Energii pentru Februarie 2006

"Bine ati venit Acasa": Aducerea Paradisului pe Pamant

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

bluestarjoy.jpg - 87033 Bytes
image by Regine Kroger

Preaiubiti Lucratori ai Luminii, in timp ce intrati in a doua luna din acest an, multi dintre voi trebuie sa ajungeti la intelegerea schimbarile profunde si semnificative din energiile Planetare. Intr-adevar, schimbarile au fost atat de profunde, incat multi dintre voi inca va luptati, pentru a va acorda cu acest mod nou de viata. Insa noi va incurajam si va spunem, "Bine ati venit Acasa!" Este momentul sa realizati ca voi sunteti "Acasa" si ca acesta este momentul sa patrundeti in fluxul Magiei si al Miracolelor.

Noi observam ca multi dintre voi, inca va luptati cu realitatea voastra si noi va spunem, acesta este momentul sa va "pierdeti" mintea, ca sa spunem asa si sa intrati in Inimile voastre. Ceea ce veti vedea, veti auzi si veti simti in acel moment, poate fi dincolo de parametrii mintii. Mintea se poate lupta sa accepte aceasta realitate noua. Din acest motiv, multi dintre voi va simtiti putin pierduti, fara directie si poate chiar depresivi si confuzi, chiar acum. Mentalul are nevoie de directie si miscare constante; Inima cauta Pace si Liniste. Cand mintea voastra poate elibera nevoia de a va stradui si accepta spatiul Fiintei Pure, veti incepe sa intelegeti cum functioneaza "Raiul". Nu exista nevoia de a va stradui si a urmari, totul se va revarsa in timpul propriu cuvenit. Rabdarea, Serenitatea si Gratia permit Raiului sa se manifeste in viata voastra.

Acasa este un Loc Bland

Prin venirea Copiilor Stelari Albastri, pentru a-si ancora Constiinta lor Superioara in Grila Paradisului, energia Pacii si Blandetea revin, deoarece Acasa este un loc delicat, iubitor si bland.Veti sti sa spuneti cand va veti afla in Energia Noua. Veti simti delicatete si blandete.

Intr-adevar, preaiubiti Lucratori ai Luminii, vibratia taramului de "Acasa" este asemmanatoare cu a fi sustinut pe aripile blande ale zece mii de ingeri. Va veti simti in siguranta, protejati si sustinuti. Veti afla si veti avea incredere, ca miracolele vor apare si ca rugaciunilor li se va raspunde. Dincolo de toate, veti fi atat de aliniati cu Aspectul vostru Superior, incat va veti simti in siguranta, iubiti si protejati, tot timpul. Aceasta aliniere cu Aspectul vostru Superior constituie esenta taramului de "Acasa". Nu va mai fi separare.

Tensiuni intre Energiile Vechi si Noi

Preaiubiti Lucratori ai Luminii, in aceasta perioada de tranzitie, adesea, va veti afla in pozitia de a face alegeri constiente, pentru Noua Realitate. Vechea Realitate va va atrage, iar mintea va refuza uneori sa accepte aceasta lume flexibila, schimbatoare si miraculoasa! Mintea va va comanda sa traiti intr-o lume rationala, a cauzei si efectului, a consecintelor. Inima stie ca traiti intr-o lume miraculoasa, a energiei creative, a intentiei si iubirii, ca totul poate fi remodelat si schimbat, daca va exista intentie si iubire. Iubirea neconditionata este "valuta/etalonul monetar" si "schimbul valutar" de "Acasa" sau de pe Noul Pamant.

Dar, nu toti oamenii au ajuns "Acasa" inca, iar unii pot sa nu fie pregatiti. In acest moment, oamenii de pe Pamant se afla la nivele diferite de constienta sau "dimensiuni" ale fiintei. Ceea ce este "real" pentru voi, poate sa nu fie pentru ei. Si astfel, preaiubiti Lucratori ai Luminii, veti experimenta un fel de "schimbare" si "triere", ca indivizi ai comunitatilor similare ca forma de constiinta, de gandire si constienta. Trecerea printre nivele este deja, foarte fluida si deschisa si va trebui sa continuati sa alegeti taramul de "Acasa", impreuna cu energiile sale, ale Pacii, Blandetii si Iubirii, dincolo de toate dramele Separarii si Maniei, care constituie oferte in dimensiunile joase, in acest moment.

Acest lucru va fi important, in crestere, in luna Martie, cand alegerile vor deveni foarte clare, in timp ce fiecare nivel ale realitatii se va dezvalui in directia intentionala, a acelui grup sau nivel.

Deci, preaiubiti Lucratori ai Luminii, acum este momentul sa va chemati Familiile de Suflet si Clanurile si sa va aliniati cu Comunitatile de Lucru. Aliniati-va cu cea mai Inalta vibratie posibila a taramului de "Acasa"! In acest moment, aceasta este disponibila si deschisa pentru toti cei care cauta! Bun venit Acasa, Ingeri Umani!

Experiente fizice ale Energiei Noi

Preaiubti Lucratori ai Luminii, energiile s-au schimbat! Va vom oferi mai multe informatii in aceasta privinta, in lunile ce vor veni. Noile energii aduse de catre Copiii Stelari Albastri si recenta calibrarea a corpurilor voastre de Lumina, creaza o miscare semnificativa in sistemele voastre. Pamantul se misca inainte in calatoria Ascensiunii sale si asa si voi. Multi dintre voi veti experimenta "simptome", care va vor reaminti de experientele Ascensiunii voastre timpurii, in timp ce ati trecut in 5D. Va miscati din nou, alegand un nou nivel si veti avea simptome ale acestei schimbari.

Aceste energii vor include:

In timp ce experimentati aceste sentimente, permiteti-va sa aveti incredere absoluta in faptul, ca totul este bine! Vor trece toate acestea!

Incepeti sa observati miracolele, care incep sa apara in preajma marginilor acestor experiente!

Radianta planetei sporeste zilnic si arde tot ce este zgura si de vibratie joasa!

Energiile din Februarie

Pluto inca tranziteaza Centrul Galactic, furnizand o prisma sau o lupa, ca sa intensifice energiile schimbarii si transformarii pe Planeta.

Luna Plina va fi pe 13 februarie. Luna Plina va fi in Leu, un semn de Foc. Focul Lunii este intens si adesea, inflamabil si dificl. Aliniati-va cu energia Solara Feminina! Simtiti pasiunile si dorintele creative, care apar ca sa fie exprimate, in moduri pozitive! Energia Zeitei este intotdeauna puternica, in perioada de Luna Plina.

Luna Noua va fi pe 28 februarie, in Pesti. Un semn de Apa. Pesti reprezinta un moment pentru reconectare cu curentii profunzi ai psihicului si spiritualitatii voastre. Redescoperiti-va Idealurile si Visele voastre cele mai Inalte! Energiile acestei luni sunt Focul, Apa si Aerul. Veti avea nevoie sa va reamintiti, sa aduceti energiile Pamantului si sa ramaneti impamantati!

© 2005-6 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.