Júliusi üzenetek 2005

lionsgate.jpg - 62891 Bytes

Painting called "Lion's Gate" by Sim Frantzen.

-

Elso üzenet: "A 7:7:7 energiák: a multidimenzionális én 12 csakrájának integrálása, hogy megteremtsük az Új Föld szépségét" Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Drága Fénymunkások, ahogy kezditek érezni az Oroszlán Kapujának áldott energiáit, a 7:7:7 örvény energetikai aktiválásai felkészítenek benneteket a kapu energiáinak fogadására. Sokan éreztek eros energiákat aktiválódni a korona csakrában, amiket "kótyagosság" és kimerültség kísér. Valóban, a rezgési frekvenciátok ismét meg lesz emelve, hogy fogadni tudjátok a Sirius kapun keresztül érkezo energiákat.

Sokan érezhettek szomorúságot, ingerültséget, haragot, sot akár bánatot is. Hagyjátok, hogy ezek az érzések és érzelmek áthaladjanak rajtatok, és engedjétek távozni oket. A múlt ciklus összes energiáját elengeditek, hogy be tudjatok lépni az elso igazi "Új Föld" ciklusba, ami ennek az évnek az Oroszlán Kapujával kezdodik.

Igen, változásokat fogtok észrevenni mind saját életetekben, mind globálisan. Ám tartsátok békében a középpontotokat, és tudjátok, hogy amit most elengedtek, annak távoznia kell, hogy lehetové tegyétek, hogy az új energiákat megalapozzátok a planetáris rácsokban.

Ne ítélkezzetek magatok és mások felett ebben az idoszakban. Csak értsétek meg, hogy mind meg lettetek kérve arra, hogy teljesen aktiváljátok a 12 csakrás multidimenzionális energiarendszereteket, hogy beléphessetek az új valóságba. Ez olyan, mintha minden motort beizzítanátok, mielott kirobbannátok a rajtmezorol. Ahol még vannak maradványai a régi energiának, azok most "ki lesznek robbantva". Ám legyetek kedvesek és elfogadóak másokkal ebben az idoszakban. Mind együtt vagytok ebben a folyamatban, és mindegyikotöknek szembesülnie kell végso illúzióitokkal és félelem realitásotokkal. Mind egyénileg, mind globálisan szembesülnötök kell saját teremtésetekkel, és azokkal a dolgokkal, amik ezeket az illúziókat okozták.

Ez nehéz és fájdalmas lehet számotokra, ám ez lesz az utolsó lépés, hogy átlépjétek az illúziók korlátjait, és belépjetek annak az igazságába, hogy kik vagytok ezen a bolygón. Ember angyalokként fogtok felbukkanni, a fény ragyogó létezoiként materiális formában, akik készen állnak arra, hogy egy szépséggel, békével és szeretettel teli bolygót teremtsenek. És ezt együtt fogjátok megtenni, planetáris családként.

A 12 csakra integrálása, felkészülésként a Kapu energiáira

Kedveseink, a 7:7:7 örvény idoszakában arra buzdítunk titeket, hogy gyújtsatok egy gyertyát és keressetek egy csendes idopontot, hogy önmagatokba mélyedjetek, és összekapcsolódjatok a 12 csakrájú rendszeretekkel.

Kezdd azzal, hogy elképzeled, ahogy a Földön állsz, lábaidat szilárdan a talajra helyezve. Engedd, hogy a Föld támogasson és tápláljon téged. Kapcsolódj össze a Föld Csillag ponttal, ami pár lábbal a lábad alatt található, ahol energetikailag összeköttetésben vagy a Föld rácsaival. Majd tudatodat fordítsd a gyökér csakrára, és érezd a kapcsolatot a bolygó összes fizikai létezojével, családoddal és rokonaiddal, legyenek ezek az emberek, a növényi, állati vagy ásványi birodalmak. Majd lépj át a szexcsakrába, és érezd saját "tüzedet", érzéseidet és kreativitásodat/teremtoerodet. Ünnepeld kreativitásodat/teremtoerodet és energiáidat, majd lépj be a solar plexus csakrába. Érezd a kapcsolatot a bolygó mentális vagy szellemi energiáival, és érezd, hogy ez jó. Ez a kommunikáció és az ötletek, elképzelések hálózata, ami az Emberi Kollektív Tudatot összekapcsolja a saját szellemeddel/elméddel.

Majd emeld az energiákat a szívcsakrába. Érezd a feltétel nélküli szeretet hullámait, ahogy a Szellem energiája fentrol összekapcsolódik a lentrol érkezo fizikai energiával. Érezd az elfogadás, a remény, az öröm, a hit és a bizalom energiáit. Pihenj egy kicsit ezekben a csodálatos energiákban, és érezd magad a "Szív Összeköto Kapcsaként" Ég és Föld között.

Most lépj tovább a torokcsakrába. Érezd a kapcsolatot a Vezetoiddel és Felsobb Éneddel, ahogy kimondod az igazságodat és belépsz a bizalomba. A homlokcsakránál adj engedélyt a harmadik szem intuitív és pszichikai energiáinak, hogy összekapcsoljon téged pszichikus és érzékelo képességeiddel. A Fény gyermeke vagy - egy Mágikus Gyermek! Aktiváld mentális képességeidet, és érezd szabadságodat és örömödet.

Most lépj be a hetedik csakrába, pont a fejed fölött. Érezd itt az energiák kiterjedését, ahogy megnyílsz a Siriusi Csillagenergiák magasabb frekvenciáinak. Emlékezz, hogy ezek az energiák a Forrásból érkeznek hozzád a Galaktikus Központon és a Siriuson keresztül. Ezek az Isteni Akarat legmagasabb szintu kifejezodései, ami jelenleg a bolygón lehetséges. Érezd, ahogy EGYENSÚLYT teremtesz az alsóbb, 7 csakrájú rendszerben, ahogy integrálod ezeket az energiákat. Csak ha egyensúlyban érezd magad és nyugodt vagy, akkor folytasd a következo szinttel. (Ha nem érzed az egyensúlyt, akkor inkább várj ezzel egy másik idopontot. Ne folytasd, ha nem vagy egyensúlyban, mert a következo lépések csak még inkább kibillentenek az egyensúlyból, ha nem vagy földelt és kiegyensúlyozott.)

Most emelkedj a nyolcadik csakrádba, ami néhány lábbal a fejed fölött található. Érezd a kapcsolatot az Emberi Kollektív Tudat Archetípusos Magasabb Elméjével. Ez a hatalom, az álmok és a vágyak helye. Adj engedélyt magadnak arra, hogy csak a legmagasabb szintu álmaiddal és vágyaiddal kapcsolódj, amik önmagaddal és a bolygóval kapcsolatban élnek benned. Töltsd meg ezt a csakrát ragyogó arany fénnyel, és lásd magad, ahogy közvetíted ezt a fényt az Emberi Faj Kollektív Elméjébe, segítve ezzel a Homo Sapiens (akit az alacsonyabb elme "irányít") átalakulását Homo Christossá (a Magasabb Elme által meghatározott.)

Most lépj be a kilencedik csakrába, és érezd energetikai kapcsolatodat a bolygóval. Fénymunkás vagy és a planetáris rácsok orzoje. Hagyd, hogy erosítsd a kristály rácsokat azáltal, hogy feltétel nélküli szeretetedet és örömödet továbbítod a bolygónak. Ez egy gyönyöru és csodálatos teremtés. Legyen ez az üzeneted, megerosítése az örömödnek és a csodádnak, hogy ebben a varázslatos idoszakban részese vagy a folyamatban levo teremtésnek, amit Föld Bolygónak hívnak!

Ahogy belépsz a tizedik csakrába, megnyílsz a Magasabb Szoláris Énednek, és belépsz az Emelkedett Mesterek és a Fény Angyali Birodalmainak szeretetteli jelenlétébe. Érezd a szeretetet és a támogatást, ami a magasabb dimenziókból árad hozzád. Nyílj meg a tudásnak, hogy neked is helyed van ezek között a létezok között, ahogy eléred a tizedik csakra ragyogó fényét. Még magasabbra lépve, nyílj meg a tizenegyedik csakrának. Ez megvilágítja galaktikus örökséged. Csillagszülött vagy, és lelked lényege itt van a csillagokban. Érezd az örömöt és a szeretetet, amit a Galaxis gyermekei éreznek, ahogy végzik a teremtés és az önmegvalósítás küldetését az Isteni Forrás Energia érdekében.

Majd végül, ahogy belépsz a tizenkettedik csakrába, érezd, ahogy belépsz az Isteni Forrás Áldott Energiájába. Belépsz az Isteni Egység helyére. Egy vagy Mindennel, Ami Van. Pihenj meg ezen a ponton. Engedd, hogy az energiák eltöltsék Lényedet. A Fény Szívében vagy. Te vagy a Fény. Otthon vagy. Te Te vagy. Ez az, Aki Vagy. (És amíg itt pihensz, a ragyogón sugárzó fényben, engedd, hogy a tudatosságod röviden érintse a Minden Létezés Isteni Misztériumát a tizenharmadik csakrában.)

Most - ahogy visszatérsz - szépen lassan lépj visszafelé a csakrákon, a 12.-bol a 11.-be, a 10.-be, a 9.-be, a 8.-ba, a 7.-be, majd haladj lefelé a testen vissza a Földhöz és a Föld Csillagba, hogy földeld magad. Gyozodj meg arról, hogy teljesen földelt vagy, és újra a testedben vagy, mielott vmi más tevékenységbe fognál.

Most aktiválódva és egyensúlyban kell lenned!

Meglátni a szépséget, hogy szépséget teremthess

Kedveseink, amíg az Isteni Kegyelem és Egyensúly ezen állapotában vagytok, lássátok a Földet és a rajta élo embereket az Isteni Kegyelem ajándékaként. Lássátok a Földet, ahogy szeretettel és örömmel van tele.

Itt az ideje, hogy végleg elengedjétek azt az elképzelést, hogy a Földnek a szenvedés és a fájdalom helyének kell lennie. Ez nem igaz! Ám rajtatok áll a változatás - mivel tudjátok, amire az energiáitokat összpontosítjátok, az lesz a valóságotok. Tehát ha egy sérült bolygót láttok, ami a pusztulás szélén áll, akkor ezt fogjátok megteremteni. Ha az átalakulásra a bunök miatti büntetésként tekintetek, akkor szenvedést és félelmet fogtok teremteni.

Ám, ha képesek vagytok Isten Kegyelmének ajándékát látni mindenben, akkor ezt teremtitek meg. Ezt nevezzük "Új Földnek", és ez a hálán, a szereteten, az elfogadáson és a szépségen alapul. Igen, vegyétek észre saját lényetek szépségét és mások lényének szépségét, és akkor ez így lesz!

Második üzenet: "A 7:7:7 örvény energetikai aktiválása" - Michael Arkangyal Kate Spreckley közvetítésével

wingedcrystal.jpg A 7:7:7 örvény energetikai aktiválásai lehetové tették, hogy az Isteni Noi és Férfi energiák összeolvadjanak, és egy Szent Egyesülésben összekapcsolódjanak. Az egyesülés az Oroszlán Kapujának energiáin belül jött létre. Az Oroszlán Kapujának energiáit az Oroszlán jegye uralja, ami a kreativitást/teremtoerot és a szenvedélyt képviseli. Ez az egyesülés már hatalmas változást eredményezett a fizikai síkon, és ennek az egyesülésnek az energiái elégetnek minden maradványt a régi energiaciklusból. A hamuból fel fog támadni a kreativitás/teremtoero és az élet iránti szenvedély tüze, ami az Új Föld.

A numerológiában a hetes szám az emberiség valódi szépségének vagy spiritualitásának a tudatosságát képviseli, és végül lehetové teszi, hogy észrevegyétek minden egyes egyén nagyszeruségét. A hetes számot jelképezo geometriai formák a háromszög, a három, és a négyzet, a négy. A háromszög csúcsán ülo négyzet a szellem és az anyag egyesülését szimbolizálja, a férfi és a noi jelleg egyesülését, az Ég és a Föld egyesülését.

Mi, a magasabb birodalmakból, többször kértünk benneteket, hogy földeljétek ezeket az új energiákat a Föld Kristályrácsaiba, hogy ezzel elérhetové tegyétek oket mindenki számára. Ez rendkívül fontos ebben az idoszakban, és létfontosságú, hogy sikerüljön a középpontotokban maradnotok. Ha a középpontban maradtok, akkor egyensúlyban tartjátok a Férfi és Noi energiákat önmagatokon és a Földön belül.

Elmagyaráztuk, hogy a földelési folyamat multidimenzionális energiarendszeretek 12 csakrájának aktiválásával kezdodik. A folyamat kezdeteként összekapcsolódtok a Föld Csillag pontotokkal, majd aktiváljátok mind a 12 csakrát az energetikai rendszeretekben. Ez összekapcsol benneteket a Föld és az Ég energiáival. Miután minden szinten megtörtént az aktiválás, akkor egy energiahidat képeztek az Ég és a Föld egyesülése számára.

Sikerült megtisztítanotok és megnyitnotok a szívcsakrátokat, és ez a folyamat tetozik az Ég és a Föld egyesülésének bekövetkezésével. Ember Angyalok, ti teremtitek meg ezt az egyesülést, azáltal, hogy lehetové teszitek, hogy a testetek FÖLDELT legyen!

Ha földeltek vagytok, és összekapcsolódtatok a Föld energiájával, akkor híddá váltok, Ég és Föld egyesülésének a helyévé. Egy égi összeköttetést hoztok létre a magasabb birodalmakkal, és összekapcsoljátok a magasabb dimenziókat és aspektusokat a Földdel. Ez lehetové teszi, hogy változás álljon be a Föld szerkezetében és tervrajzában. A félelem, fájdalom és szenvedés tervrajzát felváltja a szeretet, boség, béke és öröm tervrajza. Minél megalapozottabbak/földeltebbek vagytok, annál erosebb az energia, és az Ég és a Föld egyesülése annál eroteljesebben tud kiterjedni, még nagyobb változásokat lehetové téve.

A múltban a Fénymunkások többsége erot és hatalmat talált abban, ha elhagyta a fizikai testét, és a magasabb birodalmakkal kapcsolódott össze. Most érezni, látni és érzékelni fogjátok, hogy erotök és hatalmatok a magasabb birodalmak és a Föld együttesében található. A Föld energiájával való kapcsolatotokat erosíteni kell, mert nem lehettek egészek sem a Föld, sem a Forrás energiái nélkül.

Sok Fénymunkás nagyon érzékeny volt, és képtelen volt megbirkózni a Föld energiáival, mivel az korábban fájdalmat, szenvedést és félelmet képviselt. Ezért sok idot töltöttetek a magasabb birodalmakban teremtve, játszva és dolgozva. Az Új Gyermekek megmutatták nektek a hatalom és az ero új útját, ami azt jelenti, hogy földeltek vagytok, és ezáltal teljesen jelen vagytok a pillanatban, a Földön teremtve és játszva. El kell engednetek a félelmet, hogy teljesen birtokba vegyétek a testeteket, és összekapcsolódjatok a Földdel, hogy teljesen aktiválhassátok a multidimenzionális energiarendszeretek 12 csakráját, és hasznosíthassátok az energiát és az erot, ami elérheto számotokra ebben az idoszakban.

Saját kapcsolatotok a magasabb birodalmakkal és összeolvadásotok Felsobb Énetekkel annál hangsúlyosabbá válik, minél erosebb az energiahidatok. Több hidat is létre fogtok hozni, ami más emberekkel, a magasabb birodalmakkal, a tündérekkel, az elementálokkal, a dévákkal, a delfinekkel és a bálnákkal köt össze titeket.

Ha valóságotokat félelem helyett a szeretetbol teremtitek meg, akkor észre fogjátok venni minden egyes egyén szépségét ítélkezés és kritika nélkül, csak szeretettel figyelve. Ez a valódi kölcsönhatás folyamata két energialétezo között. Mások megértése és elfogadása teljessé válik, és lehetové teszi a magasabb energiák megosztását a Földdel, és azokkal, akiknek támogatásra van szükségük.

Vizualizáld önmagad faként, gyökerekkel és ágakkal. A gyökerek lenyúlnak a Föld Csillag csakrádba, a fa tetején levo ágak pedig a Szellem/Forrás felé nyúlnak. Sok kifelé növo ágnak is kell lennie, amik embertársaid és a bolygó egyéb lakói felé nyúlnak ki.

A fa képtelen életben maradni a tápanyagok nélkül, amiket a gyökerein keresztül vesz fel, melyek mélyen a Földben vannak. Hasonlóképp képtelen életben maradni a napfény és az energia nélkül, amit a leveleken keresztül vesz fel a fotoszintézis során.

Ti sem tudtok életben maradni a Föld energiája nélkül, ami táplálja az emberi testeteket, és uígy nem tudtok életben maradni a Szellemmel/Forrással való kapcsolat nélkül, ami a lelketeket táplálja. Ha az Ég és a Föld egyesülésének valódi hídjaivá váltok, akkor hasznosítanotok kell mindkettot, és tiszteletet és elismerést kell mutatnotok mindketto iránt.

Ha lehetové teszitek, hogy létrejöjjön a kapcsolat önmagatok, a Föld, az Ég vmint földi társlakosaitok között, akkor a titeket és mindenki mást összeköto szeretet hálózatának megértése egyszeruvé válik számotokra. Fel fogjátok ismerni, hogy sosem vagytok egyedül; mindig szeretet és biztonság vesz körül titeket.

Csak az ítélkezés és a kritizálás ösztönöz titeket arra, hogy védekezésképp határokat hozzatok létre. Ha ehhez hozzáveszitek azt a tényt, hogy mind egyek vagytok, hogy mind egyenloek vagytok, akkor rá fogtok jönni, hogy szükségtelenek a határok.

A szeretetnek ez a hálózata mérhetetlenül különbözik a Kollektív Tudatosságtól. A szeretet hálózatát a szívetekbol teremtitek meg, a Férfi és Noi energiák egyesülésének helyérol. A kollektív Tudatosság a gondolatok megosztásának a helye.

A szeretet hálózata a szentélyetek, és segít abban, hogy bármikor biztonságot, melegséget és szeretet érezzetek. Ebben az idoszakban különösen fontos, hogy összekapcsolódjatok a szeretet hálózatával, és megtaláljátok a szeretet biztonságát és boségét, ami minden egyes egyén számára elérheto.

Ha átölelitek a káoszt az elmétekben és az általatok teremtett illúziókban, akkor akkor lehetové teszitek a szeretet energiájának áramlását a Szeretet Hálózatán belül. Ha védekezésképp határokat állítatok fel, akkor blokkokat teremtetek, és elveszítitek az energia áramlását és a középpontotokat.

Arra buzdítunk titeket, hogy földeljétek a testeteket, találjátok meg a belso egyensúlyt, és tegyétek lehetové az energiaáramlást a Szeretet Hálózatán belül. Kapcsolódjatok össze az Égi Kegyelemmel és Egyensúllyal, és tekintsetek a Földre és lakosaira a szeretet ajándékaként. Itt az ideje elengedni a régi korlátozó ciklusokat és mintákat, és észrevenni önmagatok, bolygótok és a körülöttetek élok változását.

A valódi célja létezéseteknek a kapcsolat és a szeretet megosztása fizikai formában. A Forrás ezen megtapasztalásának ajándékát kaptátok fizikai testben, és véghezvittetek vmi olyasmit, amit eddig még soha, az Ég és a Föld egyesülését.

Az Új Földet szeretettel, szenvedéllyel és szépséggel teremtitek meg. Vegyétek észre önmagatok és a világotok szépségét, és észre fogjátok venni az Új Föld visszatükrözodését.

Szeretetben és fényben,
Michael Arkangyal

Harmadik üzenet: "Az Oroszlán Kapuja 2005-ben: Áttörni az Illúziók Fátylát" Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

crystalshower.jpg Az Oroszlán Kapujának idején és a Sirius Csillagkapun keresztül érkezo magas szintu energiák beáramlásával sokan fel fogjátok ismerni, hogy csak saját illúzióitok tartanak titeket vissza attól, hogy megtapasztaljátok az Új Föld szeretetét és örömét.

Az utolsó "fátyol", ami sok embert elválaszt önmaga valódi lényegének megértésétol, miszerint a Fény létezoi vagytok emberi formában, illetve elválaszt titeket Teremto hatalmatoktól, az "Illúziók Fátyla". Ezek azok a hiedelmek és elképzelések, amiket az emberek az idok során magukra vettek, és amik a korlátozást, a bezártságot és az önnön képességeikrol való lemondást szolgálják. Vannak olyanok a bolygón, akik manipulálni próbálják az emberiséget különbözo illúziók megteremtésével és manipulálásával. Mikor ráébredtek valódi természetetekre, tudatába kerültök annak, milyen sokan adjátok át hatalmatokat ilyesfajta illúzióknak, melyek állandósítják a félelmet és képességeitektol való megfosztottságotokat.

Az Illúziók Fátyla

Vizsgáljuk meg, drága Fénymunkások, az illúzió természetét. Ez vmi olyasmi, ami "valósnak" és "igaznak" tunik, ám mégsem az. Ez egy ügyes találmány, aminek az a célja, hogy az emberek higgyenek vmiben, ami nem igazi vagy nem valós.

Jelenlegi ellenorzo/irányító rendszereitek többsége az Illúziók Fátylának fenntartásán dolgozik. Mivel azokat az embereket, akik nem ébredtek fel és nem tudatosak, irányítani lehet a félelem és az aggodalom által. A túlélési félelmek hatalmas aggódást hoznak létre az emberekben, és amíg nem vagytok kapcsolatban Magasabb Aspektusotokkal - és az igazság az, hogy mindig biztonságban és védve vagytok, ha ezt szeretnétek megteremteni -, akkor félre tudnak vezetni és manipulálni tudnak benneteket azok, akik illúziókat teremtenek saját hatalmuk és hasznuk biztosítása érdekében.

A bolygón az egyik legeroteljesebb illúzió, melyet évezredek óta tápláltok, a dualitás és a viszály, ellentét illúziója. Hogy a háború és a küzdelem az "emberi állapot" "elmaradhatatlan" részei. Ez nem így van! Az igazság az, hogy az emberek többsége békében és harmóniában szeretne élni. Ez a legmélyebb szüksége és törekvése mindenkinek a bolygón. Ám azok, akik irányításra törekednek, mindig manipulálták az embereket azáltal, hogy a túlélési félelmekre játszottak, hogy érzelmeket és haragot korbácsoltak fel, hogy háborúkat szítottak, melyek téves hiedelmeken és a félelmen alapultak. És ez sose ment könnyebben, mint egy olyan korban, amikor oly sokan elhisznek mindent, amit "látnak" vagy "hallanak" a tömegmédiában. Igen, kedveseink, gyorsan megtanuljátok megismerni az Illúziók Fátylának természetét!

Egy másik eroteljes hiedelem, ami illúziókhoz vezet, az az abban való hit, hogy jön egy "megváltó", aki megváltoztat majd mindent. Ez is csak a dualitás egy illúziója, mert ez feltételezi, hogy nem rendelkeztek minden képességetekkel, és szükségetek van egy nagyobb hatalommal bíró létezore vagy létezokre, aki megment titeket, és megvéd titeket önmagatoktól. Kedveseink, nagy hatású és hatalmas tanítók jönnek és mennek, és ok segítenek megemelni a tudatosságot, ám rajtatok áll Családként vagy Közösségként, hogy megteremtsétek a változásokat, melyeket látni szeretnétek. Ezért vagytok itt. Ezért inkarnálódtak az Indigó és Kristály Gyermekek a bolygóra. Ti fogjátok együttesen megteremteni a változásokat! Kedveseink, ne adjátok át hatalmatokat olyanoknak, akik azt az illúziót nyújtják, hogy ezt vki más fogja véghezvinni, aki nálatok nagyobb hatalommal bír. Tiétek a hatalom! Törjétek át a korlátozás illúzióját, és vegyétek magatokhoz a hatalmatokat. Közösségként Ti fogjátok megteremteni az Új Földet. Ám csak akkor, ha áttöritek ezeket az önmagatokat saját hatalmatoktól megfosztó illúziókat.

Az igazság: az illúziók mögött

Az igazság az, hogy mi a Magasabb Dimenziókban türelmesen figyeltük, ahogy az emberek felfedezik a dualitást és az ellentéteket, és átadják hatalmukat fejlodésük részeként. Türelmesen vártuk, míg készen álltatok arra, hogy elfogadjátok elkerülhetetlen igazságát annak, hogy kik vagytok, és elengedjétek a félelmeket és az illúziókat, melyek korlátok közt tartottak titeket, melyek "tehetetlennek" láttattak titeket.

Mivel az igazság az, hogy ti a Fény Örök és Végtelen Létezoi vagytok, akik Materiális Formát öltöttek, hogy felfedezzék a materiális dimenziókat, és ezekben teremtsenek. Ti a Fény Egy Családjának részei vagytok, és mind arra törekedtek, hogy a leheto legjobb módon fejlodjetek és növekedjetek.

Talán a dualitást és a képességeitekrol lemondást a növekedés egy útjának tekintettétek - ám mi azt gondoljuk, hogy készen álltok már arra, hogy elengedjétek az illúziókat és az ellentéteket, és visszatérjetek az Egység és a Szeretet tudatosságához. Ha elfogadjátok, hogy az Egy Bolygó Gyermekei vagytok, akik mind a béke, a biztonság és a növekedés közös céljai felé törekedtek, akkor ezzel lehetové teszitek, hogy elkezdjétek átlyukasztani az örökölt illúziók fátylát, és megtaláljátok az Egységet és a Szeretetet. Ha beléptek a tudatosságnak ebbe az állapotába, ahol felismeritek, hogy Hatalmasak és Teremtok vagytok, hogy részei vagytok a Minden, Ami Van Isteni Lényegének, ami "Krisztusi Tudatosságként" is ismert.

A beígért "Krisztus második eljövetele" akkor érkezik el, mikor mindegyikotök ráébred arra, hogy Kik Vagytok. A Krisztusi tudatosság magjait hordozzátok magatokban, és mikor felébredtek, a mag kinyílik a Szeretet Arany Virágaként. Az igazság az, hogy Ti vagytok a Krisztusi Létezok, vagy a Kristály Létezok. Ez az az üzenet, melyet az Új Gyermekek, a Kristály vagy Krisztusi Gyermekek hoznak nektek. Ti vagytok a Homo Christos… az új Emberek, akik meg fogják teremteni az Új Földet. Ez az igazsága annak, hogy Kik Vagytok, ha felébredtek, kedveseink. Engedjétek, hogy gyermekeitek elvezessenek titeket ebbe az új valóságba, mivel a gyermek mély ártatlanságára van szükség ahhoz, hogy ráébredjetek a gyönyöru perspektívájára annak, akik vagytok. Nem kell átadnotok hatalmatokat olyanoknak, akik igényt tartanak erre, mondván, hogy övék a Krisztusi energia, mert valójában mindegyikotöknek joga van ahhoz, hogy igényt formáljon a "Krisztusi Tudatosságra" az Oroszlán Kapujának ezen idoszakában.

Egység és változatosság: a végso paradoxon

Ahogy magatokévá teszitek az igazságot, hogy a Fény Meghatalmazott Létezoi vagytok, akik el tudják engedni önmagukat a manipuláció és a kontroll irányítása alól, és meg tudjátok teremteni a planetáris otthont, amire vágytok, akkor meg fogjátok tapasztalni Változatosságotok és Komplexitásotok igazságát is.

A bolygó teli van emberekkel, akik mind uolyan páratlan és egyedi egyéniségek, mint az ujjlenyomatuk, és olyan változatosak és gyönyöruek a maguk módján, mint a hópelyhek. Ha elengeditek a dualitás korlátozó szokásait, amik az összehasonlításhoz és az ítélkezéshez vezetnek, akkor elkezditek ünnepelni és élvezni az Emberi Család változatosságát. És ebbol az ünneplésbol kölcsönös tisztelet és tolerancia fakad majd, és a vágy, hogy felfedezzétek egymást. Nem konfliktusokon, félelmeken és küzdelmeken keresztül, hanem a Szereteten és a Megosztáson keresztül.

MEGHATALMAZZÁTOK (empower) magatokat, ha megértitek, hogy a bolygón minden egyes egyén méltó a Tiszteletre és a Szeretetre. Ha minden egyes egyén érzi a bolygón, hogy szeretik és tisztelik, és része egy nagyobb családnak, akkor el fogjátok engedni az illúziók fátylát, melyet kialakítottatok és a helyén tartottatok oly régóta.

Az Oroszlán Kapujának ajándéka, hogy sokan át fogjátok lyukasztani az Illúziók Fátylát ebben az idoszakban. A Szeretet, Család és Megosztás energiáit fogjátok tartani, hogy a bolygón minden egyes embernek meglegyen a lehetosége arra, hogy belépjen az Igazságba, és végül keresztülhatoljon az Illúziók Fátylán. Bármi vagy Bárki, aki arra kér titeket, hogy adjátok át a hatalmatokat, nem a SZERETETbol cselekszik, és csak az Illúziók Fátylának része.

Az igazság az, hogy a Fény és a Szeretet Meghatalmazott Létezoi vagytok. Hatalmas Teremtok, akik bármilyen álmot képesek manifesztálni, amit választanak, mind egyénileg, mind kollektíven, a Szellem és Magasabb Énjük támogatásával. Legyenek ezek az álmok a Béke, a Szeretet és az Öröm álmai. Ne hagyjátok, hogy az Oroszlán Kapujának energiáit a félelem felé tereljék azok, akik irányításra törnek. Legyen a teremtésetek, a Szeretet és a Béke teremtése erosebb, manifesztálódjon ez a Sirius Csillagkapu Isteni Energiái által. Mivel ha a Szeretetre és az Örömre összpontosítotok ebben az idoszakban, akkor valóban megteremtitek azokat a csodákat, melyek születéseteknél fogva megilletnek titeket. Új Földet fogtok teremteni. Itt van, hogy akár most rögtön élvezzétek!

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!