kennis die jullie hebben zullen beginnen opzoeken wanneer zij ontwaken en hun ascensie reis beginnen.

En we weten reeds dat velen van jullie op je posities staan voor de volgende fase van je werk. Jullie voelen reeds dat er veel te doen staat en jullie zijn er klaar voor.

De wonderen van 2005 gaan voort! Maar laat ons nu spreken over de energieŽn die jullie zullen tegenkomen in april en hun betekenis.

De Zonsverduistering en de Maanverduistering

Er zijn twee kleine eclipsen in april, maar met genoeg potentieel en energie om de Nieuwe EnergieŽn te assisteren met hun aanpassing en integratie en te helpen met de energetische transities die onderweg zijn. Op 8 april, tijdens de Nieuwe Maan in Ram, zal er een Zonsverduistering zijn. Dit zal de veranderingen in de Ram Zonne-energie op de planeet vergemakkelijken. Ram symboliseert het Individu en het Kind, of het Ego zelf. Het wordt geregeerd door Mars, de planeet van mannelijke energie, die op dit tijdstip in Waterman staat. Deze Ego energie wordt heruitgelijnd om het in harmonie te brengen met de binnenkomende Goddelijke Vrouwelijke energieŽn en de hergeboorte van de Goddelijke Mannelijke energieŽn. Het is een tijd waarin het Innerlijk Kind of Ego eindelijk alle kwesties met de Moeder en de Vader zal helen, om de nieuwe Goddelijke Vrouwelijke en Mannelijke EnergieŽn te accepteren en integreren. Wat dit zal betekenen is dat degenen die er klaar voor zijn, volledig in harmonie en integratie met hun Hogere Aspecten zullen bewegen. Zij zullen leren de leiding van het Hoger Zelf te vertrouwen wanneer het de Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke energie van de Bron uitdrukt, en niet langer de op angst gebaseerde onzekerheden van het Innerlijk Kind volgen. Dit betekent een volledige verschuiving in Onvoorwaardelijke Liefde en Aanvaarding, wat betekent eindelijk voorbij angst en manipulatie te leven. Als er niets is om bang voor te zijn, dan kun je niet gemanipuleerd worden. Zo eenvoudig is het! De Maansverduistering op de 24ste zal in de Wesak of Boeddha Volle Maan zijn. Met de maan in Schorpioen en de Zon in Stier, en Venus in Stier, zal dit een krachtige tijd zijn voor een Maansverduistering. De Zon in Stier concentreert energie op het Huis en Bezittingen, en de Maan in Schorpioen schijnt energie op de diepere aspecten van de psyche. Het zal een tijd zijn wanneer degenen die er klaar voor zijn Thuis verwelkomd zullen worden, op de Nieuwe Aarde en op niveaus van Bewustzijn en Vreugde die hun geboorterecht zijn en die gedemonstreerd werden in het leven van de Boeddha.

Pasen en Wesak

Geliefden, het is inderdaad een heilige maand en een heilige tijd. Deze periode waarin jullie nu zijn is een "toegangsweg" tussen de heilige feesten van de Christus en de Boeddha. Het is een tijd wanneer het verhoogd heilig bewustzijn op de planeet een enorme verschuiving van deze aard toestaat.

In het Christusverhaal hebben jullie het model voor de ascensie in hoger bewustzijn, ook gekend als Christus Bewustzijn. En het is ook een tijd op aarde wanneer velen onder jullie lezen over de Godinnenenergie, en de relatie tussen Jezus en Maria Magdalena. En op dit tijdstip is ook de Paus van de Katholieke Kerk heengegaan. Dit creŽert op zijn beurt een ruimte voor verandering in de Katholieke Kerk. Voor de kerk om zich te openen en de Vrouwelijke energie te erkennen die al zolang onderdrukt geweest. Dit zal komen. Degenen in de kerk weten dat ze de Goddelijke Vrouwelijke Energie niet meer vastgeketend kunnen houden. Het evenwicht moet weer hersteld worden.

En wanneer deze veranderingen in de Christelijke wereld gebeuren, helpt het Boeddha bewustzijn ook de kwaliteiten van het Goddelijke Vrouwelijke binnen te brengen hetgeen Compassie en Aanvaarding omvat, welke de primaire lessen van de Boeddha waren.

Lady Quan Yin waakt over dit aspect van Hoger Bewustzijn terwijl het zich op dit moment op de Planeet verankerd.

De volgende Golf

En zo, lieve Lichtwerkers, hebben wij jullie voorbereid op de enorme taak die voorop ligt. Het zal een wonder en een mirakel zijn wanneer jullie zien dat het kritiek punt bereikt wordt en het bewustzijn op de Planeet echt verandert en naar hogere niveaus stijgt.

Dit komt omdat Pluto, de motor van transformatie, nu in samenstand is met het Galactisch Centrum. De krachtige transmissies vanuit het Galactisch Centrum of de Goddelijke Moeder worden versterkt door Pluto, dus deze verandering is onvermijdelijk en snel.

Pluto zal spoedig terugkeren, hoe het ook zij, en zal het Galactisch Centrum eigenlijk niet doorkruisen tot vroeg 2006 en dan laat 2007. Op deze tijdstippen zullen de verschuivingen die jullie zullen zien groots zijn. Jullie zullen terugkijken en begrijpen dat dit het punt van geen terugkeer was, het moment wanneer de Kritieke Massa bereikt werd en de Reis van Ascensie voor de gehele Planeet niet enkel mogelijk en waarschijnlijk was, maar een feit dat reeds werd bereikt en zich nu moet manifesteren in het fysieke.

Ga voorwaarts in Vreugde.

Waar jullie zolang voor gewerkt hebben gaat bijna tot stand komen voor jullie.

De Nieuwe Aarde manifesteert zich in de Realiteit.

Klik hier om terug te keren naar de Beginpagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.