De EnergieŽn voor December 2005

De Kosmische Zonsopgang

Aartsengel MichaŽl door Celia Fenn

sunrise4.jpg - 27409 Bytes
"Sunrise 4" by Fred Casselman. www.earthecho.com

Geliefde Lichtwerkers, wat wordt December een grote maand! Golven van Kosmische Licht en Straling vanuit de Grote Centrale Zon zullen de nieuwe Kristallijnen rasters van de Aarde overspoelen. Pluto, de transformatiemotor, komt bijna in conjunctie met de Grote Centrale Zon of het Galactische Centrum, en zorgt voor de krachtige stroom transformerende energie die het "Grote Ontwaken" van de volgende twee jaar inluidt. Ja, werkelijk, geliefde Lichtwerkers, de Aarde is nu klaar voor de grote sprong in bewustzijn. Dagelijks neemt het licht en de straling op de planeet toe.

Wij zullen het een "Kosmische Zonsopgang" noemen, want het schitterende licht van de Grote Centrale Zon komt op om de planeet te verlichten, die nu klaar is voor het grote ontwaken dat het begin zal zijn van de Nieuwe Aarde of het "Gouden Tijdperk". In 2006 en 2007, geliefde Lichtwerkers, zullen jullie de Regenboogbrug zijn die vele miljoenen mensen zal helpen hun bewustzijn te verschuiven naar de Hogere Dimensies wanneer zij klaar zijn om zich te aarden in de Kristallijnen Rasters van de Nieuwe Aarde. Jullie, de Eerste Golf en de Opstandingpioniers, hebben de weg bereid en vormen de Lichtbrug zodat anderen kunnen volgen.

Er zullen twee belangrijke momenten zijn in deze periode - de 12:12:13-sterrenpoort en de Zonnewende.

Het 12:12:13-Portaal

Als de stralende Kosmische energieŽn van de Grote Centrale Zon de Aarde overspoelen, stijgt het Collectieve bewustzijn. Jullie, de eerste golf Opstandingwerkers, zullen als groep naar het Bewustzijn van de Negende Dimensie gaan. Hier zullen jullie je bewustzijn verankeren op het niveau van het Christusbewustzijn. Wat een Geschenk! De eerste grote groep volwassenen die overgaan ontmoeten nu de gezegende Kristalkinderen die het Christuslicht reeds belichamen - en samen openen jullie de portalen van het Christusbewustzijn voor het Collectief.

In de volgende twee jaar zullen velen jullie naar dit niveau volgen. Hier zullen jullie jullie werk als bestuurders van de Planeet, hoeders van de ecologie van de Nieuwe Aarde aanvaarden. Als jullie deze verschuiving maken, zullen jullie binnenin jullie een verlangen voelen om de natuur in evenwicht te brengen en vast te houden, om alle mensen met jullie mee te nemen naar een stralend mooie en gezonde Aarde. Dit is de Nieuwe Aarde die erop wacht zich te manifesteren wanneer de mensheid haar Collectieve Bewustzijn verhoogt naar de plaats waar deze stralende Aarde existeert.

En zo, geliefde Lichtwerkers, zijn er op dit moment drie woorden of concepten die wij jullie in overweging gevenÖ.. Voltooiing, Mysterie en het Kind.

Voltooiing is voor jullie op dit moment relevant omdat jullie, de eerste golf, jullie Opstandingsproces aan het voltooien zijn. Jullie zijn aangekomen bij de Negende Dimensie en jullie worden ontvangen en gesteund door de Verheven Meesters en Engelen van de 10e, 11e en 12e niveaus. Jullie zullen jezelf al het prachtige werk en zaken van het afgelopen jaar en van de laatste zonnewende zien voltooien en afsluiten. De Oranjeroze straal die doorkwam tijdens de Leeuwenpoort van Augustus heeft zijn werk van het schoonmaken en in evenwicht brengen van de lagere chakra's gedaan, en nu hebben jullie de kracht om op een schone en prachtige manier te werken met de Kristallen rasters. Het is nu belangrijker dan ooit om jullie zielfamilies te vinden en gemeenschappen van Licht te vormen, zodat jullie de nieuwe energieŽn stevig kunnen verankeren in de rasters en het evenwicht kunnen vasthouden en de brug kunnen zijn voor de mensheid.

Velen van jullie voelen zich moe en een beetje verdwaald. Wellicht voelen jullie je op dit moment niet bijzonder energiek. Maar wij vragen jullie te begrijpen dat jullie in de laatste jaren hard hebben gewerkt en dat jullie een grote bewustzijnsverschuiving teweeg hebben gebracht. Jullie hebben tijd nodig om tot het volle besef te komen van het potentieel dat jullie nu dragen. Alles is anders en jullie bevinden je als het ware in een limbo, tussen twee werelden, nu jullie beginnen te ontdekken wat het werkelijk betekent om een Kristallen of Christuswezen te zijn.

Dit is ook de aard van het Mysterie; het gaan Accepteren van het Grote Mysterie en de Heiligheid van Alle Leven. Toestaan dat het Licht en het Goddelijke in Alle Dingen kan worden gezien en beseft. Vanaf nu zullen jullie niet echt meer logische verklaringen nodig hebben, want jullie Hart zal de aard van het Mysterie begrijpen, en de Schoonheid en de Goedheid van het Oneindige accepteren. Want voorbij het Christusbewustzijn bevinden zich de portalen van het Oneindige en het Mysterie van Al wat Is binnen de Kosmos. Een Heilig Mysterie.

En tenslotte, geliefden, het Kind! Nu jullie het feest naderen dat bekend staat als Kerstmis, vragen wij jullie om het heilige karakter van deze tijd niet te vergeten. Het is de viering van de geboorte van het Christuskind, dat het eerste anker en de avatar was van dit tijdperk. Vier in deze tijd de verschijning van het Christuskind binnenin jullie, het Magische Kind, de Verschijning van het Licht. En vier dan de schoonheid van die Christuskinderen die met jullie de energie vasthouden - de Kristalkinderen! Ontwaakt en volledig in het Licht - laat dit voor jullie een Lichtfeest zijn!

De Zonnewende: 21 en 22 December

Het jaar culmineert met het heilige festival van de Zonnewende, wanneer de Aarde een nieuwe cyclus van de seizoenen aanvangt. In het Noorden is het midwinter en in het Zuiden is het midzomer. In deze tijd ervaren jullie de langste dag en de kortste nacht in het Zuiden, en de kortste dag en de langste nacht in het Noorden. Dit is een belangrijke tijd, een tijd waarin dingen verschuiven en een nieuwe cyclus aanvangt.

Op het Noordelijk Halfrond werd de Zonnewende door de Heidenen vaak gevierd als de "geboorte van het Licht", en het werd gevierd als een Vuurfeest. Toen het Christendom was gevestigd, werden veel van de vuursymbolen van het lichtfeest, zoals kaarsen en joelblokken* overgenomen in de Kerst-Mis. Dus, geliefden, laat het feest van dit jaar een Viering zijn van de geboorte van het Licht op jullie planeet en een culminatie van de reis van het Christusbewustzijn. Op dit extatische moment kunnen jullie zowel de Opstanding als de "Tweede Komst" vieren, want met jullie voltooiing van jullie opstanding en de komst van de Kristalkinderen, schijnt het Christuslicht wederom op de Planeet. De nieuwe cyclus die wordt ingeluid door de Zonnewende, zal de eerste cyclus zijn van het nieuwe Christusbewustzijn op de Planeet! Het zal in de komende jaren door iedereen worden gevoeld!

Datums in December om te OnthoudenM

Enkele Gevoelens die je in December kunt Ervaren