De EnergieŽn voor Juni 2005

Het evenwicht voor de Planeet bewaren

Aartsengel Michael door Celia Fenn

junecrystal.jpg

Liefste Lichtwerkers, juni belooft een zeer uitdagende maand te worden in het ontvouwen van de Nieuwe EnergieŽn op Planeet Aarde. In deze maand worden jullie gevraagd om actief te helpen in het proces van transformatie door evenwicht en stabiliteit te helpen creŽren, hetgeen nu zo nodig is.

De Aarde beweegt zich in richting van de Zonnewende op 21 juni. Dit is de tijd wanneer de Aarde een punt van evenwicht bereikt en zich om haar as keert om te beginnen aan haar terugreis in richting of weg van de zon, afhankelijk van welk halfrond de gebeurtenis bekeken wordt. Het is een delicaat moment. Je kunt het je voorstellen als een danseres, zelfverzekerd en in evenwicht temidden van een draaiing. Als ze op dat punt verstoord wordt en haar evenwicht verliest, kan ze vallen. Dit is waar de Aarde zichzelf nu bevindt, en ze heeft de hulp van Lichtwerkers nodig om haar te helpen het evenwicht te bewaren. Denk eraan, de laatste zonnewende in december 2004, werd gevolgd door de tsunami ramp, toen de planeet dramatisch uit de positie verschoof. Wanneer jullie deze komende zonnewende gebeurtenis naderen, kunnen jullie eraan werken het evenwicht op de planeet te bewaren door het evenwicht in je eigen leven te bewaren.

De Relatie tussen Innerlijk en Uiterlijk Evenwicht

De factoren die de onevenwichtigheid op de planeet creŽren zijn een combinatie van de instabiliteit van het menselijk collectieve bewustzijn op dit tijdstip, plus de krachtige golven van transformerende energie die voortkomen uit het Galactisch centrum. Zoals wij later met jullie zullen bespreken, is er een krachtige samenstand van planetaire energieŽn in het Zonnestelsel op 21 en 22 juni, die zeker en vast maximum verstoring en spanning in de kosmische, solaire en planetaire velden zal creŽren.

Als individuele Lichtwerkers, kunnen jullie helpen de schokgolven en trauma op de Aarde te minimaliseren door actief eraan te werken je eigen centrum en evenwicht te bewaren. Als Lichtwerkers, zullen velen van jullie reeds weten dat jullie energie uitzenden en ontvangen voor het collectieve bewustzijn. Jullie zullen gevraagd worden om zelfs meer te dragen op dit tijdstip. En het is belangrijk dat jullie je centrum bewaren en je energie stabiel houden. Gevorderde Wezens van Licht in heel de Melkweg werken eraan het kosmisch veld te stabiliseren door deze veranderingen of "geboortepijnen". Als nieuw ontwaakte en bewuste menselijke engelen worden jullie gevraagd om te helpen in dit proces op je eigen planeet.

Er zijn twee manieren waarop dit gedaan kan worden. Ten eerste, zal het eenvoudig proces van meditatie en visualisatie effectief zijn. Visualiseer jezelf als een veld van energie, met een sterke zuil van wit en gouden licht bij je ruggengraat. Zie de chakra's licht wervelen langs dit ruggengraatcentrum, en perfect evenwicht creŽrend en bewarend. Zie het evenwicht en voel het in jullie veld.

De tweede manier is om het evenwicht in je leven te leven. Doe, aangezien de mensen rondom jullie angstiger en onrustiger kunnen worden wanneer de energieŽn intenser worden, een bewuste inspanning om niet in deze energieŽn getrokken te worden. Concentreer je op vrede, vertrouwen en de wetenschap dat hoe moeilijk te dingen mogen lijken, er een groter plan is en alles goed zal zijn. Voel jezelf als een stabiliserende kracht en breid dit uit naar de planeet.

Begrijp, liefste Lichtwerkers, dat het massa onbewuste van degenen die nog steeds niet ontwaakt zijn haar nachtmerries moet uit te leven. Dit element van jullie collectieve bewustzijn is nog steeds gefocust op het uitspelen van de eindtijd scenario's van dood en vernietiging. Het hoeft niet zo te zijn. Ja, jullie ervaren krachtige transformerende energieŽn, maar ze kunnen vastgehouden en geleid worden voor een minimum aan pijn en vernietiging.

De verantwoordelijkheid van Lichtwerkers is de energie van het ontwaakte bewustzijn vast te houden, voor nieuw begin, en vreugdevolle hergeboorte op de Planeet. Houd het visioen en de energie van de Nieuwe Aarde vast. Concentreer je op Vrede, Creativiteit, Liefde en Leven. Kies liever deze dan negativiteit, chaos en angst. Dit is hoe jullie het evenwicht zullen bewaren, zowel in je eigen leven en op de planeet.

Jullie zullen een stabiliteitveld creŽren dat zal helpen de chaos in het collectieve bewustzijn te neutraliseren en helpen vredige transities door deze krachtige energiegolven te creŽren die de energieŽn van transformatie en wedergeboorte brengen.

De Planetaire Samenstanden voor 21 en 22 Juni

Terwijl we deze planetaire samenstanden voor deze tijd uitleggen, zullen jullie zien hoe krachtig deze energieŽn zijn, en hoe delicaat het evenwicht is. De zonnewende zelf vind plaats op de 21ste, en de Volle Maan op 22 Juni. Op de 22ste zal de zon in het vierde astrologisch huis van Kreeft staan, evenals Mercurius, Venus en Saturnus. Tegenover hen in het 10de huis van Steenbok, zal de Volle Maan op 0 graden van Steenbok staan. Op vier graden van de Maan zal het Galactisch Centrumveld op 26 graden van Boogschutter staan, en Pluto op 22 graden van Boogschutter.

Kunnen jullie voelen, liefste Lichtwerkers, hoe de alchemie van de planeten hier aan het werk is. De energie van de Volle Maan die intens en magnetisch verenigd is met de krachtige energiegolven van het Galactisch centrum en de transformerende motor van Pluto, tegenoverstaand in de balans, de energie van de Zon, Mercurius, Venus en Saturnus. Saturnus nadert ook het punt van Leeuw terwijl hij Kreeft verlaat, en dit op zich wijst op veranderingen en transities, zowel op individuele als op planetaire schaal.

Binnen het menselijk bewustzijn zullen er sterke krachten voor transformatie zijn die zullen manifesteren in de mentale en emotionele lichamen van de mensen. Daarom is het zo belangrijk het mentaal en emotioneel lichaam in evenwicht te houden en af te stemmen op het fysieke en spirituele lichaam als jullie essentiŽle dienstbaarheid aan de planeet op dit tijdstip. Daarom ervoeren zo velen onder jullie krachtige zuiverings- en evenwichtsprocessen met de healing energieŽn van de elementen in mei die uitgezonden werden door de 5:5 sterrenpoorten. Deze energieŽn activeerden en transformeerden rechtstreeks op het niveau van de DNA, en hielpen jullie je voor te bereiden om de energieŽn doorheen de maand juni en in juli vast te houden.

Jullie zullen deze energie met focus in evenwicht moeten houden, tenminste tot 7 juli. De 7de juli is een krachtige harmonische sterrenpoort, een drievoudige zeven vortex in het tijd/ruimte continuŁm, en zal ook energieŽn binnenbrengen die na de planetaire samenstanden van juni zullen komen, en deze zullen cumulatief op Aarde gevoeld worden. Het is inderdaad een krachtige tijd, want de energieŽn in juli zullen ook transformerend zijn. Maar hierover zullen wij volgende maand met jullie spreken.

Het Keerpunt

En, tenslotte liefste Lichtwerkers, kunnen jullie deze zonnewende zien als het "keerpunt" van je werk in richting van de gehele transformatie van de planeet. Dit proces begon in 1998, toen de eerste Kristal Kinderen het ascensieproces begonnen op gang te brengen in die ouders die er klaar voor waren de eerste golf te vormen. Dat was 7 jaar geleden. Er is nog een zeven jaar cyclus te gaan alvorens jullie de voltooiing van deze geboortecyclus in 2012 bereiken.

Weet, lieverds, dat dit een sleutelmoment is, wanneer jullie gevraagd worden ten volle deel te nemen in de co-creatie van de Nieuwe Aarde. En weet ook, dat dit inderdaad een keerpunt is. Er zijn genoeg ontwaakte en actieve eerste en tweede golf Lichtwerkers om nu een echt verschil te maken voor de planeet, en in de jaren die nog komen. Neem jullie kracht en begin te zijn wat je bent - stewards van de planetaire vrede en stabiliteit.

Jullie kunnen het verschil maken!

Klik hier om terug te keren naar de Beginpagina

© 2004-5 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.