A globális béke meditáció után: Az Új Föld megalakult.

Mihály arkangyal Celia Fenn közvetítésével

time.jpg - 20211 Bytes

Az Új Föld most létezik, mint valóság. Köszönjük mindenkinek, aki a szeptember 18-25.-i héten energiát bocsátott ki a globális meditációk és egyéb szervezett rendezvények során. Együtt teljesen aktiváltátok és energetizáltátok az új Kristály Rács Rendszert.

Ti, mint fénymunkások, együtt, csoportként beépítettétek az Új Földre vonatkozó szándékaitokat a Kristály Rácsba - Szeretet, Béke és Harmónia. Kész!

Azt akarjuk, hogy így gondoljatok a jelenlegi valóságotokra. A harmadik dimenzió régi földbéli gondolat formája még létezik, de már nincs az ötödik dimenzióhoz kötve. Az Új Föld gondolatforma a régivel együtt, egymás mellett létezik. A szeptember 18-25-i héten mindenki, aki készen állt, átkelt az Új Föld Gondolat Formába.

Az emberek folytatják az átkelést az egyik gondolatformából és energetikai valóságból a másikba, mialatt látszólag egy helyben maradnak. De a két Föld érzékelt valósága és frekvenviája meglehetosen különbözo lesz. Az Új Föld a szeretet és béke helye. A Régi Föld szétesik, szétmálik, stresszt és szorongást okozva mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy most abban a valóságban maradnak.

Nektek fénymunkásokként az lesz a feladatotok, hogy megteremtsétek az Új Föld formáit és struktúráit és megalapozzátok oket a most már teljesen muködo Kristály Rács rendszerbe. Ugyanakkor segíteni fogtok az embereknek átkelni a Régi Föld valóságból az Új Föld valóságba.

Sokaknak, akiknek meg kell tenniük ezt az átkelést, úgy fogják tálalni, mint a "fej" és "szív" közti választást. A Régi Föld energiában még mindig a logika és mentális "megoldások" dominálnak, és természetszeruen konfliktusos. Az Új Föld valóság a szívet és a lelket követi, és harmónián, gyengédségen és szereteten alapuló döntéseket hoz.

Az embereknek meg kell érteni, hogy bár még mindig használjátok a mentális és racionális képességeiteket a materiális valóság kezelésére, az Új Földön a léleknek és a szívnek kell elobb szólni. El kell ismerni az élet Spirituális és Isteni természetét, tiszteletben kell tartani minden életforma egységét és szentségét, és a szeretet lehet a döntések és választások egyetlen motívuma. A konfliktusos valóság a múlt részévé kell váljon, és kölcsönösen elfogadható megoldásokat találunk minden problémára, ami az Egy Családban felmerül.

ÜDVÖZLÜNK AZ ÚJ FÖLDÖN! Készen álltok, hogy elkezdjétek az Új Valóságotokat építeni. Jó szórakozást! Legyetek annyira kreatívak, amennyire csak tudtok! Tudjuk, hogy megfeleltek a kihívásnak!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.