Beskeder for august 2005

poppies.jpg - 39822 Bytes
Image by Isabelle Champendall of Livingvisions.net

Besked et: "Vigtigheden i af dele og gaverne fra jeres børn i denne tid" Quan Yin gennem Celia Fenn

Kæreste børn af lyset, mens I er ved at komme ind i endnu en cyklus af velsignede ændringer og højere bevidstheder, bringer vi jer denne venlige besked for at hjælpe jer på jeres vej fremad. Det er en besked om vigtigheden i at dele som en vej til at skabe balance i den femte og sjette dimensions realiteter som I nu befinder jer i.

At dele - jer selv, jeres gaver og talenter, såvel som jeres materielle overflod - er nøglen til at finde balance og stabilitet i de højere dimensioner af bevidsthed.

Den Ene og de Mange: Princippet bag de Femte og Sjette Dimensioners Liv

I den Tredje Dimensions Realitet som I før beboede, blev I opdraget fra barnsben til at fokusere på jer selv og jeres gaver som et overlevelsesredskab. I skolen blev I opdraget til at konkurrere med andre for "karakterer", og den som var "bedst" kom ud som vinderen. Dette var det "begavede" barn, det intelligente barn, og resten blev på en måde betragtet som "mindre" værd. Deres gaver og talenter blegnede under sammenligningen, indtil de mistede al selvtillid i dem selv og nøjedes med middelmådighed og kedsomhed.

Er det ikke sådan at mange af jer har det lige nu? Frustrerede og keder jer, med ønsket om at kunne udtrykke jeres gaver, men uden at vide hvordan eller hvad de i grunden er? Hvis I betragter jeres børn, vil I opdage at inden de begynder i skole har de en naturlig selvsikkerhed og glæde i det de er. De er legesyge, kreative og udadvendte. Men i skolen mister de meget af dette i konkurrencen om at være den "bedste" og at "lykkedes" i meget begrænsede vendinger.

I den Nye Jords samfund, kæreste, vil I atter forstå princippet om De Mange og Den Ene. At I kun kan leve godt som en gruppe og at denne gruppe kun er så stærk som dets svageste medlemmer. Hvis der er afkræftede individer indenfor gruppen, så er gruppen svag som helhed. Det er kun når hvert medlem af gruppen er opfyldt af tillid i deres evne til at udtrykke deres gaver, at gruppen som helhed bliver stærk.

Den "Ene" skal være stærk, for at De "Mange" kan være stærke. Og De "Mange" skal arbejde for at sikre at Den "Ene" i gruppen også er stærk og bemyndiget. Og nøglen til bemyndigelsesprocessen er den gensidige energi der opstår ved at dele. For det at dele bemyndiger begge parter, for det er en gensidig proces af at give og tage der skaber balance og glæde. Hvis nogen altid giver og nogen altid tager, skaber det ubalance og disharmoni.

At dele, skabe og manifestere

Hver af jer har en gave at give til andre. Hver af jer er en kraftfyldt Skaber og Manifestator. Men det er først når I deler jeres gaver med gruppen, at I entrerer bølgen af manifestering. For manifestation er at dele aktiviteter - det er transmissionen og delingen af energier i Sam-kreative aktiviteter. For I kan ikke manifestere et hus med mindre I har en bygningshåndværker til at bygge det. Og bygningshåndværkeren kan ikke bygge uden mursten eller træ at bygge med og således kan vi blive ved… Hver eneste yder deres gaver og talenter til det færdige produkt.

For, kæreste alle, at dele er at udtrykke kærlighed. At dele er hovedparten af jeres arbejde på Planeten i denne tid. Efterhånden som I bryder gennem de sidste slør af illusioner skabt af den Tredje Dimension, vil I se at I ikke kun kan fokusere på jer selv og jeres egen bedste. For jeres forgodtbefindende er tilknyttet til alle andres. Jo mere I deler med og støtter andre, jo mere støtte og kærlighed vil flyde til jer selv.

Og, kæreste, at dele betyder ikke at dele jeres problemer og jeres frygt. Disse er illusioner som I spinder indenfor sløret og de har ingen substans som så. At dele betyder at dele af det der er ægte, jeres essens og jeres "gud-selv", jeres kreativitet, jeres fantasi, jeres glæde, jeres opmuntring og jeres materielle goder, hvis dette er hensigtsmæssigt.

Gaverne fra jeres børn i denne tid

Kæreste væsener af lys, gaven af at dele vil være den gave som jeres børn vil bringe til jer i denne tid. Efterhånden som de skinnende og velsignede Krystal Børn bliver ældre, vil de nægte at indordne sig i systemet af konkurrence og karakterer. De vil forblive i troen på sig selv og deres gaver og talenter, og de vil nægte at gå på kompromis. De vil heller ikke tillade at I gør det.

De vil lære jer at hvert individ er unik og smuk, og de vil vise jer hvordan I skal modtage denne unikhed og skønhed som en gave. I det hele taget er det at være åben til at modtage nøglen til processen af skabende manifestation. Hvis I forstår at ethvert væsen har en gave at tilbyde og I er klar til at modtage den gave, så vil I se den rigdom livet har at tilbyde jer. Disse rigdomme er større end materielle goder, og som jeres børn vil lære jer, er jeres materielle overlevelse sikret i de højere dimensioner og I kan fokusere på den overflod af skabelse og glæde der er jeres "legeplads" på Planeten.

Så, kæreste, til jeres træning i taknemmelighed, opfordre vi jer til at tilføje træning i at dele som en måde at udtrykke denne taknemmelighed. Tillad jeres hjerter at lede jer og vise jer hvordan man deler, for hver enkelt af jer har denne gave i jeres væsen.

At finde jeres gave

Behovet for at dele er vigtigt i jeres Nye Jords Højere Bevidsthed, for ellers bliver I låst fast i illusionen om adskillelse og de kreative/skabende energier kan ikke flyde. Hvis dette sker, fastlåses I og kan ikke bevæge jer frem. Hvis I ikke kan bevæge jer frem begynder I at glide baglæns og jeres kreativitet/skaberevner vil blive udøvet i negative dramaer af adskillelse og isolation og mangel.

Så, hvordan finder I jeres gave? Lyt til jeres hjerter og se på jeres liv. Hvor har I overflod på nuværende tidspunkt? Hvad har I mere af end I reelt har brug for? Hvis det er kærlighed, så del det med andre. Hvis det er penge, så del dem med andre. Hvis det er tid, så giv det til andre.

Hvad er jeres talenter? Ikke alle er en lærer eller healer, men alle har noget de kan dele med andre. Vær stolt af det du har at dele og del det med glæde og selvtillid, vidende at din gave er værdi og kostbar.

Herefter, vær åben til at modtage gaver fra andre. For processen i at dele er både at give og at modtage. Det er ikke kun det du giver og hvordan du giver det, men også hvordan du modtager. Kan du modtage med et barns glæde og uskyldighed?

For I behøver kun at iagttage et barn modtage en gave for at opleve den fornøjelse og fryd en gave kan give. Så, kæreste, følg jeres børn og del jeres gaver med hinanden i denne vidunderlige nye cirkel af Ny Jords energi der kommer til syne nu.

Jeg er med jer. Jeg deler med jer.

Quan Yin