Júniusi üzenetek

other.jpg

Elso Üzenet: Mély átalakulás: A Szivárvány gyerekek Celia Fenn közvetítésével

Ezt az üzenetet a Vénusz tranzit-kor (2004. június 8.) a 4 hónapos Daniel Barnard közvetítésével kaptuk. Legdrágább embertestvérek, a Boldogság és Ero üzenetét hozzuk, mert most egy nagyon eroteljes új energiát hozunk a bolygóra. Ez a Szív ereje, és ahogy a Vénusz elhalad a Nap elott a noi és férfi energiák a Szivárvány fény prizmájává vegyülnek, és mi, a Szivárvány gyerekek elkezdjük sugározni eronket a Közös Tudatosságba. Az üzenetünk egyszeru- de megkívánja toletek, fivéreinktol és novéreinktol, hogy mélyen megváltoztassátok a gondolkozásotokat, érzéseiteket és életeteket. Tudatni akarjuk veletek, hogy mi, a Csillag Gyerekek a 1970-es évektol kezdve érkezünk a bolygóra inkarnáció hullámokban. Azért jöttünk, hogy megmutassuk, hogyan billentetek ki az egyensúlyból, és hogyan kell visszatérnetek az egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen. Az Indigó Gyerekek megmutatták, milyen merevvé, rugalmatlanná és rombolóvá váltatok. A Kristály Gyerekek megmutatták milyen bezárttá és érzéketlenné váltatok, és mi, a Szivárvány Gyerekek itt vagyunk, hogy megmutassuk, hogyan nyissátok ki a szíveteket, és igazán érezzétek a Nagyszeru Szívet, ami az Univerzum központjában dobog. Minden egyes sugárzó dobbanással az Univerzum csillámlik az Isteni Atya/Anya energiáival, és mindegyikotök megkapja ezeket az Arany és Ezüst Fényhullámokat. A sugárzó energiának ezek a hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissátok a szíveteket arra az igazságra, hogy kik vagytok, és hol vagytok.

Boségben élni

Az emberek elfelejtették, hogyan éljenek boségben. Olyan világot teremtettetek, ahol a boséget anyagi mértéktelenség jelenti. Tudatni akarjuk, hogy ez nem így van. A boség a Lélek és a Lét egy állapota. ELÉGEDETTSÉG és BÉKE, és a tudat, hogy mindig elegendo fog jutni. A BIZALOM és EGYENSÚLY BELSO állapota, ami külso egyensúlyként nyilvánul meg az anyagi világban. Olyan sokatoknak jut elég a szükségletei kielégítésére, és mégis boldogtalanok vagytok, mert úgy érzitek több kéne. Hogy a vágyaitok kielégítésére is elégnek kéne lenni. De a legtöbben még annyira zártak vagytok az igazi természetetekre, hogy nem igazán tudjátok, mik az igazi vágyaitok. Azt képzelitek, hogy a vágyakat anyagi megjelenítéssel elégíthetitek ki, és ez néha így is van. De a vágy a Lélek haladása az ön-felfedezés és ön-kutatás felé, önmagát az Isteni Hatalom kiterjedéseként ismerve. Tényleg nem sok köze van a pénzhez vagy az anyagi javakhoz. A vágy a Lélek kalandja, ami Nyitott Szíven alapul. Most arra sürgetünk benneteket, hogy engedjétek el igényeteket a túlzott anyagi fogyasztásra, és tanuljátok meg az egyszeru élet muvészetét. És ezzel együtt tanuljátok meg megosztani, amitek van. Mert ez valójában nem a pénzrol, hanem a forrásokról szól. A bolygó egy olyan rendszer, ahol a forrásokat ki kell egyensúlyozni, és meg kell osztani, hogy a bolygó minden lakóját ellássa, ahogy a Teremto akarja. Univerzális törvény, hogy a bolygó csak akkora populációt enged, amekkorát el tud tartani. A ti bolygótok minden embert el tud látni, - de ti magatok szegénységet és betegséget teremtettetek, mert nem tudjátok a forrásaitokat kezelni. Bezártátok a szíveteket és félelembe estetek. És a félelem irigységet és haragot szül. És így ezen a bolygón vannak néhányan, akiknek akkora vagyona van, amit lehetetlen felhasználniuk, és sokan vannak, akik mély szegénységben és kétségbeesésben élnek. Itt az ideje FELÉBREDNI és kinyitni a szíveteket. Senkinek sem kell szegénységben élni, ismételjük, a bolygó minden létformát ellát, amely azt választja, hogy itt inkarnálódik. Mi, a Szivárvány gyerekek újra elhozzuk az egyensúly energiáját. Veletek együtt egyensúlyba hozzuk a Földet, az óceánokat és az eget, éppúgy, mint az emberi szíveket, és újra megteremtjük a boség igazi állapotát.

Szegénység és egyszeruség

Tudjuk, hogy sokan azt mondjátok, hogy az univerzum végtelen, és mindenkinek nagy boséget kéne tapasztalnia, nagy anyagi vagyont és kényelmet értve ez alatt. De az nem szükségszeruen igaz. Minden civilizáció, aki a bolygótokon járt megértette a szükségességét, hogy "könnyedén járjanak" a Földön, a leheto legkisebb károsodást okozva, és hogy megosszák a forrásaikat minden élolénnyel. Megértették, hogy míg az univerzum energiában kifejezve végtelen, addig a bolygók véges anyagi rendszerek. De ön-megújító rendszerek, és ha jól kezelik és törodnek vele, mindenkit ellátnak, aki rajtuk él. Az egyszeru élet nem szegénység. Ez tudatában lenni annak, hogy a döntéseitek, hogy hogyan éljetek és cselekedjetek nem személyesek, hanem mindenkire hatnak körülöttetek. Ha vakon szereztek és fogyasztotok, és többet vesztek el, mint amennyire szükségetek van, megzavarjátok az egyensúlyt. Másoknak kevesebb jut, mint amennyire szükségük van, mert az egyensúly elsodleges törvényét megsértettétek. És ha másoknak kevesebb jut, valahogy neked is kevesebb jut, talán érzelmileg vagy lelkileg. Így teremt a kiegyensúlyozatlanság boldogtalanságot, mert MINDENKI tapasztalja a kiegyensúlyozatlanságot, mivel mindenki része a bolygó rendszerének. Sürgetünk benneteket, hogy kezdjétek magatokat a bolygó polgárainak tekinteni, nem csak pusztán az országotok lakóinak. Lehet, hogy most biztonságban érzed magad, de soha sem lesz valóban így, amíg a bolygó minden lakója nem mondhatja ugyanezt. Kezdjétek tudatosítani a feladatot, amit születésetek elott vállaltatok, hogy a bolygó gondnokai lesztek és vigyáztok rá. Mivel ez a ketto összekapcsolódik, részei annak az EGYSÉGNEK, ami mindent összeköt.

Az Együttérzés, Szépség és Szeretet egyszeru útja.

A Szivárvány gyerekek azért jöttek, hogy megtanítsák, hogyan járjátok ezt az utat. Tanuljátok meg szeretni és értékelni magatokat. Úgy élni, mintha értékesek lennétek. Megbecsülni és táplálni magatokat jó étellel, testmozgással, játékkal és szeretettel. És ahogy meglátjátok magatokban ezt a sugárzó értéket, tanuljátok meg másokban is meglátni. MINDENKI a Nagyszeru Univerzális Szív isteni energiáját fejezi ki. És mikor másokat értékelsz, úgy fogod érezni, mintha az o szükségleteik és érzéseik a tieid lennének, hiszen valójában tényleg azok. Az Egy Szív kifejezodései, ami a bolygó központjában dobog. És, drága embertestvéreim, ez Ti vagytok. És mikor érzitek mások szükségleteit, osszátok meg, amitek van. Ez lehet anyagi, de lehet, hogy csak egyszeruen energia- az idotök és szeretetek áldása, vagy annak a tudatnak az áldása, hogy többé nem járultok hozzá a bolygó tudatlanság, félelem vagy kapzsiság miatti szenvedéséhez. Ez tudatában lenni annak, hogy nem különálló "magános" egyedek vagytok, hanem egyike az isteni lényeg együtt-létezo kifejezodései miriádjainak.

Egyszeruen meditáljatok naponta elégedettségen, békén, boldogságon, és hogy amire szükségetek van, megkapjátok. Legyetek hálásak-és kérjétek, hogy ez terjedjen ki minden emberre a bolygón. Aztán, amennyire ez számotokra lehetséges, éljetek harmóniában a kívánságaitokkal. És mikor a tudatosság és harmónia ezen állapotában éltek, az egyszeru szépség, becsületesség és szeretet útját járjátok.

Az ÚJ Föld itt van, most.

Mi a Szivárvány Gyerekek vagyunk

Második üzenet: Az egyensúly megtalálása; Mihály arkangyal Kate Spreckley közvetítésével

Az igazság és oszinteség elképeszto ideje van. Az igazságnak, hogy kik és mik vagytok, és oszintének lenni magatokkal és másokkal. Itt az ideje, hogy oszintén szembe nézzetek magatokkal és az életetekkel. Igazak vagytok magatokhoz? Tükrözi az életetek ezt az igazságot? Ha nem, itt az ideje megtenni a szükséges változtatásokat. Ti választottatok, és itt az ideje, hogy elfogadjátok ennek a választásnak a felelosségét, és hogy az igazságon keresztül éljétek életeteket. Gondoljatok úgy erre az idore, hogy itt az ideje elobújni, megtalálni önmagatokat és az igazi személyt, aki mindannyiótokban lakik. Azt a személyt, aki Isten fénye és szeretete. Sokan élnek át gyászt és magányosságot, ahogy elengedik az eloítéleteiket arról, hogy kinek és minek kéne lenniük. Hogyan kéne viselkednetek és mit várnak el toletek, hogyan éljetek ebben a valóságban. Sokan elengedik azokat az elvárásokat, amiket maguk alkottak önmaguknak. Sokan összezavarodottan és félelemmel néznek az életükre, mert ez nem az, amit akarnak, vagy ahol lenni akarnak. Hagyjátok magatokat gyászolni és érezni az elengedés fájdalmát- fontos, hogy ne harcoljatok ezek ellen az érzelmek ellen, mert csak újra a felszínre kerülnek, és megakadályozzák a tovább fejlodéseteket. A legtöbbeteknek fogalma sincs, hogy kik vagytok,-mi a felsobb birodalmakban tudjuk. Tudjuk, hogy szeretettel és fénnyel vagytok töltve, tudjuk, hogy erosek vagytok, és izgatottan figyeljük az elso jeleit, hogy kezditek észrevenni ezt a hatalmas szeretetet, amely mindotökben lakik. Végre látjátok, és mi tudjuk, hogy hamarosan elismeritek, és úgy igazítjátok az életeteket, hogy egy vonalba kerüljön azzal a szeretettel és fénnyel, ami az igazi önmagatok.

Ez természetesen idobe telik, és nem mindenki látja vagy ismeri el önmagának ezt a részét. Ugyanakkor sürgetünk benneteket, hogy találjatok szeretet és együttérzést a szívetekben, és küldjétek ezt a szeretetet és együttérzést azoknak, akiket szenvedni láttok. Itt az ideje, hogy megosszátok a bennetek levo szeretet és fény ajándékát. Nagyon fontos, hogy annyit terjesszetek belole, amennyit csak lehet. A harag és félelem többé nem része az új Földnek, és itt az ideje, hogy menjetek, és osztozzatok az Új Föld népével. Csak azzal, hogy önmagad vagy, és terjeszted a szeretetet és a fényt magad körül, már olyan sokaknak segítesz. A legtöbben nem realizáljátok, mekkora befolyása van a fényeteknek és szereteteknek a körülöttetek lévo emberekre. Nem értitek, hogy csak azzal, hogy járkáltok és másokkal vagytok adjátok a fényt és szeretetet, ami annyira kell a segítéshez és gyógyuláshoz. Nektek, akik "Fénymunkásoknak" hívjátok magatokat felelosségetek, hogy menjetek és osszátok meg az ajándékaitokat, a szereteteket és a fényeteket. Fogadjátok ezt a felelosséget szívesen és alázattal, és ne aggódjatok az anyagi gondokon vagy a boségen, amit annyira megérdemeltek. Ez mind eljön, és eléri az egyensúlyt. Hagyjátok az aggodalmat magatok mögött, és fogadjátok el és bízzatok benne, hogy szeretve vagytok, és törodnek veletek minden lehetséges módon. Nem hagyunk benneteket szenvedni, és minden nektek adatik. A frusztráció és aggodalom akadályozza a haladásotokat- engedjétek el, és engedjétek magatokat elore haladni, és a munkába, amit választottatok! Csak azt kérjük, hogy érezzetek szeretetet, boldogságot és együttérzést magatok iránt és az emberek iránt, akik megosztják a Földet veletek. Támogatunk benneteket, és feltétel nélkül szeretünk benneteket, és örömmel várjuk, hogy figyelhessük, amint a szeretet hatalma az összes "régi világ" problémán átemel benneteket egy új egyensúlyba. Szeretetben és fényességben;

Mihály arkangyal

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.