Na de Wereld Vrede Meditaties : DE NIEUWE AARDE IS GEVESTIGD.

Aartsengel Michael door Celia Fenn

time.jpg - 20211 Bytes

De Nieuwe Aarde bestaat nu als realiteit. Dankzij jullie allen die je energie gaven tijdens alle Wereld Meditaties en CeremonieŽn die georganiseerd werden in deze week van 18-25 september. Samen hebben jullie het nieuwe Kristal Netwerk Systeem volledig geactiveerd en versterkt!

Jullie, lichtwerkers, hebben samen als groep de intentie voor de Nieuwe Aarde in het Kristal Netwerk gevestigd - Liefde, Vrede en Harmonie. Het is gebeurd!

We willen dat jullie op deze manier over je huidige realiteit denken. De Oude Aarde Gedachte Vorm van de Derde Dimensie bestaat nog steeds, alhoewel het nu in de Vijfde Dimensie verankerd is. De Nieuwe Aarde Gedachte Vorm bestaat naast de oude. Iedereen die er klaar voor is heeft de transitie (overgang) naar de Nieuwe Aarde Gedachte Vorm gemaakt in deze week van 18-25 september.

In de komende tijd zullen de mensen doorgaan met de overgang van een gedachtevorm en energetische realiteit naar een andere terwijl ze "op dezelfde plaats" lijken te zijn. Maar de waarneembare realiteit en frequentie van de twee Aardes zal heel verschillend zijn. De Nieuwe Aarde is een plaats van liefde en vrede. De Oude Aarde zal verder ontbinden en afbrokkelen wat stress en angst veroorzaakt bij degenen die er op dit moment voor kiezen in deze realiteit te blijven.

Als lichtwerkers zal het jullie taak zijn de vormen en structuren van de Nieuwe Aarde te "creŽren" en ze te verankeren in het nu volledig operationele Kristal Netwerk Systeem. Aanvankelijk zullen jullie tegelijkertijd ook mensen helpen met hun transitie van de Oude Aarde realiteit naar de Nieuw Aarde realiteit.

Voor velen die deze transitie moeten maken zal het aangeboden worden als een keuze tussen het "hoofd" of het "hart". De Oude Aarde energie wordt nog steeds overheerst door logica, gedachte en mentale "oplossingen", en heeft van nature de neiging tegenstrijdig te zijn. De Nieuwe Aarde realiteit volgt het hart en de ziel en maakt keuzes gebaseerd op harmonie, zachtmoedigheid en liefde.

Mensen zullen moeten begrijpen dat, terwijl je nog steeds je mentale en rationele voorzieningen zult gebruiken om materiŽle realiteit te hanteren, in de Nieuwe Aarde de ziel en het hart eerst moeten spreken. De Spirituele en Goddelijke natuur van leven moet erkend worden, de eenheid en heiligheid van alle levensvormen moet gerespecteerd worden, en liefde moet het enige motief voor keuzes en beslissingen zijn. Conflict realiteit moet een onderwerp van het verleden worden, en voor alle problemen die zich voordoen in de Ene Familie zullen er oplossingen gevonden worden die wederzijds aanvaardbaar zijn.

WELKOM IN DE NIEUWE AARDE. Jullie zijn klaar om te beginnen je Nieuwe Realiteit op te bouwen. Veel Plezier! Het is aan jullie om zo creatief mogelijk te zijn! We weten dat jullie klaar zijn voor de uitdaging!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.