decheader.jpg - 39303 Bytes

2005. Decemberi Üzenetek

pinkrose.jpg - 71954 Bytes
image by Isabelle Champendall www.shiningnature.net.

Elso Üzenet: "Az Isten-Anya Leányai": Mária Magdolna Celia Fenn közvetítésével.

Mária Magdolna vagyok. Talán hallottatok már rólam, de kevesen tudják, hogy valójában ki is vagyok, vagy ki voltam. Mert igen, én voltam a párja annak a valakinek, akit Yeshua ben Josef-nek (Josef fia Yeshua) hívtak. És igen, rengeteg történet kering rólunk és az életünkrol. Mindketten a "Krisztus" Tudatosság Új Korának avatárjai voltunk, de a történelem írói úgy gondolták, hogy csak a férfi tapasztalat számít, így a Noi Avatárt, Mária Magdolnát elfelejtették és átnéztek rajta. De szükséges volt, hogy mindkét nembol szülessen Avatár, hogy az eljövendo Arany Kort kiegyensúlyozzák, és hogy partnerekként egyesüljenek, ezáltal tökéletes Szerep-modelleket teremtve a Jövobeni Fény-Kor számára! És így is lett!

Átlagos családba születtem Izraelben, de soha nem voltam "átlagos". Az Isten-No Szent Lángját hordoztam magamban Emberré fogantatásom pillanatától. Tökéletes "Krisztusi" lány gyermekként születtem. Az Isten-Anya megtestesült "lánya" voltam.

Mint Yeshua, Az Esszénusok titkos tanításain nevelkedtem és nok tanítottak. Mint ot is, csodáltak engem, hiszen a noi bölcsesség osi muvészetérol való tudásom meghaladta éveim számát.

Igen, kedveseim, a Noi Bölcsesség Szent Lángja-, az Istenno-Ero Orzojének képeztek ki. És ma is ez a szerepem és feladatom. Azért jövök most hozzátok, mert a Felemelkedett Föld újra készen áll a Noi Avatárok, az Isten-Anya lányainak üdvözlésére.

Sokan vannak köztetek, akik készen állnak arra, hogy megkapják a Szellemtol a kiképzést, mert elértétek azt a tudatossági szintet, amely lehetové teszi, hogy azok legyetek, aki én voltam - az Isten-Anya Lángjának hordozói.

Milyen hatalmas ez a láng - tiszta Feltétel Nélküli Szeretet, mely az összes szinten kifejezi magát, a fizikai- és szexuális szintet is beleértve.

Igen, drága húgaim, amint az Isteni Szeretet Narancs-Rózsaszín sugara átmosta lényeteket, megtisztítva és megszabadítva benneteket több ezer évnyi mentális, érzelmi és szexuális elnyomástól és kihasználástól, most tiszták és szabadok vagytok arra, hogy kifejezzétek az Isteni Lángot a testeteken keresztül.

Az Isten-No tanítása az Eksztázis és az Egység - minden nonek születési joga. És a jog a bölcsességhez és képességekhez, mely lehetové teszi minden no számára, hogy kifejezze Eksztázisát és Örömét egy kapcsolaton keresztül, mely Szakrális Házasság lesz, a spirituális bölcsesség és a feltétel nélküli szeretet kifejezése. A spiritualitás és szexualitás szenvedélyes egysége az, ami oda vezetett, hogy Mária Magdolnának és Yeshua ben Josef-fel való Szakrális Házasságának történetét eltávolították a Yeshua életérol fentmaradt történetekbol. És igen, "prostituáltnak" és "tisztátalannak" bélyegeztek a szexuális eksztázis adományairól való tudásom miatt. Milyen szomorú, hogy az Isten-No útját nem becsülték meg a Yeshua által képviselt Isten-Férfi ösvénnyel együtt. Valójában ez a mellozés vezetett életünk igazságának eltorzításához. Mert az Avatár igazi útja nem a szenvedés, vagy mártíromság volt. Ez azoknak a késobbi interpretációja, akiknek más elképzeléseik voltak. Az Avatár igaz útja az Eksztázishoz és Egységhez vezeto út megteremtése a Feltétel Nélküli Szereteten keresztül. És mi ezt megvalósítottuk! Ez az elért eredmény teszi most lehetové számunkra, hogy elhozzuk nektek a Szakrális Egyesülésrol és az Isteni No és az Isteni Férfi útjáról szóló tanítást. Ez volt mindkettonk életének legnagyobb tette, és ez az az Öröm és Szeretet, melyet szeretnénk örökségünkként átadni, nem a szenvedés és vérontás, melyet az Isteni Férfi energia természetének és Yeshua útjának félreértése miatt vívott megszámlálhatatlan háború és keresztes hadjárat okozott!

Drága novéreim, amint a tudatosság szintje csökkent bolygótokon, elhitették veletek, hogy jobb különválni testetektol és elnyomni szexualitásotokat és vágyaitokat. Arra tanítottak, hogy válasszátok szét a spiritualitást a szexualitástól, így elveszítettétek az egység Örömét és Eksztázisát. Azt tanították nektek, hogy ez az elnyomás "szolgálat" és hogy Isten ezt helyesli. És így szenvedtetek és dühössé és erotlenné váltatok és nagyon sokan még mindig azok.

Legkedvesebb testvéreim, eljött az ido tudatosságotok újbóli megemelésére. Eljött az ido, hogy lássátok, hogy testetek Lelketek és Szellemetek Temploma. Noi test, egy no teste, és az Isteni Noiség Temploma. Eros és szent energia ez, a Szoláris Noi energia lángja, mely képessé tesz benneteket, hogy a Forrás- energiát a Nagy Anyaként tapasztalhassátok meg. Arra is képessé tesz titeket, hogy megtapasztalhassátok egy Iker-Láng kapcsolat eksztázisát, melyben az Isteni No és az Isteni Férfi egyesül a Forrás- és a Minden, Ami Van iránti Szeretete szolgálatában!

Sok minden vár még megosztásra az Isteni No útjáról való tudással kapcsolatosan, és nagy örömmel várjuk, hogy megoszthassuk veletek ezt a Szeretetet a következo hónapokban. De hadd fejezzem be, ahol elkezdtem. Mert amint megtudjátok, hogy ki is vagyok, megértitek, hogy egy részetek vagyok - az Új Föld Krisztusi, vagy "Kristály" Noje.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.