Indigo til Krystal Overgangskrisen

Af Celia Fenn

Ærkeenglen Mikael har bedt mig skrive denne artikel for at hjælpe de mange mennesker der gennemgår og oplever et hastigt skift ind i en multi-dimensionel bevidsthed eller skiftet fra Indigo stadiet til Krystal stadiet af bevidsthed.

For nogen er overgangen noget der sker relativt stille og roligt, men der er mange der oplever en krise når dette sker. Dette er som regel de mennesker der har valgt at åbne sig for de højere dimensioner. Dette valg er ikke et logisk valg truffet af den rationelle hjerne, men snarer et sjælsvalg, truffet som svar til de tilgængelige overgangsenergier af Jorden selv. Af denne grund finder nogle mennesker sig kastet ud i psykologiske, følelsesmæssige og kropslige ændringer som de ikke kan finde nogen logisk forklaring på. Dette forårsager en krise. Min erfaring er at traditionelle læger og psykologer er af ringe hjælp, da de ikke har nogen ide om det personen faktisk oplever. Når prøver og undersøgelser kommer tilbage uden resultat, bliver personen ofte opfattet eller diagnosticeret som hysterisk, flyvsk eller oven i købet skizofren.

Denne overgang sker ofte for mennesker der har været på spirituelle veje og er bedre rustet til at klare skiftene. Men, det er også min erfaring at Indigo børn, uanset deres stadie af spirituel bevidsthed, er ekstra udsat for den spontane overgang eller gennembrud til erkendelsen af højere dimensioner. Jeg vil også her tilføje at enhver form for indtagelse af stoffer, hvilket er meget populær bland Indigo ungdommen, kan udløse en overgangskrise inden personen er rigtig klar til at håndtere følgerne.

Følgende er en liste over de symptomer der forekommer som følge af krisen eller gennembruddet:

Færdigheder til at klare Overgangen

Det bedste råd jeg kan give er at acceptere processen og ikke give modstand. Min egen overgang har stået på i næsten 18 måneder. Jeg opdagede at nøglen var accept. Jeg blev ved med at håbe at ville vågne én dag og føle mig "normal" igen. Det var kun da jeg accepterede at jeg aldrig igen ville føle mig "normal" som jeg kendte det, at jeg bedre kunne føle mig mere bekvem i mit nye rum og klare mig bedre.

Her er lidt tips til at håndtere den overgangsbetingede krise:

VELKOMMEN HJEM, MENNESKLIGE ENGEL

Klik her for at gå tilbage til Artikel Siden

Klik her for at gå tilbage til Start Siden