De EnergieŽn voor Februari 2005

Aartsengel Michael door Celia Fenn

pink.jpg - 38793 Bytes

Geliefden, we kijken toe met grote waardering en interesse terwijl de Nieuwe Aarde rondom jullie vorm aanneemt. Langzaam worden jullie wakker voor het feit dat jullie volledig in de Vijfde Dimensie zijn. Jullie beginnen steeds vollediger te begrijpen wie jullie zijn in deze tijd. Jullie zijn de Scheppers van je eigen Realiteit.

De planeet gaat voort met het aanpassen na de krachtige verschuivingen in December. Het is onwaarschijnlijk dat er in februari nog belangrijke verschuivingen komen. Het zal hoogst waarschijnlijk een rustige maand zijn waar jullie de tijd krijgen om je energieŽn aan te passen en in evenwicht te brengen alvorens verdere verschuivingen gebeuren. Velen van jullie zullen ondervinden dat jullie bijzonder moe en gestresseerd zijn, speciaal degenen van jullie die intens gewerkt kunnen hebben op het innerlijk vlak om te helpen met de nasleep van de tsunami en de energieŽn in hun nieuwe staat te houden. Jullie kunnen de belangrijke aanpassingen in de waarneming van tijd en ruimte opgemerkt hebben. De planeet is belangrijk verschoven, en dit heeft een invloed op jullie ervaringen van tijd en ruimte. De tijd lijkt veel te snel te gaan. Jullie kunnen jezelf heel onhandig vinden, dingen laten vallen, en tegen dingen aanlopen of over dingen vallen. Inderdaad, de vibratie van de Aarde is toegenomen, en de planeet zelf vibreert nu op een hogere frequentie. Niets is zoals voorheen. Wij stellen voor dat het beste tegengif voor deze gevoelens van intensiteit en druk, speelsheid en passie is. Wanneer jullie ten volle in het huidig moment gecentreerd zijn, dan zijn jullie volledig aanwezig en maakt "tijd" geen aanspraak op jullie. Jullie zijn in staat "tijd" te buigen of te vormen naar je eigen behoeftes. Dit is een vaardigheid die jullie zullen leren wanneer jullie vollediger in de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde bewegen.

De zon begint de maand in het Luchtteken van Waterman, en beweegt zich dan in het Waterteken van Vissen op 19 februari. Waterman is het Luchtteken dat het meest compatibel is met de Nieuwe Aarde energieŽn, wat dit een goede tijd maakt om nieuwe ideeŽn en concepten te onderzoeken. Wanneer de zon Vissen binnengaat op de 19de, zal dit een gelegenheid zijn om deze nieuwe ideeŽn toe te staan geÔntegreerd te worden in je wezen.

Soulmate Relaties in Februari en de Focus op de Nieuwe Mannelijke Energie

De maand begint met Mars, de planeet van de mannelijke energie, recht op het Galactisch centrum gesitueerd op 26 graden van Boogschutter. Dit, samen met de zon in Waterman, staat een nieuwe infusie van nieuwe ideeŽn en energieŽn toe van de Grote Centrale Zon of Galactisch Centrum, wat de Nieuwe Mannelijke Energie betreft die "gezaaid" wordt in de Vijf dimensionale Aarde. Het is de energie van de "god" die zal samenwerken met de "godin" van de Nieuwe Aarde. Het is een mannelijke energie die sterk, vol vertrouwen, krachtig en toch volledig verbonden is aan de Aarde. Het is de energie die de Aarde zal beheren, en ten volle betrokken zal zijn om het evenwicht van de energieŽn op de Nieuw Aarde opnieuw te vestigen en te handhaven. Mars beweegt in Steenbok op 7 februari, nog een sterk mannelijk teken, dus kunnen jullie een voortgezette nadruk op de energie van het mannelijke verwachten, en mannen hun innerlijke sterkte en kracht als "goden" van de Nieuwe Aarde herontdekken.

Wanneer de mannen hun kracht weer terug nemen, en vrouwen zich bewegen in hun kracht als godin, zullen de nieuwe soulmate relaties voortgaan zich te ontwikkelen. Wij hebben een verrassing en een traktatie voor jullie. Op Valentijnsdag, het speciale festival van liefde op 14 februari, zullen de energieŽn optimaal zijn om ofwel nieuwe soulmate verbintenissen te beginnen of bestaande verbintenissen dichterbij te brengen en harmonieus te maken. Op dat tijdstip, zal Venus in samenstand zijn en door Neptunus trekken op 14 graden van Waterman. Dit betekent dat de hogere en lagere octaven van liefde - dat is het spirituele en fysieke - verenigd zullen worden en een ideaal moment voor soulmate verbindingen op alle niveau's zal zijn. Dus - geniet van jullie Valentijnsdag in 2005. Het zal een speciaal festival van liefde zijn voor degenen die de sleutel hebben om de geheimen van vijf dimensionale soulmate verbintenissen te ontsluiten.

Chiron zal Aquarius binnengaan op 21 februari, en brengt weer een nieuwe infusie van helende energieŽn naar de planeet. Dit zal een heel gunstige tijd om zich te concentreren op nieuwe vooruitgang in healing en spiritualiteit.

De Manen in Februari

De Nieuwe Maan gaat op 8 februari in het Luchtteken van Aquarius, en de Volle Maan op de 24ste in het Aarde teken van Maagd. Een Maagd Volle Maan is altijd een goede tijd om te werken met de energieŽn van de Aarde. Om af te tappen uit de prachtige Kristal energieŽn van de Aarde die tijdens Volle Maan beschikbaar zijn, en jullie energieŽn terug te geven via rituelen en ceremonieŽn, via dans, muziek en meditatie.

Terwijl jullie je reis in de Nieuwe Aarde voortzetten, gaan wij met jullie. Wij leiden jullie en stellen jullie de beste paden te volgen voor. Maar we vragen jullie je keuzes te maken. Jullie zijn nu de Scheppers. Jullie zijn degenen die de Nieuwe Aarde vorm geven. In februari vragen wij jullie om door te gaan met meelevend, liefdevol en vriendelijk voor elkaar te zijn. Heb respect voor elkaar en het feit dat jullie verschillend zijn terwijl jullie toch hetzelfde zijn. Jullie leren om naar elkaar uit te reiken vanuit deze heilige ruimtes van Liefde en Compassie, terwijl jullie toch begrijpen dat je complexiteit en diversiteit je uniek, individueel en speciaal maakt. Omhels en Vier jullie Een-heid, en respecteer en eer deze plaatsen waar jullie verschillend zijn als bewijs van de grote overvloed van de uitdrukking van Gods genade en wijsheid die zich via jullie als menselijke engelen manifesteert. Jullie zijn inderdaad gezegend om in deze tijd te leven en dit Grote Creatieve Avontuur, Aarde genoemd, te delen.

Klik Hier om terug te keren naar de Beginpagina.

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.