Júniusi üzenetek - 2005

crystalgroup.jpg - 68624 Bytes

Az Új Föld elobukkanása: A Föld változásai és a bolygó jövoje - Michael Arkangyal és a Kristály gyerekek Celia Fenn közvetítésével

Fény drága létezoi, a változásnak és az átmenetnek ebben az idoszakában azért jöttünk, hogy bátorítást és támogatást hozzunk nektek. Látjuk, hogyan dolgoztok csodálatos gyermekeitekkel, hogy átformáljátok a bolygót az Új Földdé. A Kristály gyermekek, akik 1998 óta inkarnálódnak a bolygóra nagy számban, segítenek benneteket az átmenet és az átalakulás ezen folyamatában.

A Kristály gyermekek - a szeretet és a fény eroteljes létezoi - arra kérnek titeket, hogy képzeljétek el, milyen lesz az Új Föld. Milyen jövot segítetek teremteni? Mivel a teljes bolygó felemelkedett az ötödik dimenzióba, és terv szerint felébred 2012 elott, biztosak lehettek abban, hogy az emberek közül sokan továbbra is városokban fognak élni. Gyermekeitekkel együtt fogtok dolgozni azon, hogy megértsétek, hogy egy város hogyan lehet része a Paradicsomnak. Igen, a Paradicsom rezgése újra aktiválódott a Földön, és a bolygó most megy keresztül azokon a változásokon és átalakulásokon, melyek lehetové teszik, hogy ez a Paradicsom manifesztálódjon.

A végrol szóló régi víziót érvénytelenítettétek

Kedveseink, gyermekeitek legsürgetobb üzenete, hogy a "végítélet" forgatókönyveket érvénytelenítettétek. Ez 1998 és 2000 között történt, amikor aláírtatok egy új "szerzodést" a jövore vonatkozólag. Ez egyéni és kollektív szinten történt. A bolygó közösségeként beleegyeztetek abba, hogy érvénytelenítsétek a katasztrófák és a pusztítások szükségességét, és engedélyt adtatok arra, hogy a magasabb dimenziókba és az élet új útjaira való átmenet a leheto legbékésebb módon történjen meg.

És mégis - a végítéletrol szóló próféciák még mindig tovább élnek a kollektív tudatosságban, és még mindig vannak olyanok, akik ragaszkodnak hozzá, és félelmet keltenek másokban ezek által a jóslatok és történetek által. Megismételjük: ezeket a jóslatokat érvénytelenítettétek. A Kristály gyermekek nem egyeztek volna bele, hogy krisztusi tudatosságukat a bolygóra hozzák, ha nem lett volna kilátásban egy fényes és dicsoséges jövo ebben az idoszakban. És mégis, oly sokan még mindig féltek ezektol a változásoktól. Néhányan a korábbi próféciákra hivatkoznak. Ám kedveseink, ezeket a végítéletrol szóló jóslatokat olyan létezok írták, akik nem értették teljesen a felemelkedés folyamatában rejlo ajándékot. A felemelkedés ajándéka 1987-ben vált eloször teljesen elérhetové, és ez volt az a csodálatos folyamat, amikor a "véget" töröltétek, és átalakítottátok a magasabb szintre vagy harmóniára való áttérésre. Ám azok, akik korábban a jóslatokat írták vagy közölték, ezt nem tudták, így a folyamattól való félelmüket saját hitrendszerükön keresztül vetítették ki, így ezeket a változásokat az emberiség bunei miatti büntetésként értelmezték. Ez nem így van, kedveseink, nincs olyan emberi "bun", amit jóvá kellene tenni ebben a folyamatban. Ez egyszeruen egy ciklus vége, és egy újabb ciklus kezdete. A folyamatot egy tudatos módon való újjászületéshez lehetne hasonlítani. Viharos, izgalmas, és dicsoséges… új élet a tapasztalások újabb harmóniáján!

A felemelkedés folyamata: galaktikus emberként való gondolkodás

A változásnak és az átalakulásnak folyamatát, amit most tapasztaltok meg, és ami magába foglalja az éghajlati és a társadalmi változásokat, nemcsak a Föld és lakosai tapasztalják meg. Az egész galaxis keresztülmegy ezen a változáson és felemelkedésen, és a folyamat érinti az Androméda galaxist is, ahogy a Tejút galaxis az ikerlángja felé mozdul az eksztatikus egyesülés folyamatában, ami évmilliókig tart, míg befejezodik. Ám most mindkét galaxis lakói érzik a feltétel nélküli szeretet áramlását, ami a két galaxist egymás felé húzza. Ez a hatalmas szeretet tükrözodik abban a hatalmas szeretetben, ami aktiválódik az emberek szívében a Földön ebben az idoszakban.

Ha megértitek a résztvevo energiák kozmikus természetét, akkor megértitek, hogy a jelenleg a Földön zajló éghajlati és természeti változások a változások ezen nagyobb folyamatának részei, és szinte semmi közük az emberi viselkedéshez. Ez nem büntetés. A Föld nem dühös az emberekre. Gyermeteg dolog így gondolni. Valójában, kedveseink, az igazság az, hogy a Föld hozzájárult ezeknek a változásoknak a bekövetkezéséhez. Beleegyezett abba, hogy egy olyan bolygóvá alakuljon, ami helyet biztosít a "Homo Christos"-nak vagy "Kristály" vagy "Krisztusi" embernek nevezett emberi faj milliárdnyi lakója számára. Igen, a Homo Sapiens "meghalt" az átalakulásban. Aki elobukkan, az a "Homo Christos", a szívközpontú emberek, akik a jövo földjének lakói lesznek!

A Homo Christos valóban galaktikus polgárként fog gondolkodni. A Kristály gyermekek és felnottek tudatában lesznek annak, hogy ok a fény multidimenzionális létezoi, akik részei a nagyobb egésznek, és világosan fogják érteni, hogy a magasabb dimenziók spirituális valóságai alakítják és formálják a materiális valóságokat az alacsonyabb dimenziókban. A Homo Christos mindkét realitásban fog élni. Ahogy fent, úgy lent.

Az is igaz, hogy a Föld múltjában történt dolgok közül semmi sem barométere ezeknek a változásoknak. Igen, voltak drámai változások, mint a jégkorszak és a dinoszauruszok kihalása. Ám ez azelott volt, mielott a Föld beleegyezett abba, hogy fogadja és támogatja a Homo Christos egy nagy populációját. A Föld szereti a lakóit, és gondoskodik róluk, o nem akar tudatosan ártani nekik. Tudatos és szeretetteli létezoként a szeretet és támogatás szerzodését köti meg minden egyes lélekkel, aki beleegyezik abba, hogy a bolygóra inkarnálódjon. Igen, drága Kristály létezok, ez így van, a Föld nem adna engedélyt arra az embereknek, hogy az energiaszférájába inkarnálódjanak, ha nem tudná, hogy szeretni és támogatni tudja oket. Egyszeruen csak sokan közületek elfeledkeztetek a Földrol kötött szerzodésetekrol az elkülönülés állapotában. Elfelejtettétek, hogyan kommunikáljatok vele, és hogyan dolgozzatok testvéreitekkel, az elementálokkal és a természet szellemeivel. Homo Christos-ként emlékezni fogtok, és együtt fogtok dolgozni a Földdel, hogy megvalósítsátok az az átalakulást, melyet már elkezdtetek.

Az Új Föld látomása… Most van!

Az Új Földön a Kristály emberek nagyrészt városokban és közösségekben fognak élni. Újra megtanulják, hogyan lépjenek kapcsolatba a Földdel, és megtanulnak figyelni a hangjára. Megtanulják, hogyan bánjanak az eroforrásaival, és hogyan teremtsék meg azt, amire szükségük van.

A Homo Christos csapatjátékos vagy társas/szociális lény. A csoport jóléte elsobbséget élvez az egyének jóléte felett. Ám ezen a kereten belül az egyénekrol is gondoskodnak és támogatják oket.

Mit tudtok tenni ahhoz, hogy segítsetek megteremteni ezt az Új Földet vagy Kristály valóságot? A gyermekeitek ezekre bátorítanak titeket:

Isten hozott az Új Földön!

Itt van!

Most van!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!