Mihály Arkangyal és az Indigó-kristály

Tapasztalat Magyarországon

2005. Október 12. - 18.

Celia Fenn

bud2.jpg - 83359 Bytes

2005 októbere izgalmas hónap volt számomra. Lehetoségem nyílott a magyar Fény-család meglátogatására! A Test-Lélek-Szellem Kiállítás szervezoi hívtak meg vendég-eloadónak, melyet Budapesten, a Közgazdaságtudományi Egyetemen tartottak.

Milyen csodálatos ország Magyarország! Igazán élveztem a fováros, Budapest szépségét és a magyar emberek melegszívuségét és kedvességét. Ebben a cikkben a Mihály Arkangyallal Magyarországon végzett munkámról fogok beszélni, aztán pedig felidézem vasárnapi eloadásom szövegét "Az Új Gyerekek Üzenete: A Szív Üzenete" címen.

De eloször is, egy kis ízelíto Budapestrol:

bud3.jpg - 77797 Bytes bud8.jpg - 75716 Bytes

bud9.jpg - 73708 Bytes bud10.jpg - 66977 Bytes

Budapest modern és nyüzsgo európai város, az "Öreg Európa" levegojével, ami a magyarok építészeti és muvészeti örökségét illeti, mely leginkább az épületeken látható. A neoklasszicista stílus néhány régebbi templom és épület színes keleti és dekoratív stílusával keveredik.

Íme néhány kép a Test-Lélek-Szellem Kiállításról az egyetemen, ahol vendég-eloadó voltam.

bud4.jpg - 95415 Bytes bud5.jpg - 72746 Bytes

bud6.jpg - 70599 Bytes bud7.jpg - 86781 Bytes

Csodálatos élményt jelentett a budapesti emberekkel való találkozás. Péntek este workshopot tartottam a Fényudvar Központban az Új Gyerekekrol és az Indigó-Kristály Átmenetrol. Ez négyórányi csodálatos interakciót jelentett, melynek csúcspontja Mihály Arkangyal csatornázása és a résztvevok kérdéseinek megválaszolása volt. Másnap részt vettem egy kerekasztal beszélgetésen két fantasztikus magyar Fénymunkással együtt, az Indigó és Kristály gyerekekrol folyt a kérdések és feleletek sora az egyetemi helyszínen. Vasárnap eloadást tartottam az Új Gyerekek Üzenete témában, mely az alábbiakban olvasható. Az eloadás szintén csatornázással és egyéni kérdésekkel zárult. Ez szintén az egyetemen történt. Hétfon tolmácsom segítségével néhány egyéni konzultációt és csatornázást tartottam Budapesten, a Fényudvar Központban. Íme vasárnapi eloadásom szövege, melyet a Fesztivál közönsége hallgatott meg. Különös köszönet Biró Juditnak, aki magyarra fordította eloadásom szövegét.

Az Új Gyerekek Üzenete

A Szív Üzenete

Celia Fenn

Az Új Gyerekek, az Indigó- és Kristály Gyerekek azért jöttek a Bolygóra, hogy a gyerekeitek legyenek. Ugyanakkor meghatározott céllal érkeztek, a Bolygó Evolúcióját segítik a Felemelkedésként ismert folyamaton keresztül. Így miközben élvezitek oket és családotok, közösségeitek tagjaiként tapasztaljátok meg oket, ok Magasabb rendu Spirituális céllal rendelkeznek. Ez a cél az, amirol az eloadásom szól.

Mint egyének, az Indigó- és Kristály Gyerekek általában rendkívül tehetségesek. Gyakori, hogy nagyon intelligensek, kreatívak és tisztánlátók. Vezetokkel és angyalokkal tudnak kommunikálni és látják is oket, egyformán otthon érzik magukat a Szellem és az Anyag világában. Azonban igazából CSOPORTban fontos az energiájuk és üzenetük. Csoportban dolgoznak azon, hogy egy újfajta energiát hozzanak a Bolygóra, és azt itt földeljék.

Ez az energia a Kristály vagy 'krisztusi' energia, mely a "Krisztus Tudatosság" szintjét képviseli. Az Új Gyerekek üzenete a Szív Üzenete. Mint csoport azon fáradoznak, hogy segítsenek az emberiségnek megnyitni Kollektív Szív Csakráját és elfogadni ezt az új energiát. Annak érdekében, hogy az emberiség fel tudja emelni tudatosságát arra a szintre, amire ahhoz van szükség, hogy Új Társadalom és Új Föld születhessen, eroteljes "lökésre" volt szükség. Ezt a "lökést" az Új Gyerekek szolgáltatták. Együtt dolgoznak az emberiséggel, segítséget nyújtanak szív-csakrájuk megnyitásában és a szívbol való munka elkezdésében. Ezáltal teszik lehetové azt a folyamatot, amit Felemelkedésként ismerünk. Ok a Felemelkedés motorja és ereje, üzenetük ébresztgeti, és elorébb segíti az emberiséget. Az Új Gyerekek a Felemelkedés Mesterei.

Munkájuk az, hogy létrehozzanak egy új társadalmat, mely Szereteten és Megerosítésen alapul. Olyan társadalom ez, mely a dualitáson felül emelkedett és az "Egység" birodalmában létezik. Ez a Bolygó gyermekeinek csoportos projektje és arra szolgál, hogy összehozza és egyesítse az emberi családot egy Új Társadalomban, vagyis a Bolygó Aranykorát megteremtse.

Az Emberi Múlt... A Kristály Emberi Jövo

A huszadik század utolsó részében az emberek pusztulásra programozták magukat és a bolygót. Sok prófécia és hiedelem keringett, melyek a huszadik század utolsó éveire azt hirdették, hogy eljön a "világvége". Ha az emberiség pusztán a maga eszközeire lett volna hagyva, akkor valószínuleg létrehozták volna a "véget" mostanra. Azonban sokan voltak a Bolygón, akik készen álltak a növekedésre, és akiket jobban érdekelt az eljövendo Arany Kor, melyet szintén megjövendöltek a próféciák. Így a Szellemvilág meghallotta ezt és az Indigó- és Kristály Gyerekek össze lettek hívva a Galaxisból és a Föld Bolygóról, hogy segítsenek ebben a folyamatban. Bátor és szépséges lelkek, fejlett lelkek, mesteri szintu lelkek.... akiknek az a feladata, hogy áttörjenek a régi rendszereken, melyek elzárttá és stagnálóvá váltak és aztán nagyon gyorsan megemeljék a tudatosságot, hogy az emberek eljussanak egy Ötödik Dimenziós Földre és Multi-Dimenzionális Emberi Mesterekként vagy Angyalokként funkcionáljanak. Ebben a gyors tudatosság-váltási folyamatban vagyunk éppen. Felemelkedésnek hívjuk.

A huszadik század utolsó éveiben a krízis a bolygón széles körben elterjedt. Az emberi lények által -a stabil társadalom létrehozására- felállított rendszerek stagnálóvá és elnyomóvá váltak. A gazdasági -, egészségügyi -, jog - és oktatási rendszerek többé már nem szolgálták a közösségeket és az egyéneket, akiknek a szolgálatára kitalálták oket. Öncélú és önmagukat szolgáló rendszerekké váltak, melyek romboló és elnyomó hatásúak.

Az emberiség általában elvesztette az élet spirituális dimenzióját és az alacsonyabb csakra-területeket képviselo pénz, szex és hatalom témaköreire koncentrált, mint az élet értelmére. A pazarló életmód vált az élet céljává a fejlett társadalmakban, és ezek a hiedelmek és eszmék terjedtek a bolygón nagy gyorsasággal, létrehozva a kapzsiságra és materializmusra épülo társadalmakat.

Ezen a ponton az 1970-es és 80-as években, a Fénymunkások közül sokan, akik már akkor a Nagy Váltásért, avagy Felemelkedésért dolgoztak, segítséget kértek és imáik nem maradtak válasz nélkül. Elküldték az Indigó gyerekeket, hogy elkezdjék a gyors tudatosság-növelo folyamatot. 1987-re már elegen voltak és elegendo fejlodés történt ahhoz, hogy létrejöhessen a 'Harmonikus Konvergencia' eseménye, melynek során beindult az Új Kristály Rácsok aktiválási és összehangolási folyamata az Új Bolygóval és az Új Emberi Lénnyel. Ez a folyamat a 90-es évek utolsó éveiben ért csak véget, amikor az elso Kristály gyerekek elkezdtek megérkezni, hogy az Új Rács rendszerrel dolgozzanak.

Abban az idoben a "világvége képzet" ki lett törölve a Kollektív Emberi Tudatból és az Új Föld elkezdett felépülni azokon a Kristály Alapokon, melyek le lettek fektetve. Egy újfajta Ember kezdett kibontakozni, az Indigó-Kristály Ember, avagy az Emberi Angyal. Egy olyan lény, aki a Magasabb Dimenziókkal és a Fizikai Dimenziókkal összehangolódott. Olyan lény, aki látó, spirituális, az Angyali Birodalommal kapcsolatban áll és mégis örül emberi létének és annak, hogy a "menny a földön" megvalósításáért dolgozik a Bolygón.

Az Új Gyerekek eljövetele... Az Indigó-Kristály Idovonal

Az elso Indigó lények az 1940es években kezdtek a bolygóra érkezni. A Második Világháború nagyon sok negativitástól megtisztította bolygót, és lehetové vált az elso fejlett lények számára, hogy fizikai formában kezdjenek inkarnálódni. Ez volt az a pont, ahol a Magasabb Dimenziókban megszületett a döntés, hogy a Föld folytatja létét, és hogy az új Arany Kor manifesztálódni fog.

Az 1940es, 50es és 60as években születtek meg az Új Föld 'vezetoi', az elso 'Új Gyerekek'. Mindenfelé születtek a bolygón, és küldetésük az volt, hogy elkezdjék a megkérdojelezés, felhívás és provokáció folyamatát. És jelenleg a korai Indigók közül sokan vezetik vagy elomozdítják a tudatváltozás folyamatát, mely a Felemelkedés és Átmenet folyamatának része.

Ezek a Korai Indigók egyengették az utat az Indigók elso "hulláma" számára, amit akár "tömeges landolásnak" is nevezhetnénk. Az 1970es években Indigó lelkek hatalmas hulláma inkarnálódott a Bolygóra, és elkezdték "felkurblizni" az energiát a bolygón. Minden egyes újabb Indigó és Kristály gyerek születésével a tudatosság szintje a Kollektív Tudatban automatikusan megemelkedik. Amikor nagy számban inkarnálódnak egyszerre, a Kollektív Tudatosság felgyorsult tempóban emelkedik. A technológia gyors fejlodése az elmúlt 30 évben tekintheto az Indigók ajándékának. Az o fejlett tudatosságuk hajtotta az emberi faj felgyorsult fejlodését ezen és az emberi fejlodés számos más szintjén is.

Az Indigók elso hulláma most éri el a felnottkort, húszas éveik végén, harmincas éveik elején járnak. A közösségi élet foáramlatába kerülnek, és valódi változást hoznak létre ezen a területen is.

A 80-as években inkarnálódott az Indigók második hulláma. A fejlett tudat újabb hulláma érkezett, és ahogy már korábban említettem, 1987-ben ez az energia segítette létrejönni a Harmonikus Konvergencia eseményét. Az Új Föld Új Rács Rendszere bevezetésre került és elkezdodött aktiválása.

A 90-es években, Indigók továbbra is testet öltöttek, de ekkor már újfajta gyermekek érkeztek a bolygóra. Az elso Kristály gyermekek a 90-es évek végén érkeztek. Akkorra már a Föld új Kristályrács rendszere megfeleloen "online" volt ahhoz, hogy ezek a fejlett gyerekek megérkezhessenek a földre. Ezekkel a gyerekekkel kapcsolatban fontos megértenünk, hogy ok az Új Rács rendszerben gyökereznek. Ok a mozgatórugók családjaikban és közösségeikben, hogy az emberek átlépjenek a Régi Rács Rendszerbol az Újba. Végül minden lény átszületik az Új Rács Rendszerbe és a régi semmivé lesz. Akkor az Új Föld teljesen lehorgonyzódik! 2003-ban következett be a "Harmonikus Konkordancia", ekkor felnottek és Fénymunkások nagy számban kezdtek el összehangolódni az Új Rácsokkal és Kristály- vagy Krisztusi felnottekké, avagy Emberi Angyalokká válni. Gyors váltásra volt ehhez szükség az egyik Rácsból a Másikba és némelyek számára elég traumatikus és nehéz volt az átlépés az új energiákba. Ezek az energiák erosek, hatalmasak és teljességgel megkövetelik, hogy a Szív Csakra nyitva legyen. Az Új Kristályrácsok a Szív Csakrával vannak összehangolva és nem az alsóbb csakrákkal, melyek az égi Rácsot tartották.

Így, az Új rácsok bekapcsolódásával, megadatik számunkra a választás gyermekeink által, hogy megtegyük ezt a lépést. Ebben az idoszakban, 2005. november és 2006. január között sokan fognak úgy dönteni, hogy az Új Rácsokba átlépnek. Izgalmas idoszak ez. A Szív ideje!

Az Indigók és Üzenetük a Föld Bolygó számára

Az Indigó gyerekeket azért nevezték el így, mert "lelkük" rezgése a tudatosság magasabb szintjén van, mely a Homlok Csakra Indigó színével rezonál. Amint leszülettek a Földre, az Indigók bizonyos tulajdonságokat és minoségeket képviseltek.

Elsodlegesen jobb-agyfélteke által irányított lények, muvésziek, kreatívak és intuitívak, és természet szerint spirituálisak voltak. Szerettek meditálni, jógázni, és kristályokkal dolgozni. Általában oszinték és nyitottak voltak és az integritás nagy fontossággal bírt számukra. Barátaik nagyon fontosak voltak számukra, és ahogy nott éveik száma, csoportokba rendezodtek, mely tükörképe volt a "lélekcsoport" vagy klán koncepciónak. Mert az Indigók és Kristályok csoport- lények, szeretnek csoporthoz tartozni.

Üzenetük és küldetésük az volt, hogy megmutassák társadalmaiknak, hogy olyan rendszerekbe záródtak be, melyek többé már nem támogatják az emberi növekedést. Nagyon is személyes módon demonstrálták, hogy milyen rombolóvá váltak ezek a rendszerek.

Elso üzenetük társadalmi és közösségi üzenet volt a családjaiknak. Visszautasították a tipikus család hatalmi és irányítási szerkezetét, ahol az apa a fonök és mindenki azt csinálja, amit mondanak neki. Valójában az uralkodás és irányítás valamennyi formáját elfogadhatatlannak tartották. Sok család szétesett, mikor az Indigók tükröt tartottak, megmutatva a hagyományos családi élet csúf és destruktív oldalát. A társadalom fokozatosan kezdte megérteni, hogy az egyetlen mód, ahogyan az Indigó energiával dolgozni lehet, a Szívbol jön. Az Indigók megtanították szüleiknek a megbeszélés, egyezkedés, oszinteség, nyitottság és megosztás fontosságát. Tanították oket a tiszteletrol: egymás iránti tiszteletrol és minden egyes családtag iránti tiszteletrol, és egyéni érzelmi és fizikai szükségleteikrol. A Régi Energia és az Új Indigó Energia összeütközésébol egy Új Szüloi Paradigma bontakozott ki. A szülok és a gyermekek partnerekké váltak. A kapcsolat a Szereteten alapult és a Személyes Fejlodésen mindenki számára. A Szüloség Szív Csakra Tevékenységgé vált, a Szereteten alapult, és nem a Solar Plexus (Napfonat Csakra, Köldök Csakra) hatalmi és irányítási tevékenysége volt immár.

Az Oktatás területén, ugyan ez a krízis jött elo, mikor az Indigók nagy számban kezdtek Iskolába járni. Az Indigók nagyon intelligensek és intuitívak. Nagyon gyorsan gondolkoznak és tanulnak. Szabad és nyitott környezetben kivirulnak, de nem viselik jól a zárt és kontrollált rendszereket. Elkerülhetetlen volt, hogy az iskolarendszert lassúnak, unalmasnak, frusztrálónak találják, mely nem felel meg igényeiknek. Az orvostudomány fo vonulata elkezdte oket hiperaktívnak "diagnosztizálni", "problémává" váltak, amit meg kellett oldani, általában gyógyszeres kezeléssel.

Azokat, akiket nem lehetett "megjavítani" vagy kontrollálni, lázadóvá váltak és önpusztító magatartás-módokat vetettek be droghasználat, alkohol és eroszak formájában. De üzenetük átment, hogy valami nagyon nincsen rendben az oktatási rendszerrel, mely a "fej-tudáson" alapul és vajmi kevés köze van az élethez. Valójában, a rendszer alapveto felépítése és muködése már eleve probléma volt e lények számára, kiknek az energiája és intelligenciája magasan túlszárnyalta a rendszer szukös kereteit. Társadalmunk még mindig gyerekcipoben jár, ha arról van szó, hogy hogyan oktassuk ezeket a gyerekeket igényeiknek megfelelo módon, melyben szerepet kap a Szív a Fej mellett.

Az Egészségügy és Orvostudomány területén is kihívást jelentettek gondolkodásmódunk számára ezek a gyerekek. A gyógyszerek, amiket a hiperaktivitás kezelésére használnak, gyakran nem hatnak, és nem gyógyítanak, csak elnyomják a tüneteket. Sok szülo nem szívesen ad antidepresszánst vagy más pszichotropikus (idegrendszerre ható) gyógyszert a gyerekének ilyen fiatal korban. A mellékhatások általában véve ismeretlenek jelen pillanatban. Mindenesetre, ezek a gyerekek gyakran jelentettek motivációt szüleiknek, hogy alternatív, természetesebb és gyengédebb módon foglalkozzanak magas energiájú gyermekük úgynevezett "problémáival". Ebbe tartozik az organikus ételeken alapuló természetesebb étrend, és az összes fajta cukor és feldolgozott élelmiszer elhagyása a gyermek étrendjébol.

Ez a folyamat erot/felhatalmazást adott a szüloknek és egyéneknek, hogy meghozzák saját döntéseiket, és ne hódoljanak be egy egészségügyi rendszernek, melyet a gyógyszeripar gazdasági érdekei mozgatnak.

Valóban, az Indigók segítettek nagy változást kiváltani a gondolkodásmódban, nem csak a szüloi hozzáállás területén, de abban is, hogy hogyan élünk és mit akarunk a társadalomtól. És ez mind része a Nagy Váltásnak, melynek kezdeményezésére az Indigók leszülettek. Ez a váltás a Fej hideg logikáján alapuló rendszerekbol a Szív gondoskodásán és áramló energiáján alapuló társadalom kialakulásáról szól!

A Szív Gyermekei: A Kristály-gyermekek

1998 körül kezdtek az elso igazi Kristály, vagy "Krisztusi" gyerekek testet ölteni. Azért, mert ahogy korábban említettem, a Bolygó Új Háló rendszere már meg tudta tartani ezeket a tiszta és hatalmas ereju lényeket. Minden egyes Kristály Gyermek, aki megszületik, az Új Föld Háló-rendszerébe születik, és lehetséges számára teljesen felébredt és tudatos Mesterré válni a Krisztus tudatosság szintjén. Szabad akaratuktól függoen Spirituális Mesterek ok.

Aurájuk nagyon tiszta és eros, és az Új Föld energia-aktiválásainak összes Sugarát hordozni tudják - az Aranyat, a Magenta-Rózsaszínt (ibolya-rózsaszín), a Türkizt, az Ezüst-Indigót és a Narancs-Rózsaszín Sugarakat. Néhány korábbi Kristály gyerek csak az Arany- vagy Magenta Sugáron jött le, hogy segítsen stabilizálni azokat. De a késobbi Kristály Gyerekek veleszületett képessége, hogy tartani és muködtetni tudják az összes különbözo Sugarat, szükség szerint, és ezeket a gyerekeket "Szivárvány Kristály" gyerekeknek hívják.

A Kristály lények valóban csodálatos gyerekek! Általában nagy, tiszta szemük van, mely úgy tunik, mintha a lelkünkbe nézne, mert hát valójában ezt is csinálják! Gyakran nyugodtak és összpontosítanak, de hiperaktívvá válhatnak, amikor energiájuk elhangolódik. Nagyon Szeretok és Gondoskodóak, és élvezik energiájuk megosztását olyanokkal, akiknek esetleg szükségük van rá. Erosek és gyakran egyáltalán nincs bennük félelem. Nagyon érzékenyek lehetnek az ételre és a környezetre, mivel az Új Földhöz szükséges tiszta rendszerrel születnek.

Tisztánlátók, látják az angyalokat és szellemi vezetoket, és gyakran érzik és látják a jövot. Tudnak az elozo életekrol, és gyakran beszélni tudnak arról, hogy kik voltak elozo életeikben.

Csoportként nagyon össze vannak kötve, és a Bolygóért végzett munkájuk nagy részét a Magasabb Tudatosság szintjein csoportban végzik. Ez az egyik oka annak, hogy miért fáradtak, ingerlékenyek és mogorvák idonként a Kristály gyerekek. Gyakran nagyon keményen dolgoznak Magasabb Szinteken, hogy segítsenek tartani az energiát a Felemelkedési folyamathoz.

Az Autista gyerekek számának növekedése a bolygón szintén kapcsolatban van a folyamattal. Az Autista gyerekek azt választották, hogy Magasabb Dimenziós szinten tartják az energiájukat, és így segítenek a Magasabb Dimenziókban az energia-kapuk tartásában, míg elég "közönséges" ember emelkedik fel arra a szintre és képes elvégezni ezt a munkát még fizikai testben tartózkodva.

Ajándékuk számunkra: Szívünkbe költözünk és Megújítjuk Energetikai Rendszerünket az Új Föld számára

Az Új Gyerekek ajándéka a Bolygó számára jelentos.

Az Indigók lehetové teszik számunkra, hogy keresztül- és áttörjünk korlátozó és elnyomó gondolati- és hit-rendszereinken, melyek hatalmon és irányításon alapulnak. Segítenek nekünk, hogy helyettesítsük ezeket szereteten, elfogadáson és békén alapuló új energiával.

A Kristály gyerekek abban segítenek, hogy visszaigényeljük hatalmunkat és Szív-terünket, és hogy szilárdan lehorgonyozzuk magunkat az Új Hálóban. Azt tanítják nekünk, hogy születésünknél fogva megilleto jogként fogadjuk el spirituális ajándékainkat, és hogy a csodák teremtését normális tevékenységnek tekintsük. A Bolygó és önmagunk tiszteletét, megbecsülését tanítják nekünk. Hogy észrevegyük az egész Teremtés szépségét, csodáját, örömét. És hogy tudjuk, hogy mindannyian Ko-kreátorok vagyunk az "Új Föld"-nek nevezett csodálatos projektben.

Tanulunk úgy élni, ahogyan ok teszik, a jelen pillanatban, a múlt és jövo által nem befolyásolva. Tanulunk Szívbol élni, megbocsátani, toleranciát és feltétel nélküli elfogadást gyakorolni.

Tanulunk Szándékon és Összpontosításon keresztül teremteni, és megtanuljuk, hogy a Boség igazi jelentése nem az egyéni mohóság, hanem a közösségi igény és megosztás. Tanuljuk a támogatás, szeretet és önértékelés fontosságát.

És végül, tanulunk a Lélekcsaládok és Angyali Klánok Magasabb Realitásáról....az Új Föld jövobeni társadalmi egységeirol.

Áldott út ez, és az Új Gyerekek mutatják az utat!

© 2004-5 Celia Fenn and the Starchild Ascension Group
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.