Gechannelde Boodschappen voor Oktober

ladybird.jpg


Boodschap 1: "De Nieuwe Kinderen opvoeden en een Boodschap over Autistische Kinderen." Aartsengel Michael door Celia Fenn

De Nieuwe Kinderen opvoeden en een Boodschap over Autistische Kinderen. Aartsengel Michael door Celia Fenn Als Engelbewaarder van de Nieuwe Kinderen, biedt Aartsengel Michael zijn boodschap aan degenen die de Nieuwe Kinderen opvoeden.

Er zijn velen onder jullie dappere en moedige wezens, die Indigo en Kristal kinderen samen opvoeden, of enkel Kristallijnen. En zo velen onder jullie zijn bezorgd over hoe jullie deze kinderen opvoeden en of je het "goed" doet voor ze. Ja, ze zijn anders. Ze zijn sterker, krachtiger en dikwijls veel energieker dan andere kinderen. Velen onder jullie die beide, Indigo's en Kristal kinderen hebben worstelen met de verschillen tussen hen.

Maar weet, dat Kristal Kinderen een familie zullen uitzoeken waar er Indigo ouders of broers en zussen zijn, want op het energetisch niveau vertrouwen de Kristal kinderen op de sterke krijger energie van de Indigo's. De Indigo's "houden" de energie vast voor de Kristallijnen.

Hoe dan ook, beide soorten kinderen zijn "hard werk" voor ouders. Als ouder zullen jullie uitgedaagd worden je eigen persoonlijke groei te versnellen door de hogere frequentie aanwezigheid van jullie kind. Ook zullen jullie opvoedingsvaardigheden op elke manier in vraag gesteld worden, en dit is inderdaad een deel van de "missie" van jullie Indigo's en Kristallijnen. Om jullie te leren hoe op liefdevolle, wijze en meelevende manieren op te voeden.

Hoe moeilijk is dit dikwijls voor jullie. Weinigen onder jullie werden zo opgevoed. Niet omdat jullie ouders niet liefdevol waren, maar omdat ze niet beter wisten. Ze maakten gebruik van oudermodellen gebaseerd op angst en gelijkvormigheid. Jullie kinderen komen om jullie te laten zien hoe deze patronen opzij te zetten en nieuwe te creŽren.

Maar, om dit te doen moeten jullie binnen in jezelf groeien. Hoe uitputtend dit kan zijn, oude en nieuwe patronen en je eigen snelle groei hanteren, terwijl je nog steeds intelligente en hoog energetische kinderen opvoedt.

We willen dat jullie begrijpen dat een ieder van jullie die deze rol als pionier aangenomen heeft, nieuwe paden creŽert, en terwijl dit moeilijk is, doet een ieder van jullie het goed. Samen creŽren jullie een Nieuw Opvoedingsmodel zodat de Nieuw Aarde Kinderen met liefde en respect opgevoed zullen worden.

Weet gewoon dat op hogere niveaus, jullie en je kinderen verbonden zijn in een liefdevolle relatie waar jullie beiden dit nieuwe Collectieve Archetype* leren en creŽren. (*origineel model)

Dus, weet als ouders dat jullie werk van levensbelang is voor de toekomst van de planeet. Elke dag helpen jullie de Nieuwe Aarde te creŽren. Dus, leef in vrede met jullie inspanningen en weet dat je kinderen waarderen wat jullie doen, gezien zij jullie en je werk waarderen. De toekomstige generaties van Kristal personen zullen jullie eren als de wijze ouderen die de Nieuwe Aarde Archetypes creŽerden voor anderen die hen navolgen.

Over Autistische KinderenÖ.

Autistische kinderen zijn de echte "sterrenkinderen".

Zij zijn hoger dimensionele wezens die ervoor gekozen hebben toe te laten dat het grootste deel van hun energie in de hogere niveaus verblijft. Door dit te doen verrichten zij een waardevolle "dienst" voor de planeet. Zij houden de energetische portalen in de hogere frequenties vast, iets waartoe jullie zelf tot dusver niet in staat waren gezien jullie het grootste deel van je energie in de lagere niveaus en frequenties vasthielden. Daarom komen er op dit moment zoveel autistische kinderen naar de planeet. Ze zijn een belangrijk deel van de ascensie van de planeet naar de hogere frequenties. Hun werk is erg waardevol. Zij zijn waardevol.

Deze zogenaamde "autistische" kinderen hebben ervoor gekozen om de energie in de 6de dimensie en hoger, vast te houden. Dit maakt het hen tamelijk "ongemakkelijk" in de lagere frequenties. Hun zielsfrequentie is zo hoog dat ze ermee worstelen om op hun gemak te zijn in jullie realiteit. Ze kunnen niet zoals jullie zijn, en jullie staan hen niet toe om ze te laten zijn wie ze zijn.

Vele autistische sterrenkinderen worstelen met de etiketten die jullie op ze plakken. Jullie noemen ze "functiegestoord" en "leer onbekwaam" en zien de geschenken niet die ze jullie aanbieden. Het is jullie voorrecht om deze wezens die de deuren naar de sterren openhouden, te ondersteunen opdat jullie naar binnen zouden kunnen gaan.

We vragen jullie te zien hoe liefdevol en mooi ze zijn. En hoe ze jullie in hun "vreemdheid" tonen dat mensen multi-dimensioneel kunnen zijn, en dat grotendeels in de hogere dimensies leven een heel andere ervaring creŽert dan grotendeels in de lagere frequenties leven.

Deze kinderen zijn een heilig geschenk van de sterren. Het is jullie geschenk om ze te steunen en lief te hebben. Koester ze en zie ze voor wat ze werkelijk zijn. Een herinnering dat de Kosmos uitgestrekter, grootser en vreemder is dan jullie met je beperkte en geconditioneerde geloofssystemen in de lagere frequenties kunnen waarnemen.

Wanneer jullie naar hogere frequenties ascenderen zullen jullie deze kinderen "ontmoeten" en leren hen te eren als hoger dimensionele sterrenreizigers. En, wanneer jullie hen begrijpen zullen jullie meer zoals zij worden, in plaats van te verlangen dat zij meer zoals jullie worden! Maar dit is een mysterie en een les die jullie de komende jaren onthuld zal worden wanneer jullie je harten openen voor deze kinderen die gekomen zijn om jullie leraren te zijn op het pad naar de sterren!

Boodschap Twee: "Nieuwe Relaties CreŽren": Aartsengel Michael door Kate Spreckley

Deze maand oktober is een tijd van ontdekking geweest. Ontdekken hoe je in verband staat met jezelf en anderen. Velen onder jullie werden gedwongen onder ogen te zien hoe je in verband staat met degenen die het dichtst bij jullie staan en voor de eerste keer de patronen van misbruik, nalatigheid en pijn te zien die zoveel deel uitmaakten in jullie relaties.

Er wordt jullie nu een nieuwe gelegenheid aangeboden om deze patronen te veranderen met de komst van de Grote Quintiel planetaire opstelling op 28 oktober en de 11:11 sterrenpoort. Jullie zullen de gelegenheid krijgen om bewust los te laten en nieuwe manieren van verbinding te creŽren die jullie hoger doel dienen evenals dat van degenen rondom jullie.

Velen onder jullie ervaren veel angst en bezorgdheid over wat jullie "zien" en vechten om methodes te vinden om deze patronen en manieren van zijn te veranderen. Wij vragen jullie om gedurende de volgende twee weken goed naar je leven te kijken en speciaal naar je relatie tot het zelf en anderen en de noodzakelijke keuzes te maken om los te laten en te creŽren. Er is geen plaats voor de oude patronen in de Nieuwe Aarde en daarom zullen jullie niet in staat zijn gezonde relaties te creŽren zonder alle "oude" patronen losgelaten te hebben. De tijd van keuze komt dichterbij en wij vragen jullie je te verenigen en de gelegenheid van verandering met opwinding en vreugde te accepteren.

Stel jullie een plaats voor waar onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding van jezelf en anderen is, waar geen oordeel is, waar geen pijn is en dit is de plaats die jullie voor allen creŽren. Wij vragen jullie om je op deze heel speciale dagen in meditatie te verenigen en te werken aan loslaten en nieuwe patronen voor jullie zelf te creŽren. Deze nieuwe patronen werden in de Nieuwe Aarde gecodeerd en zijn er voor jullie om aan te nemen; al wat moet gebeuren is jullie keuze.

Wij zien dat er velen onder jullie eenzaam en bang zijn en het is tijd om uit die ruimte te bewegen en je te verbinden met je zielsfamilies en de steun en liefde te vinden die jullie zal helpen je pad met liefde, gemak en vreugde te volgen. Weet dat wij uit de hogere rijken hier met jullie zijn bij elke stap die jullie zetten en alles wat wij daarvoor vragen is jullie geloof en vertrouwen.

Jullie geloof werd dit afgelopen jaar op vele niveaus getest en wij vertellen jullie nu dat deze testen door jullie zelf gecreŽerd werden en jullie de keuze hebben om binnen jezelf verder te gaan en je kracht van liefde vast te houden. Het geloof en vertrouwen dat jullie nodig hebben is binnen jezelf en zal gevonden worden aan de bron van je kracht. De zonnevlechtchakra is de zetel van jullie kracht en de laatste maand is een tijd van loslaten en openen van deze chakra geweest die jullie fysiek, mentaal en emotioneel gevoeld hebben en nu is het tijd om het spiritueel te voelen. Neem jullie kracht terug geliefden, jullie hebben de keuze. Wij zullen naast jullie staan en jullie helpen!

Jullie zijn thuis onze lieve Aard Engelen en alles wat wij vragen is dat jullie dit herkennen en accepteren.

In liefde en licht

Aartsengel Michael

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.