De EnergieŽn voor Juli 2005

De Opening van de Leeuwen Poort

Aartsengel Michael door Celia Fenn

gate.jpg - 27291 Bytes

Geliefden, jullie hebben een punt van grote opwinding en vreugde bereikt in jullie evolutie naar Hoger Bewustzijn en de Nieuwe Aarde. In deze komende maand van juli zullen jullie de jaarlijkse opening van de Sirius sterrenpoort, gekend als de Leeuwen Poort, ervaren.

Dit jaar zijn de energieŽn van de Siriuspoort extreem krachtig en zullen ze de motor zijn voor belangrijke transformatie op de planeet. Dus, na jullie prachtig werk van het evenwicht te bewaren in juni, worden jullie nu gevraagd, als het ware, je beloning te accepteren. De planeet is klaar om de energieŽn te ontvangen die jullie bewustzijn naar de hogere harmonieŽn van multi-dimensionaal zijn zullen verheffen. De planeet is klaar om de realiteit van een vijf en zes dimensionele maatschappij te beginnen manifesteren.

Liefste Lichtwerkers, wij vragen jullie om in deze maand juli heel gefocust te zijn. Focus jullie intenties om de visie van de Nieuwe Aarde vast te houden. Concentreer je op evenwichtigheid, op onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding, op vrede en vreugde als jullie toekomst als een planeet. Dan, wanneer je de golven van transformerende sterrenenergie door je heen voelt stromen, zullen jullie bekrachtigd worden om deze energie voor haar hoogste goed te gebruiken, jullie eigen transformatie naar een nieuw niveau van Goddelijk Bewustzijn.

De Drievoudige Zeven Vortex

De energieveranderingen voor juli zullen beginnen op 6 juli, wanneer de Nieuwe maan een nieuwe maancyclus opent. Dit zal de volgende dag, op de 7de, gevolgd worden door een drievoudige 7 vortex. Dit gebeurt wanneer de harmonieŽn van nummers een vortex in het tijd-ruimte continuŁm creŽren. Dus zal 7 juli 2005, een numerologische drievoudige 7 creŽren.

Dit, liefste Lichtwerkers, is een ideale tijd om jullie zevende Chakra, je Kroonchakra, te openen, om in je lichaam het diamanten licht te ontvangen dat in juli door het Leeuwen Poort Portaal zal stromen.

Maar terwijl wij jullie vragen om je bewust te zijn van de Hogere niveaus en de spirituele ontvouwing, vragen wij jullie om de energie te AARDEN. Dat is jullie werk, de energie te aarden in de Kristal Roosters van de Aarde en het beschikbaar te maken voor alle mensen, zelfs degenen die nog niet ontwaakt zijn. Het zal dienen als stuwkracht om nog veel meer wezens te ontwaken voor de Kristal Realiteit van de Nieuwe Aarde.

Zo, geliefde Lichtwerkers, wanneer jullie mediteren, verzoeken wij jullie ook om kristallen, water, wierook en kaarsen te gebruiken om de 4 elementen in te brengen. Maak vuur bij ceremonieŽn en kristalceremonieŽn. Bouw medicijnwielen, mandala's en labyrinten, zoals jullie voorouders deden, wanneer zij de energieŽn in de aarde grondden. Deze activiteiten helpen jullie om de energieŽn te "aarden" en ze vanuit jullie mentale en spirituele lichamen naar de aarde te verplaatsen. Dit dient om jullie met de planeet te verbinden en maakt de energie beschikbaar voor het gebruik van anderen.

De Opening van de Leeuwen Poort

De Leeuwen Poort is de krachtigste sterrenpoort, die het energieveld van de Aarde activeert. Het was gekend bij de Egyptenaren, en zij vierden hun Nieuw Jaar rond de 26ste juli. Deze viering was gekenmerkt in de hemel door de "heliakische opkomst" van Sirius. Dit is het tijdstip wanneer Sirius omkomt in conjunctie met de vroege morgenzon. Hij is zichtbaar als een schitterende ster wanneer de zon opkomt. Het was een samenstand van de Zon en Sirius die begrepen werd de voorbode te zijn van nieuw leven en overvloed in Egypte, want het gebeurde ook in conjunctie met de stijging van de Nijl die de jaarlijkse overstromingen bracht, en voedsel en gewassen opbracht voor de mensen van Egypte.

Maar, zo boven, zo beneden. De priesterschappen en wijzen van Egypte wisten dat de overvloed voornamelijk van de krachtige sterrenenergieŽn kwam die de Aarde overspoelden tijdens de samenstand van de Zon en Sirius met betrekking tot het Galactisch Centrum. Deze golf van energie door de Leeuwen Poort verheft de aarde naar het volgend niveau in haar voortdurende cycli van evolutie.

Deze gebeurtenis valt ook samen met de beweging van de Zon in het Vijfde Huis van de Dierenriem, Leeuw, het Zonneteken van Creativiteit en Passie. Daarom wordt het de Leeuwen Poort genoemd. Leeuw, het sterrenbeeld van de Leeuw, bewaakte de ingang naar de Sirius Sterrenpoort.

De Leeuwen Poort 2005 : De Godin of Paradijs Matrix Activeren

Liefste Lichtwerkers, de Leeuwen Poort van dit jaar heeft een speciale betekenis voor jullie wanneer jullie werken in richting van de manifestatie van de Nieuwe Aarde.

In maart hielpen jullie met het planetaire aarden van de Godin of Paradijsmatrix, eerst in Hawaii en dan globaal. Daarna, kwamen de Goddelijke Vrouwelijke energieŽn van de Tara godinnen binnen om jullie te helpen de matrix vast te houden en te aarden.

Nu, wanneer de Sirius Poort de nieuwe sterrenenergieŽn inleidt, zullen deze energieŽn in de nieuw matrix stromen. Jullie zullen zodanig wonderen en vreugde zien wanneer de Godinmatrix activeert met de energie van de Leeuwen Poort.

Maar, dit is een krachtige energie, de energie van de Leeuw, en wij vragen jullie haar met eerbied en diep respect behandelen. Het is jullie eigen zonne- en creatieve energie die jullie in je eigen wezen omhelzen via de "doorgang" van de Sirius Poort. Wees je bewust van de opening binnen je zelf van een poort die een stroom van vitale, creatieve en passionele energie toelaat, en eerbiedig dit proces. Het verheft jullie naar de hoogste uitdrukking van je creatieve en passionele zelf.

Saturnus, de Volle Maan en de Leeuwen Poort: Belangrijke Datums

Na de drievoudige zeven (7:7:7) activeringen, zal het volgende sleutelmoment de 17de juli zijn, wanneer planeet Saturnus zich in het teken van Leeuw beweegt, transformatie en verandering brengend. Dit zal gevolgd worden door de Volle Maan op de 21ste, in Waterman/Leeuw, die de energieŽn van verandering zullen vergroten en versterken. Tenslotte, beweegt de zon zich in Leeuw op de 23ste. Dit zal een intense periode zijn, en jullie zullen uitgedaagd worden je energieŽn vast te houden en de transformaties toe te staan.

De energie van het portaal zal intens gevoeld worden doorheen eind juli en begin augustus, wanneer de Sterrenpoort haar maximum intensiteit bereikt op de 8:8 harmonie van 8 augustus tot 12 augustus. Daarna, begint de Poort zich te sluiten, en de worden de krachtige energieŽn van verandering beschikbaar gemaakt voor gebruik tijdens het rest van het jaar.

De Ingang van de Solaire Vrouwelijke energie naar de Aarde

De aarde is nu klaar om een nieuwe zegen te ontvangen, een van de Hogere Uitdrukkingen van de Goddelijke Vrouwelijke energie gekend als het Solaire (zonne-) Vrouwelijke. Dit wordt vertegenwoordigt in de Vuurgodinnen zoals Sekmet, Pele en Amaterasu.

Deze vurige nieuwe energie zal op de planeet ontvangen worden door de zachte energie van Quan Yin en de Tara's, die zullen helpen de energieŽn van PASSIONELE CREATIVITEIT in de Planetaire Godinmatrix te aarden.

Dit zal de energetische stuwkracht voorzien voor de Creatie en manifestatie van de Nieuwe Aarde in de volgende twee jaar cyclus, haar hoogtepunt bereikend in 2007.

Jullie zullen vrouwen als leiders en leraren onder jullie zien opkomen in jullie gemeenschappen, de sterke en onafhankelijke energieŽn van het Solaire Vrouwelijke vertonend.

Zo, geliefden, wanneer de energie van de Zonne- Leeuw en Leeuwin naar de Planeet aarde terugkeren, verzoeken wij jullie je je Vuur CeremonieŽn te herinneren. Dit kan zo eenvoudig zijn als een kaars branden voor meditatie, met de intentie de warmte en transformerende kracht van het element Vuur te eren.

Klik hier om terug te keren naar de Beginpagina

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.
To subscribe for future transmissions directly by email, please send your request to the Starchild Ascension Mailing List here
We also invite you to visit The Starchild Ascension MSN Group http://groups.msn.com/StarchildAscension.
Starchild is a Global Network for Lightworkers. Our primary aim is to provide information and support and a sense of community to the Lightworkers who are assisting the Planet in her transition. We also provide information for Indigo and Crystal children. The Starchild Family of Websites are designed to bring you information and assistance with the Ascension process. To visit The Starchild Ascension Group of Sites follow these links: Starchild Stardragon Starchild Portuguese/Portuguesa Starchild Spanish/Espanol . Celia Fenn is available for healing sessions and readings, both in person and long distance. Sessions may be booked through Clicking Here to mail Celia at Starchild Ascension Organization. Please include this information in its entirety, including these footnotes. Thank You!