Mesaje pentru Januarie 2006

lightbody.jpg - 44178 Bytes
"Lightbody" by Jan Custers

Primul Mesaj: "Recalibrarea Corpului de Lumina la Frecventa Noului Pamant " Arhanghel Mihail prin Celia Fenn

Preaiubiti Lucratori ai Luminii, in acest moment, majoritatea celor din Primul si Al Doilea val de Oameni Ascensionati, experimenteaza recalibrarea spontana, a Corpului de Lumina sau Merkaba. Scopul acestei recalibrari este sa-i alinieze total pe cei pregatiti, la frecventele Noului Pamant.

Procesul recalibrarii a inceput in momentul deschiderii portalului 11:11:11. Acel moment a furnizat oportunitatea ca "pionierii" primelor doua valuri sa inceapa accelerarea velocitatii Corpului lor de Lumina. Acest proces a continuat prin cresterea gradata a velocitatii, in lunile decembrie si ianuarie. Acum, in acest moment, majoritatea dintre voi experimentati "intrarea" in velocitatea Noului Pamant, in timp ce Merkaba-ul vostru sau "Nava-Far" atinge viteza sau rotatia potrivita a velocitatii.

Veti recunoaste momentul intrarii, iubitilor: veti simtiti ca si cum ati "ajuns", in sfarsit. Totul va parea proaspat, nou si minunat si veti simti o profunda si intensa recunostinta si iubire, in voi-insiva! Celebrati! V-ati aliniat campul Corpului personal de Lumina cu frecventa grilelor Noului Pamant. Cu siguranta "ati ajuns" - aceasta parte a calatoriei Ascensiunii voastre este terminata! S-a terminat, cu adevarat: "Bine ati venit Acasa!"

Preaiubitilor, fiti constienti de faptul ca Merkaba se roteste cu o velocitate crescuta si fiti foarte blanzi cu voi, in acest moment! De fapt, ati parasit Vechiul Pamant, ati fost "re-conectati" la Noul Pamant. Va va lua ceva timp, pana "va veti pune pe picioare/va veti descurca singuri", din nou.

Poate va mai amintiti, preaiubiti Lucratori ai Luminii, ca in 1990, in primele zile ale Ascensiunii s-a vorbit despre modul in care veti "disparea" atunci cand Corpul vostru de Lumina va atinge aceasta rotatie a velocitatii. Ei bine, nu ati disparut total, deoarece acum sunteti multi-dimensionali si astfel va puteti mentine "o prezenta" in dimensiunile joase. Dar, Chakra Inimii si Chakrele Superioare sunt "acordate" la frecventa Noului Pamant.

Desigur, poate ati observat in ultimele luni si ceva, ca v-ati simtit ca si cum ati disparut! In timp ce frecventa voastra a crescut in velocitate, cei care nu au fost capabili sa faca aceasta schimbare, s-au retras din viata voastra. Poate ca ati simtit singuratate intensa, in timp ce campul de viteza a crescut si ati plecat "departe", intr-un loc nou

Dar aflati, preaiubitilor, ca majoritatea membrilor Familiilor si Clanurilor voastre de Suflet vor face aceasta schimbare, de asemeni. Familiile angelice ancoreaza frecventele Noului Pamant in numar mare, chiar acum! Si desigur, in urmatorii doi ani, majoritatea vor experimenta sincronizarea vibrationala si isi vor creste frecventele, pentru a vi se alatura in acest loc nou si radiant/stralucitor.

Deci - din nou - Bine ati venit Acasa!

Acestea sunt expresiile Fizice ale Procesului Recalibrarii:

Cand Sositi:

© 2005-6 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.