Messages for January 2006

lightbody.jpg - 44178 Bytes
"Lightbody" by Jan Custers

Elso Üzenet: "A Fénytest újra-kalibrálása az Új Föld Frekveciájához." Mihály Arkangyaltól, Celia Fenn közvetítésével

Kedves Fénymunkások, a mostani idoszakban A Felemelkedett Emberek Elso- És Második Hullámából sokan tapasztalják a Fénytest vagy Merkaba spontán újra-kalibrációját (beállítását). Ennek az a célja, hogy akik készen állnak rá, azok teljesen összehangolódjanak az Új Föld frekvenciájával.

Ez a folyamat a 11:11:11 kapu megnyitásakor kezdodött. Az a pillanat lehetoséget nyújtott az elso két hullám "úttöroi" számára, hogy elkezdjék felgyorsítani Fénytestük sebességét. Ez a folyamat folytatódott, a sebesség fokozatos erosödésével, decemberben és januárban. Most, ezen a ponton, sokan közületek megtapasztalják az "áttörést" az Új Föld sebességébe, amint személyes Merkabátok vagy "Fényhajótok" eléri a megfelelo sebességet, forgási sebességet. Tudni fogtok errol a pillanatról, kedveseink, úgy fogjátok érezni magatokat, mint akik végre "megérkeztek". Minden frissnek, újnak és szépségesnek fog tunni, mély és intenzív hála és szeretet érzése tölt majd el benneteket. Ünnepeljetek! Összehangoltátok személyes Fénytest-mezotöket az Új Föld hálóinak frekvenciájával. Valóban "megérkeztetek" - a Felemelkedési utazás e része befejezodött! Isten Hozott Idehaza!

Kedveseink, legyetek tudatában, hogy Fénytestetek nagyon nagy sebességgel forog most, és legyetek nagyon gyengédek magatokkal enbben az idoszakban. Valójában az történt, hogy elhagytátok a Régi Földet és "visszakapcsolódtatok" az Új Földhöz. Kis idobe tellik, míg úra "lábra álltok" (szó szerint:megtaláljátok a lábatokat).

Talán emlékeztek, kedves Fénymunkások, hogy az 1990-es években, a Felemelkedés korai szakaszában beszéltek arról, hogy hogyan fogtok "eltunni", amikor Fénytestetek eléri ezt a forgási sebességet. Nos, teljesen nem tuntetek el, mert most multi-dimenzionálisak vagytok, és így fenn tudtok tartani "jelenlétet" az alacsonyabb dimenziókban. De a Szívetek és Magasabb Csakráitok az Új Föld frekvenciájához vannak "hangolva".

Valóban, talán észrevettétek olyasmit az elmúlt hónapokban, hogy úgy érzitek, mintha eltuntetek volna! Ahogy frekvenciátoknak nott a sebessége, azok, akiknek nem sikerült ezt a váltást most meglépni, kieshettek az életetekbol. Lehet, hogy intenzív magányosságot éreztetek, mikor forgási mezotök megnövekedett és ti valóban "elfelé" mozdultatok egy új hely irányába.

De tudnotok kell, kedveseink, hogy Lélekcsaládotok ás Klánotok sok tagja is meg fogja tenni ezt a lépést. Az Angyali családok nagy számban éppen most horgonyzódnak le az Új Föld frekvenciákban! Természetesen, a következo két évben még többen fogják megtapasztalni a vibrációs szinkronizáció hatásait, és megemelve frekvenciájukat csatlakozni fognak hozzátok ezen az új és fényességes helyen.

Akkor még egyszer: Isten Hozott Otthon!

A Rekalibrációs Folyamat Fizikai Kifejezodései a következok:

Amikor Megérkeztek:

Második Üzenet: "Az Új Föld Megvalósul: Változások a Következo Idoszakban." Mihály Arkangyaltól, Celia Fenn közvetítésével.

push.jpg Kedves Fénymunkások, a személyes és bolygószintu fénytestek újra-kalibrálásával, ami nemrégiben történt, a Föld Felemelkedési folyamatának utolsó fázisába lépett. Ez január elso heteiben kezdodött, amikor kollektív döntés született a Magasabb Dimenziókban, hogy a Föld utazásának Befejezo szakasza új, multidimenzionális otthonába, megkezdodjék.

Mióta a Paradicsomi háló lefektetésre került 2005 márciusában és bolygószinten aktiválódott 2005 folyamán, a Bolygó felkészült arra, hogy Új Föld frekvencián nyilvánuljon meg. Azok számára, akik készen állnak, hogy az új hálóban teljesen lehorgonyozzanak, az Új Föld manifesztációjának kezdete a Jelen pillanat! Ez azt jelenti, kedveseink, hogy a bolygó összes élolényének döntést kellett hozni az elmúlt néhány hónapban. A döntések megszülettek, és minden élolény kiválasztotta, hogy hol lesz, mikor a Föld Felemelkedésének utolsó lépéseit megteszi a közeljövoben.

Ez azt jelenti, legdrágább Fénymunkások, hogy munkátok természete lényegileg megváltozik a következo évben. Nem lesz szükség a továbbiakban arra, hogy "híd" legyetek mások számára. Mindenki meghozta a maga döntését, és azok, akik az Új Földet választották, befejezik az átkelést és új szerepükre Isteni Énjük fogja oket felkészíteni. Azok közületek, akik olyan keményen dolgoztak az elmúlt öt évben, most egy kicsit megpihenhetnek és figyelmüket az új közösségek és struktúrák megteremtésére fordíthatják, melyek az Új Föld mag-pontjai lesznek. Ez sokkal könnyebb lesz, mint a Felemelkedési munka, amit eddig végeztetek, melynek során új energiákat kellett tartanotok és hordoznotok néhány havonta! Tudjuk, hogy sokan milyen kimerültek vagytok jelen pillanatban!

De mivel a bolygó felemelkedési folyamatának utolsó fázisába ért, sok változás várható és nagyon gyorsan. Ezek a változások a márciusi nap- és hold-fogyatkozás, illetve a Napéjegyenloség után lesznek. Ezek a változások a Régi Föld hálójának gyors szétbomlásához vezetnek, lehetové téve, hogy az Új végre megmutatkozzék. Legdrágább Fénymunkások, sok lélek dönthet úgy, hogy eltávozik, amikor ezek a változások bekövetkeznek. Ez az o döntésük, tiszteletben kell majd tartanotok választásukat. Azok, akik a Felemelkedés útját választották, figyelmüket az Új Föld megteremtésére fogják fordítani és megengedik, hogy az új energiák életükben megmutatkozzanak. Természetesen ezek a döntések még egy ideig nyitottak lesznek, és lehetséges áldást hozni a döntési helyzetbe azáltal, hogy figyelmetek fókuszában folyamatosan a szeretetet, békét és harmóniát tartjátok, saját életetekben és mások iránt is.

Minden megváltozott

Kedveseink, sokan észrevettétek a januári energia döbbenetes változásait. Sokan kicsit elveszettnek, irányvesztettnek érzitek magatokat. Nos, amint már mondtuk, sokatok számára munkátok e része véget ért. Ideje kicsit megpihenni és elkezdeni élvezni új tudati szintetek békéjét és nyugalmát.

Amint a Régi eltunik, jobban hozzászoktok a békéhez, nyugalomhoz és csendhez. Ez belso létállapototok visszatükrözodése lesz. Megtanultok megállni, várni, türelmesnek lenni és megengedni az Újnak, hogy a maga idejében bontakozzon ki. Azt is megtanuljátok, paradox módon, hogy amikor arra hívást éreztek, akcióba lendüljetek.

De amint már említettük, - a munka megváltozik. Sokan meg fogtok lepodni, hogy mire kaptok hívást a jövo évben. Ne feledkezzetek meg arról, hogy hallgassatok a Szívetekre és Belso Hangotokra, kövessétek a vezettetéseteket, hiszen ez lényetek igaz sarkcsillaga. Ne engedjétek meg másoknak, hogy befolyásolják döntéseiteket. Döntéseitek a tieitek, másoké lehet, hogy másmilyenek. Tiszteljétek a saját- és mások döntéseit, mert ahogyan már említettük, sokan más helyen és más módon fognak munkálkodni, mikor a Felemelkedési folyamat új fázisát megkezdi.

Mindig emlékezzetek arra, hogy Feltétel Nélküli Szeretetbol dolgoztok és hogy egy Család vagytok. A Szeretet, Tolerancia és Elfogadás nagyon fontossá válik most. Értékeljétek egymást és döntéseiteket. Hiszen a bolygó minden lénye jó döntést hozott önmaga számára az adott pillanatban! Legyetek benne biztosak, hogy meghozott döntéseitek megfeleloek, jók!

© 2005-6 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.