A szív harcosai: a Kristály béketeremtok útja

Celia Fenn cikke

cati1.jpg

Elso rész

Második rész

A Kristály gyermekek képviselik az emberi evolúció következo lépcsofokát. Az Indigó gyermekek után érkeztek. A küldetésük az, hogy befejezzék az Indigók által elkezdett munkát. Míg az Indigó gyermekek a "rendszerrombolók", akik azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák a régi és korlátozott gondolkodásmódokat, a Kristály gyermekek azért jöttek, hogy megkezdjék a megújítás és az újjáépítés folyamatát.

A Kristály gyermekek legfontosabb küldetése az, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre - a harmóniában, békében és szeretetben élésre. Azért jöttek, hogy megtanítsanak minket arra, hogyan élhetünk kiteljesedett életet, hogy hogyan élhetünk egy olyan életet, ahol képességeink és saját hatalmunk birtokában vagyunk. Ok képviselik az emberi faj jövobeni útját.

Egyike a legvarázslatosabb ajándékaiknak számunkra az, hogy katalizátorként szolgálnak a fejlodésünk számára. Sok Indigó gyermek és felnott megy át a Kristály létezové átalakulás folyamatán az energetikai "emelés" segítségével, amit a Kristály gyermekek nyújtanak számunkra pusztán azzal, hogy itt vannak a Földön ebben az idoszakban. Az Indigó gyermekekkel együtt segítenek "üzemanyagot adni" a Föld bolygó felemelkedési folyamatának.

ELSO RÉSZ

Mirol lehet felismerni egy Kristály gyermeket?

A Kristály gyermekeket elsosorban az aurájukról lehet felismerni, ami általában Kristálytiszta, ám jelen lehetnek benne az arany, az indigókék és a magenta opálos árnyalatai is, attól függoen, melyik sugárral állnak kapcsolatban. A Kristály gyermekek a multidimenzionális énjükhöz való hozzáféréssel születtek, általában hatodik dimenziós tudatossággal, és rendelkeznek azzal a képességgel, hogy megnyíljanak a teljes Krisztusi Tudatosság kilencedik dimenziójáig, amikor a bolygó készen áll erre. Ez valószínuleg 2012 körül fog bekövetkezni, amikor a Kristály gyermekek elso "generációja" eléri a kb. 12 éves kort.

Fontos felismerni, hogy a Kristály gyermek egy "krisztusi gyermek", aki azzal a céllal született, hogy fizikai formában megtartsa a krisztusi energiát, hogy az emberek csoportként fel tudjanak emelkedni erre a szintre.

A Kristály gyermekek kisebb létszámban 1998 körül kezdtek jönni a bolygóra, ekkor érkeztek meg az elso "úttörok". 2000-ben kezdtek jelentos számban érkezni. Ahogy egyre többen és többen érkeznek, úgy "tartják az energiát", hogy még több Kristály lélek testesülhessen meg.

A Kristály gyermekek majdnem mindig olyan családba születtek, ahol a szülok nagyon várták oket, és biztosak voltak abban, hogy becsülni és szeretni fogják oket. Leggyakrabban Indigó szülok gyermekei, és gyakran egy Indigó testvér után érkeztek. Az Indigó testvér segít tartani az energiát, és "tanítja" meg a szüloket az Új Gyermekek nevelésének módjaira.

A Kristály gyermek és fizikai inkarnációja

Van pár olyan határozott fizikai jellemzo, mellyel sok Kristály gyermek rendelkezik. Általában nagy babák, és gyakran arányaiban túl nagy a fejük a testükhöz viszonyítva.

Sokszor nagy szemük van, átható tekintetük, és eroteljesen rámerednek az emberekre, hosszú ideig nézve oket. Ez nagyon zavaró lehet a felnottek számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy egy gyerek "olvas" bennük. A gyermek ilyenkor hozzáfér az akasha vagy lélekfeljegyzésekhez, és elolvassa, ki vagy. Ez normális viselkedés a számukra, és boldogok lesznek, ha viszonzásképp te is uezt teszed. Ez a kommunikáció Kristály módja, belenézni a másik létezo lelkébe, és leolvasni vagy érzékelni, hogy ki o. Ez egy olyan dolog, amit mind meg fogunk tanulni a jövoben.

Érzelmi szempontból általában nagyon nyugodt és jó babák, és nagyon erosen kötodnek az édesanyjukhoz. Ez az eros kötodés eltarthat négy-, ötéves korukig, és talán sokan "csimpaszkodásnak" tekintik. Ez azonban gyakran az elso fizikai inkarnációjuk ezen a bolygón, és szükségük van a megnyugtatásra és állandóságra, melyet édesanyjuk fizikai jelenléte nyújthat. Nagyon szeretetteljes gyerekek, és gyakran próbálnak segíteni embereknek és állatoknak, akik vmilyen fájdalomtól szenvednek, illetve megpróbálják meggyógyítani oket.

Ezenkívül rendkívül érzékenyek is. Egy Kristály gyermek nemcsak arra képes, hogy elolvassa egy személy akasha feljegyzéseit, hanem arra is, hogy "magára vegye" és érezze az összes megoldatlan feszültséget és haragot, amit a személy a tudattalan szinteken magában hordoz. Ezért olyan érzékenyek a Kristály gyermekek a környezetükre. Szintén nagyon érzékenyek lehetnek az ételre, és ételallergia jelentkezhet náluk. Egy Kristály gyermek nevelése valódi kihívást jelenthet. Nagyon gyakran az történik, hogy a szülok megoldatlan dolgait megérzi a gyermek, és negatívan reagál ezekre a mérgezo érzésekre. A Kristály gyermekek szüleinek kész kell, hogy legyenek arra, hogy keresztüldolgozzák magukat a saját problémáikon, hogy egy stabil otthont nyújthassanak a gyermekük számára.

A Kristály gyermek talán kimagaslóbb jellemzoje a hatalma. Erot sugároznak. Ok a "képessé tevés" tanítói, és hatalmas mesterek saját jogukon. Talán kis testben tartózkodnak jelenleg, ám a hatodik dimenziós mester eroteljes energiáival rendelkeznek. Ezért olyan lényeges, hogy a szülok megtanulják tisztelni oket és megtanuljanak tárgyalni velük. Különben ezeket az energiákat hatalmi harcokban fogják használni, melyekben a szülok sosem fognak nyerni.

A Kristály gyermekek nem igazán értik és értelmezik a félelmet. Tudják, hogy mindig biztonságban vannak, és felboszíthetik a szüleiket vagy neveloiket a veszélyesnek vagy bolondnak tuno magatartásukkal. Gyakran szeretettel meg kell magyarázni, meg kell mutatni nekik, hogy a szülok miért tekintenek bizonyos viselkedést "veszélyesnek" a gyermekre nézve. Mivel a fizikai tapasztalás nagyon új számukra, ezért gyakran nincsenek tisztában a fizikai test korlátaival és határaival, és emiatt ostoba dolgokat muvelhetnek, például hogy kiugranak egy második emeleti ablakból, ha nem sikerült alaposan megértetni velük egy ilyen tett következményeit.

Különleges képességeik

A Kristály gyermekek számos "különleges adottsággal" rendelkeznek, amik a multidimenzionális képességeikbol fakadnak. Képesek arra, ahogy ezt korábban említettük, hogy leolvassák az emberek energiamezejét. Képesek telepatikusan kommunikálni, egymással és a szüleikkel is.

A Kristály gyermekek nagyon szoros "kapcsolatban vannak" a hozzájuk hasonló tudatosságú csoporttal. Segítik és támogatják egymást a finomabb síkokon. Ez bizonyos fokig az Indigókra is igaz, ám még sokkal hangsúlyosabb a Kristály gyermekeknél. Mivel a szív csakra teljes tudatosságával születtek, ezért képesek összekapcsolódni a csoporttudatosságukkal, és képesek arra, hogy információt "közvetítsenek". Ezért van az, hogy néha négy-, ötéves korukig nem beszélnek. Nincs szükségük a beszédre, mert más módokon jutnak információhoz. Csak amikor elkezdenek az otthonukon kívül másokkal is kapcsolatba kerülni, akkor kezdik megérteni a verbális beszéd szükségességét azokkal, akik nem telepatikusak.

Sok Kristály gyermek egyéb pszichikus képességekkel is rendelkezik, amik a telekinézistol egész addig terjedhetnek, hogy képesek "elolvasni" egy könyvet anélkül, hogy kinyitnák. A beszámolók alapján képesek arra is, hogy meggyógyítsák magukat és fizikai változásokat hozzanak létre a testükben az elméjük erejével. Ám nem ezek a képességek a fo okai a leszületésüknek. Ezek a pszichikus képességek benne rejlenek minden emberben, ha tudjuk, hogyan férjünk hozzájuk, és a Kristály gyermekek meg fognak tanítani minket erre. Ami fontos a számukra, hogy ismerjük fel a képességeinket és tanuljuk meg elérni a szív csakrát, és hogy az egység tudatosság és szeretet tudása alapján cselekedjünk.

Néhány probléma, amivel a Kristály gyermekek szülei szembetalálhatják magukat

Az autisták számának növekedése a gyermekek körében összefüggésben van a Kristály gyermekek érkezésével. Az autista gyermekek metafizikai értelemben olyan gyerekek, akik nem teljesen inkarnálódtak a testükben, és azt választották, hogy energiáik nagy részét a magasabb dimenziókban tartják. Így figyelmük nagy részét más dimenziókra hangolják, és nem kapcsolódnak jól a fizikai síkhoz. Általában a szorongás és a félelem okozza azt, hogy a gyermek ilyen döntést hoz. Ahogy egyre több gyengéd Kristály lélek érkezik, hogy a bolygón testet öltsön, sokuknak akkora traumát okoznak a Föld energiái, hogy inkább nagyrészt a magasabb dimenziókban maradnak.

Ám az autista gyermekek a szeretet tanítói is egyben. Sok autista gyermekkel dolgoztam és sok autista gyermeket megfigyeltem, és az úgynevezett problémás viselkedés mögött nagyon szeretetteljes és ragyogó lelkeket találtam.

A késleltetett beszédfejlodést megtárgyaltuk és elmagyaráztuk fentebb.

Sok Kristály ADD-ben (Attention Deficit Disorder: figyelemhiányos rendellenesség) szenved ahogy idosebbé válik, mert olyan nagy mennyiségu magas szintu kreatív energia áramlik át az energiarendszerükön keresztül. A kultúránk gyakran nem támogatja az ilyen mértéku kreativitás csatornáit és ösztönzését, és a szüloknek gondot okozhat, hogy ezt az energiát kreatív dolgokra, és ne destruktív módokon való felhasználásra fókuszálják.

A Kristály gyermekek nagy hisztiket vághatnak le, és rendkívül manipulatívak is lehetnek. Ez azért van, mert viszonylag új dolog számukra a fizikai manifesztáció, és gyakran fenyegetve érzik magukat, ha a "valóságuk teremtését" megakadályozza a szülo. A Kristály gyermek egy eroteljes Teremto, és egy olyan valóságot szeretne teremteni, ami kényelmes és biztonságos számára. Ha a valóság nem ez, akkor a gyermek megpróbálja megváltoztatni ezt mindenáron, beleértve a hisztiket, dührohamokat, a manipulációt és más hatalmi trükköket.

Nekem gyakran jártak túl az eszemen Kristály gyermekek a saját rendelomben. Ez azért van, mert azonnal megérzik, hogy azért vagyok itt, hogy vmilyen módon analizáljam oket, és ezt unalmasnak és kellemetlennek találják. Nem hajlandók együttmuködni és képeket rajzolni velem. (Az Indigók szeretnek rajzolni és kimutatni a kreativitásukat.) A Kristályok azonban a kreativitásukat sokkal közvetlenebbül fejezik ki. A legemlékezetesebb foglalkozásom egy Kristály gyermekkel azzal kezdodött, hogy megkértem, hogy végezzen el bizonyos feladatokat, ám o ellenállt. Könnyes volt a szeme, így hagytam, hogy azt csináljon, amit szeretne. Megvizsgálta az összes kristályomat, majd végül a földön ülve kártyáztunk a tarot kártyákkal. A szobám úgy nézett ki, mintha forgószél söpört volna végig rajta, ám o jól érezte magát és nem akart hazamenni. Utólag eltunodtem azon, mi is történt. Egyszeruen "belehúzott" egy Kristály gyermek a teremtésébe - inkább a játék, mint a komoly analízis.

Néhány Kristály gyermeknek problémája van a koordinációval és azzal, hogy a "testében legyen". Sokuknak ez az elso megtapasztalása, hogy mit jelent testben lenni, és szükségük van segítségre, hogy hozzászokjanak a fizikai inkarnáció muködéséhez. A szülok segíthetnek nekik munka- és játékterápiával, vagy azzal, hogy vmi kreatív tevékenységgel vagy mozgással foglalkozó csoportba viszik oket, például rajztanfolyamra vagy táncórára.

Egy Kristály történet

Angela egy hatéves Kristály gyerek. Egyike a legkorábbi Kristály lelkeknek, akik a Földre inkarnálódtak, és egy nagyon bátor lélek. Az új tudatosság egy úttöroje.

Édesanyja azért hozta el hozzám, mert nem tudott mit kezdeni Angela hiperaktivitásával és azzal, hogy képtelen hozzáigazodni az iskolai élethez. Annak ellenére, hogy egy kimagaslóan intelligens gyermek, aki már azelott tudott olvasni, mielott iskolába ment volna. Angela édesanyja, Linda, iskolából iskolába vitte a kislányát, mert Angela sehol nem érezte jól magát.

Angela nagyon jól választotta ki az édesanyját. Linda egy gyermekmegorzo központot vezet, és egy szereto és aggódó szülo. Hajlíthatatlan az elhatározása abban a kérdésben, hogy soha nem fog a gyermekének Ritalint vagy vmi másfajta gyógyszert adni, és folyamatosan keresi a legmegfelelobb természeti gyógymódokat és terápiákat a lánya számára.

Angela élettörténete érdekes, és jól példázza azokat a kihívásokat, melyekkel a Kristály gyermekeknek vagy szüleiknek esetleg szembe kell néznie. Késon született, 38 hetesen, és édesanyjánál meg kellett indítani a szülést. Kólikás csecsemo volt, ám máskülönben minden rendben volt nála. Ám amikor Angela 10 hónapos volt, az édesanyja kórházba került 5 napra, és egy kisebb mutétet hajtottak végre rajta. A negyedik napon Angelának, aki otthon volt a bébiszitterrel, rohama volt. Epilepsziásnak diagnosztizálták, ám az összes EEG-je normális volt. Ettol kezdve átlagosan 1 eros rohama volt a héten, de elofordult többször olyan is, hogy egy napon három is.

Úgy tunik, mintha Angela nagyon szoros kapcsolatban lett volna az édesanyjával, és a fájdalom túlterhelése vagy az elektromos energia, amit Linda megtapasztalt a kórházban, továbbítódott Angelához, ami "kiütötte" az energetikai rendszerét. Az energia túlterhelése manifesztálódott rohamként. És miután egyszer ilyen módon túlstimulálódott, az energia továbbra is ömlött befelé.

Angela végül kinotte a rohamokat, ám még egyszer elofordult 6 éves korában, amikor kivették a manduláját. A fájdalom energia ismét túl sok volt a rendszere számára. Fejfájásra és "zúgó hangokra" panaszkodott a fejében ettol kezdve, ami számomra úgy tunik, mintha annak a jele lenne, hogy képes "meghallani" a rajta átáramló energiákat.

Linda csináltatott egy agyi vizsgálatot, hogy ellenorizzék, nincs-e vmi komoly probléma Angela állandó fejfájása mögött. A vizsgálat semmi rendellenességet nem mutatott ki, ám azt lehetett látni, hogy Angela koponyája relatíve túl nagy, és van egy hézag az agy és a koponya között. Nyilvánvalóan ez egy evolúciós lépés, ahogy a faj vagy nagyobb agyi kapacitásról gondoskodik, vagy egy nagyobb koponyáról, hogy képes legyen "hordozni" egy multidimenzionális létezo finomabb testeinek nehezebb és nagyobb energiáit.

Azt mondtam Lindának, hogy Angela fejfájásai talán az étrendjével vannak kapcsolatban. Angela hajlamos volt arra, hogy junk food-ért könyörögjön, ilyen ételeket egyen. A Kristály létezoknek nagyon érzékeny az emésztési rendszerük, és a mérgek telítodése Angela májában okozhatta az állandó "méregteleníto" fejfájásokat.

Angela néhány viselkedési módja közel áll az autizmushoz. Szeret jobbra-balra himbálózni és forogni, mindig aktív és nehéz számára a koncentrálás. Ahogy mondta nekem, egyszeruen túl sok energia van a testében. Ám o nem autista, hanem egy nagyon okos, varázslatos és szeretetteli gyerek.

Nagyon irányító és manipulatív is. Ám amint fentebb kifejtettem, ezeket a viselkedési formákat a Kristály gyermekek azért alkalmazzák, hogy biztosítsák "valóságuk megteremtésének" a sikerét.

A legtöbben, akik találkoztak Angelával, nagyon édes, gyengéd, okos és szeretetteljes gyermeknek találták, ám emellett olyannak, akivel kimeríto együtt lenni. Állandó figyelmet és stimulációt követel. Úgy érzem, hogyha megérik, akkor "le fog csillapodni", és képes lesz felfedezni, hogy ki o, képes lesz nagyobb mélységben felfedezni, mivel járul hozzá a bolygóhoz. És biztos vagyok abban, hogy szereto édesanyja meg fogja teremteni a biztonságot és a stabilitást, amire szüksége van.

cati2.jpg - 10759 Bytes

MÁSODIK RÉSZ

A Kristály gyermek küldetése

A Kristály gyerekek elsodleges küldetése az, hogy elosegítsék az emberiség evolúcióját a felemelkedési folyamaton keresztül. Azért vannak itt, hogy felébresszenek minket, és megmutassák, hogyan élhetünk egy teljesen új és másfajta módon. Már azáltal, hogy jelentos számban érkeznek és a Kristály energiákat hordozzák, segítenek abban, hogy elomozdítsanak egy változást a planetáris energiákban.

Ám az is a küldetésük része, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre és a saját képességeink visszaszerzésére.

A Kristály gyermekek könnyedén mozognak a valóság különbözo dimenziói és fázisai között. Nincsenek lekorlátozva semmilyen módon a harmadik dimenziós világra, bár van testük és a harmadik dimenziós valóságban muködnek. Elsosorban a hatodik dimenzióra vannak hangolva, és ezt az energiát tartják a bolygó számára, ezt az energiát hozzák a Földre.

Ez egy LASSABB energia, mint amihez hozzá vagyunk szokva a valóságunkban. A Kristály gyermekek csak akkor válnak hiperaktívvá, ha nem tudják kezelni a magasabb energiák áramlását. Általánosságban véve minél magasabb frekvenciájú energiákkal rendelkezik vki, annál lassabbá és békésebbé válik. Ez a kulcs a magasabb frekvenciájú energiák kezeléséhez. Megérteni, hogy nem kell siettetni a dolgokat, megpróbálva irányítani a valóságot külso cselekvések által a materiális világban. A multidimenzionális létezo tisztában van azzal, hogy a valóságot a magasabb dimenziókból irányítjuk a SZÁNDÉK és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által, ám mindig összhangban a Magasabb Akarattal.

A Kristály gyermekek így majdnem mindig rá fognak kényszeríteni minket arra, hogy lassítsunk, és kezdjük el az energiát úgy áramoltatni, ahogy ok teszik. Hogy megértsük, hogy rengeteg idonk van arra, hogy felfedezzünk, teremtsünk és tapasztaljunk, és hogy semmi mást nem kell tennünk, csak hagyni, hogy a magasabb energiák áramlása a tapasztalás új és más területeire vezessen minket. És hogy a szándék megfogalmazása elégséges ahhoz, hogy ezt az energiafolyamot olyan csatornák felé áramoltassuk, amik kielégülést és örömet hoznak számunkra.

A KÉPESSÉ TEVÉS szükséges része a multidimenzionális létezésnek. A Kristály gyermekek TUDJÁK, hogy sohasem kell áldozatnak lenniük, vagy beszállni olyan drámákba, ahol ok játsszák az áldozat szerepét. Tudják, hogyan hatalmazzák meg magukat a TÁRSTEREMTÉS és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által. Ám elvárják, hogy a szüleik is tudják ezt. És ha a szülok nem szeretettel és tisztelettel vesznek részt a társteremtési folyamatban, akkor problémák fognak fellépni. Szerencsére a legtöbb Kristály gyermek olyan szüloket választott, elsosorban Indigókat, akik elég bölcsek ahhoz, hogy tisztában legyenek már ezekkel az elvekkel.

A létezés ezen módjának alapját pedig az EGYSÉG TUDATOSSÁG szolgáltatja. A Kristály létezok értik ezt az egységet. Ok ezt élik meg. Érzik más emberek energiáit minden alkalommal, amikor kimennek az ajtón. Környezetükbol felfogják és felszedik az aggodalmat és a feszültséget, ami nem az övék. "Érzik" a környezetükben és az ételben lévo mérgezo anyagokat. És biztosítani fogják, hogy egy tisztább és harmonikusabb világot teremtsük, ami kellemesebb mindannyiunk számára.

A Kristály gyermekek nevelése: a tudatos nevelési folyamat

A Kristály gyermekek megkövetelik, hogy a szokásos nevelési mintáktól eltéro módon neveljük oket.

Eloször is, törekszenek arra, hogy bevonjuk oket is az egész Megtestesülési/Terhességi folyamatba a fogamzástól kezdve, ha nem már korábban is. Gyakran kommunikálnak a leendo szüleikkel, bizonyos kéréseket fogalmazva meg feléjük. Tapasztalataim szerint ezek a kérések általában olyan dolgokkal kapcsolatosak, hogy az anya hagyja abba a dohányzást és a szülok egészségesebb életet éljenek, mert a gyermek nem tud egy olyan anyai testbe inkarnálódni, ami mérgekkel van teli a fizikai szinten. Arra is megkérhetik a szüloket, hogy végezzenek belso gyermek munkát, hogy eltávolítsák a mérgeket az érzelmi és a mentális szinteken, mielott egy magas rezgéssel rendelkezo Kristály gyermek biztonságosnak érzi, hogy az adott szülokön keresztül testet öltsön.

A Kristály gyermekek csak akkor jönnek, ha vágynak rájuk és szeretnék oket. Amikor terhes anyákkal dolgozom, mindig biztosítom az érkezo lelket, hogy szeretettel üdvözöljük a gyermeket a fizikai birodalomban és biztosítjuk a szeretetrol és a gondoskodásról, mind a születést megelozo folyamatokban, mind utána. Úgy vettem észre, hogy az a legjobb, ha havonta egyszer találkozom az anyával, hogy biztosítsuk, hogy minden rendben van és hogy üzenetet adjak át a szüloknek.

A Kristály gyermekek azt is megkövetelik, hogy MINDKÉT szülo vegyen részt a nevelési folyamatban. Közvetítettem több olyan üzenetet is, amiben a gyermek megkérte a szüloket, hogy mindketten legyenek uolyan részesei a nevelési folyamatnak. Hogy mindkét szülo vegyen részt a gyermek gondozásában, és mindkét szülo vegyen részt a gyermekrol való gondoskodásban. Ez megtöri azokat a régi, a szüloket bizonyos szerepekbe kényszeríto mintákat, ahol az apák a családfenntartók, ám érzelmileg nincsenek jelen, az anyák pedig gondozzák a gyermeket, ám anyagilag függo helyzetben vannak. A Kristály gyermekek nem akarják, hogy ezeket a mintákat kövessük. Inkább kiegyensúlyozott mintákra és kiegyensúlyozott nevelésre vágynak.

Azt is szeretnék, ha jobban részeseivé válnánk az életük ünnepélyes vagy rituális pontjainak. A születés elotti "üdvözlo" rituáléktól kezdve a "névadó ünnepségekig", ahol összejönnek a családtagok és a barátok, hogy üdvözöljék a nevet, amit a gyermek választott. Igen, a Kristály gyermekek mindig kiválasztják a nevüket, és közlik vmilyen formában a szüleikkel. Tehát a szüloknek inkább figyelniük kellene a nevekre, minthogy ok válasszák ki! Ahogy a Kristály gyermek idosebb lesz, valószínuleg további rituálékra és ünnepségekre vezet rá minket, a fizikai életben való elorehaladásának tiszteletére.

Ha további információra vagy kíváncsi a tudatos nevelés folyamatával kapcsolatban, ahogy mi ezt a folyamatot nevezzük, akkor látogass el weboldalunkra, a http://www.starchildascension.org/starchild/ honlapra, és keresd meg a "Jose and Ines's Diary" (Jose és Ines naplója) menüpontot. Jose és Ines egy fiatal pár, akik egy Kristály gyermeket nevelnek. A kapcsolatot már pár évvel a fogamzás elott megteremtették, míg 2003-ban megszületett a fiuk, Gabriel. Jose vezeti a naplót, hogy megossza tapasztalatait ennek a különleges Kristály gyereknek a nevelésével kapcsolatban.

A Kristály gyerekek különbözo típusai

A "Kristály gyermekek" néven ismert csoportnak több különbözo neve is van. Ezek a nevek általában a Kristály gyermekek különbözo típusaira utalnak.

A Kristály gyermekeket néha "Arany Gyermekeknek" is nevezik. Ez arra a tényre utal, hogy sokszor a spirituális evolúció Arany Sugarán testesülnek meg. Ez azt jelenti, hogy egy fejlett lélek minden tudásával és megértésével születnek, és képesek arra, hogy olyan létezokké váljanak, akiket korábban "avatárnak" hívtunk. Olyan létezok, akik a tudatosság egy fejlett állapotát hordozzák a bolygó számára. És ha ilyen sok potenciális avatár érkezik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a bolygó gyors iramban fog felemelkedni magasabb szintekre.

Ám a Kristály létezok képesek egyszerre több sugarat is keresztüláramoltatni magukon, és sokan megtestesítik a Magenta Sugarat is. Ok a képzomuvészek, költok, zenészek és az érzékelok Ok elsosorban azért jöttek, hogy az emberiséget újra összekapcsolják a kreatív képességeivel. Meg fognak minket tanítani arra, hogy újra táncoljunk, énekeljünk, zenét szerezzünk, és ünnepeljük a multidimenzionális emberi létezés tapasztalatát.

Találkoztam már olyan Kristály létezokkel is, mind felnottekkel, mind gyerekekkel, akik az indigó-lila és a zöldeskék sugarat testesítik meg. Úgy tunik, ez a bolygó gyógyításával és a tudatosság magasabb angyali dimenzióival való összeköttetéssel van kapcsolatban. Ok a bolygó tanítói és gyógyítói.

Természetesen egy Kristály létezo mind a négy sugarat is keresztüláramoltathatja magán egyidejuleg, és lehet egyszerre muvész, tanító és gyógyító.

Ha egy Kristály létezo tudatosságának jármuvét arra a pontra fejlesztette, hogy a Föld planetáris megtapasztalásával kapcsolatos ÖSSZES sugarat át tudja áramoltatni önmagán, akkor Szivárvány Kristály létezonek nevezhetjük.

Születtek már olyan gyermekek, akik számára nyitva áll a lehetoség, hogy Szivárvány Kristály létezokké váljanak. Ám én még nem tudok senkirol, aki már most ténylegesen megtestesítené az összes sugarat. Valószínuleg ez egyelore még nem lehetséges, ám a teljes Krisztusi Tudatosság elérésével elérhetové válik számunkra az evolúció következo lépéseként.

Ajándékaik számunkra: a jelen és a jövo

Ahogy neveljük a Kristály gyermekeinket és gondoskodunk róluk, fontos, hogy tudatában legyünk az ajándéknak, amit nekünk hoznak.

Ok a jövo. Megmutatják, mivé válunk. És a különleges ajándékuk számunkra az, hogy tudatják velünk, hogy MOST ilyenek lehetünk, ha azt választjuk, hogy hagyjuk, hogy az energiájuk a következo fokhoz vezessen minket az evolúciós létrán.

Azáltal, hogy jelentos számban érkeznek a bolygóra, kiváltják az Indigó-Kristály átalakulást vagy spirituális ébredést sok-sok emberben, akik már itt vannak a bolygón. És nincs korhatár. Lehetsz 10 éves vagy akár 100, bármikor élhetsz a Kristály Energia Hulláma kínálta lehetoségekkel. Egyre több felnott születik újjá Kristály Gyermek állapotába, és válik Kristály felnotté.

Ez nehéz folyamat lehet, ám a Kristály gyermekek tartják számunkra az energiát és támogatnak bennünket az energetikai szinteken, ahogy ok arra kérnek minket, hogy támogassuk oket a fizikai síkon.

Ez a bölcsesség cseréje. Ok a jövo bölcsességét hozzák el, megmutatva, hogy kikké válunk. Viszonzásképp arra kérnek minket, hogy adjuk át nekik a múltunkból származó bölcsességet, amire szükségük van, hogy itt lehessenek a földi ido jelen pillanatában.

Ez egy partnerkapcsolat. Egy partnerkapcsolat, melyben a Jövo és a Múlt egyesülnek a Jelen Pillanatban. És ezen a kapcsolódási ponton történik meg a Felemelkedés és az Evolúció csodája. Egy Új Földet teremtünk és az Ember Angyaloknak egy új faját a Múlt és a Jövo ezen házasságában.

Ünnepeld hát a Kristály vagy Krisztusi gyermekedet, mint egy csodálatos - neked szóló - ajándék hordozóját!