Augusztusi energiák 2005

A Szíriusz Csillagkapu és a 8:8 Harmonikus: A tudatosság magasabb szintjeire lépni

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

lionsgate2.jpg - 74225 Bytes
Image by Infinityky

Drága Fénymunkások, ebben a hónapban a Galaktikus központból eredo intenzív és ragyogó energiák folytatják beáramlásukat a Föld kristályrács-rendszereibe a Szíriusz Csillagkapun keresztül. A folyamat augusztus 8. és 13. között tetozik, majd a Kapu elkezd bezárulni. Az energia azonban továbbra is magas szinten marad, egészen az augusztus 19-i teliholdig. Így az augusztus 5-i újhold és az augusztus 19-i telihold közötti periódus egy olyan idoszak lesz, amikor megnyíltok új lehetoségeknek, hogy teremtok legyetek és manifesztáljátok álmaitokat. Ám egyben kihívást is fog jelenteni ez az idoszak, hogy megtartsátok a belso egyensúlyotokat az átmenetnek és a változásoknak ebben az intenzív, turbulens idoszakában.

A 8:8 Harmonikus, és a kollektív tudatosság magasabb szintjére lépni a Föld bolygón

Kedveseink, ez egy olyan idoszak, amikor a bolygónak és lakosainak lehetosége nyílik arra, hogy felgyorsítsák az evolúciójukat azáltal, hogy a tudatosság magasabb szintjére lépnek. Ebben az augusztus 5-19-ig tartó ciklusban mindegyikotök számára adott lesz a választás, hogy tudatos növekedésetekben a kaland és a felfedezés új szintjeire jussatok.

Ezt megtehetitek egyénileg, ám kollektívan is, ha az emberi kollektív tudatosság fel tud emelkedni ebbe a felgyorsult energiába. Ám ha az eseményeket úgy irányítják, hogy globális negativitás és negatív érzések támadjanak, akkor ez a változás lelassulhat vagy blokkolva lehet. Ez volt a célja a sok szomorú és tragikus veszteségnek július kulcsdátumain a Csillagkapu megnyitásával és energiájával összefüggésben. (Július 7. és 21.)

Tehát, kedveseink, most még fontosabb, hogy tartsátok az energiáitokat, és emlékezzetek arra, hogy kik vagytok. Azért vagytok itt, hogy tartsátok a frekvenciákat a tudatosság magasabb szintjei felé tartó folyamatos evolúció érdekében. Ez a Szeretetre és a Békére, vmint az emberi család Egységébe vetett hitre való fókuszálást jelenti.

Lélektársak és a kapcsolatok általi beavatás

Ebben a hónapban a Nap a szenvedélyes és tüzes Oroszlánban lesz augusztus 23-ig. A Mars a Bikában lesz, a Vénusz pedig a Mérlegbe lép - mindkét házat a Vénusz uralja, a Szerelem, Harmónia, Szépség és Házasság vagy Egyesülés bolygója. Ám a Szaturnusz is jelen van, az Oroszlán 2. fokán, ami azt jelenti, hogy ezzel egyidejuleg egy mély átalakulást és tanulást tapasztalnak meg a Földön élo emberek.

Tehát, kedveseink, ebben a következo kétéves Szaturnusz ciklusban és ennek az idoszaknak a kezdetén, sokan azt választottátok, hogy átmentek a Lélektárs Egyesülések vagy Kapcsolatok beavatásán. A lélekkötelék legmagasabb lehetséges formája az emberek számára, mikor ezt átalakítják "ikerláng" állapottá. Ez egy kiváltság, és a tudatos és felébredt létezok munkája. Ám ez egyben egy eroteljes beavatás, ami bátorságot, fegyelmet és egyensúlyt követel, vmint az elfogadásnak és a feltétel nélküli szeretet gyakorlásának abszolút képességét.

Sokan lesztek, akik továbbléptek, és vállaljátok ezt a beavatást ebben az idoszakban. Ez nem lesz könnyu, ám a bátorságotok és a Magasabb Dimenziók általi vezetés azt jelenti, hogy akik sikeresek lesztek ezekben a kapcsolatokban, mintákat és utakat hoztok létre, hogy könnyebbé tegyétek azt mások számára.

A Szíriuszi Zafír Kristály Aura" és a "Királyi" Zafír Gyermekek

Ahogy felemelkedtek a Szíriusz Fény ragyogó Krisztusi Tudatosság energiáiba, eléritek azt a pontot, amikor a bolygó bizonyos létezoi képessé válnak arra, hogy integrálják a Szíriuszról eredo gyönyöru Zafírkék Sugarat. Ebben a Zafír Kristály Aurában a Gyémánt Fény ragyogó csillagai is láthatóak lesznek.

Az osi Egyiptomban ezt a fejlett aura alakzatot a fáraó és a családja hordozta, és kódneveik a "kék Nílus" és a "fehér Nílus" voltak. Ezek jelképezték az ötödik dimenziót (kék) és a kilencedik dimenziót (fehér). Ez volt a királyi család és különösen a fáraó feladata, hogy megtartsák az egyensúlyt eközött a két szint között, hogy ezáltal boséget, jólétet és békés egyensúlyt biztosítsanak Egyiptom számára.

Most sokan közületek elfogadjátok ezeket a zafír és gyémánt energiákat, hogy a boséget, a jólétet és a békét visszahozzátok a bolygóra. Ez egy hatalmas kiváltság, ami feltárul elottetek ebben az idoszakban.

Ám ami uilyen izgalmas, az az, hogy sokan a 2005-ben született Kristály Gyermekek közül magukban hordozzák a "Királyi" Zafír és Gyémánt energiákat az auramezojükben! Ezek a hatalmas erovel bíró gyermekek energetikailag a Krisztusi Tudatosság vibráció Szíriuszról származó legmagasabb szintjeire lesznek "hangolva". Mély és hatalmas szeretetet fognak érezni a bolygó iránt, és különleges vonzódást az óceánokhoz és a cetfélékhez - a bálnákhoz és a delfinekhez -, akik szintén szíriuszi csillagmagok. Ezek a gyermekek az ötödik és a kilencedik dimenziót természetes módon egyensúlyban fogják tartani az auramezojük segítségével, és így segítenek abban, hogy gazdasági stabilitás és boség jöjjön létre a bolygón.

A Zafír gyermekek a bolygó "Királyi" gyermekei. Ugyanazt a feladatot fogják ellátni, mint amit a fáraók a múltban. Ám ok a gyermekeitek lesznek… és meg fogják tanítani, hogy mind királyiak vagytok. Ti a Fény és a Szeretet Hatalmas és Csodálatos Létezoi vagytok. Mindegyikotök képes arra, hogy erre a szintre lépjen ebben az idoszakban!

Ez a 2005-ös év Oroszlán Kapujának az ajándéka.

Áldottak vagytok!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!