Augusztusi üzenetek

moongalaxy.jpg

Elso üzenet: "Jelenleg intenzív személyes és bolygószintu gyógyulás" Mihály arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Legdrágább és gyönyöru Földi Angyalok, ennek a hónapnak az elso holdciklusában intenzív személyes és bolygószintu gyógyuláson mentek keresztül. Kérlek legyetek tudatában, hogy ez nehéz idoszak mindnyájatoknak, de a jutalom nagyszeru lesz. Úgyhogy kérünk benneteket, tartsatok ki, és tudjátok, hogy szeretve vagytok, és a felsobb dimenzióktól támogatást kaptok szeretetben.

Eloször a Személyes Gyógyító Ciklusról beszélünk, amit olyan sokan közületek most tapasztalnak, és utána elmagyarázzuk, hogyan viszonyul ez a nagyobb bolygószintu gyógyuláshoz, ami most van folyamatban.

Mivel közületek azok, akik részesei az átkelok elso hullámának olyan keményen dolgoztak az energiátok megtartásán, képesek voltatok elengedni a legtöbb múltbeli, jelen, sot jövobeli félelmeket és aggodalmakat, és képesek voltatok a teljes "jelenléteteket" az itt és most pillanatba vinni. Ez a végso lépés. Az aurátok és az energia hálózatotok most egy intenzív "áthuzalozáson" és "átegyensúlyozáson" megy keresztül, ahogy felkészültök az Új Föld-re lépésre.

Ennek az áthuzalozásnak a tünetei a következok:

Extrém fáradtság a kimerültségig. Gyakran tele vagytok kreatív ötletekkel, de úgy érzitek, képtelenek vagytok megmozdítani magatokat, hogy véghezvigyétek oket. Legyetek türelemmel. Az ido eljön. A kimerültség a más szinteken most folyó intenzív munka eredménye. Harag. Sokan úgy fogják érezni, hogy az életük elérkezett az összeomláshoz. És ez így is van. Sokaknak ez pénzzel és munkával lesz kapcsolatos. Elengeditek az elmúlt életekben felhalmozott hiedelmeket a pénzrol és túlélésrol. Megtanítják nektek, hogy a pénz és a túlélés közt nincs valódi kapcsolat. Sokaknak ez kemény lecke. De végül megértitek, hogy jogotok van a túlélésre, jogotok van támogatásra, és szeretetre. Nem kell "dolgoznotok" érte. Ez a ti jogotok az Egy Bolygó polgáraként és az Egy Szív tagjaként. Személyes kapcsolat problémák. Most sok kapcsolat vagy meggyógyul, vagy végetér. Ahogy az energia kiegyensúlyozódik, úgy minden, ami nem volt egyensúlyban, kiegyensúlyozódik. Ez nagyon nyilvánvaló lesz a kapcsolatokban. Még egyszer, az emberek rájönnek, hogy joguk van szeretetre és tiszteletre, és véget vetnek azoknak a kapcsolatoknak, ahol ezek nincsenek jelen. Fizikai tünetek, mint pl. álmatlanság éjjel és fáradtság nappal. Szórakozottság. Energia hullámok foleg a végtagokban. Ezek az "áthuzalozási" folyamat tünetei. Extrém szomorúság, és sírni akarás. Elengeditek az összes régi, nem muködo sémáitokat és a fájdalmat, amit okoztak nektek. És sokan közületek segítik a bolygót, és mások számára is hordozzák ezt az energiát. Néhányan extrém fájdalmat éreznek különbözo testrészeikben. Ez azokhoz a helyekhez kapcsolódik, ahol a legtöbb gyógyulásra van szükség. Ahogy az energia beáramlik az újonnan meggyógyult és áthuzalozott részekre fájdalomként érezheto.

Ebben az idoszakban biztosan találkozol magaddal szemtol szembe. Bármilyen sémákat is követtél eddigi inkarnációid során, látni fogod. DE, ez egyáltalán nem negatív. Sokan hirtelen szembesülnek és felismernek tehetségeket és képességeket, amikrol soha nem tudtátok, hogy rendelkeztek velük. Látni fogjátok azokat a részeiteket amelyek el voltak rejtve az alacsony önbecsülés és negatív gondolkodás rétegei alatt. Látni fogjátok a "igazi szépségeteket" felszínre kerülni, mint még soha azelott. Elkezditek érezni a szeretetet, ami a kezdetektol ott volt, amint felszínre kerül az életetekben a gyógyulás és kiegyensúlyozás ezen idoszakában.

És tudjátok, hogy ahogy ti tapasztaljátok ezt a gyógyulást és kiegyensúlyozást, éppúgy a Bolygó maga is. Szakadások vannak az inter-dimenzionális bolygó anyagban és torzulások a bolygó "huzalozásában", amit olyan emberek hoztak létre, akik a Föld rendelkezésére bocsátott kozmikus erot a saját céljaikra használták, visszaéltek vele, ami gyakran manipulációval és uralmi törekvésekkel járt. De most még ez is megyógyíttatik, és a Bolygó visszatér az egyensúlyi állapotába.

Eleinte ezt furcsának fogjátok találni. Képzeljétek el, hogy egész életetekben kiegyensúlyozatlanul, féloldalasan jártatok, és most hirtelen kiegyenesedtek. Furcsának és nehéznek fog tunni. De ahogy hozzászoktok a járás új módjához, látni fogjátok, hogy sokkal jobb és könnyebb. Csak tudjátok, drágák, hogy olyan sokáig voltatok féloldalasak és kiegyensúlyozatlanok, de most kiegyensúlyozódtok. Itt az ideje egy kiegyensúlyozott bolygót teremteni, kiegyensúlyozott emberekkel. Olyan helyet, ahol szeretet és harmónia és a minden dolgok központjában lévo Egy Szív tanításai megvalósulhatnak..

Most szeretet, békét és harmóniát kívánunk nektek.

Mihály arkangyal

Második üzenet: "A Kristály Fényt tartani-ez most annyira fontos." Mihály arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Legdrágább Kristály család, ez egy fontos üzenet mindazoknak, akik a Fény Magasabb Dimenzióiba váltottak. A mai nap, augusztus 12. beteljesíti a bolygó utazását a 9. dimenzióba, és a ti saját utazásotokat arra a Magasabb Frekvenciájú Helyre.

Azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy nagyon rövidesen nagyon keményen kell dolgoznotok, hogy megtartsátok ezt a fényt és energiát. Már korábban említettük, hogy az az energia, ami ezen a csillagkapun keresztül a Földre ömlik eroteljes(powerful) és teremto (kreatív). Arra szánták, hogy elosegítse az evolúciót és több fényt teremtsen a Kozmoszban. De, mint már említettük, vannak, akik ezt tudván, a saját hasznukra akarják fordítani ezt az energiát. Negatív és romboló mintázatokat akarnak létrehozni a bolygón, hogy ezáltal megtarthassák hatalmukat és kiváltságaikat.

Mindegyikteknek választani kell az elkövetkezo pár hétben. Ez a választás az Új Földdel és a Kristály Bolygóval lesz kapcsolatos. Élnetek kell azt az igazságot, amiben hisztek. Ha hisztek abban, hogy EGYEK vagyunk - akkor döntenetek kell, hogy mit választotok: Egynek lenni SZERETETBEN, vagy Félelemben. A bolygó alacsonyabb frekvenciáin levok közül sokan arra használják ezt az idoszakot, hogy félelmet és pánikot keltsenek, és másokat is maguk mellé állítsanak. De sürgetünk benneteket, GONDOLKOZZATOK A SZÍVETEKKEL. Vizsgáljátok meg amit láttok és hallotok, és kérdezzétek magatokban: megegyezik ez a hitemmel, hogy mind egyek vagyunk a bolygó családjában? És hogyan tudok úgy reagálni, hogy a cselekedeteim tükrözzék azt a hitemet, hogy EGYEK vagyunk? Túl tudok lépni a dualitás konfliktusos gondolkodásmódján az Egyesült Tudatosság Egységébe és harmóniájába? És ha megvan a válasz, csak SZERETET küldj az Energia Kristály Hálójába, ami a Magasabb Dimenziókban körülveszi a bolygót. Mert ez a szeretet hatalmas, és feloldja az alacsonyabb szinteken levo negatív energiát. Nektek, akik a Magasabb Szintekre léptetek, birtokában kell lennetek az erotöknek/hatalmatoknak, most jobban, mint valaha. Ez az Egy Szív ereje/hatalma. Használjátok. Teremtsétek meg azt a békés bolygó-otthont, amit kerestek.

Mert a Szeretet teremto és gyógyító. És ti, a Kristály Család tagjai vállaltátok, hogy ti lesztek azok, akik megteremtik a Szereteten, Harmónián és Békén alapuló bolygó-társadalmat. Ez már annyira közel van! Így még ha olyan eseményeket tapasztaltok is, ami úgy tunik ennek épp az ellenkezojét bizonyítja, tudjátok, hogy ezek el fognak múlni, és a Fény Bolygója létrejön. Már ott van, tökéletes formában, a magasabb dimenziókban. Ahogy a régi darabjaira hullik, felváltja azt a régi energiát a tökéletes Szeretettel, aminek a megteremtésén mindannyian olyan keményen dolgoztunk.

És ne felejtsétek el, ezekben az idokben nem a pénz és vagyon támogat benneteket, hanem azoknak a szeretete, akik a Kristály Családotok a Bolygón. Adjatok szeretetet, és legyetek nyitottak elfogadni azt. Ez a legkreatívabb és leghatalmasabb ero, ami a kozmoszban létezik. Ez a Forrás/Eredet energiája.

Együtt dolgozunk veletek a Kristály Bolygó Energiájának megtartásán!

Mihály arkangyal

Harmadik üzenet: "A szíved és az érzelmeid újra összekapcsolása" Mihály arkangyal Kate Spreckley közvetítésével

Mostanra már több évszázadon keresztül túlságosan féltetek, hogy engedjétek átérezni az összes érzelmet, amit képesek vagytok érezni. A régi tapasztalatokból és a számos régi élet során megtanultátok, hogy a szívetekkel és érzelmeitekkel teljesen kapcsolatban lenni túl fájdalmas. A szív csakrátok és a solár plexus csakrátok közti kapcsolat olyan régen megszunt, és az elmétek kontrollálta az érzelmeiteket. Jelenleg sokan közületek elengedik a régi érzelmi sémákat és a régi negativitást, ami körülvette az érzelmeiket. Mindannyian a szív csakra és a szolár plexus csakra összekötésén dolgoztok, hogy ezek együtt tudjanak muködni. Azon is dolgoztok, hogy megújítsátok vagy újra "huzalozzátok" a szívetek és az elmétek közti kapcsolatot, hogy jobban tudjatok a szívbol élni, és a szívbol tapasztalni.

Sajnos, nagyon sokan fájdalmat asszociáltatok az érzelmekhez, és ezért az elmétek kontrollálta a szíveteket, azért, hogy ne érezzetek, ne érezzétek a fájdalmat. Ki kell engednetek az érzelmeiteket az elme uralma alól, azért, hogy valóban megtapasztaljátok az érzelmeitek örömét és extázisát. Ha nem vagytok kapcsolatban az érzelmeitekkel, nem tudjátok érezni a csodálatos érzelmek hatalmas skákáját, amit képesek vagytok érezni.

Igen, ezzel a sok elengedéssel és újrakapcsolódással valamennyi fájdalom is jár, de ez egyfajta szomorúság, szomorúság azon, hogy olyan sokáig nem éreztetek minden érzelmet. Gyász afölött, hogy mivel féltek, hogy fájni fog, nem tudtok teljesen kapcsolódni az érzelmeitekkel. De nagyon örömteli is lesz, mikor elkezditek látni, hogy a szívetekbol élni mennyi jót hoz, és a csodákat, amik kézzelfoghatóvá válnak. Sokszor mondtuk nektek, hogy a félelem a szeretet ellentéte, és hogy az Új Földre egyáltalán nem vihettek magatokkal félelmet, úgyhogy el kell engedni. Ez lesz az utolsó elengedés, amit tesztek, az Új Föld születése elott.

A következo feladat, amin dolgoznotok kell, az lesz, hogy kapcsolódjatok az Új Földhöz, és alapozzátok meg magatokat és a többieket ezen az Új Földön.

Reméljük, hogy mindannyian élvezitek ezt a nagyszeru utazást a valódi énetekbe (hogy kik vagytok), és türelmetlenül várjuk, hogy megölelhessünk benneteket, mikor hazaértek az Új Földre.

Sok-sok áldás:

Mihály arkangyal

Negyedik üzenet: "A sirius csillagkapu bezárása." A Hatorok Celia Fenn közvetítésével

Legdrágább család, azért jöttünk hozzátok ezen a napon, hogy a jelenlegi energia ciklus lezárásáról beszéljünk veletek. A Sirius Csillagkapu a mai nappal, augusztus 13.,bezárul. 16-ától, az új hold felkelésével, a Föld az események új ciklusát kezdi.

Az az energia, aminek lehetosége volt ebben az idoszakban ezen a csillagkapun átjönni, mindegyikteket megajándékozott a kreativitás új ajándékaival. A következo év-ciklusban, a csillagkapu következo kinyílásáig, mindegyiktek lehetoséget kap, hogy fejlessze és használja ezeket a kreatív képességeket, amik megadattak nektek. Veletek ünneplünk, és kérünk benneteket, hogy élvezzétek!

Szeretnénk, ha azt is tudnátok, hogy az eljövendo napokon, veletek együtt teszünk meg minden egyes lépést az úton. Mindig itt leszünk! Hogyan is ne lennénk, hiszen mi ti vagyunk, és ti mi vagytok. Mind Egyek vagyunk a Kozmikus Családban, és támogatunk és szeretünk benneteket minden nap.

Az Egy Szív Szeretét megosztva,

A Hatorok.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.