Júliusi energiák - 2005

Az Oroszlán Kapujának megnyitása: Átjáró a magasabb tudatossághoz

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

gate.jpg - 27291 Bytes

Kedveseink, a magasabb tudatosságba és az Új Földre vezeto fejlodésetekben egy nagy örömmel és izgalommal teli ponthoz érkeztetek. Júliusban megtapasztaljátok a Sirius csillagkapu, az Oroszlán Kapujaként ismert csillagkapu megnyílását.

Ebben az évben a Sirius kapu energiái különösen eroteljesek, és jelentos változások motorjai lesznek a bolygón. Tehát, csodálatos munkátok után, amit az egyensúly megtartásával júniusban végeztetek, most arra kérünk titeket, hogy fogadjátok el a jutalmatokat. A bolygó kész azoknak az energiáknak a fogadására, amik tudatosságát a multidimenzionális létezés magasabb harmonikusaira emelik. A bolygó kész arra, hogy elkezdje manifesztálni az ötödik- és hatodik dimenziós társadalom valóságát.

Drága Fénymunkások, kérjük, legyetek nagyon fókuszáltak ebben a hónapban. Szándékotokat összpontosítsátok az Új Föld elképzelésének megtartására. Összpontosítsatok az egyensúlyra, a feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra, a békére és örömre, mint a bolygó jövojére. Majd mikor érzitek, ahogy az átalakító hatású csillagenergiák átmosnak titeket, képessé váltok arra, hogy ezt az energiát a legmagasabb cél érdekében használjátok, önmagatok átformálásához az Isteni Tudatosság egy új szintjére.

A tripla hetes örvény

A júliusi energiaváltozások július 6-án kezdodnek, ahogy az újhold egy újabb holdciklust nyit meg. Ezt követi a következo napon, július 7-én, a tripla 7 örvény. Ez akkor következik be, amikor a számok harmóniái egy örvényt alakítanak ki a tér-ido kontinuumban. 2005.07.07. numerológiailag egy tripla 7-est alkot. Ez, drága Fénymunkások, ideális idoszak arra, hogy megnyissátok a hetedik csakrátokat, a koronacsakrátokat, hogy testetekbe fogadjátok a gyémánt fényt, ami az Oroszlán Kapujának portálján keresztül áramlik a Földre.

Ám míg azt kérjük toletek, hogy legyetek tudatában a magasabb szinteknek és a spirituális kitárulkozásnak, mellette arra kérünk titeket, hogy FÖLDELJÉTEK az energiát. Ez a feladatotok, hogy az energiát a Föld Kristályrácsaiba vezessétek, és elérhetové tegyétek ezzel oket mindenki számára, még azok számára is, akik még nem ébredtek fel. Ez ösztönzoeroként fog hatni sokak számára, hogy ráébredjenek az Új Föld Kristály valóságára.

Tehát, szeretett Fénymunkások, mikor meditáltok, azt tanácsoljuk nektek, hogy használjatok kristályokat, vizet, füstölot és gyertyákat, hogy behozzátok a négy elemet is. Tartsatok tuz ceremóniákat és kristály ceremóniákat. Készítsetek gyógyító kerekeket, mandalákat és labirintusokat, ahogy oseitek tették, ahogy a Földbe vezették az energiákat. Ezek a tevékenységek segítenek nektek "földelni" az energiákat, és mentális és spirituális testetekbol a Földbe vezetni oket. Ez azt a célt szolgálja, hogy összekapcsoljon titeket a bolygóval, és az energiát mások számára is elérhetové tegye.

Az Oroszlán Kapujának megnyitása

Az Oroszlán Kapuja a legeroteljesebb csillagkapu, ami aktiválja a Föld energiamezejét. Az ókori egyiptomiak is ismerték, és az Új Évet július 26. körül ünnepelték. Az ünnepség kezdetét az égen a Sirius heliakus felkelése jelezte. Ez az az idopont, amikor a Sirius a kora reggeli felkelo Nappal együtt kel fel. Ragyogó csillagként látszik, ahogy a Nap kel fel. A Siriusnak és a Napnak ezt az együttállását az új élet és a boség hírnökének tekintették Egyiptomban, mert ez szintén egybeesett a Nílus éves áradásával, ami élelmet és termést biztosított Egyiptom népe számára.

Ám ahogy fent, úgy lent. A papság és Egyiptom bölcsei tudták, hogy a boség elsosorban az eroteljes csillagenergiáknak köszönheto, amik a Földre áramlanak a Nap és a Sirius együttállásával a Galaktikus Központra vonatkozólag. Az Oroszlán Kapuján keresztül beáramló energiának ez a nagy hulláma a Földet folyamatban levo fejlodésének következo szintjére emeli.

Ez az esemény szintén egy idoszakban történik azzal, amikor a Nap a zodiákus ötödik házába, az Oroszlánba lép, a Kreativitás/Teremtés és Szenvedély jegyébe. Ezért hívják Oroszlán Kapujának. Leo, vagy az Oroszlán konstelláció orzi a Sirius Csillagkapu bejáratát.

Az Oroszlán Kapuja 2005-ben: az Istenno vagy Paradicsom Mátrix aktiválása

Drága Fénymunkások, ebben az évben az Oroszlán Kapujának különleges jelentosége lesz számotokra, ahogy az Új Föld manifesztálásán dolgoztok. Márciusban segítettetek az Istenno vagy Paradicsom Mátrix planetáris megalapozásában, eloször Hawaii-on, majd globálisan. Ezek után beáramlottak a Tara istennok Isteni Noi energiái, hogy támogassanak titeket a mátrix megtartásában és megalapozásában.

Most, ahogy a Sirius Kapu lehetové teszi az új csillagenergiák érkezését, ezek az energiák az új mátrixba fognak áramlani. Sok csodát és örömöt fogtok látni, ahogy az Istenno mátrix aktiválódik az Oroszlán Kapujának energiái által.

Ám ez egy eroteljes energia, az Oroszlán energiája, és arra kérünk titeket, hogy bánjatok vele megbecsüléssel és mély tisztelettel. Ez a saját szoláris és teremto energiátok, amit lényetekbe fogadtok a Sirius Kapu "bejáratán" keresztül érkezve. Legyetek tudatában annak, hogy megnyílik bennetek egy kapu, ami lehetové teszi egy életteli, teremto és szenvedélyes energia áramlását bennetek, és becsüljétek a folyamatot. Ez hozzásegít titeket teremto és szenvedélyes énetek legmagasabb kifejezodéséhez.

Szaturnusz, a telihold és az Oroszlán Kapuja: jelentos dátumok

A tripla 7 (7:7:7) aktiválások után a következo kulcsmomentum július 17-én lesz, amikor a Szaturnusz az Oroszlán jegyébe lép, átalakulást és változásokat hozva. Ezt követi a telihold július 21-én a Bakban, ami felerosíti és intenzívebbé teszi a változás energiáit. Végül maga a Nap is az Oroszlánba lép, július 23-án. Ez egy intenzív periódus lesz, és kihívást fog jelenti, hogy megtartsátok az energiáitokat és engedélyt adjatok a változásokra.

A portál energiája eroteljesen érezheto lesz július végétol egészen augusztus elejéig, amikor a csillagkapu eléri maximális intenzitását a 8:8 harmonikus alkalmával, augusztus 8-12-ig. Ezután a Kapu elkezd bezárulni, és a változás eroteljes energiái használhatóak lesznek az év hátralevo részében.

A Szoláris Noi energia belépése a Földre

A Föld kész egy új áldás fogadására, az Isteni Noi energia egyik legmagasabb kifejezodésére, ami Szoláris Noi Lényegként ismert. Ez fejezodik ki a Tuz Istennoiben, Sekmet-ben (egyiptomi oroszlánfeju napistenno), Pele-ben (hawaii tuzistenno) és Amaterasu-ban (japán napistenno). Ezt a tüzes új energiát fogadja most a bolygó Quan Yin és a Tarák szelíd energiáival, akik segítenek a Planetáris Istenno Mátrixba vezetni a SZENVEDÉLYES TEREMTÉS/KREATIVITÁS energiáit.

Ez energetikai ösztönzést ad az Új Föld megteremtéséhez és manifesztálásához a következo két éves ciklusban, ami 2007-ben tetozik. Észre fogjátok venni, hogy nok fognak felemelkedni vezetokként és tanítókként a közösségeitekben, akik bizonyságot tesznek a Szoláris Noi Lényeg eros és független energiáiról.

Tehát, kedveseink, ahogy a Szoláris Hím- és Nostényoroszlán visszatér a bolygóra, felhívjuk figyelmeteket, hogy emlékezzetek a Tuzceremóniákra. Ez lehet olyan egyszeru dolog is, mint gyertyaláng használata a meditációhoz, azzal a szándékkal, hogy tiszteletet adjatok a Tuz elem hojének és átalakító erejének.

Fordítás dátuma: 2005-07-03

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!