De Indigo naar Kristal Transitionele Crisis

door Celia Fenn

Aartsengel Michael heeft mij gevraagd dit artikel te schrijven om de vele mensen te helpen die de ervaring van een versnelde verschuiving in multi-dimensioneel bewustzijn ondergaan, of, de verschuiving van de Indigostaat naar de Kristalstaat van bewustzijn.

Er zijn mensen die de transitie op een relatief zachte manier maken, maar er zijn velen die een crisis ervaren wanneer dit gebeurt. Dit zijn meestal de mensen die ervoor gekozen hebben zich voor de hogere dimensies te openen. Deze keuze is niet logisch door de rationele geest gemaakt maar eerder een zielskeuze gemaakt in antwoord op de beschikbare transitionele energie�n van de Aarde zelf. Dus, soms worden personen geduwd in psychologische, emotionele en lichamelijke veranderingen waarvoor zij geen logische verklaring kunnen vinden. Dit kan een crisis veroorzaken. Mijn ervaring is geweest dat ouderwetse dokters en psychologen weinig hulp bieden gezien zij geen idee hebben van wat de persoon ervaart. Wanneer testen negatief terugkomen wordt de persoon als hysterisch, ongeaard of zelfs schizofreen beschouwd.

Deze transitie gebeurt dikwijls bij mensen die op spirituele paden zijn geweest en beter uitgerust zijn om de verschuiving te kunnen hanteren. Maar het is ook mijn ervaring dat Indigo kinderen, wat hun staat van spiritueel bewustzijn ook mag zijn, speciaal kwetsbaar zijn voor de spontane ervaring van transitie of doorbraak in het bewustzijn van hogere dimensies. Ik moet eraan toevoegen dat het gebruik van elke soort drug, redelijk normaal onder Indigo adolescenten, heel dikwijls deze transitionele crisis overhaast nog voor de persoon er klaar voor is met de effecten om te gaan.

Beneden volgt een lijst met de symptomen ervaren in het proces van crisis of doorbraak:

Vaardigheden om de transitie te hanteren

De beste raad die ik kan geven is om het proces te accepteren en geen weerstand te bieden. Mijn eigen transitie is al bijna 18 maanden bezig. Ik heb ondervonden dat acceptatie de sleutel is. Ik bleef hopen dat ik op een dag zou ontwaken en mij weer "normaal" zou voelen. Het was pas toen ik accepteerde dat ik mij nooit meer "normaal" zou voelen zoals ik het kende, dat ik beter in staat was mij in mijn nieuwe ruimte op het gemak te voelen en er mee om te gaan. Dan kun je beginnen met de verkenning van het avontuur of de positieve kant van deze nieuwe staat.

Beneden staan enkele tips om met de overgangscrisis om te gaan:

WELKOM THUIS, MENSELIJKE ENGEL.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.