Decemberi üzenetek

lemuria.jpg - 31629 Bytes

Elso üzenet: "A szeretet kifejezése az oszinte kommunikáción keresztül" - Michael Arkangyal Kate Spreckley-n keresztül.

Sokan nem értitek, vagy elfelejtettétek, hogy hogyan lehet szeretettel kommunikálni. Kommunikációtokokat gyakran a harag és a félelem irányítja, legyen szó akár olyasvalakirol, akit szeretsz, a társadról, egy gyermekrol vagy egy barátról. A félelem és a harag érzelmei gátolják az oszinte és könnyed kommunikációt, és a negativitás és a félelem helyén tartanak. Sokan félnek és aggódnak amiatt, hogy a másikból mit vált ki a mondandójuk. Sokan félnek a visszautasítástól, és attól, hogy nevetségessé válnak, ha oszintén kifejezik szeretetüket. Sokan ebben az urben élik az életüket, és sohasem bonyolódnak oszinte beszélgetésbe, mert félnek a fájdalomtól. Ám azt mondjuk, hogy csak akkor tapasztaljátok meg a szeretetet és akkor kerültök a szeretet helyére, ha szeretetteli kommunikáció zajlik köztetek. Ezt sokatok számára nehéz lehet megérteni, mert mindig azt tanították és mutatták nektek, hogy rejtsétek el az érzéseiteket, és ne mutassátok ki a szereteteket. Ám szereto lények vagytok, és önmagatok és az Isteni ellen cselekedtek, ha nem fejezitek ki önmagatokat szereto módokon, különösen a kommunikációk keresztül. Elfojtjátok szeretetetek és önmagatok kifejezését, mert féltek - megismételjük azonban, hogy a magasabb vibráció nem fér össze a félelmen alapuló érzésekkel. Itt az ideje, hogy elengedjétek a létezés ezen "régi" útjait, és átöleljétek a szereto szellemet, akik valójában vagytok.

A szereto önkifejezésnek sok különbözo formája létezik, és arra biztatunk titeket, hogy fedezzétek fel ezeket az eszközöket, hogy ki tudjátok fejezni a saját igazságotokat. Ezek az eszközök segíteni fognak abban, hogy az életeteket ne félelembol vagy haragból, hanem a szeretet egy helyérol teremtsétek meg. Ezek az eszközök különfélék lehetnek, pl. festés, írás, zene, tánc, vagy egyéb kreatív kifejezési módok. Minden egyén más kifejezési formához vonzódik, és rajtad múlik, hogy megtaláld azt az eszközt, ami jelenleg a leginkább illik hozzád. Ahogy a különbözo eszközökkel dolgozol, a rezgésszinted megemelkedik, és a megfelelo idoben elkezded megtapasztalni a kommunikáció más formáit, és önmagad különbözo oldalait fedezed fel ezeken a kifejezési módokon keresztül.

Ha megnyílsz a magasabb vibrációknak, akkor a szívcsakrád aktiválódik, és az energia beáramlik ebbe a központba, majd kisugárzik az összes csakrán keresztül. Úgy érzed, mintha a szíved szét akarna robbanni, ahogy megtelik szeretettel, elfogadással és örömmel. Sok évszázadon keresztül háttérbe szorultak ezek az érzések az életeitekben, és fontos számotokra, hogy most hozzáférjetek ezekhez, és hasznosítsátok oket mindennapi életetekben. A régi minták elvesztették létjogosultságukat, és egyre nehezebb és nehezebb lesz számotokra a régi módokon muködni, mivel ezek többé nem léteznek. Arra bíztatunk titeket, hogy engedjétek meghalni ezeket az emlékeket, és engedélyezzétek magatoknak, hogy nyitottá váljatok az új rezgésekre. Gyakran beszéltünk a létezés új útjairól, és azért vagyunk most itt, hogy dolgozzunk veletek és átadjuk nektek az eszközöket az Új Földön való létezéshez. Mindössze annyi a dolgotok, hogy útmutatást kérjetek, és ott leszünk, hogy megválaszoljuk az imáitokat.

Ahogy elkezdtek belépni a Paradicsomba, úgy érzitek, hogy a kommunikációnak és az önkifejezésnek új és különféle módjaihoz vonzódtok. A Paradicsomban feltétel nélküli és ítélkezés nélküli szeretet van. Nincs jelen a kudarctól való félelem, mert minden egyén elfogadott pusztán a léte miatt - amiatt, hogy o egy önálló egyéniség. Nem kell másokat követni vagy másoknak tetszeni - csak önmagatokat kell követnetek, önmagatoknak kell megfelelnetek. Nincsenek mesterek, mert ti vagyok a saját életetek mesterei és teremtoi. A boséget, a szeretetet, az örömöt, a békét és a boldogságot ti viszitek saját életetekbe. Nem másoktól kell várni ezeket az érzéseket, és nem kell többé felelosséget vállalnotok mások érzéseiért. A múltban ezt gyakran önzoségnek tekintettétek, ám itt az ideje, hogy mindegyikotök önmagára koncentráljon és megkezdje az utazását önmaga felfedezésére. Az utazásod közben megtalálod azokat, akik összhangban vannak a magasabb rezgéseddel, és akik segítenek abban, hogy önmagadat oszintén, illúziók nélkül lásd. Elkezded önmagad annak a szereto, csodálatos léleknek látni, aki valójában vagy.

A kapcsolatok az energia összhangon alapulnak, így csak oszinte és szereto kommunikáció lesz lehetséges köztetek. Elkezditek felfedezni, hogy a szeretet érzései és érzelmei, amivel egymás iránt vagytok, viszonzásra találnak, és eltunik a visszautasítástól és a kudarctól való félelem. Ameddig a rezgéseitek ily módon rezonálnak egymással, a kapcsolatotok virágozni fog, és egyre szeretobbé válik.

Veletek együtt orizzük, figyeljük és ünnepeljük a Paradicsomot. Jól csináltátok Földi Angyalok, megcsináltátok!

Sok áldással és sok szeretettel

Michael Arkangyal

Negyedik üzenet: "Az Új Év és az Új Ti: A Mennyország a Földön itt van!" - Michael Arkangyal Kate Spreckley közvetítésévle

Ebben az idoszakban sokan az életetek változásával foglalkoztok, legyenek ezek a kapcsolatok, munkával kapcsolatos dolgok, vagy változás az életstílusotokban, a nézopontotok vagy elvárásaitok változása. Ezek mind úgy történnek, ahogy történniük kell, és kérünk titeket, hogy legyetek türelmesek és hagyjátok, hogy ezek a változások bekövetkezzenek. Ne álljatok ellen a változásoknak, mert ez csak frusztrációt és haragot okoz, és úgy érzitek, irányíthatatlanná válnak a dolgok. Ezek a változások mind szükséges részei gyors felemelkedéseteknek a lemúriai vibrációba, és jobban összhangba hoznak benneteket az új energiákkal és feladatotokkal.

Mind különbözo teljesítendo feladatokkal és célokkal érkeztetek a Földre. Sokan keresztülmentetek az elmúlt évek folyamán az Új Földre tartó felemelkedési folyamaton, teljesítettétek célotokat, és lehetoséget kaptatok arra, hogy maradjatok és új célokat teremtsetek, amik segítenek abban, hogy szeretetet, örömöt, békét és boséget találjatok, és megteremtsétek a Mennyországot a Földön. Sokatok számára az új feladat mások támogatása lesz, vmint példát mutatni másoknak. Célotok az lesz, hogy életeteket az Isteni Szeretet egy helyérol teremtsétek meg és éljétek. Azáltal, hogy ezt teszitek, sokaknak fogtok segíteni, hogy megtegyék a szükséges változtatásokat azért, hogy felgyorsítsák felemelkedési folyamatukat az Új Föld vibrációjának elérésére. A szerzodéseiteket újraírtátok és átdolgoztátok, és itt az ideje, hogy hagyjátok elmenni a régit, és helyet teremtsetek az újnak.

Bízzatok és higgyetek, mert az új csak szeretetet, boséget és boldogságot tartogat. Igen, megértjük a félelmeiteket és az aggodalmaitokat, amit az elengedéssel kapcsolatban éreztek, hogy féltek elengedni az élet régi módját, ami kényelmes volt számotokra, mert "tudtátok", hogy kell élni ezt az életet. Ám a Mennyországot kínáljuk fel nektek, és hogy tudnátok ezt visszautasítani? Megértjük, hogy arra tanítottak titeket, hogy féljetek a változásoktól és álljatok ellen nekik, ám a változás mindig jelen van, minden nap és minden formában. Arra biztatunk titeket, hogy kérjetek segítséget, kérjetek erot és bátorságot ahhoz, hogy követni tudjátok a szíveteket. Kérjétek, és eleget teszünk kéréseteknek, mert azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek, és vezessünk titeket a sötétségbol a fénybe vezeto úton.

Olyan messze jutottatok olyan rövid ido alatt. Végrehajtottatok vmit, amit ezelott még soha, és ezért megtapsolunk és dicsérünk titeket, vmint biztatunk benneteket arra, hogy lépjetek az új utatokra és haladjatok azon bizalommal, tudva, hogy mi mellettetek vagyunk. Tudjátok azt is, hogy az utazás már könnyebb, és utazásotok csak szeretettel és örömmel telített.

Ahogy egyre többen és többen ébrednek fel, lépnek új útjukra és veszik fel új szerepüket, annál könnyebb lesz az új energiával dolgozni. Jelenleg csak nagyon kevesen vannak azok, akik ezeket az energiákat és a fényt hordozzák, ezért még nehéz, és kimerültek vagytok. Tudjuk, hogy sok szinten fáradtak vagytok, ám olyan közel vagytok a Mennyországhoz, hogy csupán néhány lépés elvezet titeket egy csodálatos és gyönyöru új létezéshez.

Megfigyeltétek az izgatottságot és az örömöt, ami gyermekeitekbol és a körülöttetek levo gyermekekbol sugárzik? Tekintsetek az életre egy gyermek nézopontjából. Keressétek az izgalmat és a kalandot minden új napban és minden új élményben. Váljatok gyermekké, hogy minden, amit láttok, és minden, amit megtapasztaltok, csodával és ámulattal töltsön el benneteket.

Ez az élet egy kaland, ez az élet egy megtapasztalás, aminek az a célja, hogy megízleljétek és élvezzétek. Töltsétek meg szíveteket szeretettel, és engedjétek a bennetek élo gyermeknek, hogy megtalálja az útját. Engedjétek, hogy a gyermek vezessen titeket, és megmutassa nektek, hogyan tudtok egy csodákkal és ártatlansággal teli világot teremteni. Ezek a gyönyöru gyermekek azért jöttek, hogy vezessenek titeket, és megmutassák nektek, hogyan élhettek egy másfajta életet, ami nem a félelmeken, háborún és pusztításon alapul, hanem egy olyan élet, ami tele van szeretettel.

Igen, fáradtak vagytok, igen, annyira keményen dolgoztatok, és most itt az ideje, hogy engedjétek, hogy a bennetek élo gyermek elojöjjön és játsszon! Ti mind az Univerzum gyermekei vagytok, és meg fogjátok találni az ártatlanságot, az örömet és az izgatottságot, amit egykor éreztetek. Üdvözöljétek itthon a belso gyermeket!

Valami olyan csodálatosat hajtottatok végre, amit nehéz szavakkal megfogalmazni, és itt az ideje, hogy élvezzétek munkátok gyümölcsét, és megengedjétek magatoknak, hogy élvezzétek az Új Földet és új életeteket. Gyertek és játszatok, gyertek és ünnepeljetek velünk, mert mi ünnepeljük az eredményeteket minden szinten, szerte az Univerzumban. Az álmaitok, a reményeitek és a kívánságaitok meg fognak valósulni körülöttetek, csak üljetek és figyeljetek. Ne engedjétek, hogy a félelem irányítson titeket, kövessétek a szíveteket, és a boldogságot és a szeretetet, ami felül fogja múlni bármely félelmeteket, amirol azt gondoljátok, hogy van - fel fogjátok ezt fedezni.

Gyertek és játszatok, Ember Angyalok. Az Univerzum a játszóteretek, és az Új Föld az Otthonotok!

Csak szeretettel és áldással,

Michael Arkangyal

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.