Nieuwe Aarde Healing Technieken voor de 21ste Eeuw

door Celia Fenn

afdaisy.jpg - 29275 Bytes

We zijn in de laatste paar jaren door grote v eranderingen gegaan. Deze veranderingen hebben ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam beÔnvloedt. Omwille van deze veranderingen, heeft Aartsengel Michael deze informatie gestuurd om jullie te helpen bij jullie veranderings- en genezingsproces wanneer jullie de Nieuwe Aarde binnengaan. De Genezings- en Evenwichtprocessen van de toekomst zullen anders zijn dan die uit het verleden. En dit is begrijpelijk, gezien ons Nieuwe Kristal lichaam anders functioneert dan de biologische vorm van de Oude Aarde.

De basisverschillen die wij hieronder zullen bespreken, zijn dat Kristal wezens een volledig geactiveerde en verbonden DNA toegang hebben, en in staat zijn om met de basis Heilige Geometrie Vorm (mal) van hun eigen Energie Golfvorm Patronen te werken en ze ook willekeurig te veranderen.

De Oude Benadering van Genezing

Jullie oude Geneestechnieken en -methodes waren dikwijls gebaseerd op het opsporen en behandelen van verwondingen. Dit kon gedaan worden in de vorm van "energie blokkades" in de aura of het fysiek lichaam, te vinden en op te lossen.

Dit was, en is, doeltreffend om de energiestroom en de functie van het energieveld en fysiek wezen van de persoon te herstellen. Maar, het ondersteunt en werkt in wat we de Oude Energie Vorm zouden kunnen noemen.

Dit is het patroon van Menselijk functioneren dat opgeslagen is in jullie DNA en aan jullie werd doorgegeven via je ouders, die het op hun beurt van hun ouders doorgekregen hebben. Deze DNA omvat alle familiekronieken van stoornis en ziekte die jullie als individu kunnen krijgen en aantrekken in jullie creatie van ervaringen in je Aardse incarnatie.

Deze fysieke manifestaties van ziekte waren dikwijls verbonden met, of zelfs het product van, emotionele en mentale geloofspatronen van zonde en karma, en hun bijbehorende geloofssystemen van schuld, straf en "terugbetaling". Deze geloofssystemen zijn ook in het DNA gecodeerd op de emotionele en mentale niveaus en samen vormen zij de "Oude Energie Vorm".

Dus - als jullie genezing en in evenwicht brengen ondergaan - zal het niet echt doeltreffend zijn als jullie nog steeds gebruik maken van een vorm die degeneratieve ziektes en ongemak als geaccepteerde delen van de "menselijke conditie" of "ervaring" inhoudt.

Jullie DNA en de Vorm van Perfecte Gezondheid

De aard en de functie van jullie DNA vanuit Spiritueel perspectief begrijpen, zal jullie helpen begrijpen hoe je op de meest doeltreffende wijze met helende energieŽn kunt werken.

Wat Mensen DNA noemen is in feite een enorm uitgebreide bibliotheek of informatiecentrum dat de heilige geometrische vorm opslaat en bijhoudt voor elke incarnatie en elk leven.

Het Fysiek Lichaam houdt de DNA kronieken voor het Fysiek voertuig bij - maar elk van jullie verfijnde energielichamen houdt een gelijkaardige set van DNA kronieken bij.

De meest Oude Aarde Mensen waren enkel met hun Fysiek, Emotioneel en Mentaal lichaam met de DNA kronieken "verbonden". Zij waren niet verbonden met hun Spiritueel of Kosmisch DNA.

Een deel van de verandering naar de Kristal staat is de "herverbinding" of "herbedrading" van het wezen om de Spirituele of Kosmische DNA in te sluiten. Dit betekent dat het Kristal wezen toegang heeft tot de volledige set DNA kronieken, ook gekend als de Akasha Kronieken, voor hun eigen individueel wezen en ook voor de Planeet, het Zonnesysteem en de Melkweg. In dit stadium zullen de meesten onder jullie niet het vermogen hebben om deze te bereiken, maar jullie zullen het ontwikkelen wanneer jullie veranderen en overgaan naar je volle potentieel.

Dus - wanneer jullie je met je DNA verbonden hebben door de transitie naar de Kristal Staat toe te laten - kunnen jullie toegang krijgen tot de Vorm van Perfecte Gezondheid en welzijn dat het Origineel Ontwerp is voor Menselijke Wezens op deze Planeet.

Het is daar in jullie eigenste set van DNA kronieken, en ook in de Algemene Ontwerp Vorm voor de Menselijke Soort dat een deel is van de eigen DNA kronieken van de Planeet. Jullie kunnen deze Vorm bereiken door achterwaarts bewegen, de DNA ketting omlaag tot de "Bron Code" of Origineel Ontwerp - of jullie kunnen voorwaarts bewegen naar de Toekomst, de ketting omhoog om je te verbinden met je Toekomstige Zelf als deze Perfect Vorm te leven.

DNA en Heilige Geometrie - Vijf Punt Symmetrie als het patroon van Organisch Leven op Aarde.

dna.jpg fractal.jpg De Vorm van Organisch Leven op deze Planeet is gebaseerd op wat gekend is als Vijf Punt Symmetrie of het Pentagoon of Pentagram.

Als jullie naar de hier bijgevoegde afbeeldingen van de DNA kijk en - zullen jullie het pentagoon of pentagram patroon herkennen. En dat het Fraktaal Mathematisch ontwerp van de DNA uit tien cirkelvormige patronen bestaat (2x5).

Hetgeen twee strengen van fysieke DNA in de typische spiraal formatie vertegenwoordigt. Dit Fraktaal ontwerp of patroon van de DNA is de toegang of code voor de Vorm van Perfecte Gezondheid op het Materieel Vlak.

21ste Eeuw Zelfhulp Technieken

Door gebruik te maken van deze informatie is het mogelijk met je eigen genezing en transformatie te werken door de volgende technieken te gebruiken:

Jullie moeten voorbereid zijn om op weerstand te stoten, gezien jullie psyche "investeringen" kan hebben om aan de oude energie vast te houden.

Jullie kunnen diepe onderbewuste redenen hebben om ziekte en ongemak nodig te hebben, hetgeen jullie zullen moeten begrijpen en loslaten als deel van dit proces. Jullie zouden je kunnen afvragen: "Wat is mijn reden om aan een patroon van ongemak en ziekte vast te houden?" En vraag ook je Innerlijke Leiding en Hoger Zelf wat je moet weten om de weerstand los te laten.

Wees Voorbereid op de "Herbedrading" en Veranderingen

Theoretisch, zouden jullie in staat moeten zijn om de Vormen onmiddellijk om te wisselen en te veranderen. Maar, omdat een lange geschiedenis van vervormde of verstoorde patronen zekere veranderingen in het fysiek en spiritueel functioneren van het menselijke wezen veroorzaakt hebben, zou een onmiddellijke verandering waarschijnlijk het systeem "opblazen" en een enorme schok bij het individu veroorzaken.

Om deze reden wordt de wissel van een Vorm naar de andere geleidelijk gedaan. De Hogere Engelen aspecten helpen jullie om geleidelijk aan een proces van herbedrading te ondergaan, wat betekent de meridianen die gesloten waren te openen en effectief nieuwe meridianen of energiekanalen te creŽren om de nieuwe energieŽn te dragen die dit lichaam of deze vorm nu manifesteert.

Begrijp dat toen jullie in verstoorde patronen bewogen en niet langer aspecten van jullie DNA en energie meridiaansystemen gebruikten, ze wegkwijnden en "uitstierven". Nu, wanneer jullie weer toegang krijgen tot deze energieŽn door je DNA codes weer te ontsteken, moeten de energiesystemen weer in jullie lichaam hergecreŽerd en opgericht worden.

Dit kan een erg stresserend en uitputtend proces zijn, dus zullen jullie je eraan moeten verwachten dat het niet onmiddellijk bereikt zal worden en dat jullie fysieke symptomen van de veranderingen zullen ervaren.

De Symptomen van Herbedrading en Veranderingen in de Vorm

Dit zijn enkele van de symptomen die jullie kunnen ervaren als deel van dit proces:

De grote vraag die altijd gesteld wordt is "Hoelang gaat het duren?".

Er is geen "vastgestelde" tijd voor deze transitie. Het kan en zal enkele jaren in beslag nemen om het te af te maken. De meeste mensen die ermee ingestemd hebben de wissel van de Oude Energie Vorm naar de Nieuwe Energie Vorm te maken zijn nog steeds in het proces van hun verandering.

Jullie kunnen echter het proces versnellen door de bovenstaande technieken te gebruiken en door mee te werken met het veranderingsproces. Ook door jullie fysiek systeem sterk te houden zoals hier beneden wordt besproken.

Ondersteuning voor het Proces

Jullie zullen het transitieproces ook helpen wanneer jullie deze basis stappen volgen:

Verdere Interessante Informatie over Geluidsgolven, DNA en Dolfijnen van het Sirius Instituut in Hawaii.

Tetrahedron, LLC Health Science Communications for People Around the World NEWS RELEASE Date Mailed: October 5, 2004 For Immediate Release Contact: Elaine Zacky-208/265-2575; 800/336-9266

Expertens Verbinden DNA met Dolfijn-Menselijke Communicatie en Opmerkelijke Genezingen

Puna, Hawaii - Behalve de blauwdruk van het leven zijnd, speelt DNA volgens een team van onderzoekers van cetaceeŽn (dolfijnen en walvissen) in het Sirius Instituut op het Grote Eiland Hawaii een krachtige rol in de nieuw ontdekte communicatie tussen dolfijnen en mensen.

Een lopende studie aldaar toont dat deze zeezoogdieren geluidssignalen ontvangen en uitzenden die het vermogen hebben de genetische dubbele spiraal te beÔnvloeden, en door natuurlijke biotechnologie te gebruiken kunnen dolfijnen mensen genezen terwijl ze "sonogenetisch" dichtbij hen zwemmen.

Veertien jaar van multidisciplinaire studie in deze tak van het Mens-Dolfijn Fonds tonen aan dat de uitdrukking van DNA, traditioneel als de "blauwdruk van leven" beschouwd, veranderd kan worden door het geluid en de elektromagnetische velden die door dolfijnen voortgebracht worden. Een verrassend rapport, deze maand in DNA gepubliceerd: Piraten van de Heilige Spiraal (Tetrahedron, LLC; 1-888-508-4787), door onderzoeksleider Dr. Michael Hyson en anderen, onderzoekt het spoelontwerp van de DNA, vibratie actie, en "elektrogenetische" functies gedurende bio-akoestische communicatie tussen dolfijnen en mensen.

De akoestische en elektromagnetische effecten van de dolfijn op het menselijk lichaam via DNA kunnen goed verklaren hoe opmerkelijk genezingen, dikwijls door zwemmers gemeld nadat zij contacten met dolfijnen hadden, plaatsgevonden hebben.

Nieuw onderzoek toont aan dat DNA geactiveerd wordt door golven en deeltjes van versterkt geluid en licht die, meer dan chemicaliŽn of medicamenten, genen "aan" of "uit" schakelen. Bovendien wordt genetische erfenis energetisch "bio-akoestisch en elektromagnetisch" uitgezonden via speciale watermolecules die de elektrogenetische matrix van de DNA vormen. Deze hydro-elektrische structuren gevormd als piramides, hexagonen en pentagonen, leiden het genezingsproces. In dit geval vindt dolfijn geassisteerde therapie plaats in een onderzeese omgeving - elektrochemisch gelijk aan menselijk bloedserum - hetgeen volgens de onderzoekers de energetische effecten vergroot.

Deze resultaten ondersteunen volgens Paradise Newland, stichter van het Sirius Instituut, dolfijn-begeleidend onderwater kindergeboorte pionier en stichter van de CetaceeŽn Gemenebest, een nieuwe kijk op dolfijnen en walvissen als "mensen van de zee."

"De CetaceeŽn hebben gedurende miljoenen jaren ingewikkelde talen gehad, de grootste hersenen, tellen tot de grootste schepsels waar ook, en hebben een geschiedenis van vriendschap, medewerking en zelfs partnerschap met mensen," zegt ze. Deze feiten ondersteunen de noodzaak om een wetgeving te verordenen, volgens Ms. Newland, die dolfijnen en walvissen als "bewuste wezens" benoemd en hen " volledige bescherming onder menselijke wetten geeft." Het Gemenebest brengt dit wetenschappelijk en politieke agenda naar voren om het behoud van de CetaceeŽn aan te moedigen, gekruiste wezens-communicatie, en hun toenemende deelname in onze wereld.

"Ervaringen met dolfijnen gedurende 40 jaar," zegt Dr. Hyson, "hebben mij getoond dat dolfijnen meer 'mens' zijn dan velen onder ons. Zij zijn meevoelend, telepatisch, en dikwijls bereid om mensen te helpen genezen. Wij zullen dit onderzoek gebruiken om de rechten van de CetaceeŽn te helpen oprichten in een proces gelijkend op hoe de Australische Aboriginals hun mensenrechten op leven verworven hebben.

Het onderzoek van Dr. Hyson over de mechanismen van dolfijn-geassisteerde therapieŽn is inbegrepen in het nieuwe 550-bladzijden boek ($29.15) verkrijgbaar via speciale bestelling van de kleine pers en uitgelezen boekhandels. Het is geschreven voor "intelligente leken en daarboven."

NOTA VOOR DE JOURNALISTEN: Voor recensie kopieŽn van Dr. Hysons mede-geschreven boek, DNA: Piraten van de Heilige Spiraal, of interviews met hem, bel aub Elaine Zacky at 1-800-336-9266. 206 north 4th Ave. Ste. 147 . Sandpoint, ID 83864 . 208-265-2575 . (FAX) 208-265-2775

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.