DE ENERGIEňN VOOR AUGUSTUS 2005

De Sirius Sterrenpoort en de 8:8 Harmonie : Bewegen naar Hogere Niveaus van Bewustzijn

Aartsengel Michael door Celia Fenn

lionsgate2.jpg - 74225 Bytes
Image by Infinityky

Geliefde Lichtwerkers, deze maand gaat de intense en stralende energie van het Galactisch centrum verder het Aarde Kristalrooster Systeem binnen via de Sirius sterrenpoort. Dit zal zijn hoogtepunt bereiken tussen 8 en 13 augustus, en dan zal de Poort beginnen te sluiten. De energie zal voortgaan op een hoog niveau, tot de Volle Maan op 19 augustus. Dus, zal de periode tussen de Nieuwe Maan op 5 augustus en de Volle Maan op 19 augustus een tijd zijn waar jullie je zullen openen voor nieuwe gunstige gelegenheden om creatief te zijn en jullie dromen te manifesteren. Maar jullie zullen ook uitgedaagd worden je Innerlijk Evenwicht te bewaren in deze turbulente tijd van transitie en verandering.

De 8:8 Harmonie en Bewegen naar Hogere Niveaus van het Collectieve Bewustzijn op Planeet Aarde

Geliefden, dit is een tijd waarin de Planeet en haar bewoners de gelegenheid gegeven wordt hun evolutie te versnellen door naar een hoger niveau van bewustzijn te stijgen. In deze cyclus tussen de 5de en de 19de, zullen jullie allen de kans krijgen om naar nieuwe niveaus van avontuur en verkenning in jullie bewuste groei te verschuiven.

Dit kan gedaan worden op individuele basis, maar ook collectief indien het Menselijk Collectief Bewustzijn kan opstijgen naar de versnelde energie. Echter, indien gebeurtenissen gemanipuleerd worden zodat globale negativiteit en negatieve emoties opgewekt kunnen worden, kan deze verschuiving vertraagd of geblokkeerd worden. Dit was het doel van veel van het droevig en tragisch verlies van levens op sleuteldagen in Juli, betrekking hebbend op de opening van de Sterrenpoort en zijn energie. (7 en 21 juli).

Dus, geliefden, is het nog belangrijker dat jullie je energie vasthouden en je eraan herinneren wie je bent. Jullie zijn hier om de frequentie voor voortgezette evolutie naar Hogere Niveaus van Bewustzijn vast te houden. Dit betekent te concentreren op Liefde en Vrede en het geloof in de Eenheid van de Menselijke Familie.

Soulmates en de Initiatie van Relatie

In deze maand, zal de zon in de Passionele en Vurige Leeuw zijn tot de 23ste. Mars is in Stier, en Venus beweegt zich in Weegschaal, beide huizen worden geregeerd door Venus, de planeet van Liefde, Harmonie, Schoonheid en Huwelijk of Vereniging. Maar, Saturnus is ook aanwezig, op 2 graden van Leeuw, wat betekent dat er ook diepe transformaties en leringen te ervaren zijn door de mensen van de Aarde.

Dus, geliefden, in deze volgende 2 jaren cyclus van Saturnus, en beginnend op dit tijdstip, zullen velen van jullie ervoor gekozen hebben de Initiatie van de Soulmate Verbintenis of Relatie te ondergaan. Dit is de Hoogst mogelijke vorm van Zielsverbond voor een Mens wanneer het getransmuteerd wordt in een "Tweeling Vlam" staat. Het is een voorrecht, en het werk van Bewuste en Ontwaakte wezens. Maar, het is ook een krachtige initiatie die Moed, Discipline, Evenwicht en het absoluut vermogen vereist om Aanvaarding en Onvoorwaardelijke Liefde toe te passen.

Er zullen velen onder jullie zijn die naar voren zullen stappen om deze initiatie nu aan te nemen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar jullie moed en de leiding van de Hogere Dimensies zullen betekenen dat degenen die erin slagen patronen en paden zullen creŽren om het makkelijker te maken voor anderen.

De Sirius "Saffier" Kristal Aura" en de "Koninklijke" Saffier Kinderen

Wanneer jullie opstijgen in de stralende Christus BewustzijnenergieŽn van het Sirius Licht, hebben jullie een punt bereikt waar zekere individuen op de Planeet in staat zijn om de mooie Saffieren Blauwe Straal te integreren die vanuit Sirius straalt. Deze Saffieren Kristal Aura wordt samen gezien met schitterende sterren van Diamant Licht.

In het oude Egypte, werd deze gevorderde Aurische configuratie bewaard door de Farao en zijn familie, en hun codenamen waren "de Blauwe Nijl" en "de Witte Nijl". Deze vertegenwoordigden de Vijfde Dimensie (blauw) en de Negende Dimensie (wit). Het was de functie van de Koninklijke familie en speciaal de Farao, om het evenwicht tussen deze twee niveaus te bewaren om overvloed, voorspoed en vredig evenwicht in Egypte te verzekeren.

Op dit punt, zullen velen van jullie de Saffier of Diamant energieŽn aannemen wanneer jullie de Vijf en Negen Dimensionele energieŽn vasthouden om weer overvloed, voorspoed en vrede naar de Planeet te brengen. Dit is een groot voorrecht dat jullie in deze tijd aangeboden wordt.

Maar, wat even opwindend is, is dat vele van de Kristal Kinderen die geboren zijn in 2005 de "Koninklijke" Saffier en Diamant energie in hun aurische velden zullen dragen! Deze krachtige kinderen zullen energetisch "afgestemd" worden op de Hoogste niveaus van het Christus Bewustzijn van Sirius. Zij zullen een diepe en krachtige liefde voor de planeet hebben, en een speciale affiniteit voor de Oceanen en Cetaceanen - de Walvissen en Dolfijnen - die ook Sirische Sterrenzaden zijn. Deze kinderen zullen de Vijfde en Negende Dimensies natuurlijk in evenwicht houden door hun aurische velden, en door dit te doen zullen zij helpen ecologische stabiliteit en overvloed op de planeet te creŽren.

De Saffier kinderen zijn de "Koninklijke" kinderen van de Planeet. Zij zullen dezelfde functie dienen als de Farao's uit het verleden. Maar, zij zullen jullie kinderen zijn, Ö en zij zullen jullie leren dat jullie allen Koninklijke leden zijn. Jullie zijn Krachtige en Prachtige Wezens van Licht en Liefde. Elkeen van jullie heeft de mogelijkheid om in deze tijd naar dit niveau te bewegen!

Dit is het geschenk van de Leeuwen Poort in 2005.

Jullie zijn gezegend!

Klik hier om terug te keren naar de Beginpagina

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!