Áprilisi üzenetek - 2005

starleaves.jpg - 68799 Bytes

Elso üzenet: "Húsvét és Wesak ajándékai 2005-ben: a Nagy Anya energiája aktiválja a bolygót" - Quan Yin Celia Fenn közvetítésével

Legdrágábbjaink, nagy ajándékot hozunk a bolygótok számára ebben az idoszakban. A Nagy Anya energiája a bolygóra ereszkedik a Galaktikus Központból, és én, Quan Yin, itt vagyok, hogy segítsek nektek, hogy megnyissátok szíveteket és mélyebb lényeteket ezeknek a szereto energiáknak.

Az április 8-i újhold és az április 24-i telihold - a Wesak Telihold - közötti idoszakban a Fehér Tara energiája nyilvánul meg a bolygón.

A május 8-i újhold és a május 22-i telihold közötti idoszakban a Zöld Tara energiája fog megnyilvánulni a bolygón.

Ez nagy ajándék az Új Föld számára, mert Tara energiája az a megvilágosodott és együttérzo energia, ami a Buddha energia noi megfeleloje. A Tarák egy olyan finomságot és szeretetet hoznak az embereknek és a bolygónak, mely motivációt és energiát ad az erofeszítéseknek, hogy megteremtsétek és létrehozzátok az Új Földet azon a mátrixon, melyet a Phi Kapu energiái fektettek le Paradicsom Rácsként.

Ahogy áthaladtatok Húsvét szent ünnepén, eroteljesen megtapasztaltátok a Krisztusi tudatosságot, és annak az együttérzéssel teli és megvilágosodott létezonek az útját, aki Krisztus volt. Ebben az idoszakban Mária Magdolna és a Szuzanya, Mária energiái is a bolygóra áramlottak, hogy elkezdjék a noi minoségek aktiválásának munkáját az emberek szívében. Most, ahogy Wesak felé haladtok, kezditek megtapasztalni azokat az együttérzo és megvilágosodott energiákat, melyek Buddha útja voltak. Ezenkívül megtapasztaljátok az Isteni Tarák energiáját is.

tank3.jpg A Tarák energiája nagyon régóta jelen van a bolygótokon, ám most felemelkedik a tudatosságotokba, hogy segítsen nektek a változásokban, melyeknek be kell következniük. Tara neve "csillagot" jelent a szanszkrit nyelvben, ami a csillagokból való származására utal. Ám a neve "hidat" vagy "átkelést" is jelent, ami utal jelenlegi szerepére, mint híd vagy átkelohely a Noi Energia számára, ahogy az belép az Új Földre.

Fehér Tara, az elsoként érkezo energia, az Együttérzés és a Kegyelem istennoje. Nagyfokú érzékenységet hoz magával a bolygó létezoinek szenvedésével kapcsolatban, és ajándéka a Gyógyítás/Gyógyulás. Egészséget, hosszú életet és szépséget hoz magával. Valódi ajándékokat az Új Föld számára. Ahogy az energiája megalapozódik az Új Rácsokban, a szívetekbe az együttérzés és szolgálat új megértését hozza. A következo ciklusban meg fog titeket tanítani a másokért való szolgálat és a minden létezo iránti együttérzés valódi jelentésére. Újra megértitek a szolgálat teljesítésének nagy örömét, miszerint elengeditek a világból a félelmet, és behozzátok a Béke és Szeretet világát.

Tudjatok róla, legdrágább Fénymunkások, hogy ahogy a Felemelkedok következo hulláma belekezd az átalakulási folyamatba, fel lesztek szólítva arra, hogy az együttérzés és a szolgálat ezen ideáit éljétek meg, és ebbol cselekedjetek. Sok munkája lesz közületek azoknak, akik azt választották, hogy segítoi lesznek a szeretett létezok ezen hullámának, akik felébrednek és megkezdik felemelkedésüket a fény felé. Engedjétek, hogy Fehér Tara legyen a vezetotök és a támogatótok. Az energiája a Szívbol fog vezetni titeket.

Ezt követoen, a májusi holdciklusban, Zöld Tara energiája lép be a bolygóra. Zöld Tara a cselekvo Nagy Anya. Gondoskodik a bolygóról, és elsöpör minden igazságtalanságot és egyensúlytalanságot. Az o energiája az, ami biztosítani fogja, hogy a bolygó visszatérjen az egyensúlyba, a Nagy Maat vezetésével (az Isteni Anyának az az aspektusa, amely a Kozmikus Egyensúlyt tartja). Zöld Tara aktiválni fogja azoknak a szívét, akiknek az a feladata, hogy visszahozzák a Paradicsomot a bolygóra. Össze fogja kötni a Fénymunkásokat az Elementál létezokkel, akik visszatérnek, hogy segítsenek az Új Föld megteremtésében. Összegyujti azokat, akik beleegyeztek abba, hogy a bolygó "zölddé varázsolásának" úttöroi lesznek. És megvilágítja szívüket bátorsággal, elhatározással és szeretettel.

Tehát, legdrágább Fénymunkások, arra ösztönzünk titeket, hogy legyetek tudatában ebben az idoszakban a Taráktól eredo Isteni Noi energiák eroteljes hatásának. Ezt megnövekedett érzékenységként és együttérzésként fogjátok érezni. Érzelmesek és lobbanékonyak lehettek, és könnyen elsírhatjátok magatokat. Emlékezzetek, a legenda szerint Fehér Tara Buddha együttérzo könnyibol kelt életre. Ez megnövekedett kedvességet hoz a kapcsolataitokba, és fokozott megértést.

Azok közületek, akik magukba fogadják Fehér Tara energiáit, egy mély tisztuláson és méregtelenítési folyamaton mentek keresztül, ahogy ez a nagyon finom energia belép a lényetekbe. Úgy érezhetitek, hogy elvesztettétek a középpontot, ahogy az istennonek ez a lágy és kiáradó energiája részetekké válik. Ám ez tudatosságotok kiterjedéséhez vezet, és küldetésetek és szolgálatotok kibovüléséhez a következo ciklusban.

Azok, akik magukba fogadják Zöld Tara energiáját, szenvedélyes vágyat fognak érezni arra, hogy visszahozzák a "zöld világot", ami gyorsan tunik el a bolygóról. Ok lesznek azok a Fénymunkások, akik a természeti energiákkal dolgoznak és növekednek, hogy visszahozzák a "kertet". Mivel az eredeti Paradicsomi lenyomat, melyet Lemúriának hívtak, Kertvilág volt. És az is lesz. Ám most az a feladat, hogy egy egész bolygót, lakók billióival, Kertvilággá alakítsatok. Ez megvalósítható, és Zöld Tara segítségével sokan megteszitek az elso lépéseket a globális zölddé alakításnak ebben a projektjében.

Tehát, legdrágább Fénymunkások, a mostani alkalommal arra kérlek titeket, hogy legyetek nyitottak a szívetekben élo izgalmak irányába - a nagyobb együttérzés és szolgálat izgalma iránt, és a vágy iránt, hogy visszatérjetek az Élet Eredeti Kertjébe, mert ezek a Nagy Anya ajándékai az Új Föld számára ebben az idoszakban.

Második üzenet: A könyörület (megjegyzés: compassion = könyörület, részvét, együttérzés) jelentése ebben a ciklusban: Lady Quan Yin tanítása Celia Fenn közvetítésével

kwanyin2.jpg Legdrágább Lényei a Fénynek! Ezt az üzenetet azért küldjük, hogy elhozza a Könyörület megtapasztalásának és gyakorlásának örömét a Föld bolygón töltött életetek kalandjába. Mert azért vagytok itt, szeretteim, hogy a mások szolgálata által növekedjetek. És ez a szolgálat a Könyörületen alapul.

És mégis, olyan kevesen értik a Könyörület igazi jelentését. Szó szerint azt jelenti, hogy "együttérezni". Vagy "érzéssel" közeledni egymáshoz. Sokan emocionális, érzelmi vonatkozásban értelmezik, feltételezve, hogy sajnálatot vagy jóindulatot jelent. De ez nem így van.

A Könyörület azt jelenti, hogy a Szívvel látni, vagy érzéssel látni. A Szív nem az érzelmek helye, inkább az Univerzális Szeretet székhelye az Emberi Lényen belül. Ez az Intuíció és Spirituális Kapcsolat helye. A Szívhez kötodo érzelmek az Öröm, Egység és Üdvözültség. Szóval a Szívvel látni azt jelenti, hogy látod az Egységet, amiben mindenki részesedik. És ebben a felismerésben érezni magadban az Univerzális Forrás üdvösségét ezen a kapcsolaton és szolgálaton keresztül.

Így hát a könyörületen alapuló szolgálat nem annyira "segítés" vagy akár "tanítás", inkább a közös emberi tapasztalat örömén alapuló "részesedés", "megosztás". Ezt lehet "gyógyításnak" hívni, mivel feléleszti másokban a közös emberiség érzését és az "egységet" az emberi családon belül.

Így hát Könyörülettel látni azt jelenti, hogy Örömöt látni. Ha valami vagy valaki örömöt, vidámságot, békét, szeretetet és derut hoz, akkor az a szívbol jövo tapasztalat. Ha azonban bánatot, gyászt és fájdalmat látsz, vagy tapasztalsz, akkor ezeket érzelmekkel, emóciókkal tapasztalod. Ezek illuzórikus állapotok, amit az ego-elme hoz létre, ami nem tudja megérteni az Egységet. Ezek nem valódiak. Csak az Univerzális Szeretet Valódi.

De a ti bolygótokon olyan sokan értelmezik úgy, hogy a "Könyörület" a kevéssé szerencsések "segítését" jelenti. És bár ez a munka valóban csodálatraméltó és szükséges, ezt Jótékonyságnak tekintjük, és nem ez a "Könyörületes Szolgálat" alapveto jelentése. A bolygótok a fájdalom és gyász és bánat rabja. A híreitek tele vannak katasztrófával és halállal, és így összekeveritek a sajnálat és együttérzés emocionális válaszát a Könyörülettel.

Legdrágábbak, értsétek meg, hogy a Könyörület Spirituális Szolgálat. Hogy Örömöt és Békét találj önmagadban, és azt továbbadd másoknak. Ez azt jelenti, hogy el kell engednetek a katasztrófához és szenvedéshez és a fájdalom drámáihoz való kötodéseteket. Ne hozzátok ezeket létre a saját életetekben, és ne támogassátok mások életében.

Inkább - összpontosítsátok Könyörületes Szíveteket arra, hogy pozitív energiát és szeretetet és a Remény és Egység Üzenetét hozzátok mindenkinek, akivel találkoztok.

Ez a Könyörület!

Az Új Föld a Könyörület megértésén fog alapulni. Ennek az igazságnak a megélésén - hogy csak a Szeretet valódi és a részesedés és megosztás az igaz és valódi emberi tapasztalatok.

Harmadik üzenet: "Megérteni az öröm igazi jelentését a spirituális szolgálatban": Lady Quan Yin tanítása Celia Fenn közvetítésével

wesakmoon.jpg Legdrágább gyermekei a fénynek! Ezt az üzenetet azért küldjük, hogy kiegészítsük az elozo, Együttérzésrol szóló üzenetet, és hogy jobban felfogjátok és megértsétek ezeket a dolgokat.

Sokan beszéltek Örömrol, és örömöt szeretnétek az életetekbe, de mégse értitek teljesen, hogy mi az öröm igazi jelentése a spirituális szolgálattal és a lelketek munkájával összefüggésben. Összekeveritek az örömöt a boldogsággal, és mert nem tudtok mindig boldogok lenni, sikertelennek érzitek magatokat, vagy úgy érzitek, hogy nem vagytok elég jók. De azt mondjuk nektek, ne érezzetek így, szeretteink, különösen ne a bolygótok átalakulásának ebben a nehéz idoszakában. Talán ha kicsit jobban elmagyarázom, teljesebben megértitek, hogyan lehettek az öröm állapotában anélkül, hogy szükségszeruen úgy nevezett "boldogok" lennétek.

Mint már mondtuk, a spirituális öröm a Szív és a Lélek állapota. Akkor keletkezik, mikor a Szív és a Lélek egyesül egy felsobb jó szolgálatában, mint amilyen az Isteni Terv kibontakozása a bolygón. Ez a személyen belül elégedettség, elfogadás és deru érzetét hozza létre. Mély tudását annak, hogy bármi történjen, az a legfelsobb és legnagyobb jó érdekében történik, az Isteni Elrendelésnek megfeleloen. Ez a tudás spirituális állhatatosságot, lelkierot, és erot hoz létre, még olyan áldatlan és nehéz körülmények között is, amilyenen most sokan közületek átmennek. Mert látjuk a stresszt, a kimerültséget, amint küzdötök a lét új mintáival, és elengeditek a régit. És igen, sokan nem vagytok boldogok, de megtapasztalhatjátok a spirituális örömöt tudva, hogy ez a nehéz váltás a legnagyobb jó érdekében történik. Ez az, amiért olyan sokan közületek a bolygóra jöttek. Ezt megtapasztalni és dolgozni érte, és ez most egy bolygószintu folyamat, amiben mindenki részt vesz.

De a boldogság más. A boldogság a gyönyöruség, elragadottság és érzelmi jólét egy állapota - amelyben tökéletesen stressz- és aggodalommentesnek érzed magad. Csak a jóra és a pozitívra összpontosítasz, és élvezed és ünnepled az élet minden pillanatát. A boldogság az az eszmény, amire mindannyian törekszünk, és ez az Új Föld célja és végpontja. Egy olyan bolygószintu társadalom, amely boldogságot teremt mindenkinek.

De értsétek meg, legdrágább fénymunkások, hogy lehet, hogy a boldogságot most nem érhetitek el. Annyi káosz és kiegyensúlyozatlanság van, ahogy minden vált és változik. És így akadályoz benneteket, ha elítélitek magatokat azért, mert nem tudtok állandóan olyan boldogok lenni, amilyenek szeretnétek. Nem csak a saját dolgaitokat és energiátokat dolgozzátok fel, de Fénymunkásként gyakran a Kollektív Tudat dolgait és energiáit is. Értsétek meg, legdrágábbak, hogy csoportként dolgoztok, és mint csoport a kollektív boldogságért dolgoztok. Ilyen keretek között az egyén a Kollektív szolgálatában áll, és félre kell tennie az egyéni boldogságot, amíg a Kollektív el nem éri ezt az állapotot. Lehet, hogy ezt nehezen fogjátok fel, mert a kultúrátok és az ego-elmétek arra tanított benneteket, hogy csak magatokra gondoljatok, és magatoknak keressetek boldogságot. De míg ez még mindig igaz, egyensúlyban kell legyen a boldogságkereséssel a kollektív számára, hiszen tudjátok, hogy a Szív nyelvén mind Egyek vagytok. Így amit egy tapasztal, azt a kollektívnek is tapasztalnia kell. Ez valóban különbözik az eddigi életmódotoktól, ahol mások jóléte talán nem volt elsodleges szempont. És így, fokozatosan újra megtanuljátok, hogyan éljetek az Egység és a Csoport Felelosség valódi szellemében. És Ti, mint Fénymunkások mutatjátok az utat.

Szóval, legdrágább fénymunkások, ne legyetek olyan szigorúak magatokhoz, ha nem vagytok állandóan boldogok, és ha nehéznek érzitek az életet, és kínlódtok. Értsétek meg, hogy a Bátorság, Deru és Elfogadás azok a tulajdonságok, amelyek pillanatnyilag fenntartanak benneteket, amíg boldogságot tudtok teremteni az Új Földön. Ennek a csendes eronek az energiája többet tesz másokért, mint bármilyen tettetett boldogság, amit azért mutattok, mert úgy érzitek, hogy a Fénymunkásoknak boldognak kell lenni.

Legyetek oszinték magatokhoz, és ne fojtsátok el az érzelmeiteket és érzéseiteket. Ne felejtsétek el, hogy a szívetek gyógyul, és olyan mély érzésekkel és érzelmekkel kell megbirkóznotok, amelyek lehet, hogy sok életen keresztül el voltak nyomva. Készüljetek fel, hogy megosszátok az érzéseiteket, érzelmeiteket és aggodalmaitokat azokkal, aki támogatni tudnak benneteket, anélkül, hogy áldozati szerepbe esnétek, vagy a másiktól függové válnátok.

A bátorság megmondja nektek, hogy ez idovel el fog múlni, és mikor a bolygó ébredése és felemelkedése befejezodik, a boldogság állapotait fogjátok találni és teremteni. A deru segít benneteket, hogy nyugodtak maradjatok és összpontosítsatok, még akkor is, mikor az átalakulás stressze olyan nagy, hogy úgy érzitek, nem bírjátok tovább. És Öröm lesz az eredmény, mert tudjátok, hogy a Legmagasabb Jó szolgálatában a fényetekkel és energiátokkal a felsobb terv kibontakozásához járultok hozzá. Ez az Öröm jelentése a Spirituális Szolgálatban.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.