ENERGII PENTRU AUGUST 2005

Portalul din Sirius si Armonica 8:8 "Mutarea in Nivele Superioare le Constiintei

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

lionsgate2.jpg - 74225 Bytes
Image by Infinityky

Preaiubiti Lucratori ai Luminii, in aceasta luna continua sa intre o energie intensa si radianta, din centrul nostru Galactic in sistemul grilei de Cristal a Pamantului, prin portalul din Sirius. El va dura intre 8 si 13 august si apoi portalul va incepe sa se inchida. Energia va continua la nivel inalt, pana la Luna Plina din 19 august. Perioada dintre Luna Noua din 5 august si Luna Plina din 19 august va fi o perioada de timp, in care va veti deschide spre noi oportunitati de a fi creativi si de a va manifesta visele. Dar veti fi si provocati sa va mentineti Echilibrul Interior, in aceste momente turbulente, de tranzitie si schimbare.

Armonica 8:8 si Trecerea in Nivelele Superioare ale Constiintei Colective, de pe Planeta Pamant

Iubitilor, acesta este un timp in care planetei si locuitorilor sai li se acorda oportunitatea de a-si accelera evolutia, prin trecerea la un nivel superior de constiinta. In acest ciclu dintre 5 si 19 august, tuturor vi se va oferi alegerea de a trece pe noi nivele ale aventurii si explorarii, in cresterea voastra constienta.

Acest lucru poate fi realizat la nivel individual, de baza, dar si colectiv, in cazul in care Constiinta Colectiva Umana va putea sa se inalte la energia accelerata. Daca evenimentele vor fi manipulate, incat negativitatea globala si emotiile negative sa poata fi starnite, atunci aceasta transformare poate fi incetinita sau blocata. Acesta a fost scopul tristetii si pierderii tragice de vieti, in zilele cheie din iulie (7 iulie si 21 iulie), legate de deschiderea Portalului si a energiei sale.

Asa ca, iubitilor, este si mai important ca voi sa va pastrati energia si sa va reamintiti cine sunteti. Va aflati aici ca sa pastrati frecventa, pentru evolutia continua spre Nivelele Superioare ale Constiintei. Acest lucru inseamna concentrarea atentiei pe Iubire, Pace si pe Credinta in Unimea Familiei Umane

Suflete-Pereche si Initierea Relatiei

In aceasta luna, soarele va fi in Leul Pasionat si Invapaiat, pana in 23. Martie se afla in Taur si Venus trece in Balanta, ambele case patronate de Venus, planeta Iubirii, Armoniei, Casatoriei sau Uniunii. Dar Saturn este si el prezent la 2 grade Leu, insemnand ca oamenii de pe Pamant trebuie sa traiasca experienta transformarii profunde si a invatarii.

Asa ca, iubitilor, in urmatorul ciclu de doi ani al lui Saturn si odata cu inceperea acestuia, in acest moment, multi dintre voi alegeti sa treceti prin Initierea Uniunii si Relatiei Sufletelor-Pereche. Aceasta este Cea mai Inalta forma de Legatura de Suflet posibila pentru un om, cand ea este transmutata in starea de "Flacari Gemene". Este un privilegiu si reprezinta munca fiiintelor Constiente si Trezite. Dar este si o initiere puternica, care necesita Curaj, Disciplina, Echilibru si abilitate absoluta de a practica Acceptarea si Iubirea Neconditionata.

Vor fi multi dintre voi care vor pasi inainte, pentru a primi aceasta initiere, in acest moment. Nu va fi usor, insa curajul si indrumarea pe care o primiti din Dimensiunile Superioare, va avea in vedere ca cei care vor reusi, vor crea tipare si cai de a face ca aceasta initiere sa fie mai usoara pentru ceilalti

Aura de Cristal Safir din Sirius si Copiii Safir "Regali"

Cand va inaltati in energiile Constiintei Cristice Radiante, ale Luminii din Sirius, veti atinge un punct, in care unii indivizi de pe planeta, vor fi capabili sa integreze Raza Albastra Safir, minunata, care emana din Sirius. Aceasta Aura de Cristal Safir este vazuta impreuna cu stele radiante ale Luminii de Diamant.

In Egiptul antic, aceasta configuratie de aura avansata era mentinuta de faraoni si de familiile lor, iar numele de cod erau "Nilul Albastru" si "Nilul Alb". Acestea reprezentau Dimensiunea a 5-a (albastra) si a 9-a (alba). Ele reprezentau functia familiei Regale si, in special, a faraonului, de a mentine echilibrul dintre cele doua nivele, cu scopul de a asigura echilibrul abundentei, prosperitatatii si pacii in Egipt.

In acest punct, multi dintre voi veti primi energiile de Safir si de Diamant, ca sa mentineti energiile Dimensiunilor Cinci si Noua, cu scopul de a aduce abundenta, prosperitatea si pacea inapoi pe planeta. Acesta este un privilegiu extraordinar, care va este oferit in acest moment

Dar, ceea ce este la fel de incitant, este ca multi Copiii de Cristal nascuti in 2005, vor purta energia de Safir "Regala" si de Diamant in campurile lor aurice. Acesti copii puternici, vor fi acordati "energetic" la nivelele Superioare ale vibratiei Constiintei Cristice din Sirius. Ei vor avea o iubire profunda si intensa pentru planeta si o afinitate speciala pentru Oceane si Cetacee - Balene si Delfini - care sunt si ele Seminte Stelare din Sirius. Acesti copiii vor mentine, in mod natural, Dimensiunile Cinci si Noua in echilibru, prin campurile lor aurice si astfel vor ajuta la crearea stabilitatii ecologice si a abundentei pe planeta.

Copiii Safir sunt copiii "Regali" ai planetei. Ei vor indeplini aceeasi functie ca si Faraonii din trecut. Dar ei vor fi copiii vostri � si ei, cu adevarat, va vor invata ca voi toti sunteti Regalitatea. Voi sunteti Fiinte Puternice si Minunate, ale Iubirii si Luminii! Fiecare dintre voi aveti abilitatea de a va muta la acest nivel, in acest moment! Acesta este darul Portalului Leului (Lion's Gate) din 2005

Sunteti binecuvantati!

Arhanghelul Mihail

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!