Augusztusi üzenetek

poppies.jpg - 39822 Bytes
Image by Isabelle Champendall of Livingvisions.net

Elso üzenet: "A megosztás fontossága és gyermekeitek ajándéka ebben az idoszakban":Quan Yin Celia Fenn közvetítésével

Fény drága Gyermekei, ahogy beléptek az áldott változásoknak és magasabb tudatosságnak egy újabb ciklusába, ezt a szelíd üzenetet hoztuk, hogy segítsen titeket a továbbvezeto utatokon. Az üzenet a Megosztás fontosságáról szól, mint a Teremtés és az Egyensúly módjáról az ötödik és hatodik dimenziós valóságokban, melyben tartózkodtok.

A megosztás - önmagatok, képességeitek és tehetségeitek megosztása, csakúgy, mint materiális boségetek megosztása - a kulcs ahhoz, hogy egyensúlyt és stabilitást találjatok a tudatosság magasabb dimenzióiban.

Az Egy és a Sok: az ötödik és hatodik dimenziós élet alapelvei

A harmadik dimenziós valóságban, ahol korábban tartózkodtatok, gyermekként arra tanítottak benneteket, hogy fókuszáljatok magatokra és a saját képességeitekre a túlélés érdekében. Az iskolában arra tanítottak titeket, hogy versenyezzetek másokkal "végzettségekért", és aki a "legjobb" volt, került a "csúcsra". O volt a "tehetséges" gyermek, az intelligens gyermek, és a többieket vhogy "kevesebbnek" tekintették. Képességeik és tehetségeik elhalványultak az összehasonlításban, míg elvesztették a bizalmat önmagukban, és beérték a középszeruséggel és az unatkozással.

Nem ezt érzitek most sokan? Frusztrációt és unalmat, hogy szeretnétek kifejezni adottságaitokat, ám nem tudjátok, hogyan, vagy hogy mik lehetnek ezek. Ha megfigyelitek a gyermekieteket, észre fogjátok venni, hogy mielott iskolába mennének, természetes módon bíznak magukban és örömet találnak magukban. Játékosak, kreatívak és társaságkedvelok. Ám az iskolában mindezt elvesztik a verseny során, hogy a "legjobbak" legyenek, és hogy "sikeresek" legyenek egy nagyon szuk területet tekintve.

Az Új Föld társadalmában, kedveseink, újra meg fogjátok érteni a Sok és az Egy alapelvét. Hogy csak akkor tudtok Csoportként jól élni, és hogy ez a Csoport csak annyira lehet eros, mint a leggyengébb tagjai. Ha vannak képességeiktol megfosztott egyének a Csoportban, akkor a Csoport gyenge lesz egészként. Csak ha a Csoport minden egyes tagja bizalommal kifejezheti adottságait, lesz eros a csoport egésze.

Az "Egynek" erosnek kell lennie, hogy a "Sok" eros lehessen. És a "Soknak" dolgoznia kell azon, hogy biztosítsa, hogy az "Egy" a Csoporton belül szintén eros legyen és élni tudjon az adottságaival. És a képessé tevés folyamatához a kulcs a Megosztás Kölcsönös Energiája. Mivel a Megosztás mindegyik felet felemeli, ugyanis ez az adásnak és az elfogadásnak egy kölcsönös folyamata, ami egyensúlyt és örömet teremt. Ha néhányan mindig csak adnak, míg mások mindig csak kapnak, akkor ott egyensúlytalanság és diszharmónia keletkezik.

Megosztás, Teremtés és Manifesztálás

Mindegyikotök rendelkezik olyan ajándékkal, melyet másoknak nyújthat. Mindegyikotök egy hatalmas Teremto és Manifesztáló. Ám csak ha megosztjátok az ajándékaitokat a Csoporttal, akkor léptek be a manifesztáció áramlásába. A manifesztáció ugyanis egy megosztott tevékenység, az energiák átadása és megosztása társteremto tevékenységekben. Nem tudtok egy házat manifesztálni, ha nincs komuves, aki megépítse. És a komuves sem tudja megépíteni a házat addig, míg nincs téglája vagy gerendája… és így tovább… Mindenki hozzájárul az adottságaival és tehetségével a végso eredményhez, a végso termékhez.

Mivel, kedveseink, a megosztás a szeretet kifejezése. A megosztás a munkátok fo része a bolygón ebben az idoszakban. Ahogy áttöritek az illúziók utolsó fátylait, amit a harmadik dimenzió által teremtettetek, észre fogjátok venni, hogy nem fókuszálhattok csak magatokra és a saját jólétetekre. A jólétetek ugyanis kapcsolatban van mindenki más jólétével. Minél többet osztotok meg másokkal, és minél jobban támogattok másokat, annál több támogatás és szeretet fog áramlani hozzátok.

És, kedveseink, a megosztás nem a problémáitok és félelmeitek megosztását jelenti. Ezek illúziók, melyeket a fátyolban szottök, ám nincs anyaguk, mint olyanoknak. A megosztás annak megosztását jelenti, ami valós, lényegetek és "isteni önmagatok", kreativitásotok, képzeletetek, örömötök, bátorításotok, vmint materiális áldásaitok megosztását, amennyiben ez helyénvaló.

Gyermekeitek ajándékai ebben az idoszakban

Fény legdrágább létezoi, a Megosztás ajándéka lesz az ajándék, melyet a gyermekeitek fognak majd hozni nektek ebben az idoszakban. Ahogy a Kristály Gyermekek idosebbek lesznek, ellen fognak állni annak, hogy alkalmazkodjanak a verseny és a végzettségek, bizonyítványok szerzésének rendszeréhez. Továbbra is hisznek majd önmagukban és képességeikben és tehetségeikben, és nem fognak kiegyezni. És azt sem fogják hagyni, hogy ti ezt tegyétek.

Meg fogják tanítani nektek, hogy minden egyén egyedi és gyönyöru, és meg fogják mutatni nektek, hogyan fogadjátok el ezt az egyediséget és gyönyöruséget ajándékként. Mivel valóban, nyitottnak lenni az elfogadásra a kulcs a kreatív manifesztáció folyamatához. Ha megértitek, hogy minden egyes létezo képes ajándékot nyújtani számotokra, és nyitottak vagytok ennek az ajándéknak az elfogadására, akkor észre fogjátok venni az élet gazdagságát, amit kínál számotokra. Ez a gazdagság a materiális javak mögött húzódó gazdagság, ám ahogy a gyermekeitek meg fognak erre tanítani, a materiális túlélésetek biztosítva van a Magasabb Dimenziókban, és képesek lesztek a teremtés és az öröm boségére fókuszálni, ami a "játszóteretek" a bolygón.

Tehát, kedveseink, arra biztatunk titeket, hogy a hála gyakorlása mellett gyakoroljátok a megosztást, hálátok kifejezésének jelenként. Engedjétek, hogy a szívetek vezessen benneteket, és megmutassa, hogyan osszátok meg önmagatokat másokkal, mivel mindannyiótokban ott az ajándék.

Megtalálni az ajándékotokat A megosztás szüksége fontos az Új Földetek Magasabb Tudatosságában, mert ha nem így tesztek, akkor bezárva maradtok az elkülönülés illúziójába, és a teremto energiák nem tudnak áramolni. Ha ez történik, akkor "megragadtok", és nem tudtok továbblépni. Ha nem tudtok továbblépni, akkor elkezdtek visszacsúszni, és a kreativitásotokat az elkülönülés, izoláció és hiány negatív drámáiban játsszátok ki.

Hogyan találhatod meg az ajándékodat? Hallgass a szívedre, és vizsgáld meg az életedet. Miben található a boséged jelenleg? Mibol van több, mint amennyire szükséged van? Ha ez a szeretet, akkor oszd meg ezt másokkal. Ha ez a pénz, akkor oszd meg ezt másokkal. Ha ez az ido, akkor add ezt másoknak.

Mik a tehetségeid? Nem mindenki gyógyító vagy tanító, ám mindenkinek van vmije, amit meg tud osztani másokkal. Legyél büszke arra, amit meg tudsz osztani másokkal, és oszd meg örömmel és bizalommal, tudva, hogy az ajándékod méltó és értékes.

Majd ezután légy nyitott, hogy elfogadd mások ajándékát. Mivel a megosztás folyamatának része mind az adás, mind az elfogadás. Nem csak azon van a lényeg, hogy mit adsz és hogyan adod, hanem hogy hogyan fogadod mások ajándékát. El tudod fogadni olyan örömmel és ártatlansággal, mint egy gyermek?

Elég, ha megfigyelsz egy gyermeket, aki ajándékot kap, hogy észrevedd az örömöt, melyet egy ajándék adhat. Tehát, kedveseink, kövessétek a gyermekiteket, és osszátok meg ajándékaitokat egymással az Új Föld energiájának ebben a csodálatos új ciklusában, ami most következik.

Veletek vagyok. Osztozom veletek.

Quan Yin

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!