Energii pentru Ianuarie 2006

2006: Anul "Fluxului" si al Creerii de Miracole

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

lilyb.jpg - 132572 Bytes
images by Isabelle Hogan www.shiningnature.net.

Preaiubiti Lucratori ai Luminii, dupa energiile turbulente pe care le-ati experimentat in ultimele cateva luni, veti fi incantati sa aflati ca intrati intr-o perioada relativ mai linistita, in care va veti putea relaxa putin si veti incepe sa explorati noul vostru Peisaj Interior.

Noul Pamant sau Grilele Paradisului, care au fost activate in martie 2005, sunt pregatite in totalitate, pentru a sustine Creatia si Manifestarea Noului Pamant. Provocarea voastra consta in a incepe acest proces de Manifestare si de a crea Abundenta si Pacea, care vor constitui energia dominanta a Noului Pamant. Iubitilor, veti descoperi ca anul 2006 va fi provocator, in multe moduri. Grilele Vechiului Pamant si grilele Noului Pamantnu nu se vor mai "intersecta" ca in trecut. Acum, nu veti mai fi capabili sa traiti cu cate un picior in fiecare lume, ca sa spunem asa. Acum este momentul in care va trebui sa faceti un angajament ferm, in privinta acestui nou mod de viata.

Grilele Vechiului Pamant vor continua sa se faramiteze si se vor dezintegra si cand acest lucru va avea loc, oamenii vor deveni din ce in ce mai maniosi si frustrati. Va fi neliniste si instabilitate economica continua. In unele locuri, va fi ca si cum un haos total le-ar fi preluat. De fapt, haosul va fi un factor-cheie in dezintegrarea energiilor Vechiului Pamant. Oriunde va predomina energia Vechiului Pamant, veti afla haosul. Energiile Noului Pamant vor fi caracterizate prin Pace, Liniste si Ordine innascuta sau Flux/Curgere.

Unde va veti afla, va fi alegerea voastra, in anul ce vine.

A Face Alegerea

Multi oameni ne spun, "�dar am facut alegerea si inca nu putem crea abundenta si iubire in viata noastra." Si va vom spune, da, suflete indragite, ati facut alegerea, dar ati facut-o cu Capul si nu in totalitate, prin Inima voastra. O parte din voi inca este aliniata si se agata de grilele Vechiului Pamant.

Acest lucru se observa, de obicei, in asteptarile voastre. Voi inca asteptati ca sistemul economic sa va furnizeze abundenta si pacea, iar voi nu ati intrat total in "fluxul" Prosperitatii Divine. Acest lucru este asa deoarece Vechiul Pamant s-a bazat pe structura 3D, care a controlat resursele si abundenta, in acord cu regulile si reglementarile. Voi v-ati dat puterea si increderea acestui sistem, ati urmat regulile si ati asteptat ca acel sistem sa aiba grija de voi. Energiile Noului Pamant trec intr-un flux-liber prin grila 5D, in care "fluxul" Prosperitatii Divine este disponibil tuturor. Este dreptul vostru prin nastere, de a fi personal conectati la acest flux si a fi capabili sa manifestati ceea ce aveti nevoie, ce doriti din acesta, prin puterea voastra personala. Bucuria pe Noul Pamant consta in faptul ca va puteti ajuta unul pe celalalt, ca sa dobanditi Manifestarea. Impreuna puteti crea miracole! Inteligentei Divine ii place sa aduca impreuna fiintele care doresc sa creeze miracole si "sa se joace" cu fluxul abundent al acestei energii.

Cand veti incepe noul an, va vom cere, iubitilor, sa observati cum in ultimele cateva luni, a trebuit sa renuntati la tot ce nu a fost in aliniere cu cine sunteti, cu adevarat: prieteni, parteneri, relatii, slujbe.. da intr-adevar, multe schimbari si transformari, unele cu suferinta prin ele-insele. Dar acum, va aflati in aliniere cu Integritatea voastra interioara. Acum sunteti pregatiti sa creati prin alinierea Capului cu Inima, alegand in totalitate, fluxul Noului Pamant de Abundenta si Iubire!

Ce reprezinta "Fluxul"

Preaiubitilor, acesta este un concept-cheie pentru voi, in anul ce vine, in timp ce pasiti pe Noul Pamant, al Prosperitatii si al Pacii! Veti avea nevoie sa fit constienti de "Flux" si de conectarea voastra la acesta, in timp ce veti lucra cu noile grile. Dupa un timp, va fi mult mai usor pentru voi, indata ce veti descoperi Fluxul si va veti "insusi" tehnicile de "administrare a Fluxului".

Noi am defini "Fluxul" ca INTELIGENTA CREATIVA DIVINA, care se misca prin toate lucrurile. Aceasta este iubitoare, sustinatoare, binefacatoare si urmareste Binele voastru Cel Mai Inalt, in Bucurie si Iubire! Stramosii cunosteau aceasta energie, inainte ca grilele 3D sa fie instalate. Ei o numeau "Calea"! Ei stiau ca a urma Calea, reprezenta drumul inspre Prosperitate si Intelepciune.

"Fluxul" nu este ceva ce se afla "inafara", o sursa exterioara, care trebuie descoperita. El se afla in fiecare celula a corpului vostru si in fiecare atom al fiintei voastre. Voi sunteti Inteligenta Divina Creativa, din voi-insiva!

Puteti observa, preaiubiti Lucratori ai Luminii, cum toata munca voastra complicata, pe care ati desfasurat-o in ultimii ani, a avut scopul deconectarii voastre de la dependenta fata de sisteme si grile artificiale 3D si revenirii voastre la Fluxul Natural al Abundentei!

Alinierea cu Fluxul

A invata sa va aliniati cu Fluxu,l nu poate fi realizat doar cu mintea. Este vorba despre o alegere, care este facuta dintr-un loc mult mai profund, decat din ego sau minte. Este o alegere din locul in care ego sau mintea se aliniaza cu Aspectul vostru Divin, in timp ce lucreaza cu Fluxul Inteligentei Divine Creative.

Singurul mod de a descoperi acest drum inainte, este prin a patrunde in interior si a asculta Vocea Interioara a Inimii, deoarece Inima, Sentimentele si Intuitia (nu emotiile) va vor arata "calea" spre Fluxul Inteligentei Divine Creative. Este asa, deoarece Intelepciunea Intuitiva a Inimii este de departe mai inteleapta si mai straveche, decat mintea si emotiile. Exista loc pentru emotii si minte in viata, dare le nu trebuie sa conduca, ci sa urmeze Adevarata Voce a Inimii!

Urmad aceasta cale, veti ajunge adesea, sa luati decizii care nu vor parea "rationale" sau "logice". Acestea vor fi alegerile Inimii, ale Energiilor Creative. Din aceste alegeri aparent "irationale", pot aparea miracolele Iubirii si Binecuvantarile radiante!

Este asa, deoarece Fluxului Inteligentei Creative Divine ii place sa furnizeze miracolele, care emerg dintr-o Lume Magica a Iubirii si a Increderii, care nu se bazeaza pe logica secventiala.

Veti sti cand veti fi aliniati cu Fluxul. Miracolele vor aparea. Cand nu sunteti in aliniere, atunci veti intalni obstacole, haos si nimic nu va "ajunge la un loc". Apoi, veti iesi din alinierea cu Inima voastra si veti intra in spatiul Capului Ego-ului vostru. Dar, aflati preaiubitilor, ca Aspectul vostru Superior este aliniat mereu, cu Fluxul Inteligentei Divine Creative. Este doar o chestiune de realiniere cu Aspectul vostru Divin, prin Inima voastra!

A Crea Miracole

Preaiubiti Lucratori ai Luminii, indata ce v-ati aliniat cu Fluxul, este doar o simpla chestiune in a crea miracole prin grilele Noului Pamant.

Calea catre Manifestare este binecunoscuta de catre voi! In mod simplu, exprimati-va intentia si Focalizati-va energia voastra! Acestea reprezinta partea "Masculina" a manifestarii. Apoi, fiti in asteptare, rabdatori si plin de recunostinta! Acestea reprezinta aspectul "Feminin" al manifestarii.

Aflati ca miracolele voastre vor apare. Ati inceput procesul. Cand uneltele Manifestarii se vor rafina, prin practica cu noile grille, veti descoperi ca timpul necesar asteptarii aparitiei Manifestarii, va deveni mai scurt.

Preaiubitilor, permiteti ca 2006, sa fie anul in care veti Manifesta Miracole!

Aspecte Energetice Importante in 2006

Pluto inca tanziteaza Centrul Galactic, asa ca puteti astepta sa continuie energiile puternice ale transformarii, aducand tensiune si haos in economie si in politica Vechiului Pamant. Acest lucru va continua pe perioada cea mai mare a anului si va aduce schimbari sociale semnificative, in multe parti ale Planetei. Acest lucru va permite aparitia de grupuri si structuri noi, mai aliniate cu fluxul energiei Noului Pamant. Multi Lucratori ai Luminii vor fi implicati in aparitia acestor noi structuri de Grup, care vor scoate in relief imputernicirea personala si de grup, in locul controlului si a ascultarii formale.

Primele evenimente majore vor avea loc in martie, cand vor fi eclipse de Luna si de Soare si va avea loc Echinoctiul. Vom vorbi despre acestea mai tarziu.

Luna Plina va fi pe 14 ianuarie. Va fi o luna Cancer/Capricorn. Va fi un timp ideal pentru echilibrarea energiilor interioare, masculina si feminina, reprezentate de Cancer(mama) si de Capricorn (tatal). La fel, este un moment potrivit pentru a lucra cu elementul apa (Cancer) si cu elementul pamant (Capricorn), aducandu-le in echilibru. Chemati Cetaceele si elementalii din Mare, nimfele si Devasii, ca sa aduca Pamantul si Oceanele la echilibru si armonie.

Luna Noua va fi pe 29 ianuarie. Luna Noua va fi in Varsator, un semn de Aer. Permiteti "vantului schimbarii" si Silfilor sa lucreze cu voi, pentru a introduce Energiile Noi ale Noului Pamant!

A fi pe Planeta Pamant, cu adevarat, reprezinta un Timp Binecuvantat!

© 2005-6 text Celia Fenn/images Isabelle Hogan
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.

lilya.jpg - 117388 Bytes lilya.jpg - 117388 Bytes