Boodschappen voor November 2005

fallsymphony.jpg - 70726 Bytes
"Aqua Aura Autumn Symphony" by Jan Custers

Boodschap Eťn: "Naar de Achtste Dimensie: Het Werk van de Engelachtige Zielfamilies en -stammen". Aartsengel MichaŽl door Celia Fenn

Geliefde Lichtwerkers, de 11:11:11-sterrenpoort opent zich en de krachtige energieŽn van de Grote Centrale Zon komen de Planetaire Matrix binnen en activeren de Kristallen Rasters van de Planeet. Terwijl dit proces zich voortzet en versterkt, zullen velen van de eerste golf Verhevenen die er klaar voor zijn, naar het Bewustzijn van de Achtste Dimensie gaan en beginnen met het weven van Achtdimensionale bewustzijnspatronen in de nieuwe multidimensionale matrix van de Aarde.

Dit is een grote zegen en een voorrecht voor diegenen van de Familie van Licht die hebben aangeboden om naar dit nieuwe niveau van transformatie te gaan. Dit is een transformatieniveau dat ieder persoon die er doorheen gaat, zal verbinden met zijn of haar oorspronkelijke "zielstam".

De Zielfamilies en -stammen

In de periode na het openen van de Paradijsmatrixpoort in maart 2005, zijn Lichtwerkers en Verheven Wezens op zoek geweest naar hun Zielfamilies. Velen hebben deze verbindingen gemaakt. Diegenen die dat nog niet hebben, of die verkeerde verbindingen hebben gemaakt, zullen merken dat zij in deze periode van afstemming die in het teken staat van het 11:11:11-portaal, alle verbindingen zullen loslaten die niet zijn afgestemd op hun ware ziel- of hartfamilies.

Velen van jullie zullen verbaasd zijn over wie in deze periode uit hun leven gaan en wie in deze periode in hun leven terugkomen. Er zullen veel vreugdevolle herenigingen zijn in deze periode van de 11:11:11-sterrenpoort.

Maar, de Engelachtige Zielfamilies zijn grote eenheden en zij zullen kleinere groepen vormen die "stammen" of familie-eenheden worden genoemd. Met het vormen van deze stammen zullen verheven wezens hun ware partners en vrienden vinden voor de volgende fase van het Opstandingproces.

Dit is een heel emotionele tijd aangezien zowel eindfasen als beginfasen worden ervaren. Je zult van sommigen afscheid nemen en anderen in je leven verwelkomen. Er zal groot verdriet zijn en grote vreugde in dit proces van verschuiving, afstemming en transformatie. Als je je volledig afstemt op jezelf, je hogere en lagere aspecten op ťťn lijn brengt, zul je je afstemmen op je ware zielfamilie en stam. Deze afstemming zal heel krachtig zijn.

Het Werk van de Achtste Dimensie

De Achtste Dimensie is al een tijdje open en beschikbaar voor de Familie van Licht, maar het is de eerste keer dat een grote groep verheven wezens de Achtste Dimensie zal binnengaan om haar werk op dit niveau te beginnen.

De Achtste Dimensie is het Archetypische Domein, het niveau waar Energetische Patronen van Zijn en Gedrag worden gecreŽerd als modellen voor fysiek leven op Aarde. Diegenen die in deze tijd de Achtste Dimensie binnengaan, zullen beginnen met het herschikken van de Archetypen voor het Menselijke Engelenleven op de Nieuwe Aarde. Op deze weg van dienstbaarheid zullen zij de Oorspronkelijke Archetypische Modellen aandragen die zijn vastgelegd in de Kristallijnen Matrix van de Aarde. Dit zijn de oorspronkelijke Archetypen die daar zijn geplaatst door de Elohim-Scheppingsengelen toen zij de oorspronkelijke Paradijsmatrix installeerden voor de Paradijsaarde.

Aldus geliefden, zullen velen van jullie naar plaatsen op de planeet worden getrokken waar jullie je zullen verbinden met de oorspronkelijke Archetypische energieŽn die specifiek zijn voor jullie Engelenfamilie en stam. En door deze reizen en ontmoetingen zullen jullie in staat zijn te beginnen met het opnieuw ontwerpen van de Achtdimensionale Bewustzijnsniveaus voor de Nieuwe Aarde.

Tijdens deze volgende cyclus van Opstanding zullen velen van jullie leraren worden. Jullie zullen anderen de nieuwe Archetypische wegen van de God en de Godin onderwijzen. Jullie zullen opnieuw verbinding maken met de oude wijsheidstromen van de Inheemsen van de Planeet, die de Oorspronkelijke Elohim-Archetypen zullen aantrekken. En jullie zullen de golven van Stralend Licht en Liefde aantrekken die van de Grote Centrale Zon komen en die de "geboortepatronen" dragen van een Nieuwe Samenleving en een Nieuwe Aarde uit de schoot van de Grote Moeder, de Goddelijk Vrouwelijke uitdrukking van de Bronenergie.

En zo komen het Verleden en de Toekomst samen in deze prachtige Creatieve Energie van het "Nu" of het "Heden". En dus Geliefde Lichtwerkers, gaat jullie Avontuur verderÖ

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!