De EnergieŽn voor December 2004: De Dans van Transformatie en de Terugkeer van de Lemurische Paradijs Frequentie

Een Speciale Boodschap van Aartsengel Michael over de 12:12 Sterrenpoort door Celia Fenn

voyager.jpg - 143827 Bytes

Geliefden, terwijl het jaar haar einde nadert brengen wij jullie een speciale boodschap van Vreugde en Hoop. Er ontvouwen zich Wonderen in jullie werkelijkheid, en het doet ons groot genoegen de belangrijke gebeurtenissen van December 2004 met jullie te delen. Jullie hebben deze realiteit gecreŽerd, omdat jullie er klaar voor zijn! Het is het wonderbaarlijke hoogtepunt voor de ascensie reis van jullie planeet.

Bij de 12:12 Sterrenpoort, op 12 december, zal de Limurische Paradijs Frequentie weer vrijgegeven worden in het frequentiebereik van de Aarde. Dit betekent dat jullie, als planetaire bevolking, je Atlantische integraties van dualiteit en duisternis voltooid hebben, en klaar zijn om terug te keren naar de Eenheid van Hart en Geest wat de definiŽrende energie van de Limurische beschaving en cultuur was.

Op 12 december zullen er belangrijke planetaire opstellingen op ťťn lijn zijn rond het Galactisch Centrum in verhouding tot de Aarde. Het Galactisch Centrum, of Grote Duistere Zon, is de plaats vanwaar de Stralen van Licht en Energie uit voortkomen die jullie evolutie en dat van de planeet bepalen. Op deze dag zal de zon op 20 graden van Boogschutter staan, de Maan zal zijn doorgang maken tussen 19-27 graden van Boogschutter, Mercurius zal op 17 graden van Boogschutter staan, Pluto op 21 graden en het Galactisch Centrum op 26 graden. De Maan zal ook in zijn "Nieuwe Maan" fase zijn, en een nieuwe cyclus van energieŽn initiŽren die hun hoogtepunt zullen hebben op 26 december tijdens de Volle Maan.

Deze cluster van planeten rond de energieŽn van de Grote Centrale Zon wordt bekrachtigd door Pluto, de motor van de Transformatie in het Ascensie proces. Op dit tijdstip zullen de planeten de energie van de Limurische Paradijs Frequentie, die deel uitmaakt van de Aquamarijn Kleuren Straal, concentreren en magnetiseren. Deze energie zal geconcentreerd worden op de 12:12 Sterrenpoort en zal haar piek bereiken op 18 december wanneer de Zon op ťťn lijn komt te staan met het Galactisch Centrum op 26 graden van Boogschutter. Op dit punt, zullen de Aquamarijn Straal en haar Limurische energieŽn volledig geÔntegreerd zijn in de Kristallijnen Roosters van de aarde, en van alle wezens die hun eigen Kristallijnen Lichaam ontwikkeld hebben.

Op 18 december zal Venus Boogschutter binnengaan op 2 graden, en de Planeet van Liefde in de Dans van Transformatie brengen. Isis en Ra zullen de laatste beloning van de Venus Doorgang van 2004 en de Sirius Sterrenpoort op 8 augustus vieren. Vanaf dit punt zal het mogelijk zijn om weer het Paradijs op de Planeet te creŽren.

Tijdens de Zonnewende op 21 en 22 december, zal de Zon zich naar 29 graden van Boogschutter bewegen, terwijl ze verder in de richting van Steenbok beweegt. Maar ze zal nog dicht genoeg bij de Centrale Zon staan om de pulserende Aqua golven van licht uit te zenden die de Lemurische Paradijs Frequentie dragen. Wat een zegen en wonder is dit voor jullie planeet. Het Paradijs is herboren op Aarde! Wij vragen jullie om met ons samen te vieren!

dolphins2.jpg De Limurische vibratie zal haar natuurlijke thuis initieel op Hawaii vinden, wat het enige overblijfsel is van het oude LimuriŽ op jullie planeet. Steeds meer zal Hawaii een groot spiritueel centrum voor jullie planeet en haar bevolking worden. De Dolfijnen en Walvissen die in jullie oceanen zwemmen zullen ook helpen de nieuwe vibratie vast te houden en uit te zenden in de Kristallijnen Energie Roosters van de planeet. Werk met hen samen - zij zijn jullie helpers in deze nieuwe fase van Licht Werk!

En zo verlaten wij jullie met grote Vreugde en Verwachting voor het Nieuwe Jaar, en het opwindende avontuur van Transformatie dat voorop ligt voor Een Ieder van Jullie!

Klik Hier om terug te keren naar de Beginpagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.