2006. Februári Üzenetek

welcome2.jpg - 19794 Bytes

Felemelkedés - Különleges Üzenet

Tervrajz a Kék Bolygó számára: A Galaktikus Fénytest Aktiválása

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Kedves Fénymunkások, nagyszeru és csodálatos idokben éltek. Csodálatos változások és váltások történnek földi valóságotokban. Bolygószintu- és Személyes Merkaba Mezotök, vagy Fénytestetek újra-kalibrálása lehetové tette Fénytesti Geometriátok más szintjének aktiválását a Felemelkedési folyamat során.

Fénytestetek felgyorsulása, melyet a Galaktikus Központból a Szíriuszon keresztül érkezo Elektromos Kék sugárzás támogat, lehetové tette galaktikus Fénytestetek Aktiválását. A Geometriai formák, Kódok és Meridiánok egész új sora aktiválásra kerül most, hogy a szíriuszi Kék Tuz Energiát hordozza és hogy a 9. Dimenziós Ember-Angyalokat "otthonukkal" összekapcsolja. Ez a fény ajándéka, melyre már régóta vártatok, kedveseink. Teljes Galaktikus és Csillagközi tudatosságot értetek el, miközben még a Földön vagytok. Készen álltok arra, hogy a Fényben éljetek - túl a polaritás és szenvedés régi energiáin. Készen álltok arra, hogy a mennyben éljetek és hogy a "mennyországot" a Föld Bolygóra hozzátok.

A Galaktikus Tudatosság Aktiválása

Ez a folyamat két lépésbol áll. Amint tudatában lesztek Kristály, vagy Krisztusi lényeteknek, ember-angyalságotoknak, megkeresitek és megtaláljátok Angyali lélek-családotokat. Csak akkor aktiválhatjátok Galaktikus Fénytesteteket és léphettek be a 9. Dimenziós Tudatosságba.

Angyali Lélek-Családotok megtalálása lehetové teszi, hogy elkezdjétek a Magasabb dimenziókban "a 8. Dimenziós, vagy Angyali Archetípus integrálása" néven említett folyamatot. Ez alapvetoen azt jelenti, hogy felveszitek fénylény "családi" erotöket, avagy identitásotokat. Beléphettek a Magasabb Szintekre Angyali családotok vagy klánotok tagságának jogán. Az összes Ember-Angyal Angyali családhoz tartozik. Amikor készen álltok, hogy átlépjetek a 9. Dimenzióba, össze fogtok kapcsolódni Angyali Családotokkal. Nem kell tudatosan "keresnetek", és nem kell aggódnotok sem. Amikor megérett az ido és ti készen álltok, össze fogtok kapcsolódni. És akkor aktiválni fogjátok az energiákat a Galaktikus Fénytest számára.

Amikor a Galaktikus Fénytest aktiválódott, teljes hozzáférésetek lesz a 9. Dimenziós Tudatossághoz. A Galaktikus Fénytestet az Elektromos Kék Tuz aktiválja, melyet a Szíriusz, a Kék Csillag bocsát ki magából. Mert a Szíriusz a Galaktikus elso hivatkozású "otthona" a Föld összes Angyali Családjának. A Föld Evolúciója és Fejlodése az Elohim Teremto Angyalok és a Szíriuszi "Neter-ek" vagy Csillaglények közös projektje. Más Fény-Lények ebbol és más galaxisokból is itt vannak segítonek, de a Kék bolygó "kéknyomata/tervrajza" az Angyali Teremto Lények Szíriusz/Orion társulásából származik.

Így, amikor a Galaktikus Fénytest aktiválódik, a Földi Angyali Családok újra tudatosan összekapcsolódnak azokkal a Magasabb Dimenziós Angyali lényekkel, akiknek az a feladata, hogy tartsák és fenntartsák a Föld Bolygó Magasabb Dimenziós Növekedését és Evolúcióját, annak Új Földi Felemelkedett formájában. Az energia újra szabadon áramolhat közöttük. A Föld megkapja azt a Fényt és Feltétel Nélküli Szeretetet, mely megteremti és fenntartja az eredeti tervrajzot - a béke és öröm Paradicsom-kerti bolygójáét, ahol az Ember-Angyalok a Forrás Fényében növekedhetnek és játszhatnak.

Egy Bolygó Két Nappal

Amikor aktiváljátok Galaktikus Fénytesteteket és átváltotok a 9. Dimenziós tudatosságra, beléptek az Új Földre, avagy egy "új" bolygóra. Ez egy olyan bolygó, aminek két napja van!

Mert a Szíriusz a Föld Bolygó második napja lesz. Akiknek aktív a Galaktikus Fényteste, fehér/arany napfényt kapnak a Naprendszer napjától, és kék/fehér "napfényt" a Szíriusztól.

A Szíriusz Kék napfénye létrehozza az Elektromos Kék fény 9. Dimenziós mezojét, mely a Bolygó Galaktikus Tudatosságát az Angyali Családokon keresztül fenntartja.

Ez az "igazság" az osi Egyiptomiak számára ismert volt, akik a Szíriusztól kapták a tanításokat. Az Oroszlán Csillagkapu idején, késo júliusban és kora-augusztusban ünnepelték a Szíriusz spirális felkeltét a reggeli égbolton és a Nílus dagályát, azért, hogy boséget hozzanak Egyiptomnak. De a beavatottak tudták, hogy Egyiptomban, mely "Khem", avagy az alkímia földjeként is ismert, az volt a szabály, hogy "amint fönt, úgy lent", és hogy ez az esemény magasabb szinten is szimbolizál valamit. Ez a "valami" a Föld két "napjának " együtt állása volt a mennyekben. Ebben az idoben, a Szíriusz kék-fehér energiája "felnagyítódott" a napon, mint nagyító lencsén keresztül, és az alkotó fény boséget, szeretetet és jólétet jelképezo hullámai "árasztották el" a Földet, mintegy Kozmikus Tuz formájában. A fehér-arany és a kék-fehér egyesülésével létrejön a Mágia, változást, megújulást és növekedést hozva.

Az ókori Egyiptomiak a Naprendszer napját Ra-Herukuti-Ozírisz-szel azonosították. Férfias energiát hordozott. A Szíriuszi "napot" Ízisz-Maat-tal azonosították és ez Noi energiát képviselt. Szent Egyesülésük Boséget és Békét teremtett a Földön.

Az osi Egyiptomban a Fáraók Királyi családja tartotta a kapcsolatot a Szíriusszal. Szíriuszról származó genetikai örökségük lehetové tette számukra, hogy a Kék Fény "mezojét megtartsák" és fenntartsák a Galaktikus kapcsolatot Galaktikus Fénytestük segítségével. A Magasabb Dimenziók véget vetettek ennek a kapcsolódásnak, amikor elhatározták, hogy bevezetnek egy olyan programot, melynek segítségével minden ember a Galaktikus Tudatosság Angyali megtartójává válhat. Ez az ido most van! Készen álltok arra, hogy megteremtsetek egy Földet, ahol minden egyes ember képes lesz a Galaktikus Tudatosság Kék Mezojének megtartására.

Mit fog ez jelenteni, kedveseink? Azt, hogy minden egyes Ember-Angyal, aki aktiválja Galaktikus Fénytestét, rendelkezni fog azzal az erovel és képességgel, hogy aktiválja és átadja az Akasha kódokat, vagy információkat a Föld Bolygó számára, megvalósításra. Hogy segítsen megteremteni a Paradicsomi Földet, ahol nincs betegség, szenvedés és fájdalom. A fény és öröm játszóterét. És ez az ido most van! Amint mindannyian aktiváljátok Galaktikus Fénytesteteket, aktiváljátok és erosítitek a Kék Fény Mezojét és potenciálját a bolygószintu változás megteremtésére. Látjátok, kedves Fénymunkások, micsoda öröm és áldás adatik nektek ebben az idoszakban?!

A Kék Csillag Gyerekek: A Bolygó Jövoje

A Kék Csillag Gyermekei, kedveseink, most öltenek testet, hogy segítsenek nektek a Kék Csillag Mezovel dolgozni, és a teljesen aktiválni a tervrajzot a Kék Bolygó számára.

Minden egyes Kék Csillag Gyermek, aki megszületik, teljesen aktivált Galaktikus Fénytesttel inkarnálódik. Teljes Galaktikus Tudatossággal rendelkeznek és képesek a Bolygó csillagközi kapcsolódásainak tartására. Valójában, fogantatásuktól fogva, ok horgonyozzák le a Kék Csillag Mezot a Bolygón. Angyali- és Csillag-családjaikról való tudással és tudatossággal születnek, és Angyali archetípusaikkal teljes összhangban lesznek. Inkább Angyal-Emberek, mint Ember-Angyalok lesznek. Elsodlegesen Angyali és Kozmikus tudatosságukkal fognak azonosulni és a Kozmikus fény mezoivel. És ezt a tudatosságukat örömmel fogják átalakítani, veletek együtt, egy örömteli Paradicsomi otthonná, avagy "mennyé a földön".

Ezért, kedves Fénymunkások, itt az ido, hogy megünnepeljétek új aktiválásaitokat és integráljátok az új energiákat.

A Felemelkedés kalandja folytatódik!

thenewworld.jpg - 40248 Bytes bluestarchild5.jpg - 48973 Bytes

Painting by Gaby van den Abeele and Digital image by Jan Custers.

© 2005-6 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.