"Heb de Kinderen Lief en Bescherm Ze". De Kristal Kinderen door Kate Spreckley.

De tijden voor ons worden vervuld met veel licht en liefde wat zal helpen onze vibratie nog dieper in de planeet te verankeren. De vele ouders die ons opvoeden zullen begeleid worden om veranderingen in hun leven te maken wat hen in staat zal stellen om liefde en geluk te vinden, hetgeen zal neer filteren over de kinderen en de kinderen toelaat om het leven te voelen en te ervaren vanuit dit perspectief. Liefde als het belangrijkste aspect in ons leven en ons bestaan.

Er zullen vele veranderingen gevoeld worden door de hedendaagse kinderen, en we vragen jullie hen meer liefde en aandacht schenken gedurende deze tijd. Deze kinderen gedijen in gemeenschappelijke opvoeding, dus omring ze met zoveel mogelijk liefhebbende mensen en ze zullen de steun en liefde vinden die ze nodig hebben. De oude manier van opvoeden zal niet langer werken en jullie zullen begeleid worden om nieuwe en andere wegen te vinden. Denk eraan dat de kinderen jullie zullen vertellen wat ze nodig hebben dus vertrouw op je intu�tie en heb vertrouwen in jezelf als ouders.

Jullie kinderen pikken alle pijn en lijden op die gevoeld wordt door alle kinderen op de wereld. Het is nu tijd om gezamenlijk aan ��n front te staan tegen de wreedheden die jullie kinderen decennia geteisterd hebben. De kinderen tonen jullie hoe en het is tijd om hun sporen te volgen en hun beschermers te worden. De verantwoordelijkheid voor de kinderen is van jullie, accepteer het en werk aan manieren om hulp te vinden. We dringen erop aan om dit nu te doen omdat de tijd gekomen is om alle pijn, angst en vernietiging te stoppen en alleen liefde en licht te brengen. De kinderen hebben jullie nodig om de weg voorop te leiden en als lichtwerkers is het jullie plicht en doel, gezien de kinderen de toekomst zijn.

Het lijden van kinderen zal niet langer getolereerd worden en zij werken met jullie samen om liefde, vrede en vreugde te brengen naar de kinderen in de wereld. Werk met ons samen en dit zal veel vlugger bereikt worden.

Het is tijd voor de gehele mensheid om zich met elkaar te verbinden, de aarde en het universum en het leven vanuit dit perspectief te zien. Dit zal gebeuren wanneer jullie allen met elkaar samen beginnen te werken met een gezamenlijk doel en concentratie. Lichtwerkers over heel de wereld zijn en hebben samengewerkt om de nieuwe vibraties binnen te brengen en te verankeren en nu zal er een tijd voor anderen zijn om hun rol als scheppers van de Nieuwe Aarde op te pakken.

Samen met de lichtwerkers zullen zij als voorbeeld de een nieuwe manier van zijn tonen. De eerste stap zal zijn om bewustzijn te cre�ren van de wanhopige toestand van kinderen in de wereld en de noodzaak om te helpen en programma's te cre�ren ten bate van de kinderen. Velen van jullie zullen zich afvragen wat je kunt doen en jullie zullen geleid worden om je unieke gaven te gebruiken op manieren die de kinderen zal baten. Sommigen van jullie zullen deze manieren als onbeduidend vinden maar we willen jullie eraan herinneren dat een kleine stap de weg kan leiden tot een nieuwe manier van leven. Doe wat in je hart is en volg je hart waar het je naartoe leidt.

In liefde en vrede.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.